Lisävalot kaukosäätimellä kokemusta?

lisätuikku

Myydään motonetissä kaukovalojen asennusjohtosarjaa missä ohjataan kaukovaloja kaukosäätimellä jonka voi laittaa autonavaimienavaimenperään. Tässä olisi etuna vaan se että ei tarvitisi ählätä johtoa läpi rintapellin ja voi tuosta olla muutakin kivaa ominaisuutta..

14

6076

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

      Mulla ollut n. kaksi vuotta Sirius-merkkinen kauko-ohjattava rele autossa kiinni. Hyvin pelaa ja välttyi juurikin tuolta johdon vedolta rintapellin läpi ja katkaisijan asennukselta kojelautaan. Tosin en laittanut avainnippuun kiinni, vaan keskikonsolissa oli sopivasti kannellinen tuhkakuppi johon tuo kauko-ohjain sopi piiloon. En voi kuin suositella.

    • Alkku-Muntero

      Minkä takia lisävalojen asennuksessa pitäisi tuoda johto ohjaamoon?

      • g4434

        Joo voisi sen herätteen rosvota kaukovalojen johdoista mutta missä ne menee? Poltinkin pitää vaihtaa niin että ensin irroitetaan rengas ja sitten raotetaan sisälokasuojaa ja muljataan sieltä sitä poltinta, siellä ne johdotkin näkyy mutta ei sinne kahtakättä saa. Sulakerasian alla menee kimppu johtoja, mikä se niistä johdoista on kun ensin ottaa irti sulakerasian?

        Kerro toki vinkkejä.


      • --------------
        g4434 kirjoitti:

        Joo voisi sen herätteen rosvota kaukovalojen johdoista mutta missä ne menee? Poltinkin pitää vaihtaa niin että ensin irroitetaan rengas ja sitten raotetaan sisälokasuojaa ja muljataan sieltä sitä poltinta, siellä ne johdotkin näkyy mutta ei sinne kahtakättä saa. Sulakerasian alla menee kimppu johtoja, mikä se niistä johdoista on kun ensin ottaa irti sulakerasian?

        Kerro toki vinkkejä.

        Lisäksi ainakin tämän talven lumisateilla on välillä ollut helpompi ajaa ilman lisäpitkiä, vain auton omat pitkät käytössä. Sumuvalojenkin asennukseen tarvii katkaisijan, jos sellaiset turhakkeet haluaa autoonsa viritellä.


    • g5454g4

      Joo, ei onnaa kyllä sitten kovin helpolla lisävalojen johdotukset mun autoon.

      Kun on se kaksi vaihtoehtoo:

      1. Lisävalojen katkaisija sisätiloihin mutta kun johdon läpivienti on tehty niin vaikeeseen paikkaan että ei onnaa ilman kamalaa purkamista ja sellaseen en ala.

      2. Auton omista ajovaloista herätevirta mutta mutta nekin johdot menee jossain lähes näkymättömissä että yhtä vaika rasti sekin. Koska tässä autossa ei edes normaaliareittiä vaihdeta myöskään etuajovalopolttimoita eli honda jazz 2000 luvun.

      Jäljelle jää toi kaukosäätöinen asennus mikä kai onnistuu jopa minulta (varauksin).

      Yksi vaihtoehto olisi vielä että toi sulakepoksin voisi saada irti konehuoneen puolella että onko sen alla näkyvissä liittimiä yms tai että ylipäätään saisi sitten haettua sen herätteen ajovaloilta.

      • ''''''''''''''''

        Mitäpä merkitystä sillä on mistä polttimot vaihdetaan. Tarpeeksi, kun purkaa niin kyllä sieltä se johto löytyy ja siitä voi ottaa herätevirran. Siltikin laittaisin vielä katkaisijan noille valoille. Johdollisen tai johdottoman ihan makuasia. Laitoin juuri pari viikkoa sitten yhteen Focukseen lisäpitkät ja piti umpio irroittaa, että pääsi johtoihin käsiksi ja näki mikä on pitkien johto.


      • .............

        Ajeletko aina lisäpitkät päällä? Vai mitä tuo heräte tarkoittaa


      • . . .
        ............. kirjoitti:

        Ajeletko aina lisäpitkät päällä? Vai mitä tuo heräte tarkoittaa

        Sehän tarkoittaa, että lisäpitkät syttyy kun laittaa pitkät päälle ja sammuu kun vaihtaa lähivalot takas. Ja katkaisijalla voi valita, että palaako ollenkaa..


      • Saeseeker

        Aika myöhässä tulee kommentti mutta jospa tästä jollekin on apua. Laiton juurikin tuon motonetistä ostetun siriuksen kaukosäädinsarjan autoon. Toimii kyllä ongelmitta ja oli todella helppo asentaa. Ainut miinus on että aina kun viiksestä sammuttaa pitkät, niin lisäpitkät täytyy sen jälkeen aina kytkeä kaukosäätimestä uudelleen päälle. Katkaisija toimii sähköllä ja ainut siihen tuleva virtajohto on se herätejohto. Kun herätevirta katkeaa, palautuu katkaisija off asentoon.


    • 346545

      Työnnä herätejohto kaukovalojen sulakepaikkaan ja paina sulake paikalleen, ei tarvi etsiä johtoja tai vetää rintapellin läpi. Näin tein omassa ja hyvin on toiminut jo monta vuotta. Kyllä se kaukovalojen sulake ainaki on useimmiten helposti löydettävissä konehuoneessa.

    • Hei! Olen useita lisävaloja asentanut ihan johtoja yksitellen vetäen... Mutta nyt loppui ymmärrys tämän siriuksen kaukosäädin johto sarjan kanssa... Löytyi "irto johdon päitä" joille kaikille en löydä paikkaa.... Punainen johto haarukka liitin akku/ laturi, musta haarukka liitin varmaan akku maanpuoli/ ruuvilla maihin... Tuo tosi ohut johto ilmeisesti on herätejohto... Vihreä johto on mikä? Sitten jäljellä on nuo kaksi sinistä ja kaksi mustaa, onko ajatuksena että molemmille lisäpitkille tässä omat johdot, musta maa*2 ja sininen virta*2

    • Anonyymi

      Lisävalot kaukosäätimellä sama täällä mutta ongelmia on.
      Säädin ei toimi napista.
      Vihreä pitkä johto mihin tulee?
      ohjeen mukaan "kuoreen" mihin helevetin kuoreen? auton maalipintaan?akun kuoreen? renkaan kuoreen?pyörii mukana grrrrrr
      Laitoin plussaan ei toimi ei miinuksenkaan kautta,
      Boxin kyljessä lyhyt musta johto jossa suoja tulppa?

      • Anonyymi

        Sama ihmetys mullakin. Rele napsahtaa kun vihrees virta kaukolla. Harmaa tynkäjohto antenni?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama ihmetys mullakin. Rele napsahtaa kun vihrees virta kaukolla. Harmaa tynkäjohto antenni?

        Jos tarkoitatte sitä Motonetin sarjaa joka on tarkoitettu sumuvaloille ,se ei toimi kaukovaloilla illman lisärelettä. Se vaatii virran sekä parkkivaloilta niinkuin ohjeessa on sekä herätevirran kaukovaloilta jolla ohjataan tätä lisärelettä. Tämä lisärele pannaan ohjaamaan alkuperäisen releen maadoitusta , tämä systeemi on toiminut jo monta vuotta


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe