Ostetaan/myydään?

ostetaanpentu^^

Heippa, koiraihmiset!

Saako näille sivuille jättää ilmoituksen, jos haluaa myydä/ostaa koiran?
En tiedä kuuluvatko ne tänne..
Haluaisimme ostaa sekarotuisen tai rotukoiran (kohtuu hintaan) koiranpennun! :)
Olemme etsineet jo pidemmän aikaa, mutta sopivaa ei millään löydy.
Hinta kaataa haaveemme useamman kerran : (
Jos ei täältä, niin saisiko vihjeitä mistä löytyisi pentuja hellään huomaamme?
Ehkä juuri Teiltä löytyisi pieni pörröpää? :)
Rotupennusta maksaisimme max. 300 euroa ja sekarotuisesta max. 150 euroa.
Pentu on pieni/keskikokoinen

19

6462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ostetaanpentu^^

      Teillä on pentuja vailla kotia?
      Lähettäkää ihmeessä kuvia ja tietoja mailiimme: [email protected]
      Kiitämme ^^

      • ElinaM

        Heippa ! Meillä olisi iso sekarotuinen uroskoira/Muffe) joka tarvitsee kipeästi uutta kotia. Koira on neljä vuotias ja rokotettu. Tarvittessa voin tuoda koiran :) Koira lähtisi ilmaiseksi :) JOs olet kiinnostunut, soita: 0452777570


    • duunia vaan

      kun tori on tuolla http://tori.suomi24.fi/myydään ja lemmikkipalstoilla on Apula, niissä myydään ja ostetaan, tämä palsta on viestien kirjoitteluun ja ns. keskusteluun. Miten voi kirjoittaa palstoille lukematta sääntöjä?

      • lll-.

        Aika nipottaja täytyy olla jos lukee säännöt ennen kirjoittamista.


      • ostetaanpentu^^

        Asia selvä, anteeksi.
        Sinne siis :)


    • sdds

      ^ tuossa tuo

      (varsinkaan havittelemianne rotuja)

      Paperiton koira on sekarotuinen, eli jos koira on muuten "puhdas" mutta ei omista papereita, niin se on seropi > halvempi. (Terveystilanteesta ei tuossa tapauksessa monestikkaan ole täysin tietoa.)

      • ---------

        Sekarotuinen on koira, jossa on kahta tai useampaa rotua. yksirotuinen koira on puhdasrotuinen, oli sillä paperit tai ei.


      • ihan...
        --------- kirjoitti:

        Sekarotuinen on koira, jossa on kahta tai useampaa rotua. yksirotuinen koira on puhdasrotuinen, oli sillä paperit tai ei.

        Rekisteröimätön koira ei kyllä monessakaan suhteessa ole puhdasrotuinen. Biologisesti kyllä, mutta muuten sitä ei rinnasteta puhdasrotuiseen miltään viralliselta taholta - on se taho sitten vakuutusyhtiö tai joku kenneljärjestö tms.

        Rehellisesti sekarotuinen on ihan OK, mutta rekisteröimätön 'puhdasrotuinen' on ns. alinta kastia


      • ---------
        ihan... kirjoitti:

        Rekisteröimätön koira ei kyllä monessakaan suhteessa ole puhdasrotuinen. Biologisesti kyllä, mutta muuten sitä ei rinnasteta puhdasrotuiseen miltään viralliselta taholta - on se taho sitten vakuutusyhtiö tai joku kenneljärjestö tms.

        Rehellisesti sekarotuinen on ihan OK, mutta rekisteröimätön 'puhdasrotuinen' on ns. alinta kastia

        Se riittää vallan hyvin että koira on perimältään puhdasrotuinen. Se on ihan sama mitä joku yhdistys tai vakuutusyhtiö on asiasta mieltä. Rekisteröimätön puhdasrotuinen on koira siinä kuin rekisteröity tai aito sekarotuinen. Mikään niistä ei ole toista parempi.


      • .
        --------- kirjoitti:

        Se riittää vallan hyvin että koira on perimältään puhdasrotuinen. Se on ihan sama mitä joku yhdistys tai vakuutusyhtiö on asiasta mieltä. Rekisteröimätön puhdasrotuinen on koira siinä kuin rekisteröity tai aito sekarotuinen. Mikään niistä ei ole toista parempi.

        Mikä sen todistaa että koira on puhdasrotuinen jos niitä papereita ei ole?
        Voi vain miettiä mitä on takana jos "puhdasrotuista" ei ole rekisteröity...
        Sisäsiittoisuus, liian tiheä pennutus, terveystarkastukset pielessä...?
        Monesti kuulee että koska ostamme kotikoiran niin emme tarvitse paperillista. Miksi ihmiset eivät ymmärrä että se koira ne paperit tarvitsee, eikä ihminen. Kennelliiton jalostustietojärjestelmästähän selviää esimerkiksi koiran sukusiitosprosentti ja että pennun vanhempien terveystarkastukset on kunnossa.
        Empä ole vielä nähnyt ilmoitusta jossa seropin pentujen vanhemmille olisi tehty polvi tai silmätarkastuksia. Ne paperithan on vain koiran parhaaksi, ikävää että kaikki ihmiset eivät tätä ymmärrä ja tärkeämpää on vain saada pentu mahdollisimman halvalla ja nopeasti. :(


    • Hei! Annetaan koiralle koti tai ostetaan Läheltä imatraa.Saa olla sekarotuinen,pentu tai nuorempi kumminkin. Sen pitäisi tulla lasten ja toisten koirien kans toimeen.Koirista on jo monen vuoden kokemus.Asumme tällä hetkellä kerrostalossa,mutta haemme rivitalo asuntoa.

    • ssssssssssssssssssss

      Joo et kyllä 300 eurolla varmaan mistään saa puhdasrotuista koiraa.
      Ja paperiton ns rotukoira on tosiaan periaatteessa sama kuin sekarotuinen!

      Älä koskaan osta rekisteröimätöntä/paperitonta rotukoiraa.
      Kaksi yleisintä syytä miksi koiria ei ole rekisteröity ovat: pennut ovat ns. välipennut (kts alla), tai pentujen vanhemmat ovat niin sairaita (esim. periytyvä paha lonkkavika) että toista tai molempia ei ole saatu rekisteriin.

      Paperittomien, rekisteröimättömien, koirien kasvatustyötä ei valvo kukaan ja siksi koiran sairastumisen riski on suuri.

      VÄLIPENNUISTA

      Kennelliitto on asettanut tietyn aikarajan (minimi 10 kk välein, max 5 pentuetta yhdellä nartulla), joka nartulla täytyy olla pentujen jälkeen, jotta seuraavat saadaan rekisteröityä. Synnytys on aina rankka tapahtuma, joten joka juoksusta ei narttua saai astuttaa.

      Välipennuiksi sanotaan pentuja, joita kasvattaja ei saa (ei yritäkään) rekisteriin, koska pennutusväli on liian tiheä. Koska pentuja ei ole rekisterissä, näyttää siltä kuin niitä ei olisi olemassakaan ja taas seuraavat pennut kasvattaja saa rekisteriin (eli pyytää niistä kalliimman hinnankin).

      Välipennut ovat siis nartun hyväksikäyttöä eikä koskaan saisi ottaa pentua tällaisesta pentueesta!

      Valitse siis tarkkaan mistä pentusi ostat!
      Varmasti löydät vielä itsellesi sopivan pennun. =)

    • korhonen vaan

      No voi voi kun kaikki ei vaan innostu niistä kennelliiton systeemeistä. Mulla on jo kolmas paperiton, terve, kaunis, hyväluonteinen, eikä taatusti pentutehtailtu. E.m. syistä eivät ole olleet heidän pentueet. Jos ei halua näyttelyrumbaan, on turha maksaa ahneiden kasvattajien riistohintoja. Ja mitäs nämä viimeaikaiset westie-kasvattajan töppäykset: kertovat, ettei koiran papereihin ole luottamista. Kas kun niissä lukee, mitä sattuu. Valvonta ei toimi. Terveystarkastukset on tulleet pakollisiksi nimenomaan sen takia, koska rotukoirat ovat niin sairaita. Katse vaan kauemmaksi sieltä kehäkolmosen tuntumasta, niin rupeaa koiria löytymään asialliseen hintaan. Tällä linjalla aion jatkaakin, koirajalostus tuottaa huonoa tulosta.

    • omaksi.annetaan

      SEKSISEURAA PIRKANMAALTA

    • "rotukoira"

      Tuttavani osti itselleen 1,5 vuotta sitten paperittoman sileäkarvaisen noutajan. Myyjät vaikuttivat ihan asiallisilta ja toivat toisesta huoneesta pentujen emänkin pikaisesti näytille. Se oli oikein iloinen nuori narttu, tosin myöhemmin paljastui ettei kuitenkaan pentujen emä. Pentu olikin saman perheen labbis uroksen ja valkkari nartun sekoitus, joskin ainakin pentuna melkolailla sileäkarvaisen noutajan näköinen. No oikein kiva sekarotuinen koirahan siitä tuli, tosin lonkkavika alkoi ilmoitella itsestään jo viime kuussa ja lievä sivuääni todettiin sydämmessä 1 vuotiaana. Koiran "kasvattaja" lakkasi vastaamasta yhteydenottoihin pari viikkoa pennun hakemisen jälkeen. Arvatkaapa ostaako tuttavani enää toista kertaa paperitonta "rotukoiraa". Eikä se niin kovasti mainostettu sekarotuisuuskaan pelastanut terveyttä. Mutta halpa koira se oli, ei maksanut kuin 300 euroa, ja sehän se tuntuu ollevan näille paperittomien hankkijoille se pääasia, vaikka koirasta aiheutuu paljon muitakin kustannuksia kuin se hankinta hinta. Suosittelen aloittajalle lämpimästi että jättää sen pennun kokonaan hankkimatta, mikäli ei ole jo sopivaa löytänyt, kun varaa siitä huolehtimiseen ei kerran ole ja perusteet koiran hankinnalle muutoinkin väärät.

    • Anonyymi

      VAROITUS PIOLASTA TUODAAN SEKAROTUISIA PENTUJA H. 1500 €.
      varokaa hyvät ihmiset ulkomailta tuotuja koiria , ne eivät ole sitä rotua mitä väittävät . Puolasta tuodaan pakettiautoilla kerralla kymmeniä sekarotuisia koiranpentuja, pentuna nuo kaikki näyttävät esim jack russellin pennuilta h. 1500 € mutta pennun kasvaessa huomaat että se onkin ihan muun rotuinen , Suomen Kennelliittoon rekisteröity pentu maksaa 1500 € ja on varmasti sitä mistä maksat .

    • Anonyymi

      VAROITUS PUOLASTA TUODAAN SEKAROTUISIA PENTUJA JOIDEN VÄITETÄÄN OLEVAN PUHDASROTUISIA, H. 900-1500 €

    • Anonyymi

      Tsemppiä hakuun

    • Anonyymi

      Tori kyllä poikotoi Suomessa syntyneitä, asiallisia koiranpentu ilmoituksia, epämääräiset ulkomailta tulleet läpäisevät kyllä seulan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe