mauritiukselle 17.3.2010

ekaa kertaa mauritiu

onkohan ketään lähdössä mauritiukselle 17.3.2010.lento on pariisin kautta.hotelli on le mauricia.olisi mukava kuulla kokemuksia niiltä jotka ovat siellä asustaneet.mitenkäs se koneen vaihto pariisissa sujuu.

4

865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leehu

      Vaihto sujuu näin: Tulet Pariisissa 2D halliin Finnairilla ja seuraava lähtösi on Air Francella 2F hallista: Seuraa Exit merkkejä, tulet pienehköön halliin jossa näet jonkin matkaa edessäsi lasiseinän. Sinun tulee päästä sen toiselle puolelle, käytävälle, joten käänny oikealle, siellä on aukko josta kävelet ulos ja käännyt vasemmalle ja sitten taas vasemmalle. Nyt olet sen lasiseinän toisella puolella ja näet todella pitkän käytävähallin jossa on vähän matkan päässä myös kuljetusmatto. Seuraat vaan opasteita kohti 2F hallia, matkaa on varmaan satoja metrejä, ja kun saavut ko. halliin, etsit oikean lähtöportin. Lähtöportin numero ilmoitetaan lähtötaululla. Meillä oli 26.2. näin ja vaihtoaikaa reilu pari tuntia ja se riitti mainiosti. Tosin täytyy muistaa, että Air France lensi jumbolla johon mahtui 400 ihmistä, ja sen ihmismäärän koneeseen saamiseen tarvittiin runsaasti aikaa, joten eipä siinä portilla kauaakaan odotettu kun jo ruvettiin koneeseen päästämään. Koneessa saatiin illallinen ja aamupala. Koneessa piti muuten täyttää lomake: piti tietää hotellin nimi, osoite ja puhelinnumero -ja lomake annettiin Mauritiuksen passintarkastuksessa. Pidä siis nämä tiedot koneessa saatavilla. Hyvää matkaa!

      • matka lähellä

        kiitos paljon hyvistä neuvoista.


    • patriciack75

      Tervetuloa vaan tänne paratiisiin! Ollaan oltu täällä Le Meridienissä jo viikon ja kotiin lähdetään vasta 20.3. Ollaan siis täällä vielä kun saavutte, jos haluatte kuulla vinkkejä tms. tulkaa käymään Nirvanan allas-baariin 18-19 välisenä aikana silloin 18. tai 19.3. Hotelli on oikein kiva, varsinkin tämä Nirvana-puoli mutta muutenkin hienot puitteet.

    • jojou

      Oltiin tasan vuosi sitten. Ihana hotelli ja kauniit huoneet, ainakin meillä oli värien ilottelua! Otimme puolihoidon mikä oli kyllä vikatikki. Lähes kaikilla oli täysihoito (ranskalaisia lapsiperheitä hotelli täynnä) eikä Mauritiuksella paljoakaan syödä ulkona, joten varsinaisia ravintoloita ei siis ole. Yksi iso Mall on parin kilsan päässä, sieltä saa kaikkea mahdollista! :) Kuumaa ja kaunista ja erityisesti ihana kohde sukellukseen. Hintataso on HUIMA! Siihen kannattaa varautua! Hotelliporukka oli ystävällistä ja kaikki sujui hyvin! Koneen vaihdot tosi yksinkertaisia, vaikkakin välimatkat terminaalista toiseen vievät vähän aikaa. Kaikki hyvin opastettua! Ihanaa lomaa, nauttikaa ja suojakertoimia väh 50 mukaan (en pala koskaan edes Kreikassa tms mutta tuolla heti, vaikka suoja yli 30...) !!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe