Saksalaiset autot parhaita?

näin on ?

Onko näin?
Ei mee autot jäähän kuten japsit ja koneet kestää.

Huomatkaa mitä kävi fordin laadulle kun takaikkunasta hävisi tarra "fordit tulevat saksasta". Taisi laadusta hävitä iso pala samalla.

49

2732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 123123123123

      Ford on yhdysvaltalainen automerkki

      • mmmmmmmmmmmmmmmm

        Mutta ennen "euroopan fordit" tulivat saksasta ja nyt tulevat ties mistä. Belgiasta?

        Ford USA taas on asia erikseen. Ja eihän noita jenkkiautoja voi ottaa edes mukaan "eurooppa vs. japsi" autojen taistoon.


    • Adolf H

      Onks hyvä? Paukahtaako koneet, kuten Kuningaskuluttaasta saimme nähdä...

    • japsien aika ohi,...

      Skoda on myös huippulaadukas ja vois sanoa että Audin laatua. BMW edelleen laadukkainen sakemanni, hyvin lähellä Audi, sitten Opel, Mersu ja vikana VW.

      Itse valitsin uuden Superb Combin, aiempi Octavia pelasi 4 v täysin vioitta, tsekit tekevät ylpeydellä ja huolella kokoamisen.

      • Anonyymi

        BMW on kehnoin noista, kasataan alihankkijoitten osista (halpatuontikamaa) ja moottori hajoaa korjauskelvottomaksi 200 tkm jälkeen. Eka ja taatusti viimeinen ylimainostettu ja hinnoiteltu sakemanni mun ajossa, japsit ja jopa italiaano kestäneet yli 300 tkm työajossa eikä aina niin hyvillä teillä. Todettu oikeaksi että vain nimi, ei laatu maksaa !!


    • Japanilainen 1

      Kyllä se on niin, että japanilainen se auton osaa tehdä. Ongelmat auton kanssa loppuivat, kun saksalaisesta luovuin. Japanilainen tekee kymmenen kertaa kestävemmän alustan autoon kuin saku. Ei tarvitse puslia, tukivarsia ja niveliä vaihtaa joka huollon yhteydessä, ja välillä. Niin, ja se talvivarmuus muun lisäksi on ihan toista luokkaa. Parhaat autot tulevat japanista.

      • torww

        siitä missä päin maailmaa hyviä autoja osataan tehdä, vaan siitä, missä päin maailmaa hyviä autoja halutaan tehdä.
        Esim. autourheilua varten saatetaan tosissaan yrittää osata tehdä hyviä autoja. Autourheilussa ovat myös italiassa tehdyt urheiluautot usein kestäneet ja menestyneet japanilaisia ja saksalaisiakin automerkkejä paremmin.

        t. kyllä saksalainenkin osaa tehdä hyviä autoja


      • sakemanni..

        Japanilaisiin tarvitse puslia, tukivarsia ja niveliä vaihtaa kun niissä ei niitä taida edes olla, sen takia ovat varmaan niin paskoja ajettavia.

        Japsit ovat ruosteisija ja paskalaatuisija kottikärryjä..


      • Nouseva-aurinko
        sakemanni.. kirjoitti:

        Japanilaisiin tarvitse puslia, tukivarsia ja niveliä vaihtaa kun niissä ei niitä taida edes olla, sen takia ovat varmaan niin paskoja ajettavia.

        Japsit ovat ruosteisija ja paskalaatuisija kottikärryjä..

        Senkin olen tiennyt, että sakemanneilla on tietopohja varsin suppea, tai sitä ei ole lainkaan. Kuten ylläoleva teksti paljastaa;)


      • Adami

        Aika turhaa puhua auton kotimaasta, kun osat autoihin haalitaan ympäri maailmaa. Yleensä sieltä, mistä halvalla saadaan. Esimerkiksi Avensikset kootaan käsittääkseni Englannissa. Myös Vectraa tehtiin aikoinaan Englannissa. Pikkutojotat tulee Ranskasta, Versot ja Aurikset Turkista jne.


      • kuukkeliskuu
        Nouseva-aurinko kirjoitti:

        Senkin olen tiennyt, että sakemanneilla on tietopohja varsin suppea, tai sitä ei ole lainkaan. Kuten ylläoleva teksti paljastaa;)

        Ensin olivat "suppeat" Daimler ja Benz 1886 . Sitten oli vielä Rudolf Diesel ja ketkäs sen jälkeen mahtoivatkaan matkia?


      • kuten sanoit.

        Japsit valmistavat ne laatuautot, eivät sakemannit! Japsimerkeissä ei ole paljon huollettavaa öjynvaihdon lisäksi. Talvivarmuus on huippuluokkaa, samoin kevyt ohjaus.

        Olen kuullut useammilta, että Toyotan ohjaus on yli puolet kevyempi kuin volkkarin. Mersut hajoavat kesken takuuajan. Fordin ovet ruostuvat kesken takuuajan.

        Remember: "Made in Japan."


      • Anonyymi
        kuukkeliskuu kirjoitti:

        Ensin olivat "suppeat" Daimler ja Benz 1886 . Sitten oli vielä Rudolf Diesel ja ketkäs sen jälkeen mahtoivatkaan matkia?

        niin, olihan niitä muitakin saksalaisia kuin Daimler ja Benz. mm. Nicolaus Otto, Otto-moottorin kehittäjä. Robert Bosch kehitti magneeton. hybridiauton rakensi Ferdinand Porsche.

        Eikä saksalaisetkaan olleet ensimmäisinä. Sata vuotta ennen Daimleria ja Benziä Nicolas-Cugnot oli rakentanut skottilaisen Wattin höyrykoneella toimivan auton jolla tiettävästi ajettiin ja vietiin kuormaa.

        Nicolaus Otton tiedettiin tutustuneen perusteellisesti Ranskalaisen Etienne Lenoirin paljon aiemmin tekemään mäntämoottoriin. Itse asiassa, Lenoir oli jopa rakentanut tällä moottorilla toimivan auton. Otto oli jopa tilannut Lenoirin moottorin kotiinsa ja tutustunut siihen. Otto vain lisäsi siihen puristuksen, täten parantaen hyötysuhdetta.

        Francoise de Rivaz oli tehnyt vetyä polttavan polttomoottorin jo 1807 mutta se ei edennyt tuotantoon - ongelma lienee ollut sama kuin Toyotallakin: Vety on kallista ja sitä ei saa mistään.

        Sitten kymmeniä vuosia myöhemmin japanilaiset hoksasivat rakentaa ensimmäiset kehitysmaa-autot, toki länsimaisella opetuksella, länsimaisten tukirahoilla ja länsimaita kopioiden.


    • Japsit vie

      Autobildin suuri laaturaportti 2008. Tulokset ei yllätä yhtään:

      1. Toyota
      2. Honda, Mazda
      .
      4. Opel
      .
      .
      7. Audi
      7. Mercedes-Benz
      .
      .
      10. BMW
      .
      .
      .
      .
      15. Volkswagen

      • jarrupoljinvioista

        Huhuu tojoboy, miksei tuoreempaa raporttia?

        Voisiko syynä olla se, että (vielä) 2008 toi potan hyvän sijainnin salaisuutena oli vähäinen takaisinkutsujen määrä?

        Mitä veikkaa studioraati, säilyykö toi potan sijoitus nyt, 10 000 000 takaisínkutsua myöhemmin?


    • m-b,b,a

      näin kertoi yksi korjaamopäällikkökin (sakemannin merkin).
      Ainoastaan se hyvä kertyy korjaamoille. Niitä on laitettava jatkuvasti ja kalliisti. Siis korjaamoille hyviä autoja.
      Onhan se toisaalta hyvä, että nykyisin suomeenkin tuotavat ns. sakemannit on tehty mikä missäkin vinku-intiassa. Paremmin sielläkin osaavat tehdä kuin saksassa. Mutta silti korjaamista riittää.

      Monen sakemannin omistaja, mutta ei enää.

      • burrskel

        aamulla kouluun, kun olit viime yönä vielä noin myöhäiseen aikaan netissä?


      • Anonyymi

        Vai näin se korjaamokaveri sulle kertoi. Ja miten kiva että olet kokeillut kaikkia euroautoja ennenkuin sattumalta löysit itämaan viisaiden kasaaman ei-koskaan-korjattavan ja ehdottomasti ei mikä missäkin-valmistetun Toyon. Joko takapyörätakaisinkutsu on hoidettu, entä jarruongelma? Ruostuuko?


    • mobil 1 rf

      Sama Opelilla. Ei mielletä saksalaiseks. Ei oo (men)OPEL(i) On Paska, Eniten Levii tms.

      • Viva DDR

        Älä yritä ollenkaan. Opukat valmistetaan perinteisellä, laadusta tunnetulla, entisellä Wartburgin autotehtaalla. Heil H !!


    • nipponi almeraaaa

      Ehkä tärkeää ei ole mistä ne "parhaat" autot tulevat, vaan se että miten ne pärjäävät eri ympäristöissä.


      Nimimerkillä japsi menee aamuisiin huuruun niin että on haitaksi liikenteelle.

    • loganit

      Muinoin kun tuli käytyä voortti liikkeessä, siellä jäi mieleen yhden kopin ikkunassa ollut "ford on muutakin kuin hyvä traktori", vaikka sen piti olla volvon heiniä ;))

    • Retkuilija

      opel, ford, VW ja bemari. Saksanseisojia.

    • tsekkasin vaan

      näkyy olevan tällä hetkellä myynnissä yhteensä vain 80kpl yli 500000km ajettua autoa. Siellä näkyy olevan myynnissä myös muutama paljon ajettu (olettaen, että kilometrit on merkitty oikein) Toyotakin. Valtaosa paljon ajetuista myynnissä olevista autoista vaikuttaa kuitenkin olevan mersuja.

      • Mertsi Isberg

        mersumiehii. Osta miult hyvä mersuuu.


      • kuloinen
        Mertsi Isberg kirjoitti:

        mersumiehii. Osta miult hyvä mersuuu.

        veikkonen hyvää mesrua poije smyy.


      • Homo-Mertsi
        Mertsi Isberg kirjoitti:

        mersumiehii. Osta miult hyvä mersuuu.

        No sinä nyt olet yksi SAATANAN HOMO, vitun mannepelle!

        Mene murhaamaan ihmisiä ja potkimaan dildoa anaaliin, vitun reppana!
        Vitun alusvaatemalli, HEH HEH!!!


    • vaihdoin opeliin...

      Aika hyvä tuo fordi juttu.

      Pitää meinaan paikkansa: tarra hävis, laatu hävis. Koneet on edelelen hyvä, mutta kori...

    • Faktahan on

      että amerikkalaiset autot ne romuja on en näkisi mitään syytä miksi ostaa kyseisiä alitehoisia bensajuoppoja laiteita. Kesäautot on asia erikseen joku vanha impala on ihan hyvä cruisailuauto mutta ei tollasilla jokaisena päivänä ajele kukaan. Saksalaiset ovat kaikki hyviä autoja ja onhan niissä japseissakin joitakin yksilöitä. Itse olen kyllä VAG.n kannalla, bemari on hyvä mutta se on se legendaarinen kyrvänjatke ja mersu on oivallinen taksi millä nyt ei muuten kehtaa ajella jos ei kyseessä ole joku muu kuin C tai E. Euroautot ovat melkeinpä autojen parhaimistoa fiat voidaan poislukea.

      • 100 tkm:n testi

        Siitä näkyy mitkä ovat 100.000 km:n testin aikana olleet oikeita vikapesiä. Ettei vain olis sakemannit siellä hännänhuippuina.
        Sitten kannattaa katsoa suiomalaisen A-katsastuksen tilasto vaikka 10 vuotta vanhoista autoista. Siitä näkee, mitkä ovat todella kestäneet ajan hammasta vuodesta toiseen. Missä volkkarit ????


      • jep jaukka
        100 tkm:n testi kirjoitti:

        Siitä näkyy mitkä ovat 100.000 km:n testin aikana olleet oikeita vikapesiä. Ettei vain olis sakemannit siellä hännänhuippuina.
        Sitten kannattaa katsoa suiomalaisen A-katsastuksen tilasto vaikka 10 vuotta vanhoista autoista. Siitä näkee, mitkä ovat todella kestäneet ajan hammasta vuodesta toiseen. Missä volkkarit ????

        Onhan niissä sakeissakin eroja.

        Fordi ruostuu, kone kestää.
        Opelissa (uusissa) taas on todella hyvät pellit.
        Audi ja mersu ovat yleispätevän hyviä.

        jne.

        Että kyllä saksassa osataan, mutta sieltä lähtee myös paskaa. Kuten fordin pellit.


      • rryydmann
        jep jaukka kirjoitti:

        Onhan niissä sakeissakin eroja.

        Fordi ruostuu, kone kestää.
        Opelissa (uusissa) taas on todella hyvät pellit.
        Audi ja mersu ovat yleispätevän hyviä.

        jne.

        Että kyllä saksassa osataan, mutta sieltä lähtee myös paskaa. Kuten fordin pellit.

        Ole niin paska kuin Toyota.


      • mersu tasoo omg
        rryydmann kirjoitti:

        Ole niin paska kuin Toyota.

        Fordi on pressan auto verraten tojoon.


      • miksi vaivautua
        100 tkm:n testi kirjoitti:

        Siitä näkyy mitkä ovat 100.000 km:n testin aikana olleet oikeita vikapesiä. Ettei vain olis sakemannit siellä hännänhuippuina.
        Sitten kannattaa katsoa suiomalaisen A-katsastuksen tilasto vaikka 10 vuotta vanhoista autoista. Siitä näkee, mitkä ovat todella kestäneet ajan hammasta vuodesta toiseen. Missä volkkarit ????

        kun en lue 7-päivääkään. Löytyy järkevämpääkin luettavaa.


    • ui uii

      Ei mee autot jäähän kuten japsit ja koneet kestää PÄINVASTOIN. Vai miten olet lehdistä lukenut? Buahhhahhhhhhaa

      • ja näin sen on !

        Ei varmaan tarvi paljoa lehtiä lukea, kun voit ostaa japsin ja ajaa sillä kesäautollasi päin puuta ja ihmetellä että "katos ku veti huuruun tää katiska".

        Että puhutaan sit ku on oma auto, jookos ?

        Ja koneiden kestävyys vaihtelee automerkistä riippuen. Jotkut loistaa jotkut ei.


    • OnnelIinen

      kun vaihdoin neljä vuotta sitten perheen toisenkin auton saksalaiseen. Ei tule meille enää yhtään japsirimpulapaskaa!

    • Kake.
      • Coupe-

      • ------------>>
        Coupe- kirjoitti:

        Hieno Coupe:
        http://www.youtube.com/watch?v=eAR4FV1weho

        Vaan täysi paska.

        Lisäksi, tilastolaatu on aina tilastolaatu, oikea laatu on aivan jotakin muuta. Kertokaapas, että minkä vitun takia Esim. nettiautosta eikä mistään muualtakaan löydy ainuttakaan 350tkm ajettua Hyundaita..niin vitun apinat miettikääpäs sitä..

        Totuushan Hyundaista on, että auto on täysin laaduton romu kaikkine laaduttomineen sisämateriaaleineen yms., auton irvikuva joka kestää kasassa korkeintaan sen 300tkm, ruostuminenkin on Hyundai merkkisissä paskakasoissa todella hilpeää....

        Niin vitun jurpot. Mersuilla ajetaan miljoona, toyotakin pääsee lähelle, mutta miten on Hyundain laita..no senhän kaikki tietää..

        Arvostettu Dekra katsastusraportti, julkaistu 6.2.2010

        Saksalaiset autot menestyivät parhaiten ajokilometrejä painottavassa Dekra-katsastusraportissa. Tutkimus osoittaa saksalaisten autojen laadun olevan huippuluokkaa.

        Raportin parhaaksi autoksi nousi toistamiseen Audi A6, jossa oli vähiten vikoja kaikissa kolmessa ajomääräryhmässä. Paras japanilainen, Toyota Avensis, löytyy vasta 16. sijalta


      • e5ybw
        ------------>> kirjoitti:

        Vaan täysi paska.

        Lisäksi, tilastolaatu on aina tilastolaatu, oikea laatu on aivan jotakin muuta. Kertokaapas, että minkä vitun takia Esim. nettiautosta eikä mistään muualtakaan löydy ainuttakaan 350tkm ajettua Hyundaita..niin vitun apinat miettikääpäs sitä..

        Totuushan Hyundaista on, että auto on täysin laaduton romu kaikkine laaduttomineen sisämateriaaleineen yms., auton irvikuva joka kestää kasassa korkeintaan sen 300tkm, ruostuminenkin on Hyundai merkkisissä paskakasoissa todella hilpeää....

        Niin vitun jurpot. Mersuilla ajetaan miljoona, toyotakin pääsee lähelle, mutta miten on Hyundain laita..no senhän kaikki tietää..

        Arvostettu Dekra katsastusraportti, julkaistu 6.2.2010

        Saksalaiset autot menestyivät parhaiten ajokilometrejä painottavassa Dekra-katsastusraportissa. Tutkimus osoittaa saksalaisten autojen laadun olevan huippuluokkaa.

        Raportin parhaaksi autoksi nousi toistamiseen Audi A6, jossa oli vähiten vikoja kaikissa kolmessa ajomääräryhmässä. Paras japanilainen, Toyota Avensis, löytyy vasta 16. sijalta

        on hyvin sisäsiittoinen.


      • jkklhggyhjujk
        ------------>> kirjoitti:

        Vaan täysi paska.

        Lisäksi, tilastolaatu on aina tilastolaatu, oikea laatu on aivan jotakin muuta. Kertokaapas, että minkä vitun takia Esim. nettiautosta eikä mistään muualtakaan löydy ainuttakaan 350tkm ajettua Hyundaita..niin vitun apinat miettikääpäs sitä..

        Totuushan Hyundaista on, että auto on täysin laaduton romu kaikkine laaduttomineen sisämateriaaleineen yms., auton irvikuva joka kestää kasassa korkeintaan sen 300tkm, ruostuminenkin on Hyundai merkkisissä paskakasoissa todella hilpeää....

        Niin vitun jurpot. Mersuilla ajetaan miljoona, toyotakin pääsee lähelle, mutta miten on Hyundain laita..no senhän kaikki tietää..

        Arvostettu Dekra katsastusraportti, julkaistu 6.2.2010

        Saksalaiset autot menestyivät parhaiten ajokilometrejä painottavassa Dekra-katsastusraportissa. Tutkimus osoittaa saksalaisten autojen laadun olevan huippuluokkaa.

        Raportin parhaaksi autoksi nousi toistamiseen Audi A6, jossa oli vähiten vikoja kaikissa kolmessa ajomääräryhmässä. Paras japanilainen, Toyota Avensis, löytyy vasta 16. sijalta

        puolestaan ja 100000 km kestotesti. Se ei nimittäin valehtele. Se on maailman pisin kestotesti.

        http://www.iltasanomat.fi/autot/2242602


      • Anonyymi
        jkklhggyhjujk kirjoitti:

        puolestaan ja 100000 km kestotesti. Se ei nimittäin valehtele. Se on maailman pisin kestotesti.

        http://www.iltasanomat.fi/autot/2242602

        Ite omitnatut monia autoja... Bemari pelas oikee hyvin ja oli helvetin hyvä ajaa mutta konekilkkas. Kansihalkes kesken ajon. Audi oli kans hyvä muuten mut männät anto periks ja poks.. opelis kone kesti mut sähkövikoja ihan vitusti. Sit toyotan kone kyllä kesti mut huono ajettavuus ja ruoste söi ja sähköt vittuili.. mut sit on ollu 3 erilaista mersuu ja kaikki ollut parhaita ajoominaisuuksiltaan ku mitkään muut autot ja yhdessäkään ei ole ollut mitään vikaa! Ruostetta oli yhdessä mutta siitäkin päästiin ku vedettii ruosteet veks ja massattii. Mersu on paras! Best or nothing. Japseista paras on honda ja kaikista autoista paras on mersu. Vag tuotteet kannattaa kiertää kaukaa vitusti moottori vikoja niissä.


    • Anonyymi

      Ei tosiaan ole parhaita. Ylihintaisia vikaisia romuja. Taitaa hintalaatu suhteen kunkut tulla tänä päivänä ranskasta.

    • Anonyymi

      Sakuista kyllä mersu ollut kyllä paskin kaikista autoista mitä ollut. Aivan uskomaton ruostuun ja sähkövikoja riittää. Ei ikinä mersua.

      • Anonyymi

        Chrysleritkin kestää paremmin kuin yksikään saksan pajaseisoja. KOKEMUSTA ON, meillä on Sebring 2.7 vm. 06 ja Audi A4 vm.10. Sebringillä ajettu yli puolet enemmän n. 400 tkm ja on huoleton ollut, kun taas A4 on ollut täynnä huolia, voisi sanoa että kohta on jokainen osa vaihdettu kahteen kertaan. Tämä Audi on viimeinen saksalainen meillä, onhan noita ylimainostettuja vikapesiä ollut jo kolme ja nyt alkaa remontointi maistua puulta. Autoliikkeet eivät ota Audia vaihtoon kuin helvetillisen surkealla hyvityksellä ja aionkin myydä sen suoraan jos joku sattuis ostamaan, sais ainakin hemmetisti huolletun ja jokapaikasta korjatun auton, viimeksi vaihdatin sen maailman "parhaan ja kestävimmän" DSG-laatikon, kun hajosi jo toistamiseen. Turhaan tietämättömät parjaavat Jenkkejä, itsellä niitä on ollut useita ja kaikki ovat toimineet vain pienillä murheilla, tosin en osta niitä ns. Lauluautoja.


    • Anonyymi

      Minulla on 250d W124 korimallin E-sarjalainen mersu, jolla on ajettu yli 885 000km, ja eikä tunnu missään. Kyllä siinä kuulee ihanan diiseli 5 pyttysen murinan ja on kiva sillä vetää sladissa. Te kaikki jotka luulee että kaikki saksalaiset autot on huonoja, niin miettikää vielä uudelleen.

    • Anonyymi

      Mersut on ruostekasoja!

    • Anonyymi

      Bmw:t on rumia, vikapommeja ja Audeis paljo öljyn kulutus remppaa ja mersut on todellisia luksus vehkeitä muihin nähde. Toyota on tylsä munaton, mutta idioottivarma ja kestää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe