Susanna puuliesi

hellapolliisi

Onko käyttäjäkokemuksia Susanna merkkisestä puuliedestä? Aika edullinen suhteessa saksalaisiin vastaaviin helloihin, tekeekö mitään? Ainakin Netrauta ja Savenmaa myy.

5

5181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Remppamies 58v

      asennettiin vuosi sitten samaan tuoteperheeseen kuuluva puuliesi SVT-93 maalaistalon keittiöön.
      Ollaan oltu tyytyväisiä. Liesi lämpiää nopeasti.Veto on pesässä ehkä turhankin kova vaikka kaikki vedonsäätöluukut on kiinni. Liedessä voi käyttä kahta eri arinatasoa tulipesässä. Kun ottaa ylemmän arinan pois paloaika ala-arinalla on monta tuntia. Luukkujen kahvat on käteviä käyttää. Liedessä on savukaasujen ohjaus uunin käyttöa varten, tai keittotasoa varten. Savukaasuja ohjataan liesitason takareunassa olevalla säätönupilla. Liesi ei varastoi lämpöä, vaan lämpö säteilee silloin kun puita poltetaan. Jos illalla liesi on kuuma, niin aamuun mennessä liesi on jäähtynyt. Huonona puolena voisin sanoa liesitason huokoisen valuraudan, joka on vaikeasti puhdistettava. Meillä on talossamme suora sähkölämmitys ja puita poltellaan silloin kun ollaan kotosalla. Liettä valittaessa kannattaa huolella mittailla hormin kiinnitykohta, että liesi mahtuu paikoilleen eikä tule seinä vastaan. Lieden hormin pystyy nuohoamaan lieden edestä, ottamalla lieden alareunan vetolaatikko pois, jolloin pääsee kurkottaan lieden takana olevaan nuohousluukkuun.
      Nuohousluukun paikka on tarkoin mitattava liedestä, että muuraa luukun oikealle korkeudelle vetolaatikkoon nähden. Ostimme lieden paikallisesta K-raudasta. Ensin tulostettiin lieden kuva netistä.
      Kuva mukana marssittiin kauppaan ja sanottiin, että tämmöinen tarttis saada. Tiistaina tilattiin ja saman viikon torstaina oli liesi kotipihassa.

      • mökkiliesi

        Kiitos tiedoista. Puuliesiä on eri hintaisia ja varmaan edullisemmissa on juuri tuon tyyppisiä heikkouksia kuin liesitason laatu. Mökkikäyttöön olemme hankkimassa takan ohella ja on kyllä katseltu netistä svt:n mallejakin. Lempäälän ideaparkissa kuulemma myös näytillä.


    • Uuni-Muurari
    • puu palaa

      tai poilerille -lämmitykselle?

    • Kille10

      Hyvin on pelannut 10 vuotta lämmitin torppaani (5 m2)ssa Susanna -liedellä! Nyt alkaa näkyä muurauksissa ym että aika on vaihtaa uuteen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe