Eurooppa islamisoituu väistämättä

- pessimistinen

Monet kuvittelevat, että islamisoituminen voidaan pysäyttää äänestämällä äärioikeistoa ja kirjoittelemalla internetissä islamvastaisia kirjoituksia. Hah hah haa! Kelatkaa siis oikeesti: Euroopassa on jo nyt kymmeniä miljoonia muslimeita. Varovaistenkin arvioiden mukaan muslimien lukumäärä kaksinkertaistuu parissa kymmenessä vuodessa. Monessa Länsi-Euroopan maassa suuri osa, ellei jopa suurin osa, syntyvistä on muslimeja. Jopa Suomessa on jo nyt useita kouluja, joissa (muslimi)maahanmuuttaja-oppilaiden määrä hipoo 50 %. Unohtaa ei pidä myöskää islamiin kääntyneitä eurooppalaisia, joiden määrä kasvaa koko ajan.

Okei, vielä toki voidaan pysäyttää islamisoituminen, MUTTA: valtaosa kansasta on tyhmää ja nielee kaiken monikulttuurisuus-propagandan pureskelematta. Valtava osa kansasta, ellei suurin osa, todellakin uskoo, että monikulttuurisuus on rikkaus ja voimavara ja että islam on rauhan uskonto.
Islamisaation pysäyttämiseksi tarvittaisiin eurooppalaisen kantaväestön sataprosenttinen tuki. Näin ei kuitenkaan ole, vaan suuri(n?) osa kansasta ei näe islamissa ongelmaa, ja monet jopa kääntyvät siihen.
Islamin tie Euroopan valtiaaksi on esteetön - muutamaa omilla aivoilla ajattelevaa nettikirjoittaja ja poliitikkoa lukuunottamatta. Maallistunut ja liberaali eurooppalainen kulttuuri ei yksinkertaisesti mahda mitään konservatiiviselle, nationalistiselle ja väkivaltaa ihannoivalle islamille.

Kyllä se nyt vain on niin, että Eurooppa islamisoituu eikä sitä voida estää.
Euroopan islamisoiduttua länsimaalainen siviilisaatio jatkaa elämäänsä Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa. Sekä mahdollisesti jossain määrin myös Etelä-Amerikassa.

33

1163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pro-israel

      Eurooppa jakautuu islamilaiseen Eurooppaan ja eurooppalaiseen Eurooppaan. Suomikin jakautuu kahteen osaan: Etelä-Suomeen, joka on kuin lähi-itä, ja Pohjois-Suomeen, jossa kunnioitetaan perinteistä eurooppalaista kulttuuria.
      Islamisoituneiden ja islamvapaiden alueiden välillä on sitten sotia sun muita levottomuuksia, kuten lähi-idässä nykyään.

      Kiitos Astrid Thors! Kiitos Matti Vanhanen! Kiitos Vihreät! Kiitos kaikki hyysärit!

    • pro western

      Totuushan se on, että Eurooppa on menetetty jo muslimeille. Eurooppalaisten olisi nyt korkea aika pakata kamppeensa ja lähteä kun muslimit eivät vielä ole aloittaneet massateurastamista ympäri Eurooppaa. Nykyajan suvaitsevainen trendi takaa Euroopan lopullisen islamisoitumisen. Liberaali multikulttuuriajattelu tuhosi Euroopan. Missään muualla näin ei toivottavasti pääse käymään.

      Euroopan kaduilla alkaa verinen tappaminen kun muslimien määrä nousee kriittiseksi. Se voi olla, että eräänä yönä muslimit kiskovat ihmiset kodeistaan, viiltävät miehiltä kurkut auki ja raiskaavat naiset ja lapset. Niin Koraani käskee vääräuskoisille tekemään. Toivon, että Aabra-ham on yksi teurastetuista. Itse olen pois alta ennen kuin muslimien toimeenpanema massamurha alkaa.

      Nämä muslimit aikovat ihan oikeasti murhata kaikki eurooppalaiset ja raiskata naiset ja lapset.

      • jjkkjk

        ...jo on pienimuotoinen sisällissota käynnissä. ainakin viime vuonna kööpenhaminan kaduilla käytiin jengisotaa hell's angelsien ja mamujengien välillä.

        kaikki se, mitä olemme viimeisten viiden vuoden aikana nähneet (madridin ja lontoon terrori-iskut, ranskan lähiömellakat, profeetta muhammad pilakuvakriisi jne.) on vasta alkua. todennäköisesti tilanne muuttuu pahaksi tämän vuosikymmenen aikana. ja saattaa purkautua sisällissotana tai muuna väkivaltaisena konfliktina ensi vuosikymmenenä.


        tuo aabra-ham on muuten joskus sanonut, että hän aikoo paeta jos (lue: kun) suomi islamisoituu. tämä on äärimmäisen helppo uskoa, kun hänen elämäntyönsä lopputulos on tässä: http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8


      • Judge 9

        suomi menetti Jumalan lahjan myymalla sen sossulaisille=ummalle. Vaihtamalla sen virkapaikkaan itseaan ja sieluaan vastaan. Allah ''ostaa' ihmissieluja... vapaita sieluja...virkapaikoilla, tietteleilla, elakkeilla, ansioosidonaisilla, suositteluilla, lahjonnalla, syrjinnalla, ...

        ..kay kuin eesaulle, moi siunauksensa hernesoppaan..
        Taas ummahin virkamiehille kay kuin; luukas 16


      • Anonyymi
        jjkkjk kirjoitti:

        ...jo on pienimuotoinen sisällissota käynnissä. ainakin viime vuonna kööpenhaminan kaduilla käytiin jengisotaa hell's angelsien ja mamujengien välillä.

        kaikki se, mitä olemme viimeisten viiden vuoden aikana nähneet (madridin ja lontoon terrori-iskut, ranskan lähiömellakat, profeetta muhammad pilakuvakriisi jne.) on vasta alkua. todennäköisesti tilanne muuttuu pahaksi tämän vuosikymmenen aikana. ja saattaa purkautua sisällissotana tai muuna väkivaltaisena konfliktina ensi vuosikymmenenä.


        tuo aabra-ham on muuten joskus sanonut, että hän aikoo paeta jos (lue: kun) suomi islamisoituu. tämä on äärimmäisen helppo uskoa, kun hänen elämäntyönsä lopputulos on tässä: http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8

        Mistä tuo video kertoi?


    • ReReReReRe

      Muslimeja on jo niin paljon, että suoraan sanoen Eurooppa on täysin kusessa. Kaikki pienetkin muslimeille epämieluisat lakialoitteet tai toimenpiteet aiheuttavat valtavat mellakat, väkivaltaisen riehunnan ja terrorisoinnin.

      Tällä hetkellä ainoa keino Euroopan alkuperäisväestöllä selvitä pitkällä tähtäyksellä olisi maahanmuuton lopettaminen ja massakarkoitukset, mutta vastareaktioiden pelon vuoksi kantaväestöllä ei ole halua tehdä sitä. Ihmisoikeuskäsitys ja hyväuskoisuus on saavuttanut sellaiset mittasuhteet. Lisäksi demokraattinen yhteiskunta ei kykene koviin päätöksin.

      Muslimien määrän kasvaessa yllämainitutkaan toimenpiteet eivät enää ole mahdollisia, vaan joudutaan rankempiin toimenpiteisiin tilanteen normalisoinnissa. Lähihistoriaa havainnoidessa esim. Jugoslaviassa serbit olivat valmiita tälläisiin koviin otteisiin, esim. Srebrenicassa teloitettiin 3000 muslimia. Tosin Yhdysvallat, YK ja EU esti Serbian aikeet toteuttaa sama laajamittaisemmin Kosovossa ja Bosniassa.

      Kohta Euroopan alkuperäisväestö on saman tilanteen edessä kuin serbit. Taitaa sitten serbeillä vahingonilo olla suurta...

      Lisäksi on muistettava, että tietyssä pisteessä, kun muslimienemmistö on tosiasia, avoin sota Euroopan alkuperäisväestön ja muslimienemmistön välillä johtanee alkuperäisväestön tappioon. Mahtaisi päitä pudota tiuhaan sen jälkeen, ja vaihtoehtona voisi hyvässä tapauksessa olla kääntyminen islamiin tai henki.

      Nykykehityksen ironianahan Euroopassa on, että veronmaksajat maksavat sosiaaliturvan muodossa muslimiväestön lisääntymisen. Maanosan muslimigetoistahan on sanottu, että ainoa, mitä sinne menee on sosiaaliturvashekit ja vastikkeena on pelkkää väkivaltaa kantaväestöä kohtaan. Suuri osa näistä gettojen asukeistahan on työttömiä tai muuten toimeentuloturvan varassa.

      • willisika . .

      • watcher. ...
        willisika . . kirjoitti:

        on saada kaaos sotkemalla ihmiset,rodut ja Jumalan tarkoitus. Sitten tulee varsinainen vallankaappaus.
        Ihmiset oppivat luottamaan sossuun ja kay nain;

        http://www.youtube.com/watch?v=CYceOBDKOEQ

        Suurta paivaa varten;
        -kootkaa rikkaruohot nippuihin poltettaviksi! -Matteus 13,30
        (ammatiliitot, yhdistykset, kuolanaamat, poliittiset laumat, vasemmisto, ym.)

        -sossu onkin tehnyt kiitettavaa tyota kokoamisessa..
        .ummahia ei voita mikaan!


      • Taneli Putkinen

        Tähän asti kriisit ovat olleet pieniä. Rushdien tapaus. Muhammad-pilakuvakiista. Paavi. Sveitsin minareettikielto. Ne eivät edes olleet todellisia kriiseja. Pieniä mellakoita siellä täällä, muttei mitään, joka olisi johtanut johonkin suurempaan. Uskon, että tämä jatkuu noin viisitoista vuotta. En ole ennustaja, mutta jotakin Ranskan 2005 lähiömellakoiden kaltaista voi toistua paljon väkivaltaisempana, jolloin autojen polttamisen sijasta tapetaan ihmisiä. Tai sitten valtaan pääsee hallitus, joka lähettää sopeutumishaluttomat muslimimaahanmuuttajat takaisin heidän kotimaihinsa. Tarkkaa kriisin luonnetta on vaikea ennustaa, mutta edessä on todennäköisesti ongelmia, jotka osoittavat, mihin suuntaan Eurooppa on menossa.


    • Taneli Putkinen

      On yllättävää, että monen eurooppalaisen lähtökohtainen oletus on, että jotenkin eurooppalaisten ja muslimien välinen suhde saadaan toimimaan. Että jos nyt on joitakin ongelmia, niin tulevaisuudessa ne ratkaistaan rauhanomaisesti ja yhteisymmärryksessä muslimien kanssa. En ymmärrä, mihin tämä optimismi perustuu. Kun katsotaan Euroopassa asuvia muslimeja, näemme pikemminkin eristäytymistä kuin sopeutumista. Maahanmuuttajien lapset ovat vihamielisempiä eurooppalaista sivilisaatioita kohtaan kuin heidän vanhempansa. Eurooppalaisten puolella näkyy kasvava huolestuneisuus ja pelko muslimien läsnäolon takia, joten toivo, että välit korjaantuvat rauhanomaisesti, ei tunnu perustuvan todellisuuteen. Sen takia pidän rauhanomaista ratkaisua erittäin epätodennäköisenä, vaikken ihan mahdottomana.

      Toisaalta mahdollisuudet, että muslimit pääsevät hallitsevaan asemaan tai eurooppalaiset palauttavat valta-asemansa tuntuvat suunnilleen tasavertaisilta. Edessä on ennennäkemättömiä kriisejä, joista riippuu, mihin suuntaan Euroopan tilanne tulee kehittymään.

      • ukdoesntwork

        Eurooppaan tulee Hizbollah tyyppinen ryhmä muslimien hallitsijaksi, salaliittoteoriolla ja muilla aivopesu tekniikoilla, sekä painostuksella, jossa muslimit ovat todella hyviä :D (edes jossain), saadaan aikaan sisällissota, kuinka pitkään tässä menee, en osaa arvioida, mutta esim. Ranskassa tällainen kehitys on jo hyvin pitkällä. Luultavasti Euroopan ulkopuolelta tulee sissi armeijoita, sekä tietenkin palet ja iranilaiset hyökkäävät, he ovat siinä kehitysvaiheessa tällä hetkellä. Islamilaiset luultavasti käyttävät kaikki ABC-aseet mitkä saavat käsiinsä, kuten Bin Laden on jo neuvonut.Vallassa täytyy olla kykeneviä sotastrategikkoja, voittaakseen sodan, mutta Amnestyn kaltaisten komukka pellejen johtamat liikkeet ja heidän ajamansa arvot voimme unohtaa sotiessamme vastaan.
        Palstan yksi vakeista on muuten Suomen Amnestyn perustajan poika, en minä tosin, by the way, hän vihaa sitä mikä pelle järjestö edesmenneen isänsä perustamasta Amnestystä on tullut.
        Toki voitamme sodan tarvitsemme vain paljon keskitysleirejä euroopassa asuville muslimeille ja rajoille armeijat estämään sisään yrittävät. Sodan jälkeen karkoitamme muslimit ja kiellämme islamin, ellei oikeisto pääse valtaan ja tee sitä jo ennen sotaa, mutta todennäköisesti joudumme oppimaan tämän 'kantapään kautta'. Olen oppinut paljon sodan tekniikoista mummoltani, joka näki toisen maailman sodan. Hän vain naurahti islamilaisten sotasuunnitelmille ja kertoi miten 'vanhaan hyvään aikaan' toimittiin ja niin me voimme vain toimia.Olen myös opiskellut yleistä valtio-oppia, sotaa ja rauhaa, mutta se ei kerro miten sotaa käydään, vaan mitä sota on ja mitä keinoja on keksitty sen lopettamiseksi. Obama on tehnyt gradunsa siinä aineessa.Obama on muuten ihan pihalla. Bush ymmärsi vihollisensa, Obama on lukenut liikaa kirjoja, eikä ymmärrä arabien islamia, vaan jotain ihan muuta. Bush tunsi arabit erittäin hyvin.


      • kafir ..

        on etta lehma oppii lentamaan tai lintu lypsaman. Tai kaki hoitamaan pentujaan.
        tai lammas ulvomaan.
        Mutta ei se nain tapahdu!
        Torah sanoo etta ala ota kenynnaiista oukkosio enenkuin vahintain kymenen sukupolvea on mennyt.
        Tama on siksi etta perinaistavat ovat sitkeasti veressa.

        http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8


    • islamkriittinen

      Euroo­pan islami­saa­tion pysäyttä­miseksi on mahdollista tehdä paljon: islamia ei pidä kohdella uskon­tona, jol­lainen se ei todellisuudessa ole, vaan fa­sismin kaltaisena tota­litaarisena mili­taristis-eks­pan­siivisena ideolo­giana, jonka eteneminen on tarpeen py­säyt­tää; Joukko­muutto musli­mimaista on lo­petettava ja mus­limimaa­han­muuttajien va­paaehtoista pa­luuta koti­maihinsa kan­nustettava; Ri­koksiin syyllis­tyneet ulkomaa­laiset ja rikolli­set, joilla on kak­soiskansa­laisuus, on kan­sallisuu­den riis­tämisen jälkeen karko­tettava, samoin kuin vä­kivaltai­sen ji­hadin liet­sojat; Sananva­pauden asemaa on vah­vistettava, eikä mis­sään tapauks­sssa tu­le suos­tua musli­mien ja monikul­turistien vaati­muksiin kiel­tää isla­min kritisoi­minen; Maa­hanmuuttajat on pantava alle­kir­joittamaan lailli­sesti sitova so­pimus siitä, että he noudat­tavat perustus­lakia ja kunni­oittavat länsi­maisia va­pauk­sia ja ihmisoike­uksia pyrkimättä ra­joittamaan niitä oman yhtei­sönsä edustajien tai muiden osalta, ts. muut­tamalla maahan sitoutuu siihen, että antaa mus­limiveljilleen ja -sisarilleen täyden va­pauden hylätä islam, ottaa jokin toinen uskonto tai olla uskonnoton, seurustella ja avioitua vapaasti kenen kanssa haluaa ja elää länsimai­sen elämänta­van mu­kaisesti. Sopi­muksen rikkomi­sesta seuraa kar­ko­tus; Moskeijat ja islamilaiset kulttuurikeskuk­set ja koulut on suljettava, mi­käli niissä pro­pagoi­daan Ko­raanin ja sun­nan mukai­sesti muslimien eris­täytymistä muusta yhteis­kunnasta tai liet­sotaan länsi­vas­taista vihaa ja ji­hadia, ja mos­keijoiden on suostuttava ole­maan jatkuvan ympärivuoro­kautisen tark­kailun alaisia; Uusien moskei­joiden rakenta­mista ei tule sal­lia niin kauan kuin Saudi-Ara­bian kaltaisissa maissa ei ole sa­manlaista uskon­nonvapa­utta kuin län­nessä; Pitää perustaa Pro Köln ‑tyyppisiä kan­sanliikkeitä, ja ny­kyisistä hei­koista johtajista on hankkiudut­tava mahdollisimman pikaisesti eroon, ja heidän tilalleen on ää­nestettävä roh­keita ihmi­siä, jotka eivät pelkää tarttua islamisoitumisen aiheuttamiin ongelmiin ja ryhtyä toimenpi­teisiin niiden es­tämi­seksi.

    • observer . .
    • Yuisraa

      Islam on pahalle haiseva syöpä.

      • Anonyymi

        Kaikki Lähi- Idän uskonnot ovat samanlaisia. Näin kristityn näkökulmasta.


    • EiNikabia

      Ne ovat vielä kaiken lisäksi niin epäesteettisen näköisiä. Puhetapakin hirveää kurkku korahtelua.

    • Moskeija Tsadiin kiitos!

    • Anonyymi

      Eikös EU:ssa paheksuta kovasti näitä Itä-Euroopan maita, jotka eivät halua tasaista taakanjakoa, lähinnä islaminuskoisia sinne ei haluta ottaa.
      Taitaa olla ihmisillä sama juttu kuin koirillakin, vahtiviettisimpiä on enää Itä-Euroopassa. Sieltä tulee yhä enemmän näitä raskaan työn raatajia, kun meidän nuoriso ei nostele kännykkää raskaampia esineitä.

    • Anonyymi

      Juutalaispakolaisia joilta oli viety kaikki ei huolittu mihinkään maahan, mutta nyt muslimeja päästetään laumoittain länsimaihin?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kävelevä musta jätesäkki on maailman rumin näkymä.

    • Anonyymi

      Valitettavasti kaikki ylläkirjoitettu on totta.

      Muslimit ovat tulleet Suomeen ja yrittävät päästä päättämään Suomen asioista ja muuttamaan Suomen oman kulttuurin.

      Pysyisivät omissa maissaan ja kunnioittaisivat Suomea!
      Suomi on rakentanut kovalla työllä hyvän maan, taistellut sen puolesta ja yrittää koko ajan hyvää.

      Miksi muslimit tulevat tänne ja yrittävät rikkoa Suomen, eivät kunnioita Suomen ihmisiä ja kulttuuria?

      Mitä he itse tuumisivat jos suomalaiset menisivät heidän maihin komentelemaan ja muuttamaan heidän kulttuuria?

      Muslimien pitäisi ajatella ja kunnioittaa nöyrästi Suomea!
      Suomalaiset ovat rakentaneet tämän maan omalla ahkeralla työllään, mutta muslimit tulevat tänne valmiille vain.

      Kuitenkin uskon ja toivon, että tällä palstalla olevat muslimit ymmärtävät miten on!
      Suomalaiset ovat auttaneet teitä paljon, kunnioittakaa Suomea!

      Olette täällä nyt, ymmärrän että kulttuurinne on erilaista.
      Olkaamme ystäviä ja eläkäämme sovussa!
      - Mutta me pidämme oman kulttuurimme.

      Ehkä Ruotsissa ja Tanskassa muslimit yrittävät ottaa vallan.
      Näin ei tarvitse käydä Suomessa.

      Toivoisin muslimeilta kannanottoja kirjoitukseeni.
      Siitä alkaa keskustelu.

      Tunnen monia ihania muslimeja. Ystävällisiä ja vieraanvaraisia.
      Käsitykseni mukaan vain se että tää Muhammed johdatti heidät harhaan, on johtanut kaikkeen.

      Kehoittaisin muslimeja tutustumaan rakkauden oppiin, Jeesukseen ja oikeaan kristinuskoon, mikä on laupias, armahtavainen, ymmärtäväinen,

      Kun kaiken pohjalla on tää "uskonto": - islam - kristinusko.
      Islamin mukaan pitää tappaa kristitty. Kristinuskon mukaan pitää rakastaa vihollista.

      Iso ero!
      Miettikää!

      Kirjoituksestani tulikin pitkä.

      • Anonyymi

        Et taida saada koskaan vastausta. Nöyristely seis kokonaan ja rautaa rajalle.


    • Anonyymi

      Aiheen ajankohtaisuus lähestyy.

    • Anonyymi

      On suomeen ennenkin hyökätty ja huonosti on hyökkääjälle käynyt loppuviimein
      - koskas tulee nyt se mitta euroopalle ja suomelle näista täyteen
      - sillä tuhoajat kiertävät jo seassamme ja aivan vapaasti
      - jopa täysin ruokittuna

      Hävityksen leimahusta ootellen

      • Anonyymi

        Mitä järkeä on rasistia huutava tapainen ja vääräuskoista meinaava suomessa ruokitaan
        - tämähän on suomalaiselta täysin itsetuhoista peliä ja avuliaisuutta
        - miten noitten vallanhimo ja röyhkeys näin palkitaan
        - täysin ilmaiselämällä suomen sotkemisilla


    • Anonyymi

      Hyvä.

    • Anonyymi

      Nyt on ruvetu näitä paasan valtioista pihalle ja sitärataa suomikin puhistetaan omahyväisistä vales-näytelijöistä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1772
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1449
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1224
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      72
      901
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      233
      872
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      855
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      795
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe