Nougat-suklaamuffinsit

Kissan.emäntä

Viimeisen muffinssijauhepussin käytin siten että laitoin vettä, ehkä hiukan ohjetta vähemmän öljyä taikinaan ja pari Maraboun Dubbelnougat-patukkaa sipulsin taikinaan. 12 kpl muffinseja tein. Hiukan vaihtelua siihen suklaan makuun tuli tuosta nougatista. Pari muffinssia maistelin ja loput pakastin.

En ole tehnyt ollenkaan noita hienoja täytteitä muffinseille koska muutenkin tahtoo liikaa tulla herkuteltua ja painon kanssa on jatkuva kamppailu.

Kokeiluerä on siis kokeiltu. Luulen että kovin usein en näitä osta koska tuntui vähän siltä että vatsa ei kovin tykännyt näin keinotekoisista aineksista. Mutta onhan hyvä tietää että tällaisiakin on saatavilla jos vaikka tulee joskus kiire saada pöytään jotakin tarjottavaa.

5

1224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tehdä.

      Ihan itse suklaakakun alusta loppuun asti. Tein kolmekerroksisen kakun,väliin kermavaahtoa ja päälle kaunis suklaa kuorrutus. En käyttänyt mitään valmistuotteita,vaan ihan perinteisiä aineita. On todella herkullista kakkua ja maistuu näin pakkaspäivänä kuuman kaakaon kera. Ihmetyttää miksi niin monet NAISET ostavat jotain valmiskakkujauheita,kun perinteisen kakun valmistus oli näin helppoa ja kakussa ei ole E-kirjaimia eikä muitakaan lisäaineita ja maku on taivaallisen hyvää. Tv.Aikuinen mies.

      • Kokeilen mielelläni uusia asioita. Se, että olen tämän koeryhmän jäsen ei tarkoita että aina ja ikuisesti käyttäisin keinotekoisia valmisjauheita kun muutenkin niitä hyvin vähän käytän. Yksi syy myös siihen että näitä kokeilen on myös se, että rahat on vähissä ja ihan kiva kun saa tuon kokeilupakkauksen kokeilla koska tuskin niitä muuten paljon olisin ryhtynyt kokeilemaan. Harvoin yleensä käytän valmisjuttuja koska osaan kyllä tehdä itsekin ruokaa ja leivonnaisia.


      • smahof

        Koska aina ei ole niin paljoa aikaa viettää keittiössä ja silti saattaa tehdä mieli jotain hyvää. Sama on itsellä ruuanlaitonkin kanssa; vaikka sitä osaa tehdä myös alusta alkaen itse, niin joskus on kiva päästää itsensä helpommalla ja laittaa pakastepitsaa tai purkkihernekeittoa. Silti sitä kyllä tykkää edelleen kokata ja leipoa pidemmänkin kaavan kautta ja etenkin leipomiseen itsellä kyllä monesti kuuluukin reseptien vaihto kavereiden kanssa ja alusta alkaen yhdessä tekeminen. Ja jo se eikä vain lopputulos kyllä takaa sen ettei mixeihin tule kokonaan siirryttyä vaikka lopputulos onkin itselle ollut mieleen :)

        Tuon suklaakakun reseptinkin saa kyllä mielellään laittaa jakoon :) Itsellä kun on haussa nyt jokin oikein suklainen ja mehevä suklaakakun ohje, niin sitä mielellään testaa useampia löytääkseen sen omimman josta lähteä muokkaamaan sitä omaan makuun täydellistä. Ja jos jollakulla olisi vinkkiä siitä, miten suklaakastikkeen saisi kakun sisään sellaisiksi suonenomaisiksi juoviksi, niin otan mielellään vinkkejä vastaan. Viime syksynä kun tuli syötyä ihan taivaallista suklaakakkua jossa suklaakastike oli tosiaan tuollain juovina kakun sisällä ja itse en kyllä silloin onnistunut sitä pähkäilemään, miten tuo kakku oli mahdollisesti tehty.


      • Lölä

        Ihmetyttää, miksi AIKUINEN MIES täällä jaksaa syyllistää naisia valmisjauheiden ostamisesta. Kakussa muuten on k, a, k ja u -kirjamia ellei sitten ole kysymyksessä esim. tiikErikakku.


      • KikkelisKokkelis*
        Lölä kirjoitti:

        Ihmetyttää, miksi AIKUINEN MIES täällä jaksaa syyllistää naisia valmisjauheiden ostamisesta. Kakussa muuten on k, a, k ja u -kirjamia ellei sitten ole kysymyksessä esim. tiikErikakku.

        Eihän niitä munia osaa vatkata oikeaoppisesti kuin Aikuinen Mies! :P


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      314
      3856
    2. 209
      3068
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2604
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2054
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1495
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe