Freebird

miina34

Onko kukaan lentänyt Turkkiin Freebirdillä? Tutkailin netistä yhtiöstä ja airbusseilla lentävät eli varmasti ihan turvallisia koneita :) Henkilökunta ilmeisesti sitten on turkkilainen..

19

2543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Möhnikkä

      Meilläkin metka ensi syksynä Alanyaan Freebirdilla, joten kokemuksia koneesta/lentoyhtiöstä ei vielä ole. Aiemmista keskusteluista päätellen kestää ilmassa siinä kuin muutkin koneet ... :)
      Tässä Freebirdin kotisivujen osoite:
      http://www.freebirdairlines.com/

    • viime kesältä

      Henkilökunta on turkkilaista, puhuivat hyvin englantia. Palvelu ja kone ok. Jalkatilaa ehkä hieman enemmän kuin finnairilla.
      Lennolla ei esitetty elokuvia, eikä ollut mahdollisuutta kuunnella kuulokkeilla musiikkia. Tämä kannattaa ottaa huomioon varsinkin lasten kanssa matkustavien... viihdykettä kotoa mukaan.
      Menimme yölennolla mutta valoja ei himmennetty lennon aikana, mihin on totuttu aiemmin.

      • paikkoja

        pysty varaamaan etukäteen Freebirdin koneeseen?


      • Muffinsi
        paikkoja kirjoitti:

        pysty varaamaan etukäteen Freebirdin koneeseen?

        Kyllä pystyy, mutta ainoastaan puhelimitse.
        http://www.paxrelax.se/fi/#


      • Mimmu-69

        Tarkottaaks toi et voi saada jo lennol?

        Ihquu, oikeesti, vittu oikeesti ihquu!


      • Japaduu
        Muffinsi kirjoitti:

        Kyllä pystyy, mutta ainoastaan puhelimitse.
        http://www.paxrelax.se/fi/#

        Höpö höpö, varasin paikat netin kautta!


    • api...

      Minullakin oli pelko ko. lentoyhtiötä kohtaan ennen matkaa. Mutta ei mitään valittamista, ihan toimi kaikki hyvin ja lapsetkin sai omat ruoka-annokset, siis paremmin lasten makuun :)
      Matkan aikana ei tiennyt missä mennään, koska ei ollut mitään mistä olis katsonu reittiä. Englanniksi kyllä välillä kuulutettiin jotain.Uskaltaa lähtä!!

      • Kyytiä

        Ei matkustajan tarvitse tietää, missä mennään. Mihinkään ei kuitenkaan voi vaikuttaa. Kelloa katsomalla tietää, koska on perillä.


    • Ansaris

      Varasin paikat Freebirdin koneeseen etukäteen, netissä.
      https://secure.paxport.net/freebirdairlines/login

      Sivulle menin Nazarin sivuilta suoraan.

      Ollaan lähdössä viikon päästä Belekiin Nazarin matkalle. Ja tähän mennessä matkatoimisto on toiminut LOISTAVASTI useissa ongelmissamme :)

    • Ei Freebirdiä

      Täydellinen fiasko. Paljon huonompi kuin Ryanair, ja se joka nytten tulee minulle aukomaan päätä että millä perusteella niin sillä, että olen ihan oikeasti ollut molempien yhtiöiden kyydissä sen pari kertaa. :) Matkustamon penkit on tehty melko nihkeähköstä nahkasta. Harvoilla onnekkailla toimi tuo penkin suoristaminen / laskeminen alas jne. Jalkatilaa on vähän vaikka tilaisit millaiset spesiaaliominaisuushöskät ennen lähtöä. Ruoka oli kuitenkin ihan syötävää. Matkustamokuulutuksista ei saanut selvää, koska heidän äänentoistosysteemit olivat sitä tavanomaista "halppislaatua". Turvavideoon heillä oli kyllä varaa, mutta siitäkin piti jotain ymmärtää niistä huonoista kajareista kuva rätisi melko paljon ruuduissa. :)

      • Pläh

        Penkit ovat nahkaa, mutta se on pelkästään positiivinen juttu. Liekö istujasta kiinni tuo nihkeys? Jalkatilaa oli runsaasti exit-paikoilla, jotka varasimme etukäteen netistä. Kuulutuksista ei tosiaan saanut selvää, mutta niitä tulikin vain alussa ja lopussa. Oli aivan mahtavaa, että sai nukkua rauhassa. Finnairin koneessa tulee jatkuvasti jos jonkunlaista myyntipuhetta, jolle ei ole mitään tarvetta. Päin vastoin - ärsyttää vaan.
        Palvelu oli ystävällistä ja ripeää, hinnat kohtuulliset. Nyt yhteensä neljä reissua Freebirdillä tehneenä voin vain ihmetellä miten onkin ollut tasaisia lentoja?! Yleensä Turkista lähtiessä on aika kuoppaista menoa Turkin keskiosien vuoriston vaikutuksesta, mutta näilä lennoilla ei mitään koko matkalla. Mistä lie johtuu?? Mukavaa matkantekoa joka tapauksessa. Ainut ISO miinus: lähtöselvitys tapahtunut näillä kerroilla Suomessa kentän kaukaisimmassa nurkassa suhteessa lähtöporttiin....


      • travelleri 1

        No voi voi hellanlettas sentään kun oli huonot "kajarit" ja nihkeää nahkaa! Herranjumala mitä saissea!


    • vapaa lintu

      olenko ymmärtänyt oikein, että tämä freebird lentää helsinki-vantaalla 1. terminaalista ja taas antalyan päässä se menee/lähtee 2.terminaalista? Itselläni kaikki aiemmat turkin lennot ovat Antalyassa liikennöineet siitä "yleisemmästä" eli 1.terminaalista.

    • Lentofreebirdillä

      Onko mitään viimeaikaisia kokemuksia tästä lentoyhtiöstä?

      • trtuurtut

        Höhlä.


    • kijf

      Muutama päivä sitten tultiin Turkista Freebirdillä. Koneessa ei mitään moitittavaa, kaikki sujui tosi hyvin. Kolmena vuotena peräkkäin olen näillä Turkin matkat lennellyt. Tasaista kyytiä ollut :)

    • Onnela7

      Olen lentänyt useinkin ja palvelu pelaa ja koneet ihan hyviä. Kannattaa huomioida että tarjoilut pitää maksaa rahalla, ei siis kortilla. Taxfreet taas pitää maksaa vain kortilla. En moittisi mitään, jalkatilat paremmat kuin Finskillä ja muutenkin palvelu tosi hyvää.

      • XR72

        Hyvä että herätit jo 2010 kuolleen ketjun henkiin. Paljon oli jalkatilaa tuolla sun mielikuvitus lennolla? 2012 käytin pakosta ko.yhtiötä ja perus charter tilat oli, ~30 Inc.

        Nyt jotain 40 vai mitä?


    • rouva_B

      "jalkatilat paremmat kuin Finskillä"

      -Miten jumalattoman ahtaita ne finskin koneet on, kun tälläinen 175cm/68 kiloa tuskastuu totaalisesti tuon neljän tunnin aikana, mitä lento kestää.

      Penkkiin, kun istuu, niin eipä siinä asentoa vaihdella.
      Tämä ei tietysti ole yhtiön vika, mutta nuo lyhyisiin lentoihin rakennetut koneet on tarkoitettu alle 130 senttisille lapsille.

      Oikein sääliksi käy, kun herra X sattuu istumaan viereen, ja pituutta on 185cm..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe