Rukoilkaa rakkaat uskovaiset jotka turvaattte JEESUKSEN VEREEN

Salainenmies37

MINUN LAPSELLA PALJON VAIKEUKSIA ENTINEN USKOVA NYT NARKKAA SEKOILEE TEKEE PAHAA ETTÄ JUMALA ILMESTYIS JA POISTAIS PAHAN VALLAN RUKOILKAA RUKOILKAA

6

340

Vastaukset

  • Onpas sinulla kevyet eväät repussasi. Et tule pärjänneeksi noilla kovin pitkään, mutta muista Jumala Rakastaa sinuakin ylvästeliä ja odottaa sinun yhteydenottoasi.

   Jumala ei tule sinun tontillesi väkisin, muista tämä, sillä ninun sydämesi on ylpeä ja Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille Hän antaa avun Armossaan


 • Olet uskossa kantanut lapsesi rukoillen kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi. Tiedän tuskasi, mutta haluan sinua rohkaista, että jätä lapsesi nyt ja heti Jumalalle, sillä Hän voi Jeesuksessa tehdä ihmeitä ilman määrää.

  Jos jätit nyt lapsesi rukousalttarilla, niin älä ala uudelleen vetää itsellesi taakkaa, sillä silloin et usko Jumalan mahdollisuuksiin. Olisit sen voinut tehdä, mutta sinun on luotettava lapsesi taivaallisen Isän syliin.
  Näin puhuu se, joka on saanut 20 vuoden jälkeen vastauksen ja saan iloita siitä, mitä Jumala saa aikaan vielä tänäänkin.

  Rukoilen sinulle voimia luottaa lapsesi Jeesuksen syliin.

 • Oppinut isältään

 • kun rukous ei auta on turpaanvedon aika

 • Onko lapsesi vaikeudet vähentyneet kun hänen puolestaan on rukoiltu? Siunausta sinulle ja lapsellesi.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.