KAURIISTA

villisilli

Nyt mä sitten pulassa, rakastuin kaurismieheen ja vielä varattuun sellaiseen. Ja kun olen suorapuheien kalat niin pitihän mun se kertoa, kaikki alkoi mun puolelta, laittelin viestejä ja se vihdoin vastailikin, ei kyllä koskaan itse ensin, mutta vastaili kuitenkin..no ehdottelin sitten tutustumista vähän paremmin ja ja tuli jopa ravintolassa samaan pöytään ja muutama sananenkin vaihdettiin ja kysyikin minulta paria asiaa eli ne oli ainakin jääneet kiinnostamaan, mutta kun minä olen melko räiskyvä kalat niin sitten luultavasti sähläilylläni säikytin sen pois. Mutta kaverit sanoi että aina kun en katsonut sinne ja juttelin jonkun muun kanssa niin se seuraili mua katseellaan. Yritin kysyä tekstarilla suoraan että voisiko sanoa ettei ole kiinnotusnut jos ei ole ja että pitäisikö minun unohtaa koko juttu, mutta tämä kauris ei vastaa ei juuta ei jaata, Raastavaa. Minä kuitenkin olen kehunut sen maasta taivaaseen, olen sanonut ihan suoraan että se on mun mielestä ihan kaikista kaunein ja ihanin mies mitä olla voi. Voiko se olla kiinnostunut musta? Mistä sen tietää jos toinen ei sano? Vastailee viesteihin, mutta heti jos yritän vähänkään lähempään kontaktiin niin ei enää vastaa. En ole ehdottanut mitään kovin törkeää vielä, mutta itseni tuntien siihin ei kauan mene. Pelästyykö kaurismies sellaista? Onko uskollinen, vai suostuuko pieneen kokeiluun? Onko olemassa tapaa valloittaa kauris muuta kuin kehumalla miten ihana on ja sanomalla suoraan että on kiinnostunut. Sanooko kauris suoraan jos ei ole kiinnostunut vai mistä johtuu ettei vastaa suoraan kysymykseen? Itse kalat ihmisenä inhoan epävarmuutta, en kestä keskeneräisiä tilanteita, jaksan kyllä odottaa tuota kaurismiestä vaikka ikuisuuden jos tiedän että on minusta kiinnostunut, Tiedän olevani hiukan liian dramaattinen ja tunteella ajatteleva, sopiiko sellainen kauriille. Ahdistuuko se jos olen totaalisen innoissani siitä?
Voi kertokaa kauris miehet onko teistä ihanaa jos tiedätte että jossain joku ajattelee koko ajan ja ihailee ja palvoo yli kaiken.

12

741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ````````

      Vastaanpa minäkin, lähes 20 vuotta kauris miehen kanssa elänyt. Jos keskeneräisiä asioita inhoat, unohda se kauris. On aikamoinen jahkailija eikä osaa päättää, antaa vaan ajan kulua. Kehumista ja palvomista hän tosiaan rakastaa, se on totta. Jos jotain haluat jatka sillä linjalla. Itse en oikein enää jaksa lähes 20 v. jälkeen. Painostus ei auta tippaakaan! On päin vastainen vaikutus kun mitä sinä haluat. Vaikea luonne on. Paremminkin olisit voinut rakkautesi kohteen valita. Itse olen rauhallinen rapu, mutta kauris miehen kanssa päreet palaa turhankin usein. Parasta lienee vain odottaa... -Toisaalta olen sitä mieltä, jos kerran on varattu. Anna olla. Saat vain pahaa mieltä aikaan kaikille. Ja jos nyt horoskoopit unohdetaan, tekonsa kyllä kielivät ettei ehkä ole niin kiinostunut, kiva kuunnella kehuja kyllä. Se on mannaa miehen egolle.Varmasti vapaan ja helpommankin ihmisen tulet tapaamaan.

    • sillirilli

      Jos ei ole vapaa tuo kaurismies siis, niin unohda! Kauris on uskollista tyyppiä, joten forget. So sad, mutta näin se on kauriin kanssa - yleensä.

      • Niinpä niin

        Eipä ollu mun mieheni uskollista laatua,vaikka kauris onkin.


      • petetty
        Niinpä niin kirjoitti:

        Eipä ollu mun mieheni uskollista laatua,vaikka kauris onkin.

        ...ei myöskään minun.En ymmärrä mistä täällä on pinttynyt uskomus moiseen. Samanlaisia pukkeja ovat kuin muutkin :D


      • ei vale-eläin
        Niinpä niin kirjoitti:

        Eipä ollu mun mieheni uskollista laatua,vaikka kauris onkin.

        Nyt kun on vale-eläinlääkäreitä ja valelääkäreitä voi olla, että tuolla irl:ssä juoksee vapaan villisti valekauriitakin.

        Varokaa siis villeinä juoksevia valekauriita!!


      • ei vale-kauris
        ei vale-eläin kirjoitti:

        Nyt kun on vale-eläinlääkäreitä ja valelääkäreitä voi olla, että tuolla irl:ssä juoksee vapaan villisti valekauriitakin.

        Varokaa siis villeinä juoksevia valekauriita!!

        Se oli kyllä hurjan näköinen. Mennä viipotti tukka hassallaan kaikkia liikennesääntöjä vastaan. Tuli heti mieleen, että tuo on varmaan nyt semmonen valekauris. En uskaltanut edes hymyillä sinnepäin. Muistutti kyllä kaurista muuten, mutta oli kyllä niin pukin näköinen (ei joulupukin - kaikki kunnia joulupukille) että hyi! Voipi olla, että se tekeytyy seuraavaksi vaikkapa vale-eläinlääkäriksi tai valekräätiksi niin tai vale-eläimeksi. Kräätäreitä tarvittaisiin kyllä, että siinä ei olisi yhtä haittaa vaikka olisikin vale, kunhan nyt olisi edes jotain.


      • tetetööö
        Niinpä niin kirjoitti:

        Eipä ollu mun mieheni uskollista laatua,vaikka kauris onkin.

        Vesimies on sellainen merkki, että us-Kolli-suutta löytyy. Siihen voit luottaa niinkuin seinään. Meinaan jos on hyvin rakennettu seinä, ettei oo joku himskatin paffiseinä.


      • herrra hoo
        tetetööö kirjoitti:

        Vesimies on sellainen merkki, että us-Kolli-suutta löytyy. Siihen voit luottaa niinkuin seinään. Meinaan jos on hyvin rakennettu seinä, ettei oo joku himskatin paffiseinä.

        kollisuutta löytyy..:)


    • tammikuunm.

      nainen on kauhea nainen josta ainakin meikäkauris pysyy visusti loitolla.
      Voin mä kyllä jossain pippaloisa seurata mielenkiinnolla jonkun hölmöilijäeukon elkeitä mutta siin on kysymys ihan vastakkaisesta asiasta kuin positiivisesta kiinnostuksesta.

    • Läme

      Tiedän, että olen mahtava mies, kokoa, näköä ja älyä riittää. Minkä minä sille voin jos minuun ihastutaan. Olen kuitenkin hyvin uskollinen ja yhä edelleenkin neitsyen kanssa pyörin. Meidän tavaramerkki on Pertti Perkele ja Sanna Saatana. Todella kunnianhimoista.

      • olla tosi

        Saatana, jos ootte kauan yhdessä pyörineet ja Sanna on edelleen neitsyt.


      • Tokaisusi
        olla tosi kirjoitti:

        Saatana, jos ootte kauan yhdessä pyörineet ja Sanna on edelleen neitsyt.

        on todella niin kaurismainen kuin olla voi. :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4459
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1420
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe