remontti

ystäv䨨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Ois sitä nyt voinut olla paikanpäällä,kun tullaan hakemaan remontti tarvikkeita.Tietysti jonkunmoinen korvaus kesken jääneestä työstäkin.Toiset on vaan hyväsydämisiä ettei osaa pitää puoliaan.

1

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaan

      Ja ympäristön vaikutuksista ei puhuta, koska niiden aiheuttamien sairauksien ei voida syyllistää sairastunutta itseään, saattaisi taas joku onneton lähteä vakuutus mafialta penäämään korvauksia työpaikan aiheuttamiin sairauksiin! Kun ktl kertoi suurimman uhkan kansanterveydellemme olevan sisäilmaongelman, virasto lopetettiin ennen kuulumattomasti ja uusi thl tilalle, joka ei muuta kuin kertoo että pitää tutkia kun ei kiistattomasti olla voitu tutkimuksista huolimatta homeallergiaa todeta ongelman aiheuttajaksi.
      Päättäjät kun saivat tietoa huolestuttavista tutkimuksista 90 luvun laman jälkeen, mikrobien tuottamien super myrkkyjen solu tuhoista ja muusta, ainoa mitä tehtiin, oli rakentajan vastuun lyhentäminen 10 vuoteen, joka ei sekään tosin auttanut…
      Kun margariini-huijauksella pallilleen guruksi noussut Puska on ikävät asiat sivuuttanut, kuten kai kuuluisaksi tehneessä ja vääräksi osoitetussa rasva tutkimuksessaan, terveysministeriö joko tietoisesti valehtelee ongelmaa koskien, tai ministeriö ei ole tietoa asioista saanut!
      Kun ministerimme kertoi ttl:n ammattitautitutkimuksista ja home altistamisesta, kertoi että erityisesti kiinnitetään huomiota allergisen alveoliitin omaavien potilaiden seulontaan altistuksesta, joka on todennäköisesti heidän kohdallaan kohtalokas, totuus kun onkin taas aivan toinen, asiaa tutkiva löytää karmeita tapauksia oikeusturvan olemattomuudesta ja viranomaisten piittaamattomuudesta!
      Maassamme on räjähdysmäisesti kasvanut astma, autoimmuunisairaus, adhd, allergia ja monet muut sairaudet, joita ollaan liitetty sisäilmaongelmaan muilla kuin virallisien gurujen tahoilla, grut kun näihin asioihin eivät mitään voi sanoa koska ehdottoman kiistämättömiä tutkimuksia ei vielä riittävästi ole, tosin muihin asioihin voidaankin lausuntoja antaa täysin mutu-tuntumalla!
      Kovin helposti arvellaan syöpien ja sairauksien johtuvan milloin mistäkin potilaan itse aiheuttamasta, mutta vaietaan ympäristön vaikutukset, nyt suljetulla poliisi asemalla kaksi ammattitautiepäilyä ja ehkä jopa enemmän, käytäntönä on antaa astma diagnoosi ja lopettaa tutkiminen, koska astma on lääkehoidolla kurissa pidettävänä vakuutusyhtiöiden helpoin tulos!
      Kun astmoja 60-luvulla oli 3000 ja nyt yli 400 000, eivät tutkijat kertomansa mukaan mitään varmaa ole löytäneet, miljoonien tutkimuksista huolimatta… Kas kummaa, kun eräs yritys kehitti laitteen mittaamaan myrkkyjen pitoisuuksia sisäilmasta, kiirehti Puska toteamaan ettei niitä nyt tutkia kannata, vaan pitää jatkaa epäkelpoja toimimattomia vanhoja itiö keräimiä käyttäen, vaikka eivät mitään syy-yhteyksistä varmaa osaakaan sanoa… Kun itse toksiineista kertonut kansainvälisesti erittäin arvostettu tutkija alkoi itsenäisesti asioita selvittämään, viranomaisten ohitettua huolestuttavat eläinkokeet, gurut jatkoivat asioiden vierestä tutkimista! Ja kokonaisuudessaan viranomaistoiminta on asiassa ollut täysin rakennusyritysten, poliitikkojen ja vakuutusyhtiöiden takana, ihmistä ei olla välitetty ottaa laskelmiin lainkaan, kuten maan tapa on!
      Kun tiedetään yli puolen valtion virastotaloista, kouluista, tarhoista, vanhussäilömöistä ja muista kiinteistöistä olevan sisäilmaongelmaisia, herää kysymys valvontaviranomaisten tekemisistä ja tekemättä jättämisistä!
      Mediasta saa aina välillä lukea, kuinka omat viranomaisemme ovat yli 10 vuotta sairastellen yrittäneet työpaikkansa ongelmaan muutosta saavan, miten luulette pienen ihmisen tilanteen olevan! Kun ongelma osuu kohdalle eliitin lähistöllä, neljännesmiljoonan talot poltetaan, eduskuntataloon kosteusvaurion havaittua enemmän korjausrahaa viikossa kuin koko maan kouluihin!
      Valtio on olevinaan home talkoista töpisemässä, asuntoministerimme uskalsi sentään ääneen sanoa että lähiöt olisi purettava, oli huolissaan kiinteistöjen tilanteesta, penäsi että jos ihmiset pitäisivät yhtä hyvää huolta taloistaan kuin autoistaan tai veneistään… Mutta itse asia jäikin sanomatta!
      Aivan liikaa kansantaloudellemme on edes pienen osan tutkijoiden esittämistä syy-yhteyksistä sairastuvuuteen, saati jos ovatkin kokolailla oikeassa, hallintorakenteiden korruptio tuhoaa kansanterveytemme, eikä rahaa suurten ikäluokkien hoitamiseen ole sitäkään vähää, mitä nyt ajatellaan olevan! Vastuuta ei vaan ole kenelläkään, asioita pallotellaan luukulta luukulle, vuodesta toiseen, eikä muutosta meinaa tapahtua! Vanhat hyviksi havaitut rakennusmateriaalit on jätetty pois käytöstä, uusista rakennustavoista ja -materiaaleista kun ongelma on alkunsa saanutkin, tuosta häikäilemättömästä välistä vedosta ja voiton maksimoimisesta! Olemme maailman sairain kansa, jonka kaiken lisäksi päättäjämme ovat koe-kaniineiksi lääketehtaille antaneet, täytyyhän ne ihmiskokeet jossain tehdä, ja täällä terveydenhuollon rekisterit kivasti verrokkiryhmät saa kasaan kenellekään kertomatta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe