Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Rkp:n agenda YLE:ssä nyt vaarassa

Luettua

Mikael Jungner toteutti Rkp:n agendaa YLE:ssä YLE:n hallintoneuvoston pj:n Kimmo Sasin (Finlandssvenska folkting'in vpj.) säestämänä.

Jungner oli tunnetun Rkp:n nuoleskelijan Paavo Lipposen (sdp) apulainen ja löytö. Ks. linkki ja lue tarkkaan perustelut: http://ryyti.blogspot.com/sear…20Lipponen

Jungnerin johdolla YLE lakkautti radion suomenkieliset keskiaaltolähetykset, joita suomalaiset kuuntelivat ympäri maailmaa.

Samoin Jungnerin johdolla YLE lakkautti syksyllä 2007 suomenkielisen YLE Extra-tv-kanavan. Tuon kanavapaikan YLE antoi Jungnerin ja Sasin johdolla Ruotsin television kanaville!

Lisäksi YLE karsi SUOMENKIELISIÄ ulkomaan kirjeenvaihtajiaan kovin valikoivasti Jungnerin aikana.

Lainaus: Helsingin Sanomat 24.8.08 Laura Pekonen:

”Yleisradio säästää karsimalla kirjeenvaihtajiaan”

”Yleisradio lakkautti maaliskuussa toisen Moskovan kahdesta kirjeenvaihtajapestistä. Vuoden vaihteessa toinen kirjeenvaihtaja lähtee Brysselistä ja ja ensi kesänä todennäköisesti Washingtonista. Näin Ylen suomenkielisten kirjeenvaihtajien määrä puotoaa yhdeksästä kuuteen”.

Noissa kolmessa kaupungissa on YLE:llä ollut kaksi kirjeenvaihtajaa kussakin. Yksi ruotsinkielinen ja yksi suomenkielinen. Potkut annetaan suomenkielisille toimittajille. ”Syy on raha” kirjoittaa HS. ”Tässä on kyseessä isot fyrkat toteaa Ylen uutisten ulkomaantoimituksen päällikkö Reijo Lindroos”.

Ylen budjetista menee ruotsinkieliseen toimintaan eri lähteiden mukaan n. 20 %. Sitten vielä erikseen epäsuorat kustannukset. Jungner kohdisti kuitenkin kustannusten karsimisen YLE:n suomenkieliseen toimintaan. Miten voi joku suomalainen murehtia sellaisen äijän potkuja!

Jk. Jungernin edeltäjä Arne Wessberg oli myös osa rkp:n agendan toteutusta mediassa. Onkin ainutlaatuista, että YLE:n organisaatiossa yhdellä puolueella, rkp:llä on oma tv-kanava. Missä länsimaassa yksi puolue on aina hallituksessa vaalien lopputuloksesta riippumatta? No se, jolla on oma tv-kanava.

Mikään ei ole rkp:lle mieluisaampaa kuin suomalaisten mielenkiinnon suuntaaminen sivuseikkoihin Jungnernin, Wessbergin ja Sasin (hallintoneuvoston pj.) toiminnassa.

http://ryyti.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/25/rkpn-strategia-ylessa-jungnerin-jalkeen/


.

7

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhaa mollaat

      Eikö sulla ole mitään parempaa tekemistä?

      • i Ankdammen

        Han/ hon hade ju rätt i allt han/hon sa. DU bara löjligförklarar dig själv med det här. Nu får ärendet bara större synbarhet i finsk media, och dessa får bara mera agg mot oss i ankdammen. Tyst nu !!


    • Vai että ihan rikos

      Ylen toimittaja Kirsi Virtasesta on tehty rikos-ilmoitus kirjoittaa Vasabladet.

      Finlandssvensk samling on tehnyt rikos-ilmoituksen Ylen radiotoimittajasta Kirsi Virtasesta hänen suomenruotsalaisiin kohdistuneista puheistaan. Kirjoittaa hbl.fi.

      Radiopakinassaan Yle 1:ssä tammikuussa sanoi Kirsi Virtanen mm. että suomenruotsalaisten pitäisi hävetä, että he paskat piittaavat kaikesta suomalaisesta. Hän sanoi, että suomenruotsalaiset eivät koe olevansa suomalaisia vaan ruotsalaisia jotka ovat pakotettuja asumaan Suomessa. Hän on myöskin kutsunut suomenruotsalaisia kyykäärmeiksi ja "svedupetureiksi".

      Finlandssvensk samling yhdistys katsoo, että lausunnot ovat kiihotusta kansanryhmää kohtaan.

      Virtasesta on aikaisemmin tehty ilmoitus Julkisen sanan neuvostoon. Neuvosto ottaa kantaa rikkoiko Virtanen journalistisääntöjä vastaan.

      - Taitaa riittää kun lueskelee eri nettipalstoja niin tulee ihan samaan lopputulokseen josta Virtasta nyt syytetään. Useimmiten siellä painostetaan suomenruotsalaisten "ruotsalaisuutta" ja heidän haluaan asua Ruotsissa.

      http://www.vasabladet.fi/Story/?linkID=105143

      Ohessa linkki Yle:n toimittaja Kirsi Virtasen (YleRadio1) erinomaiseen pakinaan 27.1. aiheestaPAKKORUOTSI:

      http://areena.yle.fi/audio/710044

      Tiukkaa tekstiä pakkoruotsista ja tästä 4%:n vähemmistöstä, jota paapotaan kohdusta hautaan suomenkielisten kustannuksella. Rkp yrittää pistää toimittajan hiljaiseksi.

      Kannattaa jokaisen ehdottomasti kuunnella.

    • 20

      RKP:n ja YLE:n ruotsinkielisten ohjelmien paapominen lakkaa siinä vaiheessa kun RKP ei saa jatkossa enää vaadittua 3% äänikynnystä puolueelleen. Sitten voidaankin keskittyä oleelliseen.

      • Näinhän se menee

        3% äänikynnyksen saa alittaa, jos puolue (lue rkp) saa jollakin alueella 100 ääntä tai voisi sen erikoisoloissa saada.

        Vastaavasti kaikki alueethan ovat "kaksikielisiä" jos jollakin alueella on 3000 itsensä ruotsalaiseksi ruksannutta tai itsensä tuntevaa henkilöä.


      • 33
        Näinhän se menee kirjoitti:

        3% äänikynnyksen saa alittaa, jos puolue (lue rkp) saa jollakin alueella 100 ääntä tai voisi sen erikoisoloissa saada.

        Vastaavasti kaikki alueethan ovat "kaksikielisiä" jos jollakin alueella on 3000 itsensä ruotsalaiseksi ruksannutta tai itsensä tuntevaa henkilöä.

        Jatkossa 3% äänikynnys koskee koko valtakuntaa, ei enää alueita kuten ennen. Päästään pakkoruotsista.


    • Onnistuukohan tämä

      TAAS. Nyt FST5 ja YLE:n kaksi ruotsinkielistä radiokanavaa pystyvät lisäämään tuotantoa ja henkilökuntaa. Nythän ruotsinkielisellä puolella on vain 582 vakituista ja 120 free lanceria.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe