Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten toimii ihastunut kaurismies?

Tahtoo tietää

Olen korviani myöten ihastunut kaurismieheen. Tunnemme töiden kautta ja molemmat ovat vapaita (30v). Kaikki keskustelut käydään pilke silmä kulmassa ja olen usein ollut täysin varma vaistostani sen suhteen, että kiinnostusta löytyy molemmin puolisesti. Viime aikoina hän on usein pyytänyt tauolle kanssaan ja kerran (viikko sitten) kävimme suoraan töistä lasillisella aloitteestani... Nyt asiat eivät kuitenkaan etene ja olen alkanut epäröidä vaistoni suhteen. Olenko sittenkin vaan hyvä tyyppi? Tuntuu, että melkoista soutamista ja huopaamista.. Luotan siihen, että oman aloitteeni olen jo tehnyt, joten kauanko treffikutsua kauriilta kannattaa odotella? Missä vaiheessa voi todeta, että häntä ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta?

4

1673

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kalat77

      Todella! Mistä tietää onko kaurismies kiinnostunut vai ei jos juttu ei sen pidemmälle ole edennyt... Aika jahkailevaa meininkiä itelläkin vaikka muut kiinnostuksen merkit ilmassa.. Voisiko joku ystävällinen kaurisherra kertoilla :)

      • kaurism.

        vähän noita kiinnostuksen merkkejä joita sun mielestä on ilmassa.


    • kaurism.

      että sun kaurisihastus ei ole vielä eennyt kiinnostusta pitemmälle.

    • Olet löytänyt kauriin, joka on sinun suhteesi aivan yhtä epävarma kuin sinä hänen. "Merkit ovat selvät, mutta piruko noista naisista selvän ottaa". Todennäköisesti äijä on joskus ollut kiinnostunut naisesta, joka on vain huvin vuoksi esittänyt kiinnostunutta. Seuraamukset ovat olleet sen verran nolot, ettei uutta erehdystä mielellään tehdä. Tai ehkä on muita huonoja kokemuksia. Joka tapauksessa, nostamalla kissan pöydälle saat lopultakin selvyyden tilanteeseen. Ei hän suutu, vaan luultavasti on pelkästään iloinen aloitteestasi. Voihan sinulla tietenkin olla kilpailija jossain, missä tapauksessa todella kannattaa iskeä ensimmäisenä. Kahdesta yhtä kiinnostavasta naisesta hän luultavasti valitsee sen, jonka kanssa päästään itse asiaan nopeimmin. Tässä suhteessa hän tuskin eroaa muista miehistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe