Mikä vaippamerkki?

pampers<3

Eli niinkun otsikossa lukee, mikä vaippamerkki teillä käytössä ja miksi?

40

2770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 19

      Libero. Sopii hyvin meidän pullerolle:)

    • juuh3

      Pampers. On pehmeä ja imukyky tosi hyvä. Liberoa kokeiltu, oli mielestäni "koppura".

    • .....

      Nature babycare koska ei sisällä myrkkyjä eikä ole tehty öljystä. On maissista tehty ja maatuva.

      Pampers on mielestäni huonoin vaippa. Ohut, vuotava, epäympäristöystävällinen. Liberokin ottaa joitakin ympäristöseikkoja huomioon.

    • 7+8=<3

      Milloin mikäkin,mitä satutaan sillä kertaa ostamaan:D Vaihtelu virkistää..
      En oo huomannu et mikään ois huonompi imultaan tai sopivuudeltaan kun joku toinen.

    • ++

      pampers, imukykyinen ja muutenkin hyvä vaippa. kokeiltiin liberoa ja tuntui vähän "kovalta" vaipalta.

      • pampylly

        pampers. liberoa kokeiltiin mutta oli jotenkin kova ja matala. meijän muksu kun on ähän pullukka:) nyt ostin kaupasta kun ajattelin säästää niin xtra merkkistä. kyllä huomaa miksi niihin vaippoihin kannattaa vähän rahaa laittaakin....


    • ---

      Nature Babycare koska siinä ei ole mitään myrkkyjä koska sitä ei ole valmistettu öljystä kuten muovivaipat vaan maissista.

    • kestovaippapeppu

      TSI Pul-taskuja. Siksi koska ovat parhaita vaippoja. :) Ihanan pehmeää kangasta vauvan peppua vasten, ei vuoda eikä haise millekään kemikaalille / ei sisällä epämääräistä selluloosamönjää.

      • pampers<3

        tosta pampersista,mitä eroa on active fitillä ja baby drylla? onks se baby dry vaan yötä varten?


      • ,
        pampers<3 kirjoitti:

        tosta pampersista,mitä eroa on active fitillä ja baby drylla? onks se baby dry vaan yötä varten?

        libero on käytössä. pamperssista en tykännyt, en tiiä miks :)
        muita ei sitten olla kokeiltukkaan.


      • sadoll

        itekudotut villavaipat harsolla on kyllä vieläkin parempi. sopii. pitää kuivana. lämmittää. kuulemma kesälläkin käy. saa sen näkösenä kun haluaa:)


      • kestovaippapeppu
        sadoll kirjoitti:

        itekudotut villavaipat harsolla on kyllä vieläkin parempi. sopii. pitää kuivana. lämmittää. kuulemma kesälläkin käy. saa sen näkösenä kun haluaa:)

        Meillä vauva on allerginen villalle kuten olen itsekin. Raapii ja raastaa itsensä vereslihalle jos on villaa iholla. Siitä syystä käytetään Pul-vaippoja. Villavaippahousut olisi meille se kaikkein huonoin vaihtoehto. Ehkei kannata tulla suin päin neuvomaan mikä olisi parempi ratkaisu kun ei tiedä mikä tilanne toisella on... :)


      • ....
        pampers<3 kirjoitti:

        tosta pampersista,mitä eroa on active fitillä ja baby drylla? onks se baby dry vaan yötä varten?

        Ei ole baby dry:tä yöllä pakko käyttää.. siinä vaan se imukyky tosi hyvä... pitää pakkauksen mukaan kuivana jopa 12 tuntia. Active fit vaipassa paremmat teipit, että pysyy varmasti kiinni ja sit niissä ilmeisesti mukana joku voide vaipassa, kun niissä sellanen haju...


    • tulpsx

      Liberot käytössä, useita merkkejä kokeiltiin ja ne osottautuivat parhaiksi.

    • 2+2

      Halvat mutta myös tosi hyvät ja pehmeät vaipat. Ostan AINA vaipat Lidlistä! Suosittelen kokeilemaan!
      Libero -> jäykät ja kovat.
      Pampers -> kovat ja ohuet, epämiellyttävän tuntuiset (epäilyttävä kahina).

      • hmmmmmmmm

        Eikös se ole hyvä juttu et vaippa on ohut eikä mikään 10cm paksuinen törppö?? Mä ainakin tykkään Pampersista just siks et se on niin ohut ja menee vaatteet helpommin päälle. Silti yhtä imukykyinen


      • ....

        Harmi että LIDLin housuvaipat kalliita ja niitä pakkauksessa vähäsen... teippivaipat olivat kyllä hyviä... mutta kyllä nekin aika paksuja ja jäykkiä :)


      • uskomusta!
        hmmmmmmmm kirjoitti:

        Eikös se ole hyvä juttu et vaippa on ohut eikä mikään 10cm paksuinen törppö?? Mä ainakin tykkään Pampersista just siks et se on niin ohut ja menee vaatteet helpommin päälle. Silti yhtä imukykyinen

        Ainakin vastasyntyneillä paksu vaippa on parempi koska tukee lonkkia. Isommallakaan ei menoa haittaa ellei ihan sitä 10-sentin kerrosta ole:)


      • Kestot
        uskomusta! kirjoitti:

        Ainakin vastasyntyneillä paksu vaippa on parempi koska tukee lonkkia. Isommallakaan ei menoa haittaa ellei ihan sitä 10-sentin kerrosta ole:)

        Enkä mä oo koskaan 10cm törppöön törmännyt kestovaipoissa olevilla lapsillakaan ;-) En ne meillä ainakaan niin paksuja ole. Eikä ne falskaa koskaan kun käyttää sisävaippaa/harsoa ja villiksiä :-) Kiva kun ei tarvii siivota niskapaskoja IKINÄ! Eikä pestä niitä geelipalluroita lapsen nivusista...


    • 4+11

      päivisin Up & go ja öisin teippivaippa (imee enemmän). Pampersia on kokeiltu pariinkin kertaan, mut meidän hoikalla neidillä ne vuotavat aina! Tulee kalliiksi pestä monta vaatekertaa päivässä pissavuotojen vuoksi.

    • uhuhuhu

      Ei olla pitäydytty just yhes merkis. Lidlin Toujoursit on olleet päiväkäytössä ja omalla kokemuksella todella hyvät, mutta aika jäykkiä. Yöksi ollaan laitettu Pampersin yökäyttöön olevat vaipat. Liberon vaippoissa on aina ollut hieman fuskua mutta nyt on ollut housuvaipat käytössä, ihan ok. Samoin Pambersin housuvaipat joita pidän parempana.

      • 10kk

        Paras meidän pojalle,imee hyvin ja kotimainen,mikä on plussaa.Hinta-laatu suhdekin on paikallaan.Liberoita myös kokeiltu ja pampersia,pampersista meni iho ihan rikki!Lidlin ei olla kokeiltu koskaan.Kuulema ihan hyviä!


    • kolmen äippä -72

      Liberot, olen jo esikoiselle melkein 16v. sitten käyttänyt liberoita ja oli aivan päivänselvää että samalla merkillä jatketaan iltatähdenkin kanssa. Vuosien saatossa pitänyt hyvin pintansa ja mielestäni paras imukyky.

    • Henni78

      Liberoa kokeiltiin pariin otteeseen, mutta ei istu, ei ime tarpeeksi ja jostain syystä ärsyttää lapsen ihoa. Pampersistakin baby-dry on paras. Muissa laaduissa tuntuu olevan jotain hajustetta valmiina. Pampersilla siis menty koko ajan. Muita merkkejä en ole edes kokeillut kuin pampersia ja liberoa sen pari kertaa.

    • poiuytrsxdcfvgbh

      liberot ehdottomasti, meillä hoikka poika. Muumit oli ihan liian leveitä, samoin jotkut rainbowt/dailyt, pampersit kans ihan siedettäviä mut ne ei mun mielestä imeny yhtä hyvin ku liberot

      • A

        Ostetaan 5 kk pojallemme melkein joka kerta eri vaippamerkkiä, koska mikään merkki ei ole osoittautunut toista selkeästi paremmaksi, enkä koe että jotain merkkiä tarviis suosia. Extra, Rainbow, Pirkka, Nature Babycare, Libero, Pampers, Toujours...you name it. Pampers on kuitenkin ehkä hintsan verran parempi kuin muut merkit jos joku pitää valita, tarpeeksi joustoa vyötärössä, mukavan kepeä. Pahvista Nature Babycarea tuskin ostetaan uudestaan, ehkä sitten housuvaippoina voidaan kokeilla.

        Kannattaa muuten vähän tutkailla noita valmistajia ja muutoinki perehtyä asioihin, esim. Pirkka vaipat = Muumi-vaipat. Ja Nature babycare vaippakaan EI maadu kokonaan!!! Älkää nyt ainakaan biojätteeseen niitä tunkeko!

        Meillä on käytössä myös BumGenius taskuvaippoja sekä AIO:ja, ihan hyviä nekin, vaikka vauvan liikkuminen niissä onkin hankalaa ja ne on kauhean kuumia (ei tarvi sisällä paljoa muuta meidän pullukalle niiden lisäksi pukea). Sitten taas esim. äitiyspakkauksen Imse Vimset oli aivan turhakkeita, meidän pojalla hetkessä tuli niistä pissa läpi ja herkkä iho oli aina aivan kauheassa kunnossa märässä kankaassa hauduttuaan, kertakäytövaipoissa ei ole koskaan ollut samaa efektiä. Villahousuja/harsoja en myöskään nykyaikana oikein ymmärrä (kokeiltu on!), mut kukin tavallaan.


    • ....

      Liberon housuvaippoja käytetään... istuu parhaiten... teippivaipoissakin libero paras... lidlilläkin ihan hyvät, mutta ei viitsiny mennä sinne vaan pelkästään vaippoja ostamaan.... pampersin vaipoissa teippikiinnitys onneton, paitsi active fitissä, mutta niissä joku voide mukana, niin ei viitsiny käyttää... pampersin housuvaippa istuu huonosti meidän pojalle...

    • :)

      Pampers. Liberoakin kokeiltiin, mutta Pampers istuu paremmin ja kuten joku jo aikaisemmin mainitsi, joustava vyötärö on hyvä. Libero ei myöskään noussut riittävän korkealle selästä. Muumeja ollaan myös kokeiltu, mutta ne istuivat kaikista huonoiten.

    • hpm09

      Pampers on muotoutunut suosikiksi kertakäyttöisistä vaipoista, koska on joustava ja imukykyinen ja erittäin harvoin vuotanut yli! Lisäksi käytämme myllymuksujen kestovaippoja.

      • clazxx

        pampers on aika huono ja pehmeä . niin helposti vuotaa.. libero tykkäsi todella paljon. kun siinä on hyvä luonne käyttää kun ei tuu läpi vaateisin ja myös on hyvä käyttää huggies vaippa. ja siinä eri vuota olenkaan ja toinenkin on myös hyvä käyttää bambo vaippa. siinä on apina kuvia ja huggies on disney kuvia eli nallepuh ja aasi.. niitä on myös hyvä käyttää...

        libero, huggies, bambo on paras käyttää vaippana. mutta taas sitten pampers ei oo hyvä käyttää koska siihen voi menna vaateisin läpi aika hyvin...


    • vaippapylly

      Muumia meillä!! tykkään kyllä tosi paljon! Imukykyisiä ja pehmosia!
      Tytön kummisetä toi jotain Lidlin Toujours.. Näistä olen aivan yllättynyt! tykkään kovasti, ovat imukykyisiä mutta hieman kovempia kuin nuo muumit! Ja hyvä hinta-laatusuhde!

    • vaippaihottumaa

      Meidän lapsi saa Liberosta ahterin punaiseksi, olen kokeillut useaan otteeseen eri kokoisia vaippoja tässä kuukausien kuluessa, mutta aina sama juttu. Meillä käytetään Pampersia, joka on pehmoinen ja ohuempi, pitää hyvin ja on mukava käyttää.

    • Liberopyllyt

      kun mikään muu vaihtoehto ei sovi, ei edes eikä varsinkaan kestovaippa. Saahan niiltä kivoja tavaroita kun tarpeeksi niitä ostaa :P

    • --------------------

      Libero. Muista vaipoista saatto tulla yöllä pissat läpi.

      • ihmetellyt..

        Minulla on 11 kk vanha poika, joka käyttää pääasiassa Pampers-vaippoja. Liberoita ei iho kestänyt jostakin syystä. Mutta, näiden kuukausien aikana on ehkä pari kertaa käynyt niin, että yöppäri on vähän kostunut, kun vaippa on ollut täysi. Kertaakaan ei lakanat ole sotkeutuneet. Miten ihmeessä on mahdollista, että toisilla vaipat falskaa alvariinsa. Käytetäänkö lapsella yleensä liian suuria vaippakokoja vai mistä tässä oikein on kyse?


      • unnajunna
        ihmetellyt.. kirjoitti:

        Minulla on 11 kk vanha poika, joka käyttää pääasiassa Pampers-vaippoja. Liberoita ei iho kestänyt jostakin syystä. Mutta, näiden kuukausien aikana on ehkä pari kertaa käynyt niin, että yöppäri on vähän kostunut, kun vaippa on ollut täysi. Kertaakaan ei lakanat ole sotkeutuneet. Miten ihmeessä on mahdollista, että toisilla vaipat falskaa alvariinsa. Käytetäänkö lapsella yleensä liian suuria vaippakokoja vai mistä tässä oikein on kyse?

        Joo en tajua mikä siinä on et vaan libero/pampers suosituin.Maksaakin jo ihan sikana noi nimet!Kyllä meillä ostetaan sitä mitä on tarjolla/edullisinta!Ja ihan on molempien lapsien peput olleet ok!En jämähdä yhteen merkkiin juuri sen takia ettei peppu liiaksi totu yhteen sorttiin.Ja en kans tajua miten toisilla niin pahasti vuotaa vaipat!Kummallista teippausta toisilla...Meillä ainakaan ikinä ole,pissit tulleet vähän läpi jos liikaa tullut vaippaan.Ihmeellisiä nää nykyajan äireet ja iskät :O


      • äiti87lapset-07ja-09
        unnajunna kirjoitti:

        Joo en tajua mikä siinä on et vaan libero/pampers suosituin.Maksaakin jo ihan sikana noi nimet!Kyllä meillä ostetaan sitä mitä on tarjolla/edullisinta!Ja ihan on molempien lapsien peput olleet ok!En jämähdä yhteen merkkiin juuri sen takia ettei peppu liiaksi totu yhteen sorttiin.Ja en kans tajua miten toisilla niin pahasti vuotaa vaipat!Kummallista teippausta toisilla...Meillä ainakaan ikinä ole,pissit tulleet vähän läpi jos liikaa tullut vaippaan.Ihmeellisiä nää nykyajan äireet ja iskät :O

        Jaa-a. Kait me osataan vain muumi vaippoja teipata oikein ;) Mutta meillä on aina liberot ja pampersit vuotaneet yli vaikka ei liian täysi vaippa ole ollutkaan. Olen kokeillut myös lidlin vaippoja, mutta joka samperin yö tulvi yli. Ongelma katosi kun vaihdettiin kokonaan muumiin. Taitaa meidän pojat olla outoja ruumiinrakenteelta tai vanhemmat ihan pösilöitä! :)


    • äiti87lapset-07ja-09

      Esikoisella yövaippana libero ja kuopukselle ostetaan muumi vaippoja. Jostakin syystä ainoita vaippoja, jotka ovat meidän lapsille vauva iässä sopineet. Muut ovat valskanneet yli. Libero ollut hyvä sitten vanhemmalla iällä. (1v )

    • PamLib

      Pampers nuoremmalla ja Libero vanhemmalla.

      Pampers istuu paremmin meidän hoikalle tytölle ja liberoa olen taas käyttänyt kokoajan vanhemmalla lapsella ja sopii paremmin

    • Anonyymi

      Mummon virkkaamat kestovaipat meillä käytössä. Toimii tosi hyvin ja ovat ekologisia. Täytyy vain muistaa välillä pestä niitä. Säilyttää hyvin värit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe