Keskustan tanssi tähtien kanssa on loputtava

VAHVAA OTETTA

On otettava lusikka käteen,ja hoidettava maan asiat kuntoon ja nostettava Suomi lamasta.Tämä idollissouv on kestänyt liian kauan.Äänestäjät ovat kaikonneet keskustasta.Keskustalaista puheenjohtajaa ja pääministeriä ei enää voida valita OPPISOPIMUKSELLA.nyt tarvitaan kokemusta,aivan sama onko kasvot kuluneet,imagolla ei lamaa hoideta eikä köyhyyttä ja eri arvoisuutta poisteta ,siihen tarvitaan vahvaa kokemusta ja otetta,lusikka pitää pysyä kädessä vaikka se olisi kulunutkin.SE ON KESKUSTAN JA SUOMEN PELASTUS.

9

429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirsi O

      Ari Hämäläinen joutaa johtamaan keskustaa kun vapautuu Ristiinan kunnanhallituksen puheenjohtajan tehtävistä. On näkemystä, kokemusta ja yhteistyökykyä. Johtanut Ristiinan talouden tasapainoitusta, valvonut rakentamista ja tehnyt paljon työtä nyt vielä pelkästään Ristiinan ja maataloustuottajien ja yrittäjien hyväksi. Ei vanha, kelpaa vielä nuoriin tuottajiin. On maanviljelijä ja yrityselämää nähnyt.
      Me voitaisiin Kuomiolla käynnistää vaikka heti eduskuntavaalikampanja.
      Tässä on vastaus niille jotka epäilevät ettei keskustan kentästä löydy tuoretta voimaa johtaa puoluetta Koko Kansan Hyväksi.

      • johtaja tarvitaan

        kokoaa keskustan rivit,noita hajottajia keskustas piisaa.nykyises kansandustaja joukossa on niitä paljon jotka osaa arvostella vain omiaan.kyllä sen tekee muut puolueet.


      • Kaitsu K
        johtaja tarvitaan kirjoitti:

        kokoaa keskustan rivit,noita hajottajia keskustas piisaa.nykyises kansandustaja joukossa on niitä paljon jotka osaa arvostella vain omiaan.kyllä sen tekee muut puolueet.

        Keskustalla on vahvoja, nuoria, valtakunnallisia menestyjiä tarjolla puheenjohtajaksi. Maailma on nyt nuoremman polven käsissä, he ymmärtävät nykytrendit ja suuntaukset. Lisäksi jatkuvuus on tärkeä.

        On ajateltava nykyhetken lisäksi myös tulevaisuutta.


    • Sivusta katseleva

      Kyllä kepun rantasalmenkunnalliskihoilla kusi näyttää nousseen päähän. Luulevat että saavat tehdä ihan mitä lystäävät, välittämättä toisista yhtäänmitään. Ei tarvitse kunniottaa puolisoankaan ollenkaan. Sitähän saa liihoitella minne lystää kun virkaa muka on. Viisvirkaa kuusnälkää. Onha se todella HIENOA Kotoa päästä aina pois hurvittelemaan suuntaan jos toiseenkin. TEKOSYYLLÄ. Voi emäntärukat mitä ette tiedä miehistänne.

      • Alaspäin noita katso

        Niin on todellinenpuoli, et pikkukihot luulevat valtaa saavansa jos pikkukylässä nyt jotain saa päättää, mut eihän tarvitse olettaa että hänellä valta jokaiseen, oikeus simputtaa toisia. Valitettavasti näinvaan on, luulevat että voivat määrätä jokaista. Omavaimo vaan on jäänyt sinne taka-alalle, kaikkien muiden säärien ajan vieden, vihreää aidan toisellapuolen. Raukkkoja olette ukkopoloiset, joka hameen perään juoksette, venakkojen, thaimaa tyttöjen, eronneiden karanneiden toisten jämiä imien.


    • Mulle Kaikki

      Keskustapuolue on kateissa paitsi jos uskoo viiskytlukuun. Maakunnan pitäjissä ote vielä pitää mutta pikkuhiljaa talouden mahdottomuus ajaa tämän läjän pikkupuolueeksi. Suuruutta pidetään yllä härskillä hallitus- ja lahjuspolitiikalla. Linjana: Mulle heti kaikki tänne.
      Ei se ketään kiinnosta. Kepun puheenjohtajaksi voisi valita mun puolesta vaikka Saunamäen tai Merisalon. Siinä olisi ainakin suora linkki siihen miten tää talikkoporukka homman hoitaa.
      Vanha sanonta on; kepulaisen hyvä päivä: pää auringossa, jalat tunkiossa. Huono päivä: päinvastoin.

      • valitse ite

        minusta jokainen voi edustaa mitä puoluetta tahansa.


      • kanit korkesaareen

        paavo on ainut jonka ei tarvii opetella nyt ei ole oppisopimuksellaasten aika. nyt pitää olla viisautta ja tietämystä.city-kanit vuorottelu vapaalle.


    • Tosi on...

      Kepulaiset eivät tule pelastamaan muuta kuin oman taloutensa, eivät he välitä Suomen kansasta pätkääkään, he yksityistävät kokkareiden kanssa vaikka Suomen, jos vain saavat siitä hieman voittoa, kun Kreikalla kaikki taasen kuuluu valtion omistukseen. Suomenkin nimeksi vaihdetaan kohta Suomen osavaltio, koska kuulummehan Eu-rosvoliiton tasavaltioon ja itsenäisyydestämme on enää muisto jäljellä, kun kaikki suuremmat käskyt tulevat Eu:sta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4403
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4000
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2701
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      20
      1641
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1561
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe