uskallanko naisena mennä Turkkiin ?

Olen vaaleahiuksinen 25-vee tyttö. Uskallanko mennä yksin Turkkiin lomalle viikoksi ?
En halua tulla siepatuksi, raiskatuksi, enkä pahoinpidellyksi, tai narkkarihuoraksi kahleissa.
Tutkailin matkoja Finmatkoilta ja http://www.matka-opas.com ja http://www.suosikkimatkat.com
ja taisi olla http://www.tjareborgicom totesin että matkoja löytyy.
Ehkä on parempi jättää ählämämaat sikseen ja mennä Lanzaroteen.

10

1082

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4+20=18

      Poikaystävän kanssa voit mennä. Jos menet yksin, niin perusoletus paikallisilla miehillä on että haet sieltä tilapäistä seuraa. Ei siinä voi paikallisia miehiä syyttää, sillä usein yksin liikkuvan tytön kohdalla näin onkin ainakin jos puhutaan pohjoismaalaisista tytöistä. Jos et kuitenkaan hae "seuraa", niin ylenpalttinen miesten huomio voi lopulta käydä kestämättömäksi. Ryöstetyksi tai raiskatuksi tms. tuskin tulet, edellyttäen, että käyttäydyt itse ihmisiksi, etkä ehdoin tahdoin hakeudu vaarallisiin paikkoihin. Ihan sama asia pätee kyllä myös Suomessa. Todellisuudessa suurin riski Turkissa on liikenne. Varomaton jää hetkessä auton alle. Rikollisuuden puolesta pidän Turkin rantamatkakohteita huomattavasti esim Italian vastaavia turvallisempana.

    • yksinmatkaava

      Olen itekkin miettinyt samaa, mutta tulin siihen tulokseen ettei tämän näköistä vosua kukaan koske :D No vitsi vitsinä, kannattaa käydä ainakin perusteet jostain itsepuolustuskurssista, naisille järjestetään omia - oli matkan määränpää mikä tahansa, ja tulee kyllä hyötykäyttöön Suomessakin.

      Opit helppoja tapoja turvata itsesi, refleksinomaiset taidot kehittyvät vasta pitkän harjoittelun jälkeen mutta suosittelen. Itellä on hapkidosta muutaman vuoden kokemus, ja oikein mukavasti pärjää isommallekkin könsikkäälle. Hapkido on myös siitä hyvä laji, ettei se perustu hyökkäykseen, vaan nimenomaan puolustukseen.

      • Että sikäli .

        Täkäläiset naivat vaikka halkopinoa, ei ulkonäöllä mitään väliä kunhan voivat kerskailla että on ulkomainen vosu. Nosta kova äläkkä jos haluat eroon turhasta seurasta. Potki munille jos pyrkivät iholle.


    • Hämäläinen

      Etkös sinä juuri äsken ollut 23 v ja normaalikroppainen?

      • sunny!!

        kyllä uskaltaa lähteä...ja käyttää maalaisjärkeä!!!


    • Lehtien uutisia

      Ä HENGESTÄÄN: Eipä silti, eräs toinen tyttö päätyi hautaan elävänä. Oli jo kihloissa, mutta marokkolainen sulhanen päätti tytön päivät ystävän avustuksella Saharan hiekkaan, koska tyttö kieltäytyi sukupuolisuhteesta, ollen hyvin uskonnollisesta katolilaisesta perheestä. Voitteko kuvitella! Tyttö vei perheensä tutustumaan pojan perheeseen, olivat tutustuneet Välimeren tällä puolen, Samalainen tilanne on sattunut myös eräälle ranskalaiselle kihlatulle pari vuotta sitten Capo Verdessä. Hän meni tapaamaan joka kerta sulhastaan jonkun ystävättärensä kanssa, kai varmuuden vuoksi. Niinpä sitten kumpikin haudattiin. Ystävätär säästyi, kun näytteli kuollutta. Karmeaa! Ajatella, että yli vuoden ajan ranskatar vei joka kerta valtavia määriä lääkkeitä koko suvulle, kaikenlaisen muun tavaran lisäksi.

    • Lehtien uutisia

      olen nimimerkki Lehtien uutisia. Vastasin juuri, mutta sattui moka. Otsikon piti olla: Kuusi kuukautta sitten tuttavani , eräs taiteilija, pääsi hengestään Turkissa (P.S. Hänet löydettiin haudattuna ja kävi ilmi, että hänelle ennen tappamista oli tehty väkivaltaa). Anteeksi mokani!

      • jhö

        et voi mennä,sut raiskataan ja sit murhataan ja pilkotaan ja syötetään hirveille paikallisille!!!!!!!! hullu!


      • pipipalipaliiuis
        jhö kirjoitti:

        et voi mennä,sut raiskataan ja sit murhataan ja pilkotaan ja syötetään hirveille paikallisille!!!!!!!! hullu!

        voi mennä hei ihan totta, käytännön järki päähän ja pilli ja hiuslakkapullo käsilaukussa vaan mukana hätätilanteita varten. its eolen vaaleaverikkö nuori nainen ja yksin matkustellessa ei ole ongelmia, kun et jokaiselle vastaan tulevalle flirttaile ja ole ystävällinen. ei niin että pitää eritsäytyä tai mitään, mutta ihan hyvin voi mennä vaikka turkkiinkin. osaat varmaan arvioida, millon tilanne muuttuu ahdistavaksi ja sit et kävele pimeillä sivukujilla vaan ihmisten keskellä niin hyvä. ja mitä tulee tollasiin hautausjuttuihin niin hei come on, noita nyt tapahtuu joka puolell ja rupeet semmosten takia pelkäämään matkailua niin jo on. maailmalla on ihan turvallista, ja ne jotka luulee et joku espanja on yhtään sen turvallisempi niin ovat jossain tynnyrissä kasvaneet ja oppineet tällaista. siellä turisteja hakataan, ryöstetään sukupuoleen tai mihinkää kattomatta. että NÄIN!


    • oppeliini

      Muista kuitenkin että Turkki on eri uskontoon kuuluva maa ja naisten pukeutumiskoodi on paljon säädyllisempi kuin länsimaissa yleensä.

      Perusasuna on hyvä käyttää väljää pitkähihaista ja kaulaan asti napitettavaa paitaa ja paljon alle polvien ulottuvaa väljää hametta. Mieluiten niin että paidan helma laskeutuu hameen päälle. Huivi vielä hiusten suojaksi ja saat huomata että sinua ei tulla liiemmin ahdistelemaan.

      Paikallisten huomatessa sinun kunnioittavan isäntämaasi tapoja, sinun arvostus nousee heidän silmissään. Vihellysten sijasta saat kuulla "Welcome!".

      Tietysti tuo kunnon maalaisjärki on aina pidettävä mukana, liikkui missä tahaansa. (Ei iltaisin yksin ulos, ei koruja näkyville, ei levitellä rahoja vaan pitää aina parin liiran verran valuttaa taskussa helposti saatavilla, vastata lyhyesti mutta ystävällisesti keskustelun aloittajiin, kaikille ei tarvitse vastata lainkaa heidän kysellessä where you from- vain jatkaa matkaa kuin ei olisi kuullutkaan jne. jne. )

      Turkkilaiset ovat vieraanvaraisia ja ystävällisiä. Varmasti tulet nauttimaan matkastasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      777
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      704
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe