Posti on uudistunut!

Suomi24toimitus

Suomi24 Postin käyttäjämäärä on kasvanut tasaisesti. Olemme nyt uudistaneet postipalvelun, jotta voimme palvella kaikkia käyttäjiämme entistä paremmin ja luotettavammin.

Uudistuksen myötä olemme esimerkiksi ottaneet käyttöön uuden tehokkaan roskaposti- ja virussuodattimen. Postin ulkoasua on myös päivitetty, jotta palvelun käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja selkeää.

Tässä esittelyssä voit tutustua helposti ja nopeasti tärkeimpiin muutoksiin, joita Postin ominaisuuksissa on tapahtunut. Palvelun kehittäminen jatkuu edelleen, joten palautetta Postista kannattaa kirjoittaa tälle palstalle.

- Uusi roskaposti- ja virussuodatin tekee Suomi24 Postin käytöstä entistä turvallisempaa ja vaivattomampaa. Suurin osa roskapostista ei ikinä päädy postilaatikkoosi.

- Postin ulkoasua on uudistettu. Suomi24:n palveluiden ulkoasun yhtenäistäminen alkoi jo viime vuonna. Yhtenäistämisen avulla haluamme tarjota käyttäjillemme selkeän ja samankaltaisen käyttökokemuksen kaikissa palveluissamme.

Palvelusta löytyy edelleen samat toiminnallisuudet, mutta niiden sijainti on osittain muuttunut.
Esimerkiksi sähköpostikansioita voi uudessa postissa muokata klikkaamalla kansion nimen vieressä näkyvää sinistä nuolta, josta avautuu toimintovalikko.



- Palvelussa on uusi ylänavigaatio. Sama ylänavigaatio on jo käytössä suurimmassa osassa Suomi24:n palveluita. Ylänavigaatiossa voi kirjautua sisään ja ulos Suomi24:stä sekä siirtyä helposti eri palveluiden välillä.



- Viestin ja kontaktien siirtäminen kansioiden välillä on nopeaa. Uudessa Postissa viestin siirtäminen kansioiden välillä on helppoa ja nopeaa: klikkaa hiiren vasemman puoleinen näppäin pohjaan siirrettävän viestin kohdalla. Pidä näppäin pohjassa ja siirrä viesti hiirellä haluamaasi kansion kohdalle oikean puolen kansiolistassa. Kun viesti on oikean kansion kohdalla, irrota hiiren vasemmasta näppäimestä. Nyt viesti löytyy siirrettävästä kansiosta.



- Yhteystieto täyttyy automattisesti. Kun kirjoitat viestiä ja haluat lisätä vastaanottajan osoitekirjastasi, ala kirjoittaa hänen nimeään Vastaanottaja-kenttään. Posti poimii automaattisesti osoitekirjasta saman nimiset henkilöt kentän alapuolelle, josta sinä voit klikkaamalla valita oikean henkilön vastaanottajaksi.



Tutustu Postin uusiin ohjeisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin. Myös käyttäjätuki auttaa postin käyttöön liittyvissä ongelmisa. Ota heihin maksuttomasti yhteyttä tällä lomakkeella.

Ystävällisin terveisin
Suomi24

39

1715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eihyvä.....

      Nyt se toimii vähän takkuisesti ...

      Minun olisi pitännyt tänään vastata 10.30 lähetettyyn viestiin muuten oli kiirellinen !!

      • EI TOIMI

        Mitä tekee ohjeilla kun ei saa koko roskaa auki?


    • mmono

      Sain vjhdoin postin auki toimiikin vielä. On mennyt huonompaan suuntaan ! Teksti on pienentynyt joten on vaikea lukea sitä. KÄYTTÄJIÄKIN ON MYÖS VAHEMPIAKIN IHMISIÄ. Huonompaan on mennyt muutenkin.

      • kiukkuinen

        Enpä ole koko päivänä saannut postia auki ja pitäis tärkeitä viestejä saada eteen päin!! Todella huono juttu!!


    • arg...

      Pari päivivää tässä jo odoteltu, että pääsisi postiin! Taidan vaihtaa lopullisesti toiseen pavelimeen, kun tärkeät viestit jää näköjään tällä jonnekkin puolitiehen!

      • iirtoilas

        eikös tämän ns uudistuksen pitäisi olla jo valmis??? EI TOIMI EI POSTI! sillon kuin sisään päääsee niin siellä ei ole mitään viestejä suurinmaksi osaksi ei edes koko postiin pääse sisään. nyt tietoa ja äkkiä milloin homma pelöittää, aika monella on sähköposti tärkeä töiden jne!


    • mikä maksaa

      Ei tunnu toimivan kunnolla en saa lähetettyä viestejä eteenpäin ja olisi todella tärkeitä tietoja tarve siirrellä. Liitetiedostot eivät aukea, joten vauhtia tähän uudistukseen tai tulee korvaushakemus

      • poissuomesta

        Ei aukea liitetiedostot, ei. Saatana miten surkeaksi tämä jo ennestään huono paskaposti on mennyt! Voisiko ylläpito edes mitenkään kommentoida... tapahtuuko asialle mitään? Onneksi olen avannut jo Gmailin joka sentään toimii!


      • EI TOIMI
        poissuomesta kirjoitti:

        Ei aukea liitetiedostot, ei. Saatana miten surkeaksi tämä jo ennestään huono paskaposti on mennyt! Voisiko ylläpito edes mitenkään kommentoida... tapahtuuko asialle mitään? Onneksi olen avannut jo Gmailin joka sentään toimii!

        EI TOIMI LOGGAUS EI TOIMI LOGGAUS EI TOIMI LOGGAUS 24/h MENNYT


      • loide
        EI TOIMI kirjoitti:

        EI TOIMI LOGGAUS EI TOIMI LOGGAUS EI TOIMI LOGGAUS 24/h MENNYT

        vittu mitä hyötyy täl perkeleen keskustelul o!! yrittäkää ny perkele pistää toimii toi posti...tuntuttu tei kans


    • paska mikä paska

      juuri tuli läpi ne kymmenkunta "uutta" viestiä viimeisen vuorokauden ajalta, MUKAANLUKIEN SPÄMMIT!! siinä teille perkele uutta parempaa suodatinta! vaihto Gmailiin on jo hyvässä vauhdissa..

    • Pave.

      Niin todellakin on uudistunut, mutta ei ainakaan parempaan suuntaan!!!!
      The requested domain "posti.suomi24.fi" was not found. Please check the domain name and try again or contact your administrator.

      Enter user info
      Minkähänlaiset tunarit siellä on taas olleet asialla? Eikö ennemmin kannattaisi käyttää ammattilaisia noissa koodaushommissa tai sitten antaa vanhan olla?

    • Tää uus posti on tosi hyvä parannuksina on tähän normaali-internet-expoler-näkymään siirtyminen ja että linkistä ei avaudu uutta ikkunaa. Eli tässä ei aukea niitä turhia ikkunoita, joita ei tarvitse.

      Postin siirto kesti kyllä kauan (kolme päivää) mutta on tämä sen arvoinen. Ainoa ihmettelyn aihe on se että se näyttää saapuneet-kansiossa on 27 lukematonta viestiä, mutta itse kansiossa kun sen avaa niin ei näykkää yhtään lukematonta viestiä???

      • joopa1

        Aina löytyy joku idiootti, joka puolustaa tunareita. Tutki vähän laajemmin millaisia palveluita tarjotaan muualla enen kuin kirjoitat yhtään mitään: Yahoo.com, Excite.com.


      • joopa1 kirjoitti:

        Aina löytyy joku idiootti, joka puolustaa tunareita. Tutki vähän laajemmin millaisia palveluita tarjotaan muualla enen kuin kirjoitat yhtään mitään: Yahoo.com, Excite.com.

        Sinä ja sinun Yahoo.com, Excite.comis


      • mulla mulla

        Mullakin oli tommonen ilmiö, että näytti 2 kpl lukemattomia vihreässä pallukassa. Sitten keksin tarkistaa kaikki yli 100 saapunutta viestiäni ja - löysin kaksi avaamatonta ihan luettelon lopusta. Olivat lentäneet sinne viiksoon kaikkein vanhimpien alle. Vihjeeksi sulle. Lienee asia jo selvinnytkin...


    • Kirjaudu ulos?

      Miten voi uloskirjautua postista, kun ei ole mitään uloskirjautumis-painiketta?

      • On se painike siellä, oikeassa yläkulmassa, kaukana kaikesta ja vaaleansinisenä, saa kyllä hakea ja tihrustaa


      • Kirjaudu ulos?
        pv kirjoitti:

        On se painike siellä, oikeassa yläkulmassa, kaukana kaikesta ja vaaleansinisenä, saa kyllä hakea ja tihrustaa

        No kas, niinpä olikin. En vain hoksannut etsiä sitä postialueen ulkopuolelta! mikä on ihan epäloogista.

        Siirtoehdotus: siis siirtäkää se uloskirjautuminen lähemmäksi postissa olijaa.


      • Käyttttäjä

        Jep, mä löysin sen kyllä aika heti. Mutta toi on paha paikka! Tosi hankala. Pliiiiis, tuokaa klikkausmahdollisuus muiden sinisten ruutujen rinnalle tohon keskemmälle.

        Itselläni aina myös zoomattuna isompi ruutu, niin että joudun ihan ylimääräisesti klikkailemaan, jotta pääsen noin kauan ylänurkkaan vasemmalle 'yli laitojen' !

        Yleensäkin, karmea pieni, sininen teksti on just pahin ainakin mun silmille ! Apua, mitä tästä tuloo?!


    • tuulikkiturku

      Sain lopulta, monen päivän yrittämisen jälkeen postin "toimimaan". Uudistus ei todellakaan ole mielestäni hyvä - tekstit pieniä ja hailakoita, vaikea lukea (kai viisikymppinen on jo niin vanha ettei näe ilman suurennuslasia), jos haluan lähettää tai välittää viestin useammalle joudun poimimaan jokaisen osoitteen erikseen, siis palaamaan aina takaisin osoitteistoon (ja tämäkin osoitteisto pienellä tekstillä ja erittäin epäselvä). Olisi tervetullut parannus jos suurentaisitte ja tummentaisitte tekstejä, me kaikki käyttäjät emme ole parikymppisiä ja teräväsilmäisiä - eikä tyttärenikään (18-v) ollut oikein innoissaan tästä pienuudesta ja haaleudesta. Olen ollut postin käyttäjä lähes 10 vuotta ja aiemmin suht tyytyväinen, mutta tämä meni kyllä pahasti metsään.

      • exit5000

        Hei ! Aiemmin pystyi hakemaan postin muiltakin palvelimilta kuin S24 ... miten nyt ? Asetuksissa ei ole enään kyseistä kohtaa. S24 postilaatikkoni on noutanut 2 eri palvelimelta postit, mutta nyt näkyy ainoastaan yksi etälaatikko. S24 ja toinen etälaatikko on kadonnut. Etälaatikoiden sisällön menetys ei sinänsä harmita, mutta palveluna sinänsä tärkeä nykypäivänä. Toinen S24 postini toimii, mutta toisessa on puutteita, menevätkö lataukset osoiteiden aakkosjärjestyksessä vai miten ?


      • kapea simppeli!

        Vaikeeta ja hailakkaa on. Silmille paha.

        Halusiain myös takaisin sen, että ruutu, jossa on tekemässä mailitekstiä olisi erillinen, jotta voisi välillä 'käydä muuallakin' lunttaamassa, tutkimassa ja sillei. Nyt pitää olla niin kauhean jäykästi ja kapeasti siinä missä on. Eikö siitä todellakaan pääse välillä Saapuneiden tai Lähteneiden listalle tai johonkin muuhun ao. henkilön lähettämään viestiin ja avata se jonkin asian tarkistamiseksi. Mihin laittaa välillä viiksoon se, mikä on kesken? Onko Luonnos aino paikka, mihin välillä säilöä, kun selailee muuta.

        Tämä tunttu tympeältä ja ahdistavalta nyt verrattuna edelliseen. Myös tunkkainen väreiltään ja pienten kirjainten takia. Edellinen oli sanalla sanoen, raikas.

        Miksi valitaan sininen väri? Onko siinä jokin laajempi "oppi", että tarvii olla tota kamalaa sinistä, just paha silmille.


      • Gmailailija
        kapea simppeli! kirjoitti:

        Vaikeeta ja hailakkaa on. Silmille paha.

        Halusiain myös takaisin sen, että ruutu, jossa on tekemässä mailitekstiä olisi erillinen, jotta voisi välillä 'käydä muuallakin' lunttaamassa, tutkimassa ja sillei. Nyt pitää olla niin kauhean jäykästi ja kapeasti siinä missä on. Eikö siitä todellakaan pääse välillä Saapuneiden tai Lähteneiden listalle tai johonkin muuhun ao. henkilön lähettämään viestiin ja avata se jonkin asian tarkistamiseksi. Mihin laittaa välillä viiksoon se, mikä on kesken? Onko Luonnos aino paikka, mihin välillä säilöä, kun selailee muuta.

        Tämä tunttu tympeältä ja ahdistavalta nyt verrattuna edelliseen. Myös tunkkainen väreiltään ja pienten kirjainten takia. Edellinen oli sanalla sanoen, raikas.

        Miksi valitaan sininen väri? Onko siinä jokin laajempi "oppi", että tarvii olla tota kamalaa sinistä, just paha silmille.

        Tästä paskasuolipostista tuli uudistuksen jälkeen entistäkin paskempi. Nyt mulla onneksi luotettava ja toimiva Gmail! Toivottavasti kaikki muutkin tekee järkevän ratkaisun... tällä paskapostilla ei tee mitään. Sais loppua tälläinen onneton palvelin kokonaan! Haistakaa paska tunarit! Laitan tän viestin jo toista kertaa... tuleekohan perille? Aiemman mukaan 9 5 ei ole 14. Toivottavasti nyt 11 1 = 12.


    • ommena65

      muut jo postiin ei mulla ainakaan tietoakaan eikä kyl oikein koko postii enää kiinnosta,
      on siellä varmaan 100 viestiä nytkin,

      • ent. asiakas

        Viikko mennyt ja mikään ei toimi vieläkään. Ei asiakaspalvelu, ei tekninen tuki, ei mikään, eikä varsinkaan sähköposti. Aina vaan tulee selityksiä, että "tehdään sitä" ja "päivitetään tätä". Vittu mitä tunareita ja amatöörejä, koko Suali24sen organisaatio ...
        Jos, siis JOS, postilaatikko tulee joskus vielä tällä vuosisadalla näkyviin, lupaan tyhjentää sen siirtämällä postini ja osoitekirjani, johonkin toiselle, toimivalle palveluntarjoajalle ja lopetan tilini Suali24sella ja poistan ko. sivun linkin koneeltani.


    • Murrr!

      Siis sähköpostia ei voi enää lukea matkapuhelimellakaan tämän "uudistuksen" jälkeen..? Ei jumalauta!!!

      • Ei enää suomi24

        Operasta ei pääse kirjautunaam lainkaan postiin. Mut ei se mitään. Mulla on parempi postilaatikko Gmailissa ;) Se pelaa tosi hyvin ja on PALJON parempi !!!


    • uus eemeli

      Teksti meni niin pieneksi ettei nää kohta kun suurennuslasilla. Ja sininen välkkyy kun poistaa esim. jotain viesti. Ei hyvä. Jokin muu systeemi on otettava käyttöön.
      Ja vielä kapeni joidenkin viestien jutut. Sit lukee avaa selaimella.

    • Opera, Opera, Opera

      Ookei...meili toimii vähintäänkin yhtä kiltisti mitä ennen uudistusta, mitä nyt melin eteenpäin lähtemisestä ei tule mitään ilmoitusta, pelkkä paluu päänäkymään, mutta...voisitteko Suomi24:n ylläpito hoitaa Operalla toimimattomuuden kuntoon? Vanhalla Mozillalla meilit kyllä pääsen katsomaan, mutta Operalla edelleen, edelleen, EDELLEEN menee vain sille varmaankin järjestelmänvalvojille tarkoitettuun virheilmoitusnäkymään.

      So pretty please, with a sugar on top, fix the Opera problem. Please.

      • avustaja auttaa

        kyllä opera selaimella pääsee kirjautumaan
        kun vaihtaa asetuksia

        laittakaa opera esintymään Firefoxiksi

        hiiren oikealla näppäimellä muokkaa sivukohtaisia asetuksia
        sitten valitse verkko

        seuraavaksi selain tunnistus

        esittäydy Firefoxiksi

        ja vielä päivität sivun

        sen jälkeen klikkaa suomi24 posti kuvaketta niin pääset kirjautumaan.

        oliko tästä apua?


      • Opera, Opera, Opera
        avustaja auttaa kirjoitti:

        kyllä opera selaimella pääsee kirjautumaan
        kun vaihtaa asetuksia

        laittakaa opera esintymään Firefoxiksi

        hiiren oikealla näppäimellä muokkaa sivukohtaisia asetuksia
        sitten valitse verkko

        seuraavaksi selain tunnistus

        esittäydy Firefoxiksi

        ja vielä päivität sivun

        sen jälkeen klikkaa suomi24 posti kuvaketta niin pääset kirjautumaan.

        oliko tästä apua?

        Ja paskanvitut pääsee.

        Kaikki tuo ja ne muut "esittäydy/naamioidu" siksi ja täksi ja uudelleenpäivityksellä. Ja ikkunan sulkemisella. Ja Operan sulkemisella.

        *menee ja avaa Mozillan* Voi Pyhä Sylvi tätä leikkimistä...


    • lakiasia

      VITSI, VITSI. Voiko vielä tyhmempää esittää.

    • Pave.

      Lainaus:"- Uusi roskaposti- ja virussuodatin tekee Suomi24 Postin käytöstä entistä turvallisempaa ja vaivattomampaa. Suurin osa roskapostista ei ikinä päädy postilaatikkoosi."

      Tuohan nyt on ihan paskapuhetta... nyt kun Operalla vihdoin ja viimein pääsi niin johan oli tullut roskapostia..... aikaisemmin kun tuohon osoitteeseen EI ole tullut roskapostia!

      • Pave.

        - Uusi roskaposti- ja virussuodatin tekee Suomi24 Postin käytöstä entistä turvallisempaa ja vaivattomampaa. Suurin osa roskapostista ei ikinä päädy postilaatikkoosi.

        Ja paskan v*tut... nyt tulee jatkuvasti roskapostia kun aikaisemmin sitä ei tullut!!!!!!!!!!!!!!!
        Teillä ei ilmeisesti ole minkäänlaisia suodattimia nykyään?

        Voisitte ainakin vastata vai eikö huvita tunnustaa että kaikki meni päin helvettiä uudistuksessa?


    • Anfieldroad2

      Ei todellakaan toimi vieläkään millään lailla. Asetukset on aivan varmasti kunnossa.

      • Pedro

        Uudistus aika hanurista. Entinen jotenkin selkeämpi. Aikaisemmit oli isommat tekstit / fontit tai jotain??

        Myöskään viestin aiheesta ei nykyään näe ku muutaman lyhyen sanan.

        Pakkia on mennyt. Jospa tällä uudistuksella olikin tarkoitus vähentää postin käyttäjiä ja vähentää näin palvelemien lisäystarpeita..


      • korjatkaaaaa
        Pedro kirjoitti:

        Uudistus aika hanurista. Entinen jotenkin selkeämpi. Aikaisemmit oli isommat tekstit / fontit tai jotain??

        Myöskään viestin aiheesta ei nykyään näe ku muutaman lyhyen sanan.

        Pakkia on mennyt. Jospa tällä uudistuksella olikin tarkoitus vähentää postin käyttäjiä ja vähentää näin palvelemien lisäystarpeita..

        Korjatkaa nyt jo hel--tti p-le se osoitekirja, ettei tarvi joka kerta kirjottaa
        vastaanottajan tietoja. jos lähetetään n. 20 postiakin päivässä, ei oo kivaa
        aina näpytellä.....


    • K.S.

      "Suomi24 Postin käyttäjämäärä on kasvanut tasaisesti"

      Siis laskenut tasaisesti?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      240
      2115
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1368
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1260
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      989
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      923
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      825
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      649
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      640
    Aihe