Astroalkemiaa

Simone Butler

Astroalkemiaa
http:// www.astroalchemy.com

Tulkittuani 25 vuotta astrologiaa en ole koskaan nähnyt niin arvaamatonta vuotta kuin 2010. Järjestelmät kaatuvat ja ihmiset sekoilevat. Maanmuutokset aiheuttavat hävitystä. Kuitenkin koko ajan uusia ja parempia muotoja nousee tuhkasta. Luomme itsemme uudelleen joka tasolla - on jännittävää aikaa elää! Muuttuvat energiat voivat olla kerrassaan kammottavia. Kuitenkin ne tekevät mahdolliseksi meille valheellisen identiteettimme heittämisen yli laidan ja tulemisen aidoksi itseksemme.

Vuoden 2008 vaalipäivästä (4.11.) tämän vuoden elokuuhun saakka kaoottinen Uranus on oppositiossa järkevän Saturnuksen kanssa. Uranus heijastaa vakiintuneiden järjestelmien horjumista ja paniikinomaista vastustusta muutosta kohtaan - sekä riemastuttavia läpimurtoja ja uusia alkuja. Tämä energia kiihtyy kesäkuussa, kun Uranus ja Jupiter (mikä suurentaa kaikkea, mihin se koskee) kokeillee ensimmäisen kerran Oinasta, neliössä Plutoon. Tämä käynnistää muutoksen tulimyrskyn, mikä kulminoituu 2011-2012. Uranus ja Pluto ottivat yhteen edellisen kerran 1960-luvulla - käsillä on samanlainen kulttuurivallankumous. Tällä kertaa panokset vaan ovat korkeammat, kun tietoisuus kiihdyttää omaan kehityshuippuunsa.

Tämän kesän johtavien merkkien T-risti Jupiterin, Uranuksen, Saturnuksen ja Pluton välillä vaatii toimintaa. Ei ole enää passiivista muutoksen odottelua. Ihmiset alkavat vaatia oikeuksiaan, erityisesti Marsin liittyessä kahinaan elokuun alussa. Myös jokainen meistä saavuttaa henkilökohtaisessa elämässään päätöskäännekohdan, mikä heijastuu karttamme vaikutuksenalaisille alueille. Olosuhteemme voivat muuttua dramaattisesti tänä kesänä - valmistautukaa siihen, että elämänne tekee kvanttihypyn eteenpäin.

Sähköinen uusikuu 15.3. (klo 23.02 Suomen aikaa) tuo esikatseluun nämä tulevat muutokset. Uudelleenluomisprosessi alkaa, kun aurinko ja kuu yhtyvät shokeeraavaan Uranukseen ja nokkelaan Merkuriukseen Kalojen intuitiivisessa merkissä. Saatamme saada selvänäköisen välähdyksen, mikä herättää unelman, tai yllättävän kokemuksen, mikä vie meitä uuteen suuntaan. Olemme nyt myös erityisen virittyneitä toisten kärsimykseen. Ja oma tuskamme saattaa tuntua akuutimmalta. Koska Kalat ovat niin vetinen ja tunteellinen merkki, on viisasta pysyä yhdistyneenä kehoomme, kunnioittaa tuntemuksiamme ja olla sallimatta pelkojen napata meitä valtaansa.

Mars lakkaa perääntymästä 10.3. (peräännyttyään joulukuusta saakka). Matkallaan Leijonan läpi tämä soturiplaneetta on opettanut meille kärsivällisyyttä, rohkeutta ja yksin kulkemisen rajoituksia. Olemme lähestyneet toisia ja parantaneet vanhoja haavoja sisällämme. Nyt voimme viimeinkin nähdä viime syksynä kylvämiemme siemenien kehittymistä. Kevätpäiväntasauksessa 20.3., jolloin aurinko astuu rohkeasti Oinaaseen, on helpompaa ravistaa pois kaikki hämmennyksen hämähäkinseitit ja saada asioita tapahtumaan.

Kun astumme kartoittamattomalle alueelle tämän uudenkuun aikana, parannamme lähestymistapaamme elämää kohtaan. Uskaltakaa ilmaista uinuvaa osaanne. Avatkaa sydämenne toisille ottamatta heidän tuskaansa. Pysykää maadoittuneena hengittämällä syvään. Ja olkaa valppaana hengen tai korkeamman tietoisuutenne viesteille, jotka osoittavat teitä kohti vapautumista - minkä tahansa muodon se ottaakin.

4

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nimesi on?

      Nimesi on ?



      Tuomiopäivänjulistaja mene muualle.

      • oillibus

        Minkä ihmeen tuomiopäivän ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3517
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2129
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1825
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1746
    5. 80
      1165
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      310
      1112
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      131
      1019
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      905
    Aihe