Ei enää ikinä

Neveragain544

Tää viesti on nyt kirjotettu osittaisessa raivonpuuskassa, joten älkää välittäkö tai ottako henkilökohtasesti. Ottakaa tää siis puol tosissaan, vaikka tää alkutarina on siis täyttä totta (tapahtu n. 15 min. sitte). Mun ärtymys on siis täysin suuntautunu eräisiin ihmisiin, jotka sattu olemaan mun kans samassa koirapuistossa, tää ei kohdistu koiriin tai muihin ihmisiin jotka ei siinä tilanteessa ollu mukana.

Menin tossa äsken mun 1-vuotiaan englanninbulldoggin kanssa ekaa kertaa koirapuistoon, ku aattelin tutustuttaa sen uuteen paikkaan. No sinne sit mentiin ja aluks oltiin siellä kahestaan, vähän ajan päästä jo tuliki toinen koira. Kysyin sit siinä kohteliaasti et saako päästä koiran lähemmäs kun on niin innokas ja juoksee melkosta vauhtia eteenpäin, ja myöntävä vastaus saatiin. Sit tästä alko kauhee negatiivisuuden ryöppy ja tosi ahistava ilmapiiri.. Toinen koiranomistaja puhu sillai märehtivästi et "mun koira ei oikein tykkää bulldoggeista, jokin niiden naamassa on sellasta.." Sit se kerto kuinka se oli viime viikolla nähny narttubulldoggin ja sen koira ei tykänny siitä sit ollenkaa. Tää loukkas mua oikeesti aikalailla, ei ne sanat vaan se vittumainen hymy, tosi ilkee hymy.

Sit sinne tuli eräs pariskunta kahen koiransa kanssa, ja tää mies haukku jatkuvasti mun koiraa. Koirani siinä alko haistelemaan niiden koiraa ja kun se aikansa haisteli, niin tää toinen koira haukahti sille (tietysti haukahti, mun koira oli siinä kiinni) ja nää muut repes niin räkäseen nauruun joka kohdistu suoraan mun koiraan ja tietysti muhun. Sit tää pariskunta koko ajan kuiskutteli keskenään (vaikka olin siinä vieressä) et "toi koira näyttää siltä ku se ei tiedä mihin se menis, ei pysy mukana ollenkaa, voi raukkaa, ihme ettei toi toinen rähise sille". Tämmöstä jatkuvaa halveksuntaa ja ilkikurista naurua.

Sit kaiken huippu oli se kun mun koira tuli mun luo eikä oikein halunnu leikkiä muiden kans, sanoin siinä ääneen ja hymyilin, et "taitaa tykätä enemmän ihmisistä ku koirista" niin tää pariskuntaan kuuluva mies sano et "sit varmaan pitäis lähtee pois". Siis mitäh??? Miksen sais olla mun koiran kanssa puistossa EKAA kertaa tutustumassa asioihin vaikkei se leikikään muiden kanssa, ei siitä mitään haittaa sentään ollu. Siis herranjestas, tälläsiäkö ihmiset on? Halveksitaan selkeesti toisia koiria ja niiden omistajia, toisille ollaan niin ystävällisiä.

Vaikka englanninbulldoggi ei rotuna miellytä tai se on teistä kuvottava tai jotain muuta sairasta, niin älkää purkako sitä siihen viattomaan koiraan. Sanokaa suoraan mulle. Olis niin tehny mieli sanoo suorat sanat sille, mut en viittiny nolata itteeni muiden koiraihmisten eessä. Sit vaan lähin sieltä vähin äänin ja oon niin harmissani siitä, olis pitäny pitää puolensa.

Niin lapselliselta ja ylidramaattiselta ku tää kuulostaaki (en siis oo oikesti mikään hullu koiraihminen, tavallinen nuori nainen) nii en kyllä ikinä mee siihen koirapuistoon, tuskin muuallekaan.

8

651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tsemppiä sinulle

      Säälittävää porukkaa, älä välitä. Pitäisi ihmisten osata eds peruskäyttäytyä, jos koirapuistoon menee. Koiria aidpsti rakastavat ihmiset, eivät suhtaudu muihin rotuihin noin. On se rotu mikä tahansa, niin heille jokainen koira on upea olento. En menisi itsekkään tai jos menisin, niin lähtisin pois jos ko tyypit tulisivat sinne. Heidän käytöksensä vaikuttaa myös koiriin, eivät varmasti älyä itse sitäkään.

    • 2+7

      Mun on pakko sanoa, että en itsekään pidä kaikista roduista, ihan niiden omaa terveyttä ja elämää ajatellen. Esim. juuru bulldogit, mopsit jne. Mun mielestä on eläinrääkkäystä pitää ns. vammaiseksi jalostettua koiraa. Rakastan koiria ja rakastan kaloja, mutta en ikinä hankkisi mitään ylijalostettua kalaakaan, jolla on ongelmia koko elämänsä ajan. Mieti miltä siitä koirasta itsestään tuntuu kun ei voi kävellä kunnolla, hengittää kunnolla tai nähdä kunnolla ja kaikki vain ihmisen itsekkyyden vuoksi. Mua ei ällötä bulldogin naama, musta ne on tosi hienon näköisiä :) ja yleensä myös hienoja luonteeltaan, mutta en ikinä voisi hankkia semmoista itselleni, koska en halua ns. vammaista koiraa joka kärsii enkä halua tukea ylijalostamista (isot rahat pyörii eläimen terveyden kustannuksella). Tämä on minun mielipiteeni, mutten ikinä kohtele ylijalostettua koiraa huonosti tai muutenkaan eri lailla kuin muita koiria, se että omistaja/kasvattaja ei välitä, ei ole koiran vika. Enkä kyllä mene vittuilemaan siitä omistajallekaan. Jos esim. puistossa tulisi puheeksi, niin voisin kertoa ystävällisesti mitä mieltä olen, mutta en ilkeästi.
      Joten: ymmärrän, että niillä muilla henkilöillä koirapuistossa oli omat mielipiteensä MUTTA se miten he toimivat sinua ja koiraasi kohtaan oli todella väärin ja epäasiallista. Näen mielessäni aikuisia koulukiusaajia.:/ Ymmärrän todella hyvin että pahoitit mielesi, olet vihainen, etkä halua mennä puistoon enää. Itse olen koiria hoitaneena huomannut että mukavimmat kaverit ovat löytyneet lenkeiltä. Eivät siis puistosta, mutta vaikka puistoissakin olen käynyt, enkä ole ikäviin ihmisiin tai koiriin törmännyt. Ja voihan puistoon mennä vain silloin kun siellä on tietyt kivat tyypit tai silloin kun se on tyhjä.:)

    • höpöshops

      Enlanninbulldoggi on läpimätä ja sairas rotu. Ne ei pysty edes synnyttämään. Kuolis ensimmäisenä sukupuutoon jos luontoon joutuisivat. Miks ylipäänsä tommosta paskaa pitää vaivoikseen ottaa. Tyhmyyteen pitää maailmassa puuttua. Se on vastuulista toimintaa. Tyhmiä ei pidä helpolla päästää. Tyhmät eli tappajabudoggeillaan leventelijät pilaavat maailman.

    • näin tällä kertaa

      Tollasta siellä juuri on. Tupakka huulessa arvostellaan toisten koiria ja omistajia. Keneltäkään ei kannata odottaa edes kaikkein alkeellisimpia käytöstapoja. Mielestäni on hyvä, että ihmiset tajuavat olla menemättä paikkoihin, jossa sivistymättömimmät koirienomistajat viettävät aikaansa.
      Koiria ei viitsitä kouluttaa, ja ne tuodaan puistoihin rähisemään turhaantuneina kun niiden kanssa ei käydä lenkillä eikä tehdä muitakaan koiramaisia asioita. Olenkin huomannut, että suurin osa siellä käyvistä ihmisistä ovat juuri niitä ylilihavia ihmisiä, jotka ajavat koirapuistoon, kun ei jaksa kävellä. SÄÄLITTÄVÄÄ.
      Mitä se kenellekkään kuluu mikä koira kenelläkin on? Englanninbuldogithan ovat hurmaavia, kaikki koirat ovat. Ihmiset vaan osaavat pilata ne.
      Koirapuisto on teoriassa hyvä idea, mutta ei käytönnössä. Mielestäni niistä voisi tehdä maksullisia, jotta kaiken maailman sivistymättömät (kuten juuri sinun tapauksessasi) pummit eivät pääsisi sekarotuisine piskeineen öykkäröimään.
      Olen siis itse käynyt yhden, ja ainoan kerran ja toista kertaa en mene. Vietän paljon mielummin koirieni kanssa itse aikaa, ja teen itse niiden kanssa asioita. En mene perse homeessa istumaan penkille kuuntelemaan kuinka kaikentietävät koiranomistajat haukkuvat muiden lemmikkejä.

      • Oku123

        "pummit eivät pääsisi sekarotuisine piskeineen" Taisi sinultakin lipsahtaa asiaton kommentti, jota paheksut muuten. Itselläni on monirotuinen koira ja sitä parempiluontoista en ole vielä tavannut. Koiran hyvyys ei kysy virallisia papereita. Eläinlääkärikin sanoi, että harvoin tulee vastaan näin kokonaisvaltaisesti terveitä koiria. Ei mitään ongelmia ja rakenne täydellinen.


    • viiiiia

      voi meitä on niin moneen junaan ja vaikutat mukavalta..eli älä anna noiden ****pilata koirapuistojen ilmapiiriä..vaan mene edelleen rohkeasti mukaan.
      itselläni on mukava kettuterrieri ja joskus olen saanut kuulla todella loukkaavia tekstejä myös ilman syytä mutta me ja koiruuteni nautimme puistoilusta sillä kyllä siellä niitä mukaviakin ihmisiä ja koiria tietenkin on. :)

      ole tarkkana kaikki ei noudata sääntöjä ja voi tuoda kiukkuisiakin (eikä korvaa edes mitään) eli pidä huoli ressustasi kenen kanssa sinne puistoon päästät ja mene ihmeessä uudelleenkin..minun koirani on ollut aina tasapainoisten koirien kanssa ja haavereilta säilytty mutta ole tarkkana ..omassa koirapuistossa yksi koira purrut jo viittä koiraa ja silti mies tuo sen sinne..itse en tietenkään mene silloin eli tunnen jo melko hyvin tutussa koirapuistoissa kävijät. Ja kuuntelen viidakkorumpua jos jotain on tapahtunut ja ennen kaikkea katson koirien eleet (kuin ihmistenkin eli puuttuuko koiransa käytökseen vai ei)kun ne ekan kerran tutustuu. alkujännityksen jälkeen koirien pitäisi rentoutua eli jos jäykistelee lähden pois.

    • Done that..

      Kuulostaapa tutulta! Itsellä husky ja saamme aina kuulla, et onpas se pelottavan näköinen tai älä tuo sitä vihaista koiraa tänne tai tuohan on tappajarotu. Oikeasti koirani on kilteimmästä päästä koko puistossa. Sitä on näykkässy yksi jackrussel ja lammaskoira, eikä se tehnyt itse niille mitään, ei ennen eikä jälkee puremien. Väisti vain.
      Ikävä kyllä puistoissa tuntuu tyhmyys tiivistyvän, siis ihmisten kesken. Kaiken mailman vajakit tulee sinne pätemään. Toivottavasti löydätte puistossanne myös mukavia koiria ja omistajia, sellaisiakin on, usko pois!

    • terveenä ois parempi

      No onhan ne bulldogit aika sairais jalostettuja, varsinkin kun ei voi liikkuu niin villisti ja vapaasti kun haluis: silmät putoo päästä, luusto rasittuu ja henhitystiet tukkiutuvat.

      Kaiken kukkuraks nykyään vaan pieni osa englanninbulldogginartuista pystyy synnyttämään luonnollisesti, eli melkein kaikki pentueet joudutaan >>sairaaksi jalostetun rakenteen>> vuoksi tuomaan maailmaan keisarinleikkauksella. Melkein pallomaiset bulldoginpennut kerta kaikkisesti eivät pääse mohtumaan kohdusta ulos.

      Joten sinänsä ymmärrän sitä >>terveeksi jalostamisen kannattajaa>>. Hän vain ei viitsinyt sanoa, mistä todella on kyse: hän on huolissaan englanninbulldogeista, niiden sairaan jalostuksen takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2194
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      158
      1428
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe