salvia divinorum!!

bad trip!!!

joo elikkäs suosittelisin varomaan kyseistä ainetta!! En halua saarnata/pelotella, mutta kerron yhden huiman kokemuksen salvia divinorum:sta...

MINUN HAUSKA MATKANI

Olin kaverini luona ja meidän oli tarkoitus kokeilla salviaa. Minulle se oli ensimmäinen kerta, mutta kaverini oli kokeillut sitä jo useamminkin. halusin kokeilla ensimmäisenä ja kaveri sai siis vahtivuoron. Vetäisin n.0,15g älystä ja savuja hetken sisällä pidettyäni tunsin pakottavan tarpeen puhaltaa savu äkkiä pois. Puhalsin savun rauhallisesti ulos ja vajosin sängylle istumaan nojaten seinään. Minua alkoi naurattamaan aivan hervottomasti ja olo oli kuin olisin ollut elämäni pilvessä!! Olo oli hauska ja pehmeä, mutta sitten se alkoi! huoneessa olevien hyllyjen ja seinien ääriviivat vahvistuivat, ikäänkuin paintilla vahvistettuna. Seuraavaksi huone pieneni silmissäni tismalleen sängyn pituiseksi ja levyiseksi josta seurasi naurun puuska. Huone pieneni silmissäni entisestään kunnes se oli sänkyäkin pienempi mutta sänky oli silti samankokoinen kuin aina.. Seuraavaksi sänky laajeni yllättäen aivan helvetin isoksi ja aivan yhtä nopeasti se taas pieneni takaisin. Aivan kuin sänky olisi työntänyt seinät takaisin paikoilleen. Huone näytti jälleen normaalilta mutta silti en osannut sanoa millainen se oli. Näin huoneen aivan normaalina mutta silti en osannut hahmottaa missä olin ja missä asennossa olin! Sitten, aivan yllättäen näkökenttäni meni jännän sähköisen harmaaksi ja äkkiä harmaata taustaa vasten ilmestyi kaksi aivan mahdottoman kirkkaan väristä ja tasareunaista vaaleanpunaista nuolta tyyliin >

35

16852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahsdgasdgf

      psykedeeleissä on aina huonon tripin mahdollisuus
      se pitää pitää mielessä jos aikoo koittaa
      asiaan voi vaikuttaa, esim ympäristön, musiikin ja sillä hetkellä pyörivien ajatusten avulla
      jos on esimerkiksi juuri eronnut tai jotain muuta negatiivista tapahtunut niin ehkä kannattaisi odottaa

      • 19

        niin, kyllä nyt vanhemmalla iällä on ruvennut "trippaamaan" ihan tuo pilvikin, melkein kaiholla muistelee niitä nuoruus aikoja kun mitään skitsauttavaa ei ilmestynyt pilvestä, muuta kun se että se loppuu pian..apuaaa.

        enkä ole ainut kuka "kärsii" tuosta pilven trippaavasta vaikuuksesta. todellisuus saattaa vääntyä hyvinkin epämiellyttäväksi.

        mistä lienee johtuu


      • Ganja trippi
        19 kirjoitti:

        niin, kyllä nyt vanhemmalla iällä on ruvennut "trippaamaan" ihan tuo pilvikin, melkein kaiholla muistelee niitä nuoruus aikoja kun mitään skitsauttavaa ei ilmestynyt pilvestä, muuta kun se että se loppuu pian..apuaaa.

        enkä ole ainut kuka "kärsii" tuosta pilven trippaavasta vaikuuksesta. todellisuus saattaa vääntyä hyvinkin epämiellyttäväksi.

        mistä lienee johtuu

        Itelläni on ihan sama juttu että pilvellä pääsen tripille jos isomman annoksen polttaa


    • nicrke

      en ainetta vissiinkään tiedä, mutta kuullut noista pahoista tripeistä huhuja. joku väitti "kaverinsa" saaneen tripillä käytyä oma helvetin ahdistavan elämänsä uusiksi, toinen taas kuvitteli eläneensä koko elämän mitä oli katsellut. en noista huhuista tiedä, se mitä lukenut niin mitään kovinkaan loogista ei tunnu salvia tripin aikana tapahtuvan, taitavat olla huhuja, mutta ilmeisesti tuo ajan hahmotus voi "hivenen" muuttua.

      jotain kyllä lueskellut noista mutta aika sekaville selityksille kuulostaa kirjoittelut.

    • eihajuakaan

      Salvia on dissosiaatti. Mitä odotitte?

      Sen takia pitää olla se toinen siinä mukana, että jos kaverisi kaltainen huono trippi tulee, niin toinen on siinä muistuttamassa, että "älä välitä - kohta menee ohi."

      Jos diggailit noista visuaaleista, niin erilaisia tulee muista psykedeeleistä. Esim tryptamiinit tuo toisenlaisia fiiliksiä.

      On olemassa hyviä trippejä ja huonoja trippejä. Kun psykedeelien kanssa osaa pelata, huonot tripit jää vähemmälle. Bill Hicks sanoi tämän parhaiten: "Mulla on ollu hyviä seurustelusuhteita ja huonoja seurustelusuhteita. En silti lopeta nussimista sen takia, että siellä on ollu muutama huono välissä."

      Oikein, että veditte himassa jos ette oo ennen polttanu. Ne kokeilukerrat kandee tehdä valvotussa ympäristössä ja ku tulee muutama hyvä ja muutama huono, ni kyl sen oppii. Samoin ku oppii nussimisessa sen, ettei hommat mee heti alkuunsa ns. "reisille". Ei kukaan ole seppä syntyessään.

      Labrayhdistelmät LSD, 2CB, 2CT7, jne on semmosia, että en ehkä suosittelisi, mutta mikäli psykedeelit olisi laillisia, niin sienet, meskaliini tai DMT olis semmonen mihin kannattais tutustuu salvian jälkee. (LSA:ta sais helposti, ekstraktointi helppoa ja ohjeetkin löytyy varmasti netistä, mutta valitettavasti LSA:kin on laitonta.) Demttiä kun polttaa niin pysyy enemmän järki päässä. Se kun ei ole dissosiaatti kuten salvia. Sienissä voi tulla pieni sekava olo, mutta ei todellakaan niin paha kun salviassa. Ja sienii voi syödä molemmat samaan aikaan. DMT ja salvia - mieluummin joku selväpäinen siinä vieressä. Aina.

      Että joo, ootte menny kokeilee siis ekana psykedeelinänne yhtä vahvimmista psykedeeleistä joka on samalla yks vahvimpia dissosiaatteja... Aika HC alotus. (Et sä ekaks autokskaan osta Formula ykköstä...)

      Salvia on erilainen moniin muihin psykedeeleihin nähden. Noi muut mitä mainitsin on tryptamiineja, joiden kemiallinen rakenne on samankaltainen. Siis sukulaismolekyylejä. (Alkaloideja.) Salvinorin A on eri sorttia. Siksi sitä ei muutenkaan pidä suoralta kädeltä verrata muihin psykedeeleihin. En tiiä mihin sitä vertais. Ehkä DXM tai kärpässieni. (Nii ja mitä oon frendeiltä kuullu ilokaasusta ku joku luuli joutuneensa sinne ilokaasupulloon sisään, ynnä muuta mukavaa. Mulle ei kyl oo naurunkohtausta kummallisempaa tapahtunu.)

      Mut joo, jos salvia oli liian tujuu, niin ehkä jotain ei-dissosiaattia kannattaa kokeilla seuraavaks. Ja jos on pään sisällä mitään vikaa, huono päivä, menny poikki tyttöystävän kanssa, tullu veromätkyt, duuni menny, tai mitään mikä vaivaa niin psykedeelejä ei pidä mennä ottamaan. Psykedeelit kun helposti tuuppaa sut lujaa siihen suuntaan missä suunnassa sun psyyke on. Jos oot ilonen, psykedeeleissä oot superilonen. Jos oot surullinen, niin psykedeelit vaan tuuppaa sut kovempaan alamäkeen.

      Ennen sitä kandee lukee mitä eroo on normi psykedeeleillä ja dissosiaateilla. Ite en ole oikein dissosiaatteihin suuntautunu. (Vaikka kaikkee täytyy kokeilla.) Ne kun sekottaa ton todellisuudentajun aika pahasti. Pidän normi psykedeeleistä enemmän, jotka tavallaan vaan laajentaa todellisuudentajua.

      Kaikkein selkein ja mukavin psykedeeli mitä oon käyttäny on DMT. Pienillä annostuksilla järki on koko ajan päässä ja voi niin halutessaan jutella ihan normaalisti muiden kanssa. Suurilla annostuksilla taas... no, jos joskus kokeilet niin tiedät miksi se on mun suosikkipsykedeeli. Ainoo on, että ne visuaalit mitä näkee pienemmillä annostuksilla ei oo verrattavissa mihinkään muuhun. Ja tavallaan ymmärtää aivan uskomattoman paljon laajemmin. Eli toisin kun esim salvia, se ei muuta sun ajattelutapaa, vaan ainoastaan sen mitä dataa tulee sisään. Mites tän selittäis paremmin?

      Eli DMT:n kanssa prosessori pysyy ok, mutta data laajenee. Salvia sekottaa prosessorin, eli sä prosessoit sisääntulevan datan väärin. Sienet taas sekä hieman sekottaa prosessoria, että laajentaa dataväylää.

      Toivottavasti jeesas.

      Niin ja tietenkään älkää menkö ottamaan mitään mitä mainitsin tässä, sillä psykedeelit ovat laittomia. Jos haluatte esim sieniä, niin Hollannissa saa ostaa (tryffeli) sieniä.

      • djent

        Muuten tosi fiksua tekstiä mutta...

        Sillä ei oo vittuakaan väliä onko joku päihde luonnosta vai labrasta. Fenetyyliamiinit (2c-x yhdisteet, DOx yhdisteet yms.) ovat jokseenkin epäterveellisiä, joten niitä ei välttämättä kannata kokeilla, mutta LSD ja muut lysergamidit on fyysisesti täysin haitattomia eikä psyykkisesti sen friikimpää kuin muutkaan psykedeelit. Nuo sun mainitsemasi luonnonpsykedeelit ovat tryptamiineja meskaliinia lukuunottamatta, ja ne on myös täysin terveellisiä. Luonnosta kuitenkin löytyy esimerkiksi ibogaiini, joka on aiheuttanut muutamia kuolemia.

        AP:n trippi kuulostaa ihan perussetiltä. Salvia on aika hankala päihde. Se ei sovi kaikille.


    • Kukkaiskeiju

      Pakko kyl testaa joskus ite.. mistä saitte?

      • Vastaus vain

        En tiedä suomesta ainakaan, mutta http://www.youtube.com/user/Kulmataklaus tarjosi joskus vuosi todella kauan sitten hyviä lähteitä profiilissaan (Liekö laillista suomessa edes enään?). Varmaan vanhentuneet mutta eikai maksa vaivaa ottaa selvää.


    • random shit

      Oon kuullut että LSD:n ja salvian vaikutukset muistuttavat toisiaan paljon ja että kummassakin aineessa aika hidastuu...ja kuullut että LSD:n huonot tripit tuntuu aivan kun kestäisi useita kuukausia ennen kuin trippi loppuu vaikka oikeasti trippi on kestänyt 7-12h=(

      • trupaduuri

        Kaikki ei oo niin mustavalkosta. LSD voi antaa samalla kertaa hyvää ja huonoa trippiä.


      • ei mitää yhteistä
        trupaduuri kirjoitti:

        Kaikki ei oo niin mustavalkosta. LSD voi antaa samalla kertaa hyvää ja huonoa trippiä.

        Salviassa ja lsd:ssä ei oo mitään yhteistä muuta ku että molemmat on psykoaktiivisia.


      • Onnellinen.ihminen

        Lähteehän kannabiksestakin ajantaju. Joka kerta. Ihan ku tää ketju kertos kannabiksesta.


      • LSD:tä kun ottaa ja odottaa huonoja fiiliksiä tai pelkää niitä, niin varmasti on huono matka.!!


    • pedon merkki

      Ekalla kerralla poltin salvia 5x:ää ja se nainen hoki mulle vaa että ei tätä nyt ja tokalla kerralla 10x:ää nii se nainen yritti raahata mua metsää ja kyllähän se hiukan pelotti :) sit loppu huonot tripit ja tuli vaa pelkkää hysteeristä naurua ja olemattomia takapihoja xD ihan siisti disso jos vaa pääsis mukaan siihen trippiin,polttamalla kaikki menee niin sekavaks et seuraavalla kerralla aion pureskella lehtipalloa nii pääsis siihen trippiin mukaan paremmin.

      • tttggh

        Kukakohan nainen, varmaan tämä Lady Salvia?


      • aarre l
        tttggh kirjoitti:

        Kukakohan nainen, varmaan tämä Lady Salvia?

        Onko systeemi muuttunu paljonkin


    • Enpuolusta

      Niinhän sitä sanotaan että salvia ei välttämättä toimi ensimmäisellä kerralla, trippailuja tulisi vasta toisella tai kolmannella? Salviaa olen kerran polttanut älystä ---> järkyttävä naurukohtaus n.5 minuutin ajan, kuuma, oli pakko päästä pihalle.. Ei sen erikoisempaa.
      Cubensis sienet olivat sitten asia erikseen, en syönyt kuin gramman (kuitenkin ensimmäinen kerta, vähän ollut päihteiden käyttöä, pieni kokonen yms). Hieman visuaaleja, suorat linjat aaltoilivat ja esineet muuttivat kokoaan lisäksi värimaailma oli vääristynyt, mm. harmaa oli keltaista.
      HBWR- siemenet ovat olleet yksi parhaista kokeiluista; Rislan sisälle murskattuna ja alas vaan, muutama tunti odottelua ja sitten.. Aivan mielettömät euforiat (paremmat kuin essoista!), valvotti samaan tapaan kuin piri mutta ei vain kyennyt tekemään mitään kun oli niin hyvä olo, sekä hieman visuaaleja (värit ja valot kirkastuivat). Toisin kuin useimmilla, ei nämä siemenet aiheuttanut pahaa oloa.
      Puhe oli saviasta, mutta tässä nyt vähän muitakin kokemuksia:)

    • kokeilunhaluinen4

      Onko salvian hallussapito ja tilaaminen laillista ?

      • Enpuolusta

        On mutta sen maahantuonti kiellettyä


    • wa2

      salviassa ei ole mitään hauskaa. maailman muuttuu suojatieksi. valkoisia viivoja joka paikassa ja päässä pyörii. kun tämä paska loppuu niin se kauhu alkaa, menetät identiteetin etkä tiedä missä, mikä tai kuka olet. et tiedä mitään. peloista suurin. pahin mahdollinen,

      • Ethnobotanical

        Sinussa ei ole mitään hauskaa. Et vain ymmärrä vielä (tai koskaan), miten salvian kaltaisesta voimakkaasta psykoaktiivista saa mitään irti, tai miksi egon murskaaminen voisi olla hyödyllistä tai vähintäänkin äärettömän kiinnostavaa.
        Dysfooria saa sinusta niin suuren vallan, ettet vain kykene hyödyntämään sellaista potentiaalia. Ei sillä että sinun tarvitsisikaan, mutta ei vika ole salviassa.


    • Meinaakos salvia nk. hullunruohoa?
      -ex-synninorja-

    • bmflddööd

      Ei meinaa. Salvia on Salvia Divinorum, maustesalvialle sukuinen kasvi. Salviahan käsittääkseni aiheuttaa aikalailla noita "pahoja" trippejä, joista on kauneus tiessään. Sinänsä harmi että kaverisi kokeili ensimmäisenä psykedeelinään tuollaista kauhujen ainetta. Sienet olisi varmasti ollut 1000 kertaa miellyttävämpi kokemus. Itse en aio salviaa kokeilla, koska sille on tyypillistä että ihminen tuntee olevansa jokin esine. esim. lusikka. Sitten hän vain on lusikka, eikä muista olleensa ihminen. Ei kuulosta kivalta mielestäni.

      • trippihippi

        Itseasiassa se on aika huvittava kokemus olla joku esine tai asia,itse olin ruoho jollain tuntemattomalla takapihalla ja nauroin muuten intensiivisemmin ku ikinä :) No täytyy kyllä myöntää että pari ekaa kokemusta oli pikkusen pelottavia mutta ei kuitenkaan niin pelottavia että järki olis menny,sen jälkeen tuliki sitte se hauska puoli salviasta :)

        "Sienet olisi varmasti ollut 1000 kertaa miellyttävämpi kokemus"

        Sienet voi olla myös 1000 kertaa pelottavampia ku salvia,kaikki riippuu ihmisesta,mielestä,valmistautumisesta vaikka en osaa sanoa päteekö salviaan set & setting samalla tavalla ku perinteisiin psykedeeleihin kuten lsd ja sienet,itse en mitenkään erityisesti valmistautunu salvian kohdalla. Eikä kannata heti vetää johtopäätöstä aineesta yhden tripin perusteella,jokainen trippi on erilainen.


      • tiibet
        trippihippi kirjoitti:

        Itseasiassa se on aika huvittava kokemus olla joku esine tai asia,itse olin ruoho jollain tuntemattomalla takapihalla ja nauroin muuten intensiivisemmin ku ikinä :) No täytyy kyllä myöntää että pari ekaa kokemusta oli pikkusen pelottavia mutta ei kuitenkaan niin pelottavia että järki olis menny,sen jälkeen tuliki sitte se hauska puoli salviasta :)

        "Sienet olisi varmasti ollut 1000 kertaa miellyttävämpi kokemus"

        Sienet voi olla myös 1000 kertaa pelottavampia ku salvia,kaikki riippuu ihmisesta,mielestä,valmistautumisesta vaikka en osaa sanoa päteekö salviaan set & setting samalla tavalla ku perinteisiin psykedeeleihin kuten lsd ja sienet,itse en mitenkään erityisesti valmistautunu salvian kohdalla. Eikä kannata heti vetää johtopäätöstä aineesta yhden tripin perusteella,jokainen trippi on erilainen.

        Hei. Tietäisitkö mistä saisin hankittua salvia d:tä - muukin hallusinogeeni voisi kiinnostaa, jos salviaa ei löydy. Taustalla ideat yksityisiin kontrolloituihin tietoisuuskokeisiin.


    • gikkelsson

      Röyh. Joopa joo. Carlos Castanedan kirjathan kertoo (jossain määrin todellisuuteen perustuvia) tarinoita psykedeelien käytöstä. Erittäin viihdyttäviä luettavia sanoisin. Kannattaa aloittaa ensimmäisestä kirjasta ja edetä järjestelmällisesti seuraaviin. Moni ei oikein ymmärrä niitä kun ovat lukeneet vaan jonkun myöhemmän julkaisun taikka eivät ole koskaan koskeneet douppeihin. Art of Dreaming ei varmaan aukene kuuliaiselle mormonille juuri mitenkään. Castanedan kohtaloon kun perehtyy vasta kirjojen lukemisen jälkeen niin maailmasta saattaa tulla taas todella mielenkiintoinen paikka.

    • Castanedan kirjoista

      Carlos Castanedan kirjat opettavat "soturin polun", joka on ainoa toimiva keino tasapainottaa itsensä kohdattaessa "toinen huomio" ja sen "kauhistuttavat vaikutukset", joita tässäkin keskustelussa on kuvattu. Castaneda kuvaa kirjoissaan hulluruohon, peyoten ja psilosybiini-sienten käyttöään. Tarkoituksena ei ole ollut käyttää psykedeelejä kokemusten vuoksi, vaan ne ovat Castanedan opettajan don Juanin keino saada Castanedan "kokoomapiste" liikkumaan. Lopullisena tavoitteena on saavuttaa "itsen kokonaisuus", joka on ihmisen todellinen olemus "valonhohteisena olentona". Valonhohteisuus viittaa tietoisuuteen. Don Juan painottaa kirjoissa jatkuvasti Castanedalle itsetärkeyden vähentämisen, henkilökohtaisen energian säästämisen ja selväjärkisyyden merkitystä. Don Juanin mukaan kaikki "tietäjän tiehen" liittyvä on vaarallista, mutta unennäössä ja psykedeelejä käytettäessä kaikki on vielä vaarallisempaa. Kuitenkin, pyrittäessä tietäjiksi, kokoomapiste täytyy saada liikkumaan ja Castanedan tapauksessa se ilmeisesti ei ollut mahdollista ilman niiden käyttöä. Kokoomapisteen sijainti määrittää sen, miten ihminen kokee maailman. Ilman selväjärkisyyttä kokoomapisteen liike on satunnainen. Ilman henkilökohtaisen energian kautta saavutettavaa "henkilökohtaista voimaa" "emanaatioiden" kohtaamiset taas ovat musertavia. Itsetärkeyden vähentäminen taas on toimivin tapa säästää henkilökohtaista energiaa. Soturi on itsensä hallitseva virheettömästi toimiva henkilö, "voiman metsästäjä", jonka tavoitteena on tulla "todelliseksi tietäjäksi", joka taas on henkilö, joka on käynyt totuudenmukaisesti läpi oppimiseen liittyvät vaikeudet. Tavoitteena on pystyä liikuttamaan kokoomapistettä itsenäisesti käyttäen "tahtoa", joka on don Juanin terminologiassa tapa muuttaa toisessa huomiossa havaittavissa olevien emanaatioiden aikomus henkilökohtaiseksi voimaksi. Toinen huomio on ihmiselle havaittavaksi mahdollinen epätavallinen todellisuus. Kokoomapisteen liikuttamiseen tarvittava energia on peräisin emanaatioista. Emanaatiot ovat tietoisia säikeitä, joista todellisuus koostuu. Toisen huomion kohtaaminen on välttämätöntä, jotta voi kohdata "liittolaisen", joka on tietoista energiaa, joka voi auttaa soturia ylittämään itsensä, mutta myös estää etenemisen "tiedon tiellä", jos soturi ei ole virheetön. Itsen kokonaisuus saavutetaan kun ihminen tulee tarkoituksellisesti tietoiseksi kaikista emanaatioista, jotka kulkevat hänen valonhohteisen itsen kokonaisuutensa läpi. Tuota kutsutaan "kolmanneksi huomioksi". Se on niiden emanaatioiden joukko, jotka ihminen voi nähdä turvallisesti unennäössä visuaalisesti ns. "ihmisen muottina", jota taas voitaisin luonnehtia ihmisen alkuperäksi tai, no, peruskirkkaudeksi. Erona on se, että ihmisen muotin pelkällä näkemisellä ei ole energeettistä vaikutusta, mutta vastaavien emanaatioiden tiedostamisen kautta ihminen saavuttaa sen mikä on saavutettavissa. Myös muut kuin tietäjät saavuttavat kolmannen huomion hyvin lyhyesti ja ohimenevästi kuollessaan, mutta vain todelliset tietäjät pystyvät saavuttamaan sen hallitusti aiemmin. Don Juan toteaa Castanedan kirjoissa ennen lähtöään olevansa saavuttamaisillaan "maksiminsa". Tuota tilaa kutsutaan myös "äärimmäiseksi vapaudeksi". Castaneda myös toteaa kirjoissaan don Juanin suulla, että siihen, että ihmiset ovat valonhohteisia olentoja ei pitäisi liittyä mitään salailua ja että on samantekevää, mitä salaisuuksia paljastaa, koska ainoa keino hyödyntää niitä on henkilökohtainen voima. Itsen kokonaisuutta taas ei voi saavuttaa, jos ei kohtaa toista huomiota, jota taas ei tyypillisesti voi kestää, jos ei ole virheetön soturi, jolla ei ole itsetärkeyttä.

    • Pilviveikko

      Kuinka muuten psykedeelien kanssa voi pelata ettei joudu tripille vaan saa pikemminkin pilvimäisen olotilan ja kokee euforiaa mikä olisi hyvä määrä sellaiseen ja toimiiko salviakin pieninä määrinä ns. "hyvänolon" tuottajana

      • eri.kok

        Entäs jos kokeilisit ihan vain tavallista selvää päivää. Voisi olla erikoinen kokemus, jopa mieltä avartava.
        Ketju on jo vuodelta 2010 ja näyttää siltä, että sekoomus vain jatkuu.


    • 10ttunninsääntö

      Paljonko te laitatte ajastanne tällaiseen pohtimiseen päivässä?
      Polttamiseen, savujen haalimiseen ja miettimiseen miten tajunnan saa sekaisin?

      Te olette varmaan miettineet elämän prioriteetit? Elämä on on hienoa kun pää pyörii?
      Onko huumeilu jotenkinn cuulia?
      Tekeekö se sinusta jotain mitä et muuten olisi?

      Niin, mitäpä ihminen muuta tekisi, ellei polttelisi.

      • senimimerkki

        Vanhimmiten ne harvenee,nuorempana kiinnosti enemmän kaikenmaailman kokemukset. Psykedeeleissä ei välttämättä pää pyöri lainkaan,pää voi olla selvempi ku selvinpäin,vaikee kokemattoman on ymmärtää tätä mutta usko pois,kysymys ei ole siitä että pää on sekasin. Viinalla ja lääkkeillä menee pää sekasin. Elämä on elämää,ei niin vakavaa kuhan pitää jalat maassa. Huumeilu ei ole mitenkää cuulia.


      • Nuoria
        senimimerkki kirjoitti:

        Vanhimmiten ne harvenee,nuorempana kiinnosti enemmän kaikenmaailman kokemukset. Psykedeeleissä ei välttämättä pää pyöri lainkaan,pää voi olla selvempi ku selvinpäin,vaikee kokemattoman on ymmärtää tätä mutta usko pois,kysymys ei ole siitä että pää on sekasin. Viinalla ja lääkkeillä menee pää sekasin. Elämä on elämää,ei niin vakavaa kuhan pitää jalat maassa. Huumeilu ei ole mitenkää cuulia.

        Kiitos hyvä kommentti


    • VelhoVestromuonia

      Itse joskus nuorenpana koin muutama huonoo trippii. Kun en ollut ennen niin paljon kokeillut.

      Maailma tuntui kuolleelta ja itse oli kuoleman peloissa mutta nykyään yleensä kun trippailee missä tahansa psykedeelisessä saa pidettyy tripin mukavana voimakkailla positiivisilla ajatuksilla tai sitten ajatellen että jos näkee jotain pelottavaa.

      Että tämä on vain trippiä tai jos näkee jotain pelottavan näköisiä olentoja. Ajattelee vaan et noi voi näyttää pelottavilta mutta ovat ihan varmasti ystävällisiä.

    • asdfsdfasdf

      Ei ole olemassa mitään hyviä tai huonoja trippejä. Viinasta ja heroiinista tulee oikein annosteltuna ensin hyvä olo, sen jälkeen paska olo. Siis molemmat puolet. Samoin rakastumisesta tulee ensin mielihyvä, ja sen jälkeen vitutus, kun kumppani lähtee menemään. molemmat puolet. Nämä ymmärtää helposti jokainen. Oikein käytettynä voit jäädä voiton puolelle, väärin käytettynä otat takkiin. Ihan sama pätee psykedeeleihin.

    • Anonyymi

      Itse olen kokeillut salviaa 4 kertaa, kolme kertaa lähtee ja kerran extraktia, en muista minkä vahvusta.

      Ekal kerral kaikki muuttuu piirretyks, tokalla kerralla leijailin jossain avaruudessa geometristen kuvioiden sisällä, kolmannella kerralla muutuin lattiaks silaikaa kun mun kaverit muuttuu jättiläisiä ja neljännellä kerralla ei edes toiminut vaikka olikin extraktia 🤨

      Jännää tavaraa, täytyy olla tosi hyvät set and settingsit tosin :) muistakaa että salvia on arvaamaton,onhan se kuitenkin dissosiatiivi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe