Voittaako Anssi ikinä?

Manssi Anninen

Mahtaako Anssi Koivuranta voittaa ikinä henkilökohtaista arvokisakultaa olympialaisissa, tai edes MM-kisoissa? Ja siinä ja siinä tuleeko koskaan edes himmeämpääkään läpykkää! Mitalit ovat tosin kaikki saman kokoisia, joten himmeämmät voi helposti kullittaa ihan kotihommina.

Aika tavalla samoin Koivurannan ura sujuu kuten Mannisen; siis maailman cupissa miehet ihan irti ja arvokisoissa aivan lättyjä. Voi, voi!

5

548

Vastaukset

 • seurustelee sen Sannin kanssa, ja se jos mikä saa miehen pehmeäksi. On nähty muistakin urheilijoista esim. Kuitunen kun rasva-mikko ilmaantui kuvioihin ei suksi enää luistanut. Anssille on käynyt samanlailla, sellainen seurustelu vie urheilusta parhaan terän, ei sille mitään voi, se tappajan asenne valuu puntista niin että vain muikku sieltä enää kurkkii.

  • Kyllä Muikkupuntti on mitä ilmeisimmin oikeassa! Sanni on kyllä semmoinen flikka, jota kannattaa huoltaa kunnolla, vaikka marginaalilajin harrastaminen kärsisikin. Alppihiihto on rautaa ja toivottavasti Sanni ei hyydy Anssin kanssa peuhatessa.


  • rivo rotari kirjoitti:

   Kyllä Muikkupuntti on mitä ilmeisimmin oikeassa! Sanni on kyllä semmoinen flikka, jota kannattaa huoltaa kunnolla, vaikka marginaalilajin harrastaminen kärsisikin. Alppihiihto on rautaa ja toivottavasti Sanni ei hyydy Anssin kanssa peuhatessa.

   voittanut Sannin sydämmen omakseen, onnea heille.


  • Se näin on, ja lisäksi on vielä nykyään kaikenlaisissa mukana "Kiiltokuvapoikana" hyvän viimekauden jäläkeen ja nyt ei kulije ei hyppy ei hiihto!!


 • ei voita ei voita

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.