Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Imset ja Niikit eivät toimi

Mulla olisi läjä Imsejä ja Niikkejä, tarkoitus oli kestoilla mahdollisimman paljon...MUTTA vaavi on aina ihan likomärkä ja itkee huonoa oloaan. Olen kokeillut moneen kertaan ja lopputulos on aina sama. Väsyin touhuun ja ostin Liberon kerttiksiä...kyllä on aina huono omatunto kun vaihtaa vaipan ja näkee roskiksen =(

Onko muilla kokemuksia ja mielipiteitä Imseistä ja Niikin all in one vaipoista?

7

441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lumia31

      mulla oli ihan sama ongelma Imse vimsejen kanssa, kunnes tajusin laittaa niihin lisäimun. Nyt kun olen käyttänyt lisäimua ja pessyt vaipat tarpeeksi monta kertaa niin olen todella tyytyväinen niihin. Vimse vimseihin saa ostaa valmiita lisäimuja tai sitten voi ommella itse esim. vanhasta pyyhekeestä, kuten itse tein. Tällä hetkellä ainoastaan yöksi laitetaan kertakäyttövaippa.

      Oletko muuten pessyt vaipat tarpeeksi monta kertaa?

      Yritä olla potematta huonoa omatuntoa kertakäyttövaipoista! Tärkeintä on kuitenkin sun ja vauvan hyvinvointi ja stressi ei varmasti paranna sitä.

    • vinkkejä

      Jos tarkoitat imsen vaipoilla niitä äitiyspakkauksen flanelletteja, niin niiden imykyky ei tosiaan ole ihan parhaasta päästä. Joillekin ne riittävät, mutta yhtään isompipissaisella vauvalla niihin saa laittaa reilusti lisäimua. Imseissä ei myöskään ole mitään kuivaliinaa, eli ne tuntuvat aika märältä kastuttuaan. Jotkut vauvat eivät välitä, mutta teillä taitaa olla herkkäpeppuisempi tapaus :)

      NIikin AIO ei ole tuttu, mutta siinä varmaan kuitenkin on kuivaliinapinta? Riittääkö niissä imu, vai vuotaako vaippa? Onko niissä taskua jonne voisi lisätä lisäimun?

      Jos vauva valittaa märkää oloa, lisää pepun ja vaipan väliin esim. mikrofllecestä leikattu kuivaliina ja/tai vaihda vaippaa useammin. Ja jos vaipassa loppuu imuteho, lisää jotain lisäimua. Vanhoista froteepyyhkeistä voi vaikka leikata sopivia taiteltavia kappaleita, jos ei halua ostaa valmiita imuja tai panostaa imevämpiin materiaaleihin.

    • yksi juttu muuten

      Taskut ja all in onet falskaavat usein pikkuvauvoilla, niissä kun ei (yleensä) ole minkäänlaista vuotosuojaa ja pienessä kokoluokassa istuvuus voi olla milleistä kiinni. Lapsen kasvaessa nekin alkavat toimia, ja liikkeellelähdön aikaan ei tässä huushollissa muita oltaisi edes jaksettu vaihtaa lennossa päiväsaikaan. Alussa "kaksiosainen" vaippa voikin olla parempi ratkaisu. Helppokäyttöisin (päättelin sen olevan yksi kriteeri noiden AIOjen perusteella) ja samalla varmoin systeemi on tarrallinen sisävaippa kiinteällä imulla, päälle villikset tai vuotosuojallinen kuori. Tämä paketti on pitänyt meillä täydet yöunetkin, niin pienillä kuin isommilla. Jos vauva itkee märkää vaippaa, suosittelen hankkimaan vaippoja joiden sisäpintana on kuivaliina.

      Yhden tai edes kahden merkin epäonnistumiseen ei kannata lannistua, merkkejä ja malleja on niin paljon että kyllä se sopiva sieltä löytyy. Kaikki me ollaan tehty vikaostoksia, mutta onneksi on huutonetti :)

      • vuotosuojalliset

        Kokeilkaa vuotosuojallisia taskuja ja aijoja!

        Neppulalla löytyy aivan mahtavat, joissa myös vuotosuoja on vuorattu joten PUL ei pääse koskemaan vauvan ihoa missään vaiheessa :)


      • Little Lamb
        vuotosuojalliset kirjoitti:

        Kokeilkaa vuotosuojallisia taskuja ja aijoja!

        Neppulalla löytyy aivan mahtavat, joissa myös vuotosuoja on vuorattu joten PUL ei pääse koskemaan vauvan ihoa missään vaiheessa :)

        Little Lambilla on myös vuotosuojallinen tasku. Siihen tulee bambuimu mukana. Toimii meillä hyvin öisin 1v 11kk tytöllä, kun lisää pari imua jouokkoon ja yleensä pistän päälle vielä villikset.

        http://www.vauvavaruste.fi/little-lamb-taskuvaippa-p-773.html


    • ruttuinen robo

      Meillä käytetään imsen kuoria, mutta ne sisävaipat on huonoja, kun niissä ei ole kiinnitysmekanismia, ja imuteho huono. Laitan imsen kuoreen esim harson taiteltuna, ja päälle kesto kuivaliinan. varma paketti!
      Oon nyt niin kyllästyny taskuvaippoihin kun ne falskaa heti ku lirauttaa. Meijän taapero on 1,5v joten onneksi ei kokoajan pissaa niinku jotku pikkuvauvat.
      Kannattaa käyttää jotain kuivaliinaa ihoa vasten jos haluaa et vauvalla parempi olo.

      • Teij

        Moni varmasti pettyy aluksi Imsen imutehoon, jossei tajua pestä vaippoja tarpeeksi monta kertaa etukäteen. Kaverini siskokin oli jo luopumassa niistä, mutta tuttavapiiristä tuli niin paljon myönteisiä käyttökokemuksia, että rohkaistui jatkamaan. Niitä voi tosiaan joutua pesemään jopa 6-8 kertaa, ennen kuin ne alkavat kunnolla imemään. Ja niitä lisäimuja kannattaa tosiaan kokeilla ja mikrofleeceä päällimmäiseksi. Tsemppiä kestoiluun!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe