Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Asumiseen liittyvä hyvin järjestäytynyt rikollisuus

korruptiomarkkinat

Asumisesta on kyse. En vain ole varma kuuluuko aihe suomalainen asumisaihe tänne ryöstöt teeman alle vai pitäisikö tämä teksti kirjoittaa suoraan jonnekkin missä käsitellään järjestäytynyttä rikollisuutta vai peräti terrorismia.

Miten ihmeessä voi olla mahdollista että ihan tavallisten ihmisten asumisesta on tehty näin sairaan kallista? Tämmönen tavallisen asunnon tarvitsijan taloudellinen raiskaus on kuin likasta pornoa johon ei kukaan tervejärkinen haluaisi sotkeutua. Ahneina ja häikäilemättöminä sutenööreinä tuntuu hääräävän koko apparaatti. Miten tähän ollaan tultu? - Ja mitä tälle näin hyvin järjestäyneelle ja kohteliaasti hymyilevälle korruptiolle pitäisi jatkossa tehdä?

Tavallisen rahvaan asumista rahastetaan niin surutta että täytyy vain ihmetellä että joku vielä viitsii mitään töitä tehdä. On täysin ymmärrettävää että rahvas luovuttaa ja ajattelee että paskat! Maksakoon muut näin kohtuuttomat asumiskulut! Tämä meidän yhteiskuntamme alkaa olla asumisenkin osalta niin sairas ja läpimätä että toivoisi koko paskakasan hukkuvan ja uppoavan kokonaan.

Aivan kuin tämä asumiseen liittyvä, täysin armoton ja sikamainen rosvoaminen olisi hyväksyttävämpää jos ja kun rosvouksen kohteena olevat kansalaiset onnistuvat kierrättämään asumistukien kautta itse ongelman muille veronmaksajille. Olisiko aika jo suurille muutoksille?

Meillähän on ollut perinteisesti tapana paheksua halveksien esimerkiksi suuren itäisen naapurimaamme korruptoituneelle yhteiskuntajärjestelmälle, samalla omahyväisellä asenteella olemme kilvan hurskastelleet omaa rehtiä ja rehellistä erinomaisuuttamme. Asumiseen pesiytynyt erinomaisen hyvin järjestäytynyt täysin laillinen korruptio pitäisi purkaa ja asumisen tähtitieteelliset kustannukset olisi syytä normalisoida ja vähän äkkiä.

2

680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jetujeu

      Osittain jo itse vastasitkin kysymykseesi, lausumalla "On täysin ymmärrettävää että rahvas luovuttaa ja ajattelee että paskat! Maksakoon muut näin kohtuuttomat asumiskulut!"

      Koko ongelmahan johtuu juuri siitä, että tässä maassa tuetaan asumista yhteiskunnan varoilla aivan älyttömästi. Kaikenmaailman asumistuet ja asuntolainojen korkojen verovähennysoikeudet valuvat suoraan hintoihin. Kun nämä perkeleen sosiaalipunikit vaatii ettei tuloeroja saa syntyä ja kaikilla pitää olla varaa kaikkeen, jos ei muuten niin sitten yhteiskunnan maksamana, niin onhan se selvää että sitten loppupeleissä ei oikein kenelläkään ole varaa mihinkään kun hinnat on tukien voimalla nostettu, niin vuokra kuin omistusasumisessakin.

      Ja ilmiö ei koske pelkästään asumista vaan laajemmin kutakuinkin kaikkea mihin täällä voi rahaa käyttää.

      • vedättäjän kaveri

        Pääkaupunkiseudun kuntien tonttien panttaus ja joutomaapeltojen pakkolunastusten väkinäinen karttelu ei palvele missään määrin yhteiskunnan kokonaisetua ja normaalia kasvua ja kehittymistä.

        Kuntien vuosittainen näpertely muutamien hassujen tonttien kanssa on hintojen vedätystä parhaimmillaan. Voisi jopa epäillä että kaavottajien saamattomuus ja toimettomuus on suunniteltua ja olennainen osa hyvin järjestäytynyttä rikollisuutta. Tämän tyyppinen rikollisuus on näet johtanut peltotonttien hintojen räjähdysmäiseen kasvuun! Ja sehän sopii kaikille vai sopiiko ?

        Ihmiset ovat korviaan myöten veloissa! Kuka tästä hyvin järjestäytyneestä vedätyksestä hyötyy?

        kirkkonummi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/kirkkonummi/embeds/19978_varaustilanne_Sepankannas2.pdf

        hel.fi/wps/portal/Kiinteistovirasto/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/Kv/fi/Tontit
        vantaa.fi/i_perusdokumentti.asp?path=1;221;1602
        espoo.fi/default.asp?path=1;28;11866;10526;10528;414
        kauniainen.fi/palvelut_ja_lomakkeet/kaavoitus_ja_maankaytto/myytavat_tontit


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2112
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      29
      1744
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1510
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1461
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1378
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1261
    Aihe