Suklaarihma?

EnsQ

Miten suklaarihma käyttäytyy, kun olen niitä hankkimassa ja olin jo melkein ostamassa yhdestä akvaarioliikkeestä., mutta näyttivät todella huonokuntoisilta mielestäni.
Eli siis ne vaan makoilivat pohjalla ja olivat paikoillaan evät supussa.
Eli siis oliko ne kipeitä vai terveitä?

2

434

  Vastaukset

  • pH alle 7
   Pariskunta tai pienehkö parvi, 4-7kpl
   Lämpötilaa ei saa laskea alle 26C (olisiko tässä syy kalojen flekmaattiseen käyttäytymiseen myynti altaassa), eikä se saa nousta yli 28C
   Akvariossa pitää olla paljon piiloja, kasvillisuutta jota kala käyttää arkuuttaan hyväkseen, se on kyllä sellainen lymyilijä laji
   Akvan ehdoton minimi pariskunnalle (sukupuolia todella vaikeata erottaa nuorista yksilöistä) tai pienelle parvelle, 80l.

   Sitä ei voi arvioida ovatko ne myynti altaassa kipeitä, katsele muitakin myynti altaita, miten akvaliikkeen myyjä hoitaa altaitaan, lojuuko joka altaassa raatoja, ovatko muutkin kalat hitaanlaisia. Voihan olla että vettäkään ei olla vaihdettu altaisiin pitkiin aikoihin, sekin vaikuttaa kalan toimintaan.
   Tällaisesta akvaliikkeestä en kuitenkaan itse ostaisi kalojani jos asiat olisivat noin huonosti.

   Minkälaiseen sakkiin noita ajattelit?

   • no siis sellaseen hyvän kokosen joukon, tai sitten kutuparin. En tiennykkää et niitäki voi pitää kutuparein, mut nyt ku tiiän ni varmaan sit otan sillee.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut