ÖTÖKÖISTÄ EROON,NIKSEJÄ?

murha

Muutettiin 90-luvun rivitaloasuntoon ja pian huomattiin että asunnossamme majailee muitakin..nimittäin sokeritoukkia,turkiskuoriaisia niiden toukkia, jotain älyttämän pieniä kiipijöitä ja sitten joku tunnistamaton pitkäsarvinen koppakuoriaislajike!
Meillä on alle 1-v lapsi että ei huvita alkaa hirveitä määriä myrkkyjäkään spreijaamaan..

ONKO LUOMUKONSTEJA!?

Alkaa lähtee kohta mielenterveys kun ötököitä kömpii unissakin...
Haluan tappaa ne kaikki!! Miten ihmeessä pääsen niistä!? Pelkään hirveesti tollasia rumia otuksia ja jos jollakin on jotain hyviä niksejä niin kertokaa nyt ihmeessä !!

10

4477

  Vastaukset

  • Sinä todennäköisesti ruokit niitä hyvin.
   Parehaiten pääset niistä eroon tappamalla ne nälkään.

   Kosteus, ruuantähteet, rauokavarastot,,,,
   lähde jäljittään mistä ne saa ravintonsa.

   • Lihota ne hengiltä. eli kuolevat nuorena ylensyöntiin kun syötät niitä kolme kertaa päivässä sokerilla.


  • ...saat vain kärsiä niistä ötökkäpainajaisista ikuisesti. Jos asunnossanne on turkiskuoriaisia (vyöturkiskuoriaisia, niitä kelta-W-raidallisia), ei mikään muu tepsi kuin kunnon myrkytys. Äläkä ala leikkimään millään tee-se-itse-Baygoneilla, vaan tilaa ammattimyrkyttäjä paikalle.

   Myrkytys maksoi meillä n. 100 e (sis. kaksi myrkytystä kuukauden välein). Myrkkyä levitettiin seinänvierustoille ja vaatekaappeihin ja putkien läpivienteihin. Lemmikit ja pienet lapset pois asunnosta muutamaksi tunniksi ja akvaario peitettävä. kukat pärjää. Myrkky ei haissut miltään. Seinänvierustoja ei saanut pestä kuukauteen kostealla, ettei vaikutus häviäisi.

   Lapselle ei haittaa, kunhan ei seinänvierustoja nuole. Pääsette kerralla kaikista ötököistä eroon (ellei sitten niitä ole koko taloyhtiössä ja jatkavat leviämistä asunnosta toiseen. Kannattaisi myrkyttää koko talo.)

  • Totta on, ettei noihin pure kuin myrkytys. Sellaisia pieniä nilviäisiä on vilistänyt meikäläisenkin huushollissa. Kaikki koko kerrostalon huoneet käsiteltiin myrkyllä. Ei se niin kauheaa ole, pienempi paha kuin katsella niitä kaiken aikaa. Eikä siitä ole ihmisille haittaa, kunhan noudattaa varotoimia.
   Itselläni ovat nyt ongelmana pienet muurahaiset, mitkä valtaavat keittiön jos olen leiponut, enkä heti pessyt astioita. Taitavat etsiä sokeria.

  • Nuo öttiäiset ovat juuri niitä jotka leviävät kämpästä toiseen viemärien ja muiden putkistojen, sähköjen ym. läpivientejä pitkin... joten jos vain yhden asunnon myrkyttää, hyöty on korkeintaan väliaikainen.

   Tullaisessa tapauksessa ei auta muu kuin kutsua koolle yhtiökokous ja päättää koko rivitalon myrkytyksestä. Näin meilläkin tehtiin.

   • Yhdyn edelliseen, eli koko talo on myrkytettävä yhtäaikaa. Lisäksi turkiskuoriaisten vuoksi rakennuksen yläpohja ym. paikat jossa voi olla esim. linnunpesiä, on tarkistettava ja pesät siivottava pois.


  • hiivi ötökän taakse aamu yön tunteina.ota reino aamutossusta tukeva ote ja läsäytä ötökkä littuun toista tämä niin usein että ötökät loppuu.

   • näin helppoa , ei ne lopu ja tossa tulee hopu


  • Laita kiehuvaa vettä joka ilta viemäreihin ja välillä merisuolaa niin kuolee sokeritoukkien munatkin.Ja muista siivota usein.Ne nimittäin rakastaa pölyä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   197
   7865
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   293
   6761
  3. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   48
   2152
  4. 73
   1588
  5. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   102
   1003