Tapettiinko Michael Jackson - en puhu Murraysta

Miettikääpä tätä

Miettikääpä tätä:

Michael Jacksonin entinen manageri ja kuolemaan asti läheinen luottohenkilö Frank DiLeo kuului ennen Sony Recordsin johtoryhmään ja on säilyttänyt hyvät välit Sonyn johtoon edelleenkin.

Michael Jacksonin This Is It -konserttien järjestäjän, AEG:n johtaja ja pääomistaja Randy Phillips on Michael Jacksonin kiistellyn "henkilökohtaisista asioista vastanneen" Dr. Tohme Tohmen entinen lankomies, eli Tohme Tohmen ex-vaimo on Phillipsin sisko. Tohme Tohme oli tunnettu siitä, että Michael Jackson ilmaisi julkisuuteen vuotaneissa puhelinnauhoitteissa ettei luota Tohme Tohmeen. Samassa puhelussa Michael Jackson kertoo, pelkäävänsä, että "he yrittävät tappaa minut".

AEG eli Randy Phillips otti Michael Jacksonin konserttien turvaksi vakuutuksen, joka sisälsi pykälän huumeiden yliannostuksesta - Jos Michael Jackson kuolisi huumeiden / lääkeaineiden yliannostukseen "tahattomasti" AEG saisi noin 150 miljoonan dollarin vakuutusrahat.

Konserttiharjoituksista kuvattiin täydellä kuvausryhmällä mieletön määrä materiaalia, joista koostettiin nopeasti Michael Jacksonin kuoleman jälkeen elokuva This Is It. AEG myi kuvamateriaalin Sonylle ja sai siitä yli 60 miljoonaa dollaria. Kuvamateriaalin ja elokuvan ohjaaja on AEG:n johtajan pikkuserkku. Sony on jo nyt tienannut elokuvalla mielettömästi rahaa. AEG vaati, että harjoitukset kuvataan ja ehdotus kuvaukseen tuli nimenomaan heiltä.

AEG palkkasi Dr. Conrad Murrayn, mutta on väittänyt että Michael Jackson vaati Murrayn mukana olemista. Varmasti näinkin, mutta Murrayn Jacksonille esitteli nimenomaan AEG. Dr. Murray antoi vain hetkeä ennen konserttien aiottua aloituskohtaa Jacksonille yliannostuksen ja aiheutti tämän "tahattoman" kuoleman lääkkeiden yliannostukseen: AEG on siis oikeutettu saamaan vakuutusrahat.

LaToya Jackson ja koko Jacksonien perhe ovat puhuneet julkisesti "kierosta pelistä" ja uskostaan siihen, että Michael Jackson tapettiin. LaToya on myös maininnut, että Michaelin ympärillä oli joukko ihmisiä, jotka ovat vastuussa Jacksonin kuolemasta ja jotka hyväksikäyttivät Jacksonia.

Ovatko nämä henkilöt nimenomaan:
AEG / Randy Phillips
Dr. Tohme Tohme
Sony Recordsin johtoryhmään kuuluvat henkilöt

Dr. Conrad Murray saattaa näytellä Michael Jacksonin kuolemassa huomattavasti pienempää roolia kuin tiedämmekään: Kaiken takana saattaa olla yksinkertaisesti monikansallisten yritysten kytkökset toisiinsa ja isot rahat:

Jo nyt Michael Jacksonin kuolema on tuonut rahaa näille tahoille;

AEG
- Suurin osa konserttilipputuotoista jäi AEG:lle, koska ihmiset halusivat säilyttää historiallisen lippunsa.
- Vakuutusrahat: lähes 150 miljoonaa dollaria.
- This Is It -elokuvan myynti Sonylle 60 miljoonalla dollarilla.

SONY
- Levymyyntituotot: Michael Jackson on taas maailman myydyin artisti.
- This Is It -elokuvan myynnistä kertynyt tuotto.

Puhumme sadoista ja taas sadoista miljoonista dollareista. AEG ja Sony käyvät myös Michael Jacksonin perikunnan kanssa neuvotteluja Michael Jacksonin omistaman musiikkikatalogin ostamisesta ja kaikkien oikeuksien ostamisesta Michael Jacksonin musiikkiin: Toteutuessaan AEG ja Sony tienaisivat hamaan loppuun saakka Michael Jacksonin musiikilla ja saisivat myös itselleen oikeudet suureen musiikkikatalogiin, jonka oikeudet Michael Jackson omisti ja johon Michael Jacksonin tulot ja laskennallinen omaisuus paljolti viimeisinä vuosina perustui. Katalogin arvohan oli satoja miljoonia dollareita. Hyödyntämällä tämän oikein AEG ja Sony tienaisivat taas - Michael Jacksonin kuoleman avulla - satoja ja taas satoja miljoonia dollareita lisää.

13

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sad....

      Michael Jackson pelkäsi henkensä puolesta. En tiedä mitä tapahtui, mutta heti kun Jackson julisti 2000-luvun alussa ettei hän tule myymään The Beatlesin oikeuksia koskaan alkoi hänelle tulemaan vaikeuksia.

      Jackson omisti 50% ''Sony/ATV Music Publishing'' -yhtiöstä. Tässä on lista artisteista joiden musiikkiin yhtiöllä on oikeus. Yhtiön arvo on todella suuri.
      http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Sony/ATV_Music_Publishing_artists

      Michael Jackson oli/on satojen miljoonien arvoinen. Ja tulevaisuudessa rahaa tulee kun Sony alkaa julkaisemaan uusia levyjä.

    • lukuja

      Niinpä.

      Internetin tietojen mukaan;

      - Sony odottaa This is it -elokuvan tuottavan vähintään 250 miljoonaa dollaria yhtiölle.

      - Kun Michael Jackson kuoli levymyynti pomppasi pilviin ja Michael Jacksonin albumien myynti ylitti moninkertaisesti muutamassa tunnissa ne levymyyntimäärät, joita myytiin silloin kun Elvis Presley ja John Lennon kuolivat. Eli rahaa sataa Sonylle varsinkin kun miettii, että artisti (eli MJ perikunta) saa per myyty albumi n. 20% ja loput 80% menevät levy-yhtiölle.

      - Michael Jacksonin omistaman musiikkioikeuksien katalogin arvo on noin 750 miljoonaa dollaria. Jos Sony ja AEG saisivat ostettua katalogin lisää rahaa haluavalta MJ perikunnalta he voisivat tienata tuon summan esim. myymällä oikeudet eteenpäin tai vain julkaisemalla uudestaan katalogin albumeista ja lauluja ja odottelemalla niiden myyntituottoja, jotka siis kaikki tulisivat siinä tapauksessa heille. Jacksonien perhe taas ei saa katalogista sen koko arvoa irti muuten kuin myymällä sen. Muuten se tuottaa heille vain sen mukaan mitä katalogiin kuuluvat kappaleet ja albumit tuottavat.

      Joka tapauksessa Michael Jacksonin kuolema on jo nyt tuonut satoja miljoonia dollareita ja tuo jopa miljardeja Sonylle ja AEG:lle.

      • J_L

        Voi olla hyvin paljon mahdollista,että sillä lääkärillä on loppujenlopuksi hyvin pieni rooli MJ:n kuolemassa,kuin osaamme edes arvata tai mitä meidän on annettu ymmärtää.
        En ymmärrä miksei AEG / Randy Phillipsiä,
        Dr. Tohme Tohmea ja
        Sony Recordsin johtoryhmään kuuluvia henkilöitä kuulustella ja tutkita heidän motivejaan,koska heillä on motiviit on?


      • Suututtaaaaa

        olen käsittänyt! Conrad Murray teki sitten sen likaisen työn. Millähän motiivilla, kun itse joutui odotettavasti liriin?


      • M SVKb
        Suututtaaaaa kirjoitti:

        olen käsittänyt! Conrad Murray teki sitten sen likaisen työn. Millähän motiivilla, kun itse joutui odotettavasti liriin?

        kun oikeusasiat on saatu päätökseen. Ehkä hänkin on miljardipelin edetessä pian puhdas poika joka ei ikinä ole tehnyt mitään väärää. Suut teipataan kiinni dollarin setelillä ja se on siinä.


    • ikuinen fani

      Hyvin kirjoitettu.

    • :´(

      Täysin looginen ja mahdollinen kuvio.

      Lieneekö Mj kertonut kenellekään, miksi hän alkujaan oli alkanut pelätä henkensä puolesta? Mj oli aina helppo kohde kaikenlaisille ja kaikenasteisille hyeenoille. Mitä tahansa voitiin selittää hänen omituisuuksillaan ja riippuvuuksillaan, eikä hänellä ei ollut ketään todella läheistä, joka olisi oikeasti välittänyt, tiennyt missä mennään ja pitänyt hänen puoliaan.

      Saattoi hyvinkin olla, että viimeisinä kuukausina Dr. Murray palkattiin pumppaamaan Michaeliin aineita. Mömmöjen avulla häntä voitiin ohjailla täysin ja lopuksi annettiin yliannos. Murray tuskin saa kummoista tuomiota, koska Michaelin lääkeriippuvuus oli yleisesti tiedossa. Oikeus varmaan näkee asian niin, että varakas narkomaani sai tohtorilta mitä tilasi ja sattui pikku vahinko. Arvatenkin AEG maksaa puoskarilleen sitä ruhtinaallisemmin, mitä suuremman tuomion tämä saa oikeudessa.

      • Suututtaaaaa

        MJ on ollut todella helppo kohde tällaisille juonitteluille. Helppoa on ollut jo yksin lääkeriippuvuuden aiheuttaminen. Myös näitä muita mömmöjä, kuten Propofolia, on voitu eri tavoin häneen "pumpata". Keinoja on monia.


    • Miettikääpä tätä

      Tänään uutisoitu:

      TMZ has confirmed the Michael Jackson estate has signed the biggest deal ever in music -- worth up to $250 million with a guarantee of $200 million. The estate made the deal with Sony Music Entertainment. According to the Associated Press, the contract is for 10 projects over seven years.

      One album will debut in November, which contains never-before released recordings. We're told Jackson left enough material for at least three albums of fresh material.

      A source tells TMZ the royalty rate on foreign sales is the key to the deal -- and 2/3 of the sales of MJ records traditionally have been outside the U.S. And we're told Sony gets a two-year extension for the right to distribute the Michael Jackson catalog -- to 2017.The deal was brokered by John Branca and John McClain, executors of the MJ estate."

      ELI:

      Sony on tehnyt nyt maailmanhistorian kaikkien aikojen suurimman musiikkialan sopimuksen Michael Jacksonin kuolinpesän / perikunnan kanssa siitä, että se julkaisee Michael Jacksonin musiikkia 10 projektin verran, seuraavan 7 vuoden aikana. Lisäksi Sony saa edustaa Michael Jacksonin osittain omistamaa katalogia kahden lisävuoden ajan.

      Sopimus tuo Jacksonin perikunnalle takuuvarmasti 200 miljoonaa dollaria. Yleensä levy-yhtiöt toimivat niin, että ne maksavat n. 20% levymyynnin tuotoista artistille ja pitävät itse n. 80%. Tällä laskukaavalla Sony tekee siis voittoa itselleen 800 miljoonaa dollaria, luultavasti enemmänkin.

      Se on AIKAMOINEN MÄÄRÄ rahaa!!

      Lisäksi Sony nettoaa sillä, että se saa oikeudet ja sitä kautta osuudet myös kaikista katalogin tuotoista.

      Olisiko Sony ikinä päässyt samoihin lukuihin, jos Michael Jackson olisi ollut elossa?

      • näin se käy

        Jos MJ olisi jatkanut hiljaista elämäänsä, hän ei olisi tuottanut juuri mitään Sonylle. Sukunsa hän olisi edelleen pitänyt leivän syrjässä kiinni, mutta nämä eivät olisi noin hulppeille saaliille päässeet. Levy-yhtiö halusi potkia MJ:n tekemään konsertit eli ajamaan hänet loppuun. Nyt rahahanat ovat jälleen avautuneet ja kaikki paitsi MJ:n lapset ovat asiasta hillityn onnellisia.


      • *****

        Mun mielestä toi diili on oikea ratkaisu. Olisi järjetöntä kuolinpesältä vaan piilottaa esim. kaikki ennenjulkaisematon materiaali jonnekin varastoon... Koska musiikki on mistä Michael tiedetään ja se on nyt Michaelin perintöä. Go Michael!

        Siksi toisekseen en lähtisi ali-arvioimaan kuolinpesää ja heidän tekemiään ratkaisuja. En usko heidän todellakaan tekevän sopimuksia, jotka tuottaisi kuolinpesälle tappiota.

        "Levy-yhtiö halusi potkia MJ:n tekemään konsertit eli ajamaan hänet loppuun."

        Mun käsityksen mukaan levy-yhtiöllä ei ole minkäänlaista tekemistä Michaelin konserttien kanssa. Eihän Michaelilla ollut uutta materiaaliaakaan ulkona, jonka takia levy-yhtiö olisi voinut patistaa Michaelia esiintymään, jos se olisi sopimukseen kuulunut.


      • Murhaaja kiinni!

        Sony on kaiken takana!!! En uskalla nimimerkkiäni laittaa, koska saatan tulla tapetuksi... Tämä jo riittäisi motiiviksi murhaan!!! Tuottavampi kuolleena kuin elävänä :(( SONY PERKELE MINKÄ TEIT!!!


      • pekkis4568
        ***** kirjoitti:

        Mun mielestä toi diili on oikea ratkaisu. Olisi järjetöntä kuolinpesältä vaan piilottaa esim. kaikki ennenjulkaisematon materiaali jonnekin varastoon... Koska musiikki on mistä Michael tiedetään ja se on nyt Michaelin perintöä. Go Michael!

        Siksi toisekseen en lähtisi ali-arvioimaan kuolinpesää ja heidän tekemiään ratkaisuja. En usko heidän todellakaan tekevän sopimuksia, jotka tuottaisi kuolinpesälle tappiota.

        "Levy-yhtiö halusi potkia MJ:n tekemään konsertit eli ajamaan hänet loppuun."

        Mun käsityksen mukaan levy-yhtiöllä ei ole minkäänlaista tekemistä Michaelin konserttien kanssa. Eihän Michaelilla ollut uutta materiaaliaakaan ulkona, jonka takia levy-yhtiö olisi voinut patistaa Michaelia esiintymään, jos se olisi sopimukseen kuulunut.

        Siis luepa nyt tarkasti tuo eka viesti. Tottakai perikunta tekee levydiilin, mutta kysehän oli siitä, että Sony ja AEG nimenomaan ovat olleet yhteistyössä - oletettavasti tämän teorian mukaan. Jos näin on, niin heillä on ollut motiivi sille, että MJ ei eläisi: Enemmän rahaa heille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe