ÖTÖKÖISTÄ EROON,NIKSEJÄ?

murha

Muutettiin 90-luvun rivitaloasuntoon ja pian huomattiin että asunnossamme majailee muitakin..nimittäin sokeritoukkia,turkiskuoriaisia niiden toukkia, jotain älyttämän pieniä kiipijöitä ja sitten joku tunnistamaton pitkäsarvinen koppakuoriaislajike!
Meillä on alle 1-v lapsi että ei huvita alkaa hirveitä määriä myrkkyjäkään spreijaamaan..

ONKO LUOMUKONSTEJA!?

Alkaa lähtee kohta mielenterveys kun ötököitä kömpii unissakin...
Haluan tappaa ne kaikki!! Miten ihmeessä pääsen niistä!? Pelkään hirveesti tollasia rumia otuksia ja jos jollakin on jotain hyviä niksejä niin kertokaa nyt ihmeessä !!

10

4645

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • nälkään

   Sinä todennäköisesti ruokit niitä hyvin.
   Parehaiten pääset niistä eroon tappamalla ne nälkään.

   Kosteus, ruuantähteet, rauokavarastot,,,,
   lähde jäljittään mistä ne saa ravintonsa.

   • ruokaan

    Lihota ne hengiltä. eli kuolevat nuorena ylensyöntiin kun syötät niitä kolme kertaa päivässä sokerilla.


  • Valpui

   ...saat vain kärsiä niistä ötökkäpainajaisista ikuisesti. Jos asunnossanne on turkiskuoriaisia (vyöturkiskuoriaisia, niitä kelta-W-raidallisia), ei mikään muu tepsi kuin kunnon myrkytys. Äläkä ala leikkimään millään tee-se-itse-Baygoneilla, vaan tilaa ammattimyrkyttäjä paikalle.

   Myrkytys maksoi meillä n. 100 e (sis. kaksi myrkytystä kuukauden välein). Myrkkyä levitettiin seinänvierustoille ja vaatekaappeihin ja putkien läpivienteihin. Lemmikit ja pienet lapset pois asunnosta muutamaksi tunniksi ja akvaario peitettävä. kukat pärjää. Myrkky ei haissut miltään. Seinänvierustoja ei saanut pestä kuukauteen kostealla, ettei vaikutus häviäisi.

   Lapselle ei haittaa, kunhan ei seinänvierustoja nuole. Pääsette kerralla kaikista ötököistä eroon (ellei sitten niitä ole koko taloyhtiössä ja jatkavat leviämistä asunnosta toiseen. Kannattaisi myrkyttää koko talo.)

  • mutsi

   Totta on, ettei noihin pure kuin myrkytys. Sellaisia pieniä nilviäisiä on vilistänyt meikäläisenkin huushollissa. Kaikki koko kerrostalon huoneet käsiteltiin myrkyllä. Ei se niin kauheaa ole, pienempi paha kuin katsella niitä kaiken aikaa. Eikä siitä ole ihmisille haittaa, kunhan noudattaa varotoimia.
   Itselläni ovat nyt ongelmana pienet muurahaiset, mitkä valtaavat keittiön jos olen leiponut, enkä heti pessyt astioita. Taitavat etsiä sokeria.

  • Seepia

   Nuo öttiäiset ovat juuri niitä jotka leviävät kämpästä toiseen viemärien ja muiden putkistojen, sähköjen ym. läpivientejä pitkin... joten jos vain yhden asunnon myrkyttää, hyöty on korkeintaan väliaikainen.

   Tullaisessa tapauksessa ei auta muu kuin kutsua koolle yhtiökokous ja päättää koko rivitalon myrkytyksestä. Näin meilläkin tehtiin.

   • nella

    Yhdyn edelliseen, eli koko talo on myrkytettävä yhtäaikaa. Lisäksi turkiskuoriaisten vuoksi rakennuksen yläpohja ym. paikat jossa voi olla esim. linnunpesiä, on tarkistettava ja pesät siivottava pois.


  • reino

   hiivi ötökän taakse aamu yön tunteina.ota reino aamutossusta tukeva ote ja läsäytä ötökkä littuun toista tämä niin usein että ötökät loppuu.

   • voi reinokeino

    näin helppoa , ei ne lopu ja tossa tulee hopu


  • Niin

   Laita kiehuvaa vettä joka ilta viemäreihin ja välillä merisuolaa niin kuolee sokeritoukkien munatkin.Ja muista siivota usein.Ne nimittäin rakastaa pölyä.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   117
   5102
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   21
   2036
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1099
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   74
   1039
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   65
   964
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   365
   893
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   885
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   161
   831
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   796
  Aihe