S-RYHMÄÄ

isdfvmf

kritisoivat kirjoitukset sensuroidaan tältä sivulta aika nopeasti. Mistähän johtuu??

8

653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkoititte

      Joo jotain ehkä on hävinyt. Tarkoititteko näitä juttuja

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/65035-tallainen-korruptio-on-suomessa-ongelma

      Tällainen korruptio on Suomessa ongelma
      Tällainen korruptio on Suomessa ongelma
      Julkaistu: 3.7.2009
      27 kommenttia
      Lähetetty kerran
      Kuuntele juttu
      Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
      Kuva
      Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi

      Rikos- ja prosessioikeuden professori Pekka Viljanen jyrähtää vaalirahakohusta ja korruptiosta Iltalehden haastattelussa. Viljasen mielestä erityisen merkittävä ongelma Suomessa on rakenteellinen korruptio, jota esiintyy Viljasen mukaan etenkin kunnallispolitiikassa.

      - Se näkyy esimerkiksi kaavoitusratkaisuissa ja siinä, kun kunnalle ostetaan kovalla hinnalla taloudellisissa vaikeuksissa olevalta puoluetovereilta kiinteistöjä, jotta tämä selviäisi talousongelmistaan.

      Viljasen mukaan hyvä veli -järjestelmillä on Suomessa vuosikymmenien mittaiset perinteet.

      - Rahoituksen varmistamiseksi poliitikon on houkuttelevaa ottaa huomioon lahjoittajan intressit, tohtoriksi virkarikoksista väitellyt Viljanen sanoo.

      Kansainvälisissä korruptiovertailuissa Suomi on pärjännyt erinomaisesti. Transparency-järjestön raportit eivät kuitenkaan kerro sitä, kuinka paljon Suomessa on sellaista korruptiota, jota ei ole lailla erikseen kielletty.

      http://www.kaleva.fi/uutiset/Kotimaa/Paattajien-kauppakytkokset-puhuttavat/834650

      Päättäjien kauppakytkökset puhuttavat

      0
      Oulun kaupunginvaltuutettujen ja hallituksen jäsenten kytkökset Arinaan ja Tradekaan.
      Avaa kuva
      Suomen Pienyrittäjät ovat lähettäneet Euroopan neuvoston korruptionvastaiselle toimielimelle, Grecolle, pyynnön käsitellä Suomen kunnallishallinnossa yhdistyksen mukaan esiintyvää rakenteellista korruptiota. Tiettävästi on ensimmäinen kerta, kun Suomesta tulee Grecolle tällainen pyyntö.

      Korruptiosyyte koskee S-ryhmän alue- ja paikallishallinnossa toimivia luottamushenkilöitä. Kaavoituksesta sekä tontti- ja liikepaikkajaosta päättävissä elimissä istuu suuri määrä S-ryhmän luottamushenkilöitä, mikä antaa pienyrittäjien mielestä S-ryhmälle ylilyöntiaseman päätöksissä. Rakenteellista korruptiota esiintyy Suomen Pienyrittäjien mukaan monissa kaupungeissa, Oulu mukaan lukien.

      Joensuun yliopiston dekaani, rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen sanoo, ettei "kahdella pallilla" istuminen ole rikollista toimintaa. Ongelmallista se kylläkin on. "Jo se, että syntyy epäilyjä, on kiusallista. Pitäisi saada joko lainsäädännölliset tai eettiset pelisäännöt tilanteen selkiyttämiseksi", Tolvanen esittää.

      Suomen Pienyrittäjien varapuheenjohtaja Pia Snellman kritisoi voimakkaasti sitä, että samat ihmiset istuvat S-ryhmän hallinnossa ja päättäjinä kunnallishallinnossa. "Tämä ei ole avointa demokratiaa. Toiminnalla junaillaan päätöksiä suuryritysten lukuun."

      "Vuonna 2007 Suomen Yrittäjät, Erityiskaupan liitto ja bensiinikauppiaiden liitto tutkivat, minkä takia ABC-asemat ovat niin laajasti ja nopeasti levinneet Suomeen. Selvisi, että Suomen kunnallishallinnossa istuu paljon tämän yhden suuryrityksen luottamushenkilöitä. Tuli esille, että kun pienyrittäjät olivat hakeneet tonttia tai liikepaikkaa, niin kunta oli sanonut ei, mutta jonkun ajan kuluttua samalle paikalle oli noussut tämän kyseisen suuryrityksen asema", Pia Snellman väittää.

    • JA KUNNIA

      Ne eivät lehdistössä pääse ollenkaan esiin. Jopa pieni viittaus vihreään korttiin on liikaa.

    • s-jea

      S-ryhmää pitäis haukkua. Hakekoon jokainen päivittäistarvikkeensa vaikka mustamäen kaubamajoista.

      S-marketit ovat hyvin toimivia, valoisia, helteilläkin vilpoisia. Henkilökunta kaupanalalla yleensäkin naisvoittoista. Niidenkin kaa pärjää.

      • Miksi näin?

        Sinuun se mainonta uppoaa kun häkä.
        Uskot varmaan saavasi jotain todellista hyötyä bonuskortistasikin?
        Eikö sinua koskaan nolota oma tyhmyytesi?


    • Kivaa Kouvolassa

      Eikö jokainen voi ostaa tavaransa sieltä mistä tykkää. Minä käytän Prismaa koska sieltä saa kaiken. Ei tarvitse jonkun maalin, ruuvin, grillin tai tapetin takia kiertelemään monia liikkeitä. Kaiken saa ostettua samalla kuin sapuskatkin.
      Kun vielä tankkaa ABC:llä (on työmatkan varrella) ja tilaa lämmitysöljyn samasta lafkasta,(hinnat aika samat kaikkialla) niin meidän perheellä ylittyy se 1500£ /kk Ei paljon mutta saa 5% palautusta.
      Vuositasolla (sen toukokuisen ylijäämä palautuksen kanssa) Me saamme takaisin 1400-1600£
      Eli yhden kuun ostokset ilmaiseksi ;)
      Sen verran kuin olen asiaa seurannut niin hinnat ovat kaikkiaan edullisempia kuin cittarissa ja miksi käydä monessa paikassa kun yhdestä saa kaiken.'
      Kukin tehköön niin kuin tykkää. Minä tykkään prismasta.
      On kaikkiaan mukavanpi saada takaisin selvää rahaa kuin rientää K-kauppaan blop blop lappu kourassa....

      • Tasapuolisuus

        Prismasta. Koska se ei ole pörssiyhtiö. K-ketju eli kesko taas on. Tykkään suosia suomalaista, en ulkomaisella rahalla pyöriviä pörssiyhtiöitä. Tykkäisin kyllä suosia pienyrittäjääkin: Siksi olisi kiva, jos nämä epäterveet kytkökset Kouvolassa joku viitsisi/uskaltaisi tuoda esille.


      • ketjukauppa
        Tasapuolisuus kirjoitti:

        Prismasta. Koska se ei ole pörssiyhtiö. K-ketju eli kesko taas on. Tykkään suosia suomalaista, en ulkomaisella rahalla pyöriviä pörssiyhtiöitä. Tykkäisin kyllä suosia pienyrittäjääkin: Siksi olisi kiva, jos nämä epäterveet kytkökset Kouvolassa joku viitsisi/uskaltaisi tuoda esille.

        Laajamassaisessa Prismassa isot tätit löntystelevät verkkareissaan. Miksi kouvolassa vyöryy tälläinen läskimassa. Prisma ei ole mikään muodikas kauppaketju. Mikä Kouvolaa vaivaa ?


      • kauppaketjuja
        ketjukauppa kirjoitti:

        Laajamassaisessa Prismassa isot tätit löntystelevät verkkareissaan. Miksi kouvolassa vyöryy tälläinen läskimassa. Prisma ei ole mikään muodikas kauppaketju. Mikä Kouvolaa vaivaa ?

        Jos kaikki ostavat S liikkeistä niin sittenhän kilpailu vähenee. S marketit ovat mauttomia , persoonattomia, kaikki samanlaisesti tylsiä kauppaketjuja joka ketjun päässä viimeisenä liukuhihnatyötä tekevä eloton kassaneiti. S market kaupassa hehkuu ja paistaa läpi omistajien suuri rahan ahneus ja hinnat ovat aika kalliita ja kuukausi tarjoukset persoonattomia tusinatavaraa vailla mitään mielikuvitusta. Aina sitä samaa paskaa. Kaupassa ei mitään persoonallista yksilöllistä iloa ja pilkettä, mikä piristäsi mieltäni. Kaupan henki on kuollut. Hyvin menestynyt ketju ei tarjoa mitään omaperäistä ja arvokasta asiakkaalleen vaan himoten ahnetii asiakkaan lompsaa. RAHAA JA RAHAA LISÄÄ JA LISÄÄ. Sen ahneuden vaistoan luissani. Tunnetteko te samoin? Toki käyn S marketissa mutta jos haluan piristää mieltäni niin käyn persoonallisessa K kaupassa jossa mukavia tarjouksia ja kaupassa on olemassa "elollinen henki" ja siellä olen elollinen persoona, jossa minut huomataan ja tunnetaan. S marketissa olen vaan eloton pakonomaisen ostosrutiinin suorittaja. Minulla jää S marketissa käydessä huono henkinen olo vaikka olen saanut tuotteeni aina nopeasti maksettua ja ostettua sitä mitä nyt tarvin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5319
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4745
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3016
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe