Voittaako Anssi ikinä?

Manssi Anninen

Mahtaako Anssi Koivuranta voittaa ikinä henkilökohtaista arvokisakultaa olympialaisissa, tai edes MM-kisoissa? Ja siinä ja siinä tuleeko koskaan edes himmeämpääkään läpykkää! Mitalit ovat tosin kaikki saman kokoisia, joten himmeämmät voi helposti kullittaa ihan kotihommina.

Aika tavalla samoin Koivurannan ura sujuu kuten Mannisen; siis maailman cupissa miehet ihan irti ja arvokisoissa aivan lättyjä. Voi, voi!

5

553

  Vastaukset

  • seurustelee sen Sannin kanssa, ja se jos mikä saa miehen pehmeäksi. On nähty muistakin urheilijoista esim. Kuitunen kun rasva-mikko ilmaantui kuvioihin ei suksi enää luistanut. Anssille on käynyt samanlailla, sellainen seurustelu vie urheilusta parhaan terän, ei sille mitään voi, se tappajan asenne valuu puntista niin että vain muikku sieltä enää kurkkii.

   • Kyllä Muikkupuntti on mitä ilmeisimmin oikeassa! Sanni on kyllä semmoinen flikka, jota kannattaa huoltaa kunnolla, vaikka marginaalilajin harrastaminen kärsisikin. Alppihiihto on rautaa ja toivottavasti Sanni ei hyydy Anssin kanssa peuhatessa.


   • rivo rotari kirjoitti:

    Kyllä Muikkupuntti on mitä ilmeisimmin oikeassa! Sanni on kyllä semmoinen flikka, jota kannattaa huoltaa kunnolla, vaikka marginaalilajin harrastaminen kärsisikin. Alppihiihto on rautaa ja toivottavasti Sanni ei hyydy Anssin kanssa peuhatessa.

    voittanut Sannin sydämmen omakseen, onnea heille.


   • Se näin on, ja lisäksi on vielä nykyään kaikenlaisissa mukana "Kiiltokuvapoikana" hyvän viimekauden jäläkeen ja nyt ei kulije ei hyppy ei hiihto!!


  • ei voita ei voita

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   174
   6161
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   350
   5075
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1591