Kihlasormusfiasko (melkein)

Sormuksenostaja

Menimme neljä vuotta sitten kihloihin ja häät ovat piakkoin. Ongelma on, että minulle jäi kauhea muisto sormuksen ostosta. Myyjä oli todella töykeä, vaikka tiesin jo mennessäni liikkeeseen millasen sormuksen haluan: Sandbergin valkokultaisen seitsemällä timantilla (olimme silloin seurustelleet 7 vuotta). Kävimme tuossa kauppakeskuksen liikkeessä aika myöhään illalla, joten olikohan myyjällä ollut liian pitkä työpäivä?
En edelleenkään suostu kyseiseen liikkeeseen menemään, vaikka se on lähin ja haluan saman sarjan sormuksen myös vihkisormukseksi.
En tiedä mikä häntä sormusesittelyssä niin hirveästi inhotti. Olen ihan tavallinen naisihminen, en tinkinyt, enkä vaatinut mielestäni liikoja. Miehelle tuli siinä katsellessamme puhelu, ja olin purskahtaa itkuun kun hän meni ulos puhumaan ja itse jäin niitä sormuksia yksin katselemaan. Lopulta valitsin yhden ja olen ollut siihen tyytyväinen, vaikkakin kokoa jouduttiin myöhemmin pienentämään.
En halua mitään muuta kuin asiallista palvelua, ei mitään mairittelua. Miten voikin yksi ihminen pilata niin tärkeän hetken ??
Miehen sormus ostettiin stockalta hullujenpäivien aikaan ja palvelu oli asiallista ja mukavaa, vaikka siellä oli varmasti myyjällä ollut kiireempi päivä.
Olen jo harkinnut sormuksen ostoa netistäkin, mutta kait se on uskallettava ihan alan liikkeeseen kuitenkin..

5

1416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neit.

      Jos kihlasormuksen ostosta on kulunut jo neljä vuotta, niin herranen aika, tuskinpa ko. myyjä sua enää muistaa jos edes on siellä enää töissä. Ja mahtaako olla liikkeen ainoa myyjä? Jos ei ole, niin hyvin voit pyytää toista myyjää palvelemaan sinua.

    • ,,,

      Olisit tehnyt valituksen myyjästä, jos palvelu kerran oli noin kauheaa. Itse olisin varmaan kävellyt ulos liikkeestä.

      Menet vain rohkeasti liikkeeseen. Jos sama moukka vielä sattuu olemaan töissä ja palvelu on yhtä töykeää niin sitten voit suorittaa ostoksesi jossain muualla. Myyjää voi muistuttaa siitä, että hän on asiakaspalvelutyössä ja käytöksen pitäisi olla sen mukaista, ei kuitenkaan kannata alentua samalle tasolle ja alkaa sättimään myyjää tms. Ala-arvoisesta käytöksestä kannattaa tehdä valitus.

      Itse en yleensä jaksa välittää töykeistä asiakaspalvelijoista, ellei palvelu ole todella törkeää. Esim. kerran eräässä liikkeessä maksukortit eivät toimineet, eikä asiasta oltu ilmoitettu missään. Käteisvarani eivät riittäneet kaikkien ostosten maksamiseen, joten osa ostoksista piti jättää pois. Tilanne sinällään oli melko nolo koska jono oli pitkä ja muut asiakkaat ärtyisiä, koska eivät tienneet syytä jonon hitaalle etenemiselle. Jokaiselle asiakkaalle ilmoitettiin vasta maksuvaiheessa: "sori, toi kortti ei käy".

      Myyjä nosti hirveän älämölön kun minä(kään) en tiennyt korttien toimimattomuudesta eikä käteistä löytynyt tarpeeksi. Piti sitten vielä muiden asiakkaiden kuullen huudella toiselle myyjälle meikäläistä halventaen, että: "avaatko sen toisen kassan kun blaa blaa blaa". Pidättelin kiukkuani, vaikka myyjän käytös oli todella loukkaavaa. Kotiin päästyäni surffailin heti firman nettisivuille ja tein elämäni ensimmäisen valituksen, kuvailin tapahtumat yksityiskohtaisesti, kerroin kellonajan sekä myyjän tuntomerkit. Toivottavasti myyjä joutui edes puhutteluun.

      Entisenä asiakaspalvelijana tiedän, että suomalaiset ovat kovia valittamaan ja vielä liioittelevat asioita sekä "keksivät omiaan" tehostaakseen valitusta. Sitten on kaltaisiasi, jotka eivät uskalla valittaa oikeasti huonosta asiakaspalvelusta vaan itkeskelevät itsekseen ja nämä "hirviöt" saavat jatkaa muiden asiakkaiden tylyttämistä.

    • klmlömkö

      kamalaa myyjä sanoi, että vielä 4 v kuluttua siitä traumaa kannat? Jonkin hyvin henk koht loukkauksenko? Muuten en ymmärrä, että aikuinen ihminen alkaa melkein itkeä vieraan aikana?

      No mikä pakko on mennä juuri siihen liikkeeseen? Kai samanlaisia sormuksia muualtakin saa? Ja jos on pakko mennä juuri siihen liikkeeseen ja tiedät, millaisen sormuksen haluat, niin pistä mies asialle. Itse asiassa itsellä homma kävi niin, että mies osti vihkisormuksen kriteerillä "kolme timanttia, kiitos" eli hankki samankokoisen sormuksen kuin minun kihlasormukseni oli oman makunsa mukaan. Loistavan valinnan teki.
      Ja tosiaan: netin kautta saa sormuksiakin.

      • Sormuksenostaja

        Nyt on vihkisormus ostettu. Ostimme sen stockan Lindroosilta, kävin ensin itse katsomassa ja senjälkeen kävimme sen miehen kanssa ostamassa.
        Se tilanne on mielestäni erittäin ainutlaatuinen, ja siksi tuo kihlasormuksen ostotilanne kismittää -näinkin monen vuoden jälkeen.
        Mutta sain mukavaa, asiallista palvelua nyt ja vaikken muista edes minkä näköinen myyjä oli, niin jäi kiva tunne siitä, että sain mitä halusin.


    • asdg

      Oikeasti. Get over it.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5484
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      21
      2440
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      50
      1674
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1297
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe