Hei,
Valmistelen ylelle juttua HoReCa-alasta, erityisesti ketjuravintoloista (HOK-Elannon, Restelin ja Keskon ravintolat). Minua kiinnostaa myös työntekijöiden näkökulma: mitä ketjuravintoloiden keittiöissä oikein tapahtuu? paljonko vuorossa on työntekijöitä ja mitkä ovat heidän toimenkuvansa? entä palkkaus?
Jos olet työskennellyt jossain ketjuravintolassa, niin ota yhteyttä kaiho(at)iki(dot)fi, kuulisin mielelläni kokemuksiasi! Kaikki yhteydenpito kanssani on tietenkin täysin luottamuksellista. Kiitos!
Kokemuksia ketjuravintoloista?
toiveikas_toimittaja
0
376
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kumpi vetoaa enemmän sinuun
Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?1022166- 991557
- 1211273
- 801265
- 1171226
Okei nyt mä ymmärrän
Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘571034Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis601014- 511007
- 36932
- 33804