Club sera ja Antalya

Antalyaan

Onko kukaan asunut Club sera hotellissa? Kaikki kokemukset tervetulleita! Millaiset uima-altaat sisällä ja ulkona. Tarkeneeko huhtikuussa vielä ulkona uida?

Vinkkejä kaipaisimme myös Antalyasta. Missä kannattaa käydä? Missä taas ei?

Lisäksi jos vielä lapsiperheillä olisi kokemuksia hyvistä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden shoppailupaikoista, kuulisimme mielellämme.

Matkaamme huhtikuussa Deturin matkalla 11-kuisen vauvan kanssa.

7

635

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutlu

      Kiva hotelli,mutta suurin osa asiakkaista venäläisiä,mikä näkyy ja kuuluu.Huhtikuu on vielä aika epävakaa säiden puolesta.Antalya on sen verran iso paikka,että vaikea arvuutella missä kannataa käydä missä ei.Lasten vaatteet kannattaa shopata markkinoilla,liikkeisssä maksavat saman kuin suomessa,jos ei enemmänkin.

    • Aloittaja kommentoi

      Ihana matka oli ja hotelliin lähtisimme uudestaan milloin vain! Meressä tarkeni uida, mutta altaissa oli melko kylmä vesi. Kyllä rohkeimmat niissäkin ui. Antalyassa kävimme paikallisbussilla melkein joka päivä. Basaarilla tietysti kannattaa ainakin käydä, jos edulliset "kopiot" kiinnostavat. Huomasimme vasta lähtiessämme pois, että olisi kannattanut kävellä hotellilta joskus toiseenkin suuntaan, lentokentälle päin. Siellä suunnalla on muun muassa Kremlin palace -hotelli ja näkyi olevan paljon pikkukojuja. Me olimme aina lähteneet vain Antalyaan päin kävelemään, emmekä tajunneet, että toisessakin suunnassa voisi olla jotain nähtävää.

      Hotellin henkilökunta ei puhu (suurinosa) hyvää englantia, mutta hyvin silti pärjättiin. Ravintola ja ruuat olivat hyviä, siinä ei ollut mitään valittamista. Käytimme myös hotellin valokuvaajaa, tyytyväisiä olimme myös häneen.

      Hotellilla on lasten sisäleikkipaikka ja ulkona toinen. Leikittäjät olivat mukavia :)

      Antalyaan kannattaa tosiaan mennä bussilla, taksi tulee kalliiksi. Kerran taisimme taksilla mennä molempiin suuntiin.

      • titolp

        Hei!
        Kyseistä hotellia mietimme toukokuuksi.
        Olikos hotellialue kuin iso?
        Häiritsikö nuo lentokoneet, kuten joku mainitsi?
        Millainen oli ranta-alue?
        Kiitos jo etukäteen :)


    • Ei uudestaan Club Se

      Olimme viime loppukesänä samassa hotellisssa ja uudestaan en sinnne lähde. Hotelli itsessään oli ihan hyvä, mutta ainakin silloin kaikki iltaruokailut järjestetiin ulkona, ja lentokoneita meni parhaimmilaan viiden minuutin välein. Hotelli on nimittäin suoraan kiitoradan päässä, noin yhdeksän kilometsrin päässä. Kaupungissa on myös muita todella hyviä hotelleja, joilla on ihan samat palvelut.

      • etanapannu

        Kiitoradan päässä, mutta kuitenkin 9 km päässä??? Itse olen majoittunut eräässäkin paikassa kiitoradasta 2 km päähän, muttei häirinnyt millään lailla matkaani.

        On se kumma kun joka asiasta pitää nurista!


    • Doris day rules!

      Que Sera, Sera (riippumatta Will Be, Will Be)", [1] julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1956, on suosittu laulu , joka oli kirjoittanut Jay Livingston ja Ray Evans lauluja joukkue.

      The song was introduced in Alfred Hitchcock 's 1956 film The Man Who Knew Too Much , [ 2 ] with Doris Day and James Stewart in the lead roles. Laulu otettiin käyttöön Alfred Hitchcock : n 1956 elokuvassa Mies joka tiesi liikaa , [2], jossa Doris Day ja James Stewart ja päärooleissa. Day's recording of the song for Columbia Records ( catalog number 40704) was a hit in both the United States— where it made it to number two on the Billboard charts [ 3 ] —and the United Kingdom. Päivän tallennus ja laulun Columbia Records ( luettelonumero 40704) oli hitti niin Yhdysvalloissa, jossa se ​​teki sen numero kaksi Billboard-listalla [3] ja Yhdistynyt kuningaskunta. From 1968 to 1973, it was the theme song for the situation comedy The Doris Day Show , becoming her signature song . Vuodesta 1968 vuoteen 1973, se oli teema laulu ja tilannekomedia Doris Day Show , tuli hänen allekirjoitus laulu .

      It reached the Billboard magazine charts in July 1956. Se saavutti Billboard-lehden listoilla heinäkuussa 1956. The song received the 1956 Academy Award for Best Original Song with the alternative title " Whatever Will Be, Will Be (Que Sera, Sera) ". [ 2 ] It was the third Oscar in this category for Livingston and Evans, who previously won in 1948 and 1950. Kappale sai 1956 Oscarin parhaasta alkuperäisestä kappaleesta kanssa vaihtoehtoinen otsikko "Mitä tulee, Will Be (Que Sera, Sera)". [2] Se oli kolmas Oscar tässä kategoriassa Livingston ja Evans, joka on aiemmin voittanut 1948 ja 1950.

      In 2010, Australian singer Melinda Schneider recorded the song for her Doris Day tribute album "Melinda Does Doris". Vuonna 2010 australialainen laulaja Melinda Schneider kirjataan kappaleen hänen Doris Day tribuuttialbumilla "Melinda Onko Doris

    • HML-Serassa-05-2016

      Paska ryssälähotla. Venakot eivät osaa käyttää ottimia vaan rähmäkäpälin ottavat ruokaa, ja laittavat ylimääräiset takaisin astioihin. Ruoka jopa mautonta, lukuisiin muihin all inclusive mestoihin nähden. Lentokoneet jyräävät about kattoa pitkin, helvetillinen mekkala. Rukoustornit mölisee 04:45 alkaen ja ilmastointi ei toimi hotellin tiloissa ollenkaan... kyllähän se ilmaa sekoittaa, mutta 27’C huoneessa parvekkeen ovet kiinni tai auki. Rauhallista pientä hotellia vaikkapa Kaleicin alueelta ennemmin, paljon hiljaisempaa ja mukavampaa ja ennenkaikkea keskellä kaikkea. Englannin osaaminen harvassa, toki saksaa puhun. Raksalla duunissa, joten ihan vähästä metelistä en hätkähdä. Tilojen koristeellisuus liikaa, liikaa kaikkea rojua joka puolella. Melkoista yliyritystä “hienostella”, kaikki turkin ja muiden slobojen kliseet sisustuksessa ja lähinnä näyttää oksennukselta, eikä fiiniltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6329
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      188
      3611
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2814
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2519
    6. 288
      2245
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1603
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1439
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe