Family Center

JasperLPR

Etelä-Saimaassa ja Suomi24-keskusteluissa kehuttiin Family Centeriä ennen avaamista ja muutama kuukausi vielä avaamisen jälkeenkin täysin yltiöpäisesti. Kauppakeskuksen piti olla moderni, lapsiperheille helposti lähestyttävä, boheemi ja Lappeenrannan paras. Työtoverini, naapurini ja kadunmiehet huutavat yhä hallelujaa Family Centerin nimen kuullessaan. En ole kenenkään kuullut sanovat siitä mitään negatiivista, mutta yltiöpositiivisia kommentteja olen kuullut sadoittain.

Mikä ihme siitä onnettomasta kyhäelmästä oikeasti tekee niin loistavan? Missä on se autenttinen meksikolainen ruokaravintola, mikä piti avautua Family Centeriin? Liikkeitä sieltä on jo kadonnut ja katoaa lisää. Parkkipaikkakin on tyhjillään. Silti kehuja kuulee joka päivä, kaikennäköisiltä ja -ikäisiltä ihmisiltä.

Omat kokemukseni Family Centeristä ovat surkeat. Yhtään kiinnostavaa kauppaa ei ollut, ei ollut lapsille kunnon leikkipaikkaa (vaikka naapuri sitä suitsuttikin), lattiat olivat saastaiset, vaikutelma jotenkin keskeneräinen. Kauppakeskus Armada on paljon parempi, samoin Opri, puhumattakaan Isosta-Kristiinasta. Galleriastakaan en erityisesti pidä. Se ei ole perheille tai miehille suunnattu kauppakeskus, teineille varmasti kuitenkin ihan ok. Kaikki muut Lappeenrannan kaupungin kauppakeskukset mielestäni palvelevat jotain kohderyhmää, mutta Family Center on mielestäni täysin mitätön. Eihän siellä käy edes venäläisiä!

15

1158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • family centteristä

      oon itsekkin kohdannut kymmeniä ihmisiä joiden mielestä family centteri on ihan loistava. jos näille menee sitä haukkumaan, ollaan melkein nyrkit ojossa sitä puolustamassa. paikkaan liittyi suuria lupauksia ja visioita ja mielestäni niistä yksikään ei toteutunut. väitän että koko centteri on konkassa vuoden kuluttua. sitten kelpaa meidän family centterin vastustajien hymyillä!

    • Janne N.

      Family Center on ajanut koko Lappeenrannan ihmeelliseen kiimaan. Yksikään kauppa ei nosta yhtä voimakkaita tunteita ihmisissä.

      • minä taas

        olen kuullut negatiivista palautetta! Itse en ole käynyt,eipä ole liiemmälti halujakaan ko. kauppakeskukseen.Nimikin on jotenkin luotaan työntävä.


      • kkkkk.....

        Saman olen huomannut - ihmeellistä kehumista moisesta pytingistä ?
        Halli, jossa on muutama liike, ja se on sitten jotain hienoa ? ? ?


    • ///

      Juu pakko oli tähän jotain laittaa. En siis ole edes käynyt koko sentterissä, mutta mikään ei alkujaankaan ole mua siinä keskuksessa kiinostanut ja ehkä juuri siksi en ole sinne jalallani astunut. Jos sinne olisi tullut Anttila niin kuin piti olisin kyllä siellä jo käynyt, mutta nyt siellä ei ole mitään mikä minua tai perhettäni kiinostaisi.
      Tästä tulikin mieleeni et täytyy vissiin käydä pyörähtämässä siellä ihan vaan mielenkiinnon vuoksi vaikka en tarvetta ole siihen vieläkään kokenut. :D

    • daiju!.

      Oikeest kiinostaa.. Eiks oo elämässä muuta,ku itkeä jonnekkii suomi24 palstalle jostai ostoskeskuksesta. tääl lappeenranta kanavalla,on naurettavimmat aiheet ja ihmiset. ihme apinoita!

      • reippailija täälä

        Kylläpä sulla on nyt vaikeeta. Menepä reippaasti ulos, se ihmeesti helpottaa, saat raitista ilmaa ja tulee parempi olo. Siellä saatat nähdä muita apinoita, kukaties. Ylös, ulos ja lenkille.


      • popopo-

        kun luvit


    • 12+9

      weerassa on h&m tilat ollu tyhjillään jo yli 2 vuotta ja myös tietoaseman tilat varmaan vuoden,ja entisen rantavideon edelleen tyhjillään koulukadulla,ja armaadassa myös yks liiketila tyhjillään seppälän vieressä
      ja kolmen lampun vastapäätä oleva tontti myös tyhjillään missä oli kirpputori ja se purettiin,ja sitte se koulukadun ja kirkkokadun kulmassa oleva tontti myös mikä paloi jo vuosia sitte maan tasalle ni siihenkään ei oo rakennettu mitään,aika kumma ku luulis et noi olis tosi hyviä paikkoja yrityksille

      • 3243312

        Tietoasema lopetti kylläkin viime kesänä, ja Rantavideon talo purettiin EU-ministerikokouksen alta pois vuonna 2006... (Oli kuulemma liian ruma talo ministereiden nähtäväksi.)

        Mutta ihmeellistä tosiaan, että esimerkiksi Koulukadun kehitys on niin tuskaisen hidasta.


      • ifubv
        3243312 kirjoitti:

        Tietoasema lopetti kylläkin viime kesänä, ja Rantavideon talo purettiin EU-ministerikokouksen alta pois vuonna 2006... (Oli kuulemma liian ruma talo ministereiden nähtäväksi.)

        Mutta ihmeellistä tosiaan, että esimerkiksi Koulukadun kehitys on niin tuskaisen hidasta.

        Pysähtyneisyys ei ole edes hidasta. Koulukatu on käsittämätön katu. Keskustassa, lähes kymmenen rakennusta puuttuu kokonaan, yksi on keskellä tietä ja puolentusinaa on purkukunnossa.


    • ioripwier

      muutaman kerran olen käynyt siellä ja ainoa positiivinen juttu mitä keksin, on Pentikin sisustusmyymälä. Se on nyt paljon suurempi, kuin entisessä paikassaan Weerassa. Ko. keskus avaa ovensa vasta klo 10.00, mikä on mielestäni liian myöhään. Niinä parina kertana kun olen käynyt siellä, olen haahuillut lähes tyhjillä käytävillä, vain joitain venäläisporukoita on ollut. Viime kerran kun kävin siellä lounasaikaan, tuli jo ulos asti karmea kalankäry vastaan, kuppilassa tarjottiin siis jotain kalaruokaa. Käry oli karmea koko ostokeskuksessa ja leijaili kaikkiin liikkeisiin sisälle. Jotain häikkää pahasti ilmastoinnissa tms. Ei sen pitäisi noin kauheesti löyhkätä.

    • --Jester--

      on huippu paikka!

    • Hempsukkax

      Eipä montaa vuotta konsepti kantanut...

    • Pjuuuuttin

      Uutta hallia nousee kokoajan! Täyttäkää nämä entisetkin ensin. Viisumivapautta odotellessa..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe