Astroalkemiaa

Simone Butler

Astroalkemiaa
http:// www.astroalchemy.com

Tulkittuani 25 vuotta astrologiaa en ole koskaan nähnyt niin arvaamatonta vuotta kuin 2010. Järjestelmät kaatuvat ja ihmiset sekoilevat. Maanmuutokset aiheuttavat hävitystä. Kuitenkin koko ajan uusia ja parempia muotoja nousee tuhkasta. Luomme itsemme uudelleen joka tasolla - on jännittävää aikaa elää! Muuttuvat energiat voivat olla kerrassaan kammottavia. Kuitenkin ne tekevät mahdolliseksi meille valheellisen identiteettimme heittämisen yli laidan ja tulemisen aidoksi itseksemme.

Vuoden 2008 vaalipäivästä (4.11.) tämän vuoden elokuuhun saakka kaoottinen Uranus on oppositiossa järkevän Saturnuksen kanssa. Uranus heijastaa vakiintuneiden järjestelmien horjumista ja paniikinomaista vastustusta muutosta kohtaan - sekä riemastuttavia läpimurtoja ja uusia alkuja. Tämä energia kiihtyy kesäkuussa, kun Uranus ja Jupiter (mikä suurentaa kaikkea, mihin se koskee) kokeillee ensimmäisen kerran Oinasta, neliössä Plutoon. Tämä käynnistää muutoksen tulimyrskyn, mikä kulminoituu 2011-2012. Uranus ja Pluto ottivat yhteen edellisen kerran 1960-luvulla - käsillä on samanlainen kulttuurivallankumous. Tällä kertaa panokset vaan ovat korkeammat, kun tietoisuus kiihdyttää omaan kehityshuippuunsa.

Tämän kesän johtavien merkkien T-risti Jupiterin, Uranuksen, Saturnuksen ja Pluton välillä vaatii toimintaa. Ei ole enää passiivista muutoksen odottelua. Ihmiset alkavat vaatia oikeuksiaan, erityisesti Marsin liittyessä kahinaan elokuun alussa. Myös jokainen meistä saavuttaa henkilökohtaisessa elämässään päätöskäännekohdan, mikä heijastuu karttamme vaikutuksenalaisille alueille. Olosuhteemme voivat muuttua dramaattisesti tänä kesänä - valmistautukaa siihen, että elämänne tekee kvanttihypyn eteenpäin.

Sähköinen uusikuu 15.3. (klo 23.02 Suomen aikaa) tuo esikatseluun nämä tulevat muutokset. Uudelleenluomisprosessi alkaa, kun aurinko ja kuu yhtyvät shokeeraavaan Uranukseen ja nokkelaan Merkuriukseen Kalojen intuitiivisessa merkissä. Saatamme saada selvänäköisen välähdyksen, mikä herättää unelman, tai yllättävän kokemuksen, mikä vie meitä uuteen suuntaan. Olemme nyt myös erityisen virittyneitä toisten kärsimykseen. Ja oma tuskamme saattaa tuntua akuutimmalta. Koska Kalat ovat niin vetinen ja tunteellinen merkki, on viisasta pysyä yhdistyneenä kehoomme, kunnioittaa tuntemuksiamme ja olla sallimatta pelkojen napata meitä valtaansa.

Mars lakkaa perääntymästä 10.3. (peräännyttyään joulukuusta saakka). Matkallaan Leijonan läpi tämä soturiplaneetta on opettanut meille kärsivällisyyttä, rohkeutta ja yksin kulkemisen rajoituksia. Olemme lähestyneet toisia ja parantaneet vanhoja haavoja sisällämme. Nyt voimme viimeinkin nähdä viime syksynä kylvämiemme siemenien kehittymistä. Kevätpäiväntasauksessa 20.3., jolloin aurinko astuu rohkeasti Oinaaseen, on helpompaa ravistaa pois kaikki hämmennyksen hämähäkinseitit ja saada asioita tapahtumaan.

Kun astumme kartoittamattomalle alueelle tämän uudenkuun aikana, parannamme lähestymistapaamme elämää kohtaan. Uskaltakaa ilmaista uinuvaa osaanne. Avatkaa sydämenne toisille ottamatta heidän tuskaansa. Pysykää maadoittuneena hengittämällä syvään. Ja olkaa valppaana hengen tai korkeamman tietoisuutenne viesteille, jotka osoittavat teitä kohti vapautumista - minkä tahansa muodon se ottaakin.

4

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nimesi on?

      Nimesi on ?



      Tuomiopäivänjulistaja mene muualle.

      • oillibus

        Minkä ihmeen tuomiopäivän ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe