9-vuotias synnytti 6 päivää sitten

Teiniäiti...

20

3427

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Joku muu

   Olet hyvin sairas. Kyseessä ei ole teini, vaan lapsi. Yhdenksänvuotias lapsi, joka on raiskattu.

  • jennaahhh

   olen viidennellä viikolla raskaudessa isä on 16 vuotias en tee aborttia osaan huolehtia lapsesta ja annan sille hyvän kodin 

   • Sakarias88

    Nyt kyllä pisti naurattamaan. "jennaahh" puhuu lapsesta kuin koiranpennusta. Liekö trolli vai oikeasti joku keskenkasvuinen lapsukainen?


   • Mietiskeljiä

    Vaikka osaisi huolehtia lapsesta esim antaa ruokaa sun muuta hoitoa, niin varmaan noin nuorena on itse aika mahdotonta ottaa kaikki vastuu lapsesta. Ja hieman pistää mietityttämään tuo isän roolikin. Tietäkö hän, että olet raskaana? Epäilisin että noin nuorelle isän rooli voi olla aika pelottava, kun hän on vieläpä sua vanhempi, niin tavallaan hänellä on isomman rooli asiassa, ja kuitenkin hän on niin nuori.
    Entä tietääkö vanhempasi?
    Itse en olisi 13-vuotiaana todellakaan ollut valmis äidiksi. Mietin, että jos olisin tuon ikäisenä tullut raskaaksi, niin ehkä olisin saattanut tyhmyyttäni pitää lapsen, koska en olisi siinä iässä ollut kovin järkevä. Mutta muistan ajatelleeni silloin että olisin kyllä tehnyt silloin abortin, vanhemmilta salaa. Ja nyt 18 vuotiaana kun miettii 13 vuotiaita, niin nehän on vasta ihan lapsia, melkeimpä poikkeuksetta.
    Että saattaisin kyllä jopa itsekin tuijottaa hämmästyneenä, jos joku lapsi olisi työntämässä vauvanrattaita, ja omaa lastaan vieläpä!
    Ja en halua pelotella, mutta jos noin nuorena tulet raskaaksi, aika todennäköisesti sosiaaliviranomaiset puuttuvat asiaan, ottavat lapsen tai sen äidin huostaan.
    Ja sosiaaliviranomaisten huostaan joutuminen ei ehkä ole sitä mitä monikaan tahtoisi itselleen tai lapselleen! :S

    Sun on kuitenkin käytävä koulua, ja silläaikaa lapselle pitää olla hoitaja.

    Mutta jos tosiaan olet noin nuori ja lapsen aiot synnyttää, ja jos vanhempasi suhtautuvat asiaan hyväksyvästi, niin ei voi muuta sanoa kun onnea matkaan.

    Ja huom. abortti ei ole VÄÄRIN. Joskus on parempi keskeyttää raskaus, kun synnyttää maailmaan lapsi, joka vain kärsisi.


   • jee.

    :D:D:D Naurettava selitys


   • jee.
    jee. kirjoitti:

    :D:D:D Naurettava selitys

    Sanoin ton siis ''jennaaahh'':ille.


   • kastelukanava

    onnea paljon neidille pienen odottamiseen ja hyvää kesää :)


   • Johan vitsin murjaisit! Ei millään pahalla, mutta tuskin taidat edes tietää, että mitä lapsen hoitoon kuuluu ruokkimisen ja pyllynpyyhkimisen lisäksi? Olet menossa kohti epätavallisen vaikeaa teini-ikää jos puhut totta.


  • Ei se oo ees teiniäiti, vaan lapsiäiti...

  • viisveeihapee

   Kerran 5 vuotias sai lapsen :O

  • spermaaja

   tuskin vauvakaan opettaisi lapselleen kuolemaa kädestä pitäen tai mee siinä neuvomaan ja ohjaamaan vaikka osaisi puhua. onko se elämä ja kuolema niin tärkeä että pitäisi olla kohtuullinen siinäkin, siksihän ihmisiä tapetaan jotta elämä ja kuolema olisi verrannollisesti kohtuullinen molemmille. teidän ei pitäis olla edes hedelmällisiä jos ajattelette että vanhemmaksi tullaan sitten jälkeen päin elämästä katsottuna.kyllä se välittäminen syttyy kun sukukypsäksi kasvetaan ja huolehtiminen on se miten tuntee olonsa huolituksi, pelkästään se että ei ole ikinä huolittu mihinkään aiheuttaa jo huolehtimisesta välittämisen. kyllä somatia enemmän kasvattaa kun materia vaikka olisi rapajuoppo tai tulee itsestä samanlainen, se ei ole niin vuoden päälle kun on sukukypsä niin silloin saa välittää kun haluaa ja tulla huolituksi tai ainakin huolehtia, jos ei saa niin sillon asuu kellarissa raiskattavana ja sellaset kun lapsia nuorena saa niin se on niille aivan oikein.

  • mopo-isä

   kyllä kun on sukukypsä niin on sukukypsä ja siinä ei ole mitään epäilemistä. siihen on ihminen tarkoitettu että silloin saadaan lapsia ja osataan kyllä niistä huolehtia kun niitä sukukypsänä saadaan, mutta jos ei ole oikein kasvatettu on vaikea ottaa apua vastaan vaikka olisi syntynytsynnyttämään.

  • ihan sama

   vittu ärsyttää nämä vanhukset jotka kuulevat että 13-18 ovat jotain hemmetin kakaroita. 13 vuotias on jo teini joka osaa taida järkeviä päätöksiä elämässään. Ehkä ne sosiaaliviranomaiset mitään lapsia huostaan ota jos synnyttää nuorena. Ne ovat sitten ihan eri asioita joista otetaan huostaan. Ehkä synnyttämisessä ja seksissä ole ikä rajoja joten onnea vaan. Ja jos mieskin on 16 niin se ei riko mitään laki pykälää. Joten jättäkää ne puheet että ei ole tarpeeksi kypsä koska jos ei ole niin ei ole ja jos on niin siinä on. Ei sitä tartte heti kommentoida kaikkien.

   • no huh huh

    "13 vuotias on jo teini joka osaa taida järkeviä päätöksiä elämässään."

    13-vuotias ei todellakaan osaa vielä tehdä järkeviä päätöksiä elämässään.
    Ja alle 18-vuotiaat ovat lapsia. Sekä lain mukaan, että muutenkin.

    "Ehkä ne sosiaaliviranomaiset mitään lapsia huostaan ota jos synnyttää nuorena. Ne ovat sitten ihan eri asioita joista otetaan huostaan."

    Eivät otakaan sen perusteella, jos synnyttää nuorena, mutta kun usein nämä alaikäisenä synnyttäneet eivät ole osanneet hoitaa lastaan, niin sen vuoksi ottavat huostaan.

    "Ehkä synnyttämisessä ja seksissä ole ikä rajoja joten onnea vaan."

    Väärin. Seksissä on sellainen ikäraja, että täysi-ikäinen ei saa harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa.

    "Ja jos mieskin on 16 niin se ei riko mitään laki pykälää. Joten jättäkää ne puheet että ei ole tarpeeksi kypsä koska jos ei ole niin ei ole ja jos on niin siinä on."

    Vaikka toiminta ei lakia rikkoisikaan, niin se ei silti todellakaan tarkoita sitä, että on riittävän kypsä johonkin asiaan.

    Ei 13-vuotiaasta ole vanhemmaksi.


   • itsekkin vielä teini

    "Nämä ärsyttävät vanhukset" täällä varmasti tietävätkin paljon paremmin aisoista kuin me teinit. En halua tuomita, mutta oletkohan perusteini, joka luule itseään kypsemmäksi ja vanhemmaksi kuin todellsisuudessa on..?


  • yksinuoriäiti

   Olen itse nuori äiti, mutta olen kyllä monien kanssa samaa mieltä, että 13 vuotias on lapsi. Nehän on kamalan pieniä ja ihan lapsen näköisiäkin vielä! Pyöreät kasvot ja isot silmät... Niin no.... Jotkut tytöthän ovat sukukypsiä, niin kuin aiemmin on puhuttu. Ovat osa jo 8-9 vuotiaana, niinkuin aloituksessa oli. Aloitus ei kuulu tänne, 9 vuotias EI OLE TEINI. 9 vuotias EI OLE TEINIÄITI. 9 vuotias EI OLE ÄITI. 9 vuotias ON LAPSI. Ja RAISKATTU sellainen, joka TUSKIN ON KYKENEVÄ PÄÄTTÄMÄÄN TOISEN ELÄMÄSTÄ JA KUOLEMASTA. Juttu on sairas. SAIRAS !

   Ja 13-vuotias on teini, joka osaa tehdä järkeviä päätöksiä elämässään: 13 vuotias on varhaisteini, joka ei osaa tehdä päätöksiä elämässään. Eikä niitä yleensä 13-vuotiaalta kysytäkkään.

   18-vuotiaana katson 13 vuotiaita, näen lapsia poikkeuksetta. Näin 18-vuotiaana katson 18-vuotiaita, näen teinejä lähes poikkeuksetta. Ei 18 vuotias voi sanoa , että 13 vuotias on lapsi ja itse on aikuinen. Asiat on myönnettävä sellaisina, kuin ne ovat:
   9-vuotias : lapsi
   13vuotias: Varhaisnuori
   18vuotias: Teini.
   Itsekin olen siis teini. Uskoisin kuitenkin itselläni olevan suht laaja maailman katsomus muihin ikäisiini verrattuna, mutta en siltikään ole aikuinen, vaan teini. No, lainmukaan olen täysi-ikäinen ja vastuussa itsestäni jne. Mutta pelkkää p*****han se on. Kaikki tietävät, ettei lähes poikkeuksetta 18 vuotias ole aikuinen =) En käytä edes sanaa kypsä, koska ihmiset ovat melko kypsiä vasta 35 .Sitä ennen on aika suppea maailmankatsomus ..... =)

   Sosiaaliviranomaiset puuttuvat poikkeuksetta alaikäisenä synnyttäjiin. He ovat mukana tukemassa ja seuraamassa perhe-elämän onnistumista ja puuttuvat tarvittaessa. Mutta yleensä he haluavat vain auttaa, ei ketään huostaanoteta, jos joku synnyttää alaikäisenä. Mutta totta se on, että jos siinä ilmenee ongelmia, niin pahimmassa tapauksessa kyllä.

   Suomessakin on olemassa seksuaali-ikäraja, joka on 16-vuotta. Jos tätä vanhempi henkilö harrastaa seksiä tämän ikäistä nuorempaa voidaan hänet viedä oikeuteen hyväksikäytöstä. Poikkeuksetta. Mutta harvoinpa kukaan mitään tekee =) Seksi ei myöskään ole suositeltavaa alle 16-vuotiaiden kesken.

   Itse olen nuori äiti kyllä, mutta EN harrastanut seksiä, ennen 16-vuotta. Ja kyllä, olen nuoriäiti. Mutta se ei nyt liity tänne. Hölmöjä täällä puhellaan... Ja väärissä paikoissa.

  • jansku002

   jennaahhh voin sanoa sinulle että et todellakaan tiedä mitä olet tekemässä sillä...
   sinulla on viellä teini elämäsi elämättä sillä sitten kun olet 15 niin haluat mennä vaikka minne mutta sinulla on lapsi et voi mennä. haluat mennä kavereillesi yöksi sinulla on lapsi et voi mennä. pyydät kaveriasi tulemaan yöksi mutta sinula on lapsi ei voi tulla......
   siihen on monta hyvää ja huonoa syytä
   sinulla on lapsi joit hoitaa ja huolehtia siitä. voi opettaa sitä ja pitää sitä lähellä sinua ja leikkiä sen kanssa.... se on ihanaa mutta turhauttavaa silloin kun hakuat mennä jonnekkin ja sinulla han on lapsi et voi mennä harkitse sitä pitkään ja hartaasti ja keskustele asiasta vaikka kavereiden kanssa ja jos saa liian nuorena lapsen niin siitä voi seurata masennusta ja vaikka mitä :( olen kokenut itse tämän kaiken ;) mut onnee matkaan kaikille

  • mil1

   En usko että 5 vuotias saisi lapsen mutta hdeksän-vuotias on eri asia

  • fuyktltukt

   Miettikää, kun tämä äiti on 18-vuotias, hänen lapsensa on jo 9-vuotias.

  • Anonyymi

   😱😨

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   167
   7388
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   36
   2000
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1405
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   63
   1356
  5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   74
   1020
  6. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   975
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   50
   864
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   814
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   85
   789
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   101
   770
  Aihe