rakkautta riitti

Koin niin erikoisen eron etten ymmärrä sitä ollenkaan enkä tiedä, miten sen koskaan saan niputettua. Olimme keski-ikäinen pari ja rakastuimme. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Suunnittelimme jo häitäkin, koska hän on avioliiton kannattaja. Joulun aikoihin hän alkoi puhua, että tämä on kovin monimutkainen kuvio; minulla on vielä nuori poika, hän joutuisi myymään talonsa, raha-asiat ym. On kuulemma liian vanha isähahmoksi. Viimeisenä iltana hän sanoi, ettei hänen tunteensa ole minuun muuttunut eikä ole kenellekään naiselle sanonut rakastavansa tätä kuin minulle 10 vuoden takaisen eronsa jälkeen. Itku silmissä hän tämän kertoi. Tietysti hän oli sanonut tämän minulle jo monasti aiemminkin. Sanoi, että on päätöksensä tehnyt eikä sitä muuta.

Miten ihmeessä tällaisen yli pääsee ? Tunteet on molemmilla. Pelkkien tunteiden varaan ei kuulemma voi hänen mukaansa laskea ! Minulle ne ainakin merkkaa niin paljon, että muut asiat on varmasti ratkaistavissa, jos haluaa. Kannattaako ainutkertainen rakkaus heittää näin menemään ?

2

406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • loppu.

      Ja heidän typerät päätöksensä !

    • sarasvat

      ihmismieli on kummallinen. Koskaan ei voi toisesta ihmisestä tietää, millaisia päätöksiä ja ratkaisuja hän tekee. Ihminen toimii ja tekee päätöksiä usein tunteensa pohjalta, vaikka toisen on varmasti vaikea ymmärtää näitä ratkaisuja. Jokin syy siihen on kuitenkin, että mies on sellaisen päätöksen tehnyt.
      Se syy voisi mahdollisesti löytyä miehen menneisyydestä, aikaisemmasta parisuhteestaan ja hänen kokemuksistaan. Vaikka hänen erostaan on jo 10 vuotta, hän voi kokea silti lopullisen sitoutumisen toiseen vaikeaksi tai ahdistavaksi. Taustalla voi olla myös pelko, rakkaan ihmisen, sinun menettämisestäsi. Silloin ihminen voi tehdä ratkaisun katkaista itse suhde, ettei joutuisi kokemaan sellaista menetystä, että toinen jättäisi hänet.
      Keski-ikäisellä ihmisellä on yleensä myös omaisuus ja raha-asiat aika vakiintuneita, ja hän on saattanut esimerkiksi kiintyä taloonsa, josta ei haluaisi luopua. Hänellä on ollut jo vuosia omat raha-asiat ja omat menot, joita hänen voi olla ehkä vaikea muuttaa, kun parisuhteessa raha-asioiden hoito on osittain ainakin yhteistä.
      Monenlaiset käytännön asiat sekä jonkinlaiset pelot ovat voineet vaikuttaa hänen päätökseensä. Kirjoituksesi perusteella olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että hän rakastaa sinua edelleen niin kuin ennenkin. Sinä haluaisit parisuhdetta nyt hänen kanssaan, mutta voi olla että hän taas tarvitsee jonkinlaista aikaa. Hän tavannut ihanan ihmisen, sinut, mutta ristiriidat hänen omassa mielessään ovat tällä hetkellä suuremmat kun halu saada se onni, jota sinun kanssasi voisi olla.
      Ehdottoman päätöksen tekeminen ja siitä kertominen itku silmässä, voivat kertoa siitä että hän kamppailee kovasti itsensä ja tunteidensa kanssa.
      Ihmisten kesken voi tapahtua vaikka mitä, varsinkin kun on rakkautta ja tunteita. Joskus asiat vievät aikaa vähän enemmän, ja voi joutua odottamaan. Mitään ei tietenkään voi luvata, mutta kun vaikutat olevan ymmärtävinen ja viisas nainen, niin luulen että mies arvostaa sinua paljon, ja varmasti ajattelee sinua ja miettii asioita.
      Tuossa tilanteessa ei voi itse tehdä paljoakaan, mutta sinulla on poikasi ja onko työpaikka ja ystäviä, ne ovat nyt tärkeitä. Asiat eivät menneet ihan suunnitelmiesi mukaan, mutta voi olla että ne menevätkin paremmin kuin olit suunnitellut, kun jaksat odottaa. Elämä on yllätyksellistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      149
      6371
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3848
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1985
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1959
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1498
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1478
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe