Lapsen kanssa San Franciscoon

Tear-76

Suunnitelmissa matka San Franciscoon, mukana 4-v. Mitähän sen ikäiselle sopivaa löytyy Akvaarion lisäksi? Esim. missä päin hyviä/kivoja leikkipuistoja ym. Miten muuten lapsen kanssa siellä olo sujuu?

4

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuolen nauruun

      ja rouva kyselee minne saa miljoona kaupungissa lapsen että viihtyy. Väitän ko kaupungissa on 5000 puistoa...eikö 15000 puistoa. Mene siitä sitten ihan itse valitsemaan. Outoa lähteä noin kauas katsomaan puistoja ja akvaariota? Ja lapsen kanssa sujuu kuten kotonakin...miten muuten?

      • Tear-76

        Kaunis kiitos vastauksestasi, "voi itkut kuolen nauruun"! Olisi kiva tietää, mitä tällaisilla palstoilla pitää ja saa kysyä, jotta saisi kysymykseensä kunnon, järkevän vastauksen. Sinun antama vastauksesi, kun ei vastannut kysymyksiini. On se kumma, että kun tällaisia keskustelusivuja tehdään, niin niissä ei sitten saisi kysellä mitään.
        San Franciscossa on tullut käytyä ennenkin, mutta ilman lasta. Silloin ei ole tullut kiinnitettyä huomiota yhteenkään leikkipuistoon (puistoja on vastaan tullut, mutta ei lasten leikkipuistoja) ym. eikä minulla siksi ole niistä (tai varsinkaan niiden sijainnista) tietoa eikä siitä mitkä niistä ovat hyviä. Suomessa leikkipuistoja kiertäneenä tiedän, ettei kaikki ole hyviä ja turvallisia lapsille vaikka ovatkin lapsille tarkoitettuja. Se on sitten ikävää lapselle, kun ensin pitkällisen etsimisen jälkeen löytyy leikkipuisto, jossa ei voikaan leikkiä. Siksi asiaa täältä tiedustelinkin, josko jollakulla olisi kokemusta ko. kaupungin leikkipuistoista tai muista 4-vuotiaalle sopivista paikoista. Et ehkä ymmärtänyt, etten halunnnut saada tietoa pelkistä leikkipuistoista (leikkipuistoa käytin vain esimerkkinä, sitä tuo lyhenne "esim." tarkoittaa).
        Matkaan emme ole lähdössä vain siksi, että menisimme katsomaan pelkästään akvaariota ja leikkipuistoja. Vaikka onhan tuo San Franciscon akvaario hieman erilainen kuin oman kaupunkimme akvaario ja siksi ehdoton paikka käydä lapsen kanssa, joka tykkää eläimistä. Meillä on kyllä ihan muut syyt matkustaa kyseiseen kaupunkiin, kuin mennä katsomaan akvaariota ja leikkipuistoja. Mutta koska matkustamme sinne ensikertaa 4-vuotiaan kanssa, olisi ollut mukava saada tietää mitä tuon ikäiselle löytyy kaupungista. Ei tuon ikäinen jaksa koko lomallaolo aikaa istua hotellissa.


    • r

      Olin tammikuun lopulla San Franciscossa ja tuli siinä samalla kinnitettyä huomiota myös lapsille sopiviin juttuihin. Jos vaikka joskus sinne lasten kanssa lähtisi, nyt olin reissussa ystäväni kanssa.
      Siellä akvaarion lähellä Pier 39 oli ainakin karuselli ja merileijonia oli mukava laiturilta katsella. Siinä lähellä on myös Rainforest Cafe, ravintola joka sisustettu sademetsäksi. Siitä ainakin meidän lapset pitäisivät (5v ja 8v).
      Golden Gate Parkissa oli leikkipuisto, aika lähellä Japanilaista puutarhaa. Golden Gate Parkissa on myös biisoneita.

      • Tear-76

        Kiitos vastauksestasi, "r"! Olin ihan unohtanut tuon Pier 39 olevan karusellin, joten kiitos muistutuksesta. Meillä lapsen mielestä karusellit ovat parhaita huvipuistolaitteita. Merileijonien katsominen olikin meillä jo suunnitelmissa, se on ihan ehdoton juttu ko. kaupungissa :) Tuo Rainforest Cafe kuulostaa hyvältä idealta, joten sinne taidamme sunnata ainakin kertaalleen. Myöskin Golden Gate Parkiin oli tarkoitus mennä käymään, mutta nytpä tiedämme etsiä sieltä leikkipuistoakin. Ja biisoneita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe