Omia levyarvosteluja

Todellinen stara

Tässä ois omat levyarvosteluni Britneyn kaikista levyistä:

1) Baby one more time: Tarttuvia melodioita ja söpöjä sanoituksia. Kappaleet muodostavat hieman tasapaksun kokonaisuuden. Britneyn ääni kuulostaa luonnolliselta ja vahvalta. Levyn mukana oleva bobus - materiaali plussaa, tietokoneeseen laitettuna käynnistyy ohjelma, josta pääsee näkemään Baby one more - nimisen musiikkivideon, Britneyn haastattelun sekä lapsuuskuvia. Lisäksi Albumin mukana juliste Britneystä. Eli kattava paketti debyytiksi.

2) Oops...! I did it again: Albumi on monipuolinen kokonaisuus nopeita, keskitempoisia biisejä sekä balladeita. Lähes jokainen kappale sinkkuainesta. Tässä levyssä on mielestäni asennetta! Ainoa, mikä hieman häiritsee, on lauluäänessä oleva narina.

3) Britney: Perinteisia pop - ralleja, muutama balladi sekä hieman kokeilevampia saundeja - lopputuloksena sillisalaattimainen kokonaisuus. Crossdoads - elokuvalla koitettiin ilmeisesti myydä tätä levyä enemmän ( ? ) Lauluäänessä tulee taitekohta, sillä tästä levystä lähtien sitä on alettu mielestäni muokata urakalla. Kokonaisuutena albumi on ihan ok - osastoa.

4) In the zone: Voisi sanoa, että Britneyn ensimmäinen klubi - levy. Rohkeita sanotuksia tansittavien biittien kera. Levy on itse asiassa aika provosoiva, kaukana teini - Britneystä, vaikka tokihan kyseinen artisti oli tämän albumin ilmestyessä jo päälle parikymppinen. Levyn kohokohtana pidän aina yhtä koskettavaa Everytimea.

5)Britney Spears: Greatist hits: My Progetive - kokoelma: Koottiin yksiin kansiin Britneyn suurimpia hittejä vuosilta 1999 - 2004. Levy on sekä keräilykohde faneille sekä tietty rahastusta. Plussaa tulee levyn mukana olevasta remix - albumista.

6) Blackout: Britneyn levyistä tanssittavimmat taustat. Sanoitukset menevät klubikaman puolelle, mutta joukossa on myös helmi, Peace of me, loistava, kantaaottava biisi! Omalla tavallaan todella toimiva levy, sillä poikkeaa huomattavasti muusta tuotannosta soundien osalta.

7) Circus: Kappaleissa on melodioiden puolesta samaa tarttuvuutta kuin kahdella ekalla levyllä. Kuulostaa tietyllä tavalla perinteiseltä Britneyltä sen vuoksi. Ääni on edelleen tosi käsitellyn kuuloinen, mutta onneksi tähän tekee poikkeuksen My baby - kappale, jossa lauluääni on ihanan tumma, syvä ja täyteläinen. Tällaista materiaalia lisää... Levy on onnistunut kokonaisuus, mutta albumin teema, sirkus, luo jotenkin persoonattoman yleisilmeen.

8) Singels Collection: Britneyn toinen kokoelmalevy, joka on todella vahva kokonaisuus! Tätä voi suositella satunnaiselle ostajalle. Uutuusbiisi 3 on melko tanssittava klubijytke, joka aloittaa koko levyn, mutta olisi mielestäni sopinut biisilistassa viimeiseksi.

Siinäpä nuo oli, kommentteja yms kehää, jos siltä tuntuu!

0

441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

        Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
        Maailman menoa
        429
        1906
      2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

        Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
        Maailman menoa
        198
        1583
      3. Minua itkettää tämä tilanne

        Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
        Ikävä
        109
        1441
      4. Miksi koulut pakottavat

        Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
        Maailman menoa
        179
        1423
      5. Mitkä oli suurimmat

        Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
        Ikävä
        45
        1066
      6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

        Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
        Suomi24 Blogi ★
        0
        1040
      7. Minulla oli tunteita

        Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
        Ikävä
        63
        976
      8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

        Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
        Ikävä
        120
        968
      9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

        Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
        Maailman menoa
        95
        937
      10. Se katse silloin

        Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
        Ikävä
        32
        906
      Aihe