Beurer verenpainemittari

kokemuksia?

Kenelläkään kokemuksia Beurer merkkisestä verenpainemittarista, kuinka luotettavia tuloksia antaa?

Itse kävin tänään tekemässä 4 mittausta itsehoitopisteellä missä on Omronin mittari, ja otin eilen ostamamme Beurer mittarin mukaan vertailun vuoksi. Tulokset olivat nämä (mittasin ensin Omronilla 2 kertaa, sitten Beurerilla 2 kertaa): Omron: 1. 125/80, 2. 114/85 Beurer: 1. 147/85, 2. 141/87 sekä sitten vielä Omronilla ja Beurerilla 2 lisämittausta tuloksin: Omron: 3. 115/79 ja 4. 114/82. Beurer 3. 130/89 ja 4. 123/84

Omroniin todennäköisesti kannattaa enemmän luottaa? Sitähän tuolla sairaaloissakin käytetään, ja omalla kohdallani neuvolassa (olen raskaana). Minulla eilen itsehoitopisteellä tuo Omron näytti alapaineeksi 94 ja toisella mittauksella 92 ja neuvolassa pyydettiin tarkkailemaan nyt viikonlopun yli ja tiistaina menen siellä käymään.

15

11067

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • blues1

      Nämä Beuerin mittarit näyttävät aivan mitä sattuu = ovat täyttä paskaa. Olen juuri menossa palauttamaan taas yhden ( ja viimeisen ) mittarin.

    • oma valinta

      mm. C- ja D-vitamiinin sekä magnesiumin puute nostaa verenpainetta, ei suku.

      Liika teollinen suola (merisuola tai ruususuola ruuanlaittoon kohtuudella), liikkumattomuus, stressi, tupakka, alkoholin suurkulutus sekä lihavuus nostaa verenpainetta.

      Ikääntyessään verisuonet tukkeutuvat kalkista. Ja tämä kalkkeutuminen alkaa jo nuorena, jos on väärät elintavat. Kalkkeutuminen nostaa iän myötä myös verenpainetta. Riittävä D-vitamiinin saanti vaikuttaa kalsiumin aineenvaihduntaan, jolloin se on elimistön hyödynnettävissä.


      Luontaisterveys 3/2013 sivu 34 lehdessä on lääkärin artikkeli verenpaineen hoidosta elintavoilla eli mene kirjastoon lukemaan lehti.


      C-vitamiinia 500-1000mg / vrk

      D-vitamiinia 50-125µg / vrk

      Magnesium (sitraattimuodossa) 200-400mg/vrk (tutkimusten mukaan lähes 90 % ihmisistä kärsii magnesiumin puutteesta)

      Pohjoismaiset terveysviranomaiset suosittelevat aikuisille Omega-3 rasvahappoja 1-2 grammaa päivässä eli esim. villiä lohta vähintään 150 grammaa päivässä. Eli käytännössä kaikkein tulisi syödä Omega-3 rasvahappoja lisäravinteena purkista. Raskauden aikana Omega-3 rasvahappojen tarve jopa tuplaantuu. Omega-3 rasvahapolla on tärkeä rooli mm. aivotoimintojen säätelyssä, tulehdusten ehkäisemisessä ja immuunijärjestelmässä.

      Vuoden D-vitamiinit saa kympillä iHerbistä ja lähimarketistakin n. 50€:lla.

      Muut saa todella edullisesti Citymarketin luontaistuotehyllystä. Eli kuukausihinnaksi tulee n. 5€.

      Vitamin D may help reduce blood pressure in African Americans
      http://www.vitamindcouncil.org/vitamin-d-may-help-reduce-blood-pressure-in-african-americans/

      "Yliopistojen yhteistyönä kehitty DASH-ruokavalio on paras ruokavalio verenpaineen alentamiseksi. Nyt uuden meta-analyysin mukaan DASH-ruokavalio alentaa hyvin myös sydän- ja verisuonitautien riskiä. Kaikista olennaisinta DASH-ruokavaliossa on vihannesten ja hedelmien runsas määrä. Niistä saadaan verenpainetta kurissa pitävää kaliumia, mutta myös C-vitamiinia, polyfenoleita ja karotenoideja, joilla on myös lievää verenpainetta alentavaa vaikutusta."
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23466047

      UV exposure directly lowers blood pressure
      http://www.vitamindcouncil.org/vitamin-d-news/uv-exposure-directly-lowers-blood-pressure/

      "D-vitamiinin puute on jo aikaisemmin yhdistetty verenpainetautiin, mutta nyt uusi amerikkalainen tutkimus viittaa siihen, että puutos liittyy myös lievään verenpaineen kohoamiseen."
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2236

      "Tässä tänä vuonna julkistetussa satunnaistettuihin ja kontrolloituihin tutkimuksiin perustuvassa meta-analyysissä C-vitamiini alensi systolista verenpainetta noin 5 elohopeamillimetriä ja diastolista verenpainetta lähes 2 elohopeamillimetriä korkeasta verenpaineesta kärsivillä."
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22492364?dopt=Abstract

      "Korkean verenpaineen pitkäaikainen hoito kalsiumkanavan salpaaja -lääkkeillä on yhdistetty nyt uudessa tutkimuksessa peräti 2,5 kertaa suurempaan rintasyövän riskiin. On huomattavasti turvallisempaa alentaa korkeaa verenpainetta DASH-ruokavaliolla, kiinanruusuteellä, magnesiumilla, ubikinonilla, oliivinlehtiuutteella ja C- ja D-vitamiinilla. Näiden kaikkien hyödystä verenpaineen alentamisessa on tieteellistä näyttöä."
      http://www.medicalnewstoday.com/articles/264446.php

      "Ruotsalaistutkimus osoittaa, että 300 mg magnesiumia päivässä ehkäisee raskauden aikaista diastolisen verenpaineen ("alapaineen") nousua. Magnesiumlisää annettiin naisille 25.-37. raskausviikkojen välisenä aikana. Tutkimus julkaistiin tieteellisessä Archives of Gynecology and Obstetrics -lehdessä."
      http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs00404-013-2900-2

      LÄHDE:
      https://www.facebook.com/Metabolia

    • beuerbeckenbauer

      Kiva kun ostaa jonkun merkkisen tuotteen ja vasta kotiin päästyään pääsee lukee ihmisten kokemuksen po. tuotteesta ja he sanovat: "älä osta, täyttä paskaa."

    • Anonyymi

      Ostin Olo apteekista Beurer verenpainemittarin, joka mittaa verenpaineen ranteesta. Yläpaineen luvut vaihtelee 140-220 välillä ilman, että ambulanssia kuitenkaan olisin tilaamassa. :D Omronin tuotteita sairaalat näyttäisi käyttävä, eli semmoinen täytyy ostaa.

      • Anonyymi

        Itselläni on Beurerin rannemittari ja Omronin olkavarsimittari. Hyvin samanlaisia lukemia tulee molemmista, kun mittarin mansetti on asetettu huolellisesti.


      • Anonyymi

        Minulla on myös Beurer rannemittari. Sen käyttö vaatii oppimista. Muuten tulee juuri tuollaisia lukuja. Katso ohje tarkkaan!


    • Anonyymi

      Vastuutonta myydä lääketieteellisiä mittareita, jotka eivät näytä oikein. Itselläni älykello (Samsung Galaxy 4 EU:n hyväksymä) ja sormeen asetettava pulssioksiometri antavat ihan eri lukemia. Poikkeama on noin 20% (esim. 80 ja 100) ja ruokakaupasta ostettu pulssioksiometri hinnaltaan vähän yli 20 euroa , mutta lääketieteelliseen käyttöön hyväksytty, antaa korkeammat lukemat.

      • Anonyymi

        Pulssioksiometrillä mitattaessa näköjään ääreisverenkierron täytyy olla riittävä, jotta mittaustulokset ovat oikeita. En tiedä kumpi näyttää väärää pulssilukemaa, mutta selvitän asian kun kalibroin älykellon seuraavan kerran. Tänään aamulla lukemat 92 pulssioksiometri ja 73 älykello. Ero on aika suuri.


    • Anonyymi

      Rannemittarit eivät ole yhtä luotettavia kuin olkavarsimittarit.

      • Anonyymi

        Näin sanotaan. Rannemittarin kanssa pitää olla tarkka. Kyllä sekin näyttää, mikä on suunta. Mittaus on joka tapauksessa paljon miellyttävämpää kuin olkavarsimittarilla.


    • Anonyymi

      korva/otsakuumemittarilla beurer otsalta mitattu 35.8 36.9 36.8 36.2 36.3

      eihän tuohon ole luottamista yhtään asteikkotikkumittarilla tulisi kerralla oikea

    • Anonyymi

      Ainakaan kaikki lääkärit eivät luota Beurer-mittariin yhtään. Minulle lääkäri sanoi, että sillä saadut mittaustulokset ovat arvottomia.

      Kannattaa siis hankkia Omron kyynärvarsimittari, jolla mittaa lääkärille esitettävät verenpaineet.

      Verenpainemittareiden käyttöohjeisiin on suositeltavaa perehtyä.

      • Anonyymi

        Kyynärvarsimittari, sellaisia ei ole olemassakaan.
        Omron ”sponsoroi” lääkäreitä.


    • Anonyymi

      En tunne tätä mittaria, mutta jos yleensä mittaa verenpainetta peräkkäin monta kertaa voi saada joka mittauksessa eri tuloksia, vaikka mittari olisi kuinka hyvä. Verenpaine muuttuu hyvin herkästi. Jos mittauksen aikana vain huokaiseen vähän syvempää, voi mittaus tulos olla ihan eri kuin edellisellä kerralla. Puhumattaan jos vaihtaa jalan asentoa...

      Minulla ongelmana lähinnä pulssi. Se vaihtelee yleensä 85 ja 115 välillä!

    • Anonyymi

      Beurerin puristelijalla saattaa rentoutua paremmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe