Myymälävartijana

Vartija

Seurailin väsyneenä pitkän päivän lopuksi kameroilla kahta nuorempaa tyttöä, jotka näyttivät epäilyttäviltä. Tytöt liikuskelivat viihdeosastolla ja pälyilivät ympärilleen. Vaatteisiin he eivät mitään saisi piilotettua. Molemmilla oli pieni kesämekko, kuuma kun oli keskikesällä.

Toinen tytöistä sujautti kassiinsa dvd: n ja katselivat vielä tovin muita leffoja. Katsoin kelloa seuraillessani kameroilla tyttöä ja huomasin sulkemisajan tulevan viiden minuutin kuluttua. Niin mun tuuria, kun pitäis päästä viimein kotiin.

Tytöt lähtivät eri aikaan kassoja kohti ja arvasin toisenkin vievän jotain. Odottelin tyttöjen tulevan kassojen läpi ja pysäytin seuraamani tytön. Toinen tyttö tuli pyynnöstäni mukaan koppiin.

Tytöt kävelivät edelläni enkä voinut olla katsomatta tyttöjen keinuviin peppuihin. Kesämekot eivät peittäneet kovin hyvin reisiä, juuri ja juuri peput.

Laitoin oven kiinni perässäni ja tytöt seisoivat hiljaa edessäni. Tiedustelin tiesivätkö tytöt miksi olivat täällä. Nyökyttelyä ja pälyilyä. Näin selvästi ettei tytöillä ollut rintsikoita, pystyt rinnat erottuivat mekon läpi, nännit olivat kovettuneet kummallakin.

Pyysin toista tyttöä istumaan ja toista eteeni tarkistukseen. Koskettaessani tyttöä tämä värähti.
Käteni liukuivat kainaloiden alta lantiolle ja vatsalle. Tytön peppu liikahti taaksepäin. Pikkareiden saumassa oli jotain jemmattuna ja tiedustelin sitä tytöltä. Ei osannut sanoa mitään.

Liu'utin käteni mekon alle kuumaa ihoa pitkin lanteille ja vatsaa kohti. Tyttö liikautti jalkojaan erilleen. Raotin pikkareita mekon alla ja otin löytämäni tupakka- askin pois. Samalla tunsin pikkareissa kiinni olevan hintalapun. Tyttö myönsi varastaneensa ne, muttei suostunut ottamaan niitä pois.

Tyttö nojautui pöytää vasten ja jäi odottamaan. Otin saumoista sivuilta kiinni ja vedin pöksyt alas hitaasti. Kyykistyin alas pikkareiden ollessa nilkoissa. Pikkarit olivat kostuneet ja arvelin tytön kiihottuneen kosketuksistani.

Laitoin löytyneet pöydälle ja pyysin toista tyttöä eteeni. Edellinen tyttö istui pöydälle ja avsi hieman jalkojaan. Hoikat reidet eivät peittäneet tytön alapäätä, joten pieni karvakolmio näkyi selvästi. Tyttö hankaloitti oloani aikalailla.

Toisella tytöllä sama homma ja minä sain ottaa tytön housut pois yhtälailla. Pyysin tytöt istumaan toiselle puolelle pöytää ja vilkaisin kelloon, joka oli jo 20 yli sulkemisajan.

Tyttöjen kasseista löytyi pari dvd:tä, purkkaa, ehkäisypillereitä, kelakortit, tupakkaa, kännykät, jotain rasvaa ja meikkejä. Kelakorteista päätellen tytöt olivat reilusti yli 16- vuotiaita. Kerroin normaalin saarnapuheen, jolla ei ollut hirveästi vielä ollut vaikutusta edellisiin nuoriin.

Toisen kortista tunsin tutun sukunimen, samanniminen asui viereisessä huoneistossa uudessa rivitalokämpässäni. Kysyin tytöltä asuiko tämä samaisessa osoitteessa, tyttö myönsi ja sanoi nähneensä minut työvaatteissani.

Otin tavarat, laitoin ne muitten varastettujen tavaroiden joukkoon. Päästin tytöt menemään ja sanoin tekeväni tämän vain kerran. Tytöt hyppäsivät kaulaani ja kiittivät kauniisti sinisillä silmillään. Tytöt muiskauttivat suukon poskelleni ja toinen tyttö puolivahingossa osaksi huulilleni. Kieli lipaisi huuliani ja outo väristys meni vartalossani. Tyttöjen tiukat vartalot tuntuivat kankaan läpi. Tunsin kovettuvani tyttöjen kuumista katseista ja kuumista vartaloista.

Naapurin tyttö vilkaisi etumustani ja hymyili kauniisti. Päästin tytöt sivuovesta ulos ja he sanoivat muistavansa minut hyvällä.

Lukitsin kaupan ja aloin tekemään lähtöä kotiin. Normaalisti vaihdan vaatteet työpaikalla, mutta oli perjantai ja mä olin jo ylitöissä.

Ajoin auton paikalleni ja suunnistin kohti kämppääni. Naapurintytön isä grillaili takapihallaan ja pyysi mukaan. Sanoin käyväni suihkussa ja lupasin tulla myöhemmin. Kello oli kuitenkin vasta seitsemän.

Päästessäni sisään ja maistettuani olutta huikan, ovikello soi etuovella. Tytöt kaupasta olivat ovella ja pyysivät päästä sisään hetkeksi. Katsoin tyttöjä päästä varpaisiin. Vaaleat hiukset saparoilla, ruskettuneet ihot, tiukat paljastavat mekot puolireidessä jos niinkään alhaalla, ei kenkiä.

Tytöt tulivat ohitseni sisään ja katsoin näkikö kukaan.

"Sä näytät seksikkäältä..." Tytöt tulivat eteeni ja työnsivät mut seinää vasten. Toinen kiskaisi paitaani pois housuista ja liu'utti kuuman kätensä vatsalihaksiani hivellen.

Toinen yritti avata varustevyötäni, mutta hennot kädet ei saaneet sitä auki. Tyttö hipelöi teleskooppipamppuani ja käsirautakoteloani. Avasin
vyön ja tiputin sen lattialle. Tyttö meni kontalleen eteeni ja avasi housuni. Tytöt kampesivat kalun ulos boxereistani ja alkoivat nuolla vartta molemmin puolin.

Otin paitani pois ja haroin tyttöjen hiuksia heidän maistellessaan kulliani. Tytöt lopettivat ja vetivät mut makuuhuoneeseeni. Mua pyydettiin riisumaan kaikki vaatteet heidän katsellessaan.

Tytöt ihastelivat jäykkää suonikasta kaluani ja kehuivat lihaksikasta vartaloani. Tytöt kaatoivat mut sängylle selälleni makaamaan. Toinen tytöistä tuli suutelemaan mua pehmeillä herkullislla huulillaan. Tytön kieli liikkui ahnaasti suussani hakien kosketusta kieleeni. Tyttö kampesi vatsani päälle istumaan nostaen mekkoaan hiukan ylemmäs.

Tyttö(Jonna) liukui alemmas koskettaen pillullaan kaluani. Jonnan suu aukesi hänen huokaistessaan raskaasti. Terska kiusasi pimpsaa ja tyttö kiehnasi alapäätään mua vasten. Jonna istui kaluni päällä ja riisui mekkonsa vetäen sen päänsä yli. Tyttö kostutti sormiaan suussaan ja hieroi nännejään märillä sormillaan.

Naapurin tyttö(Maija) tuli kasvojeni ylle hajareisin lukitsien käteni jalkojensa alle. Mekon alla näkyi paljas ajeltu kostea pillu. Malttamattomana odotin päästä maistamaan tuota raikasta nuorta pimpsaa. Tytöt olivat kasvot toisiansa kohti ja kuulin heidän suutelevan kiihkeästi.

Kurotin kielelläni Maijan hunajaa kohti ja sain viimein kosketuksen tuohon herkullisen näköiseen eittämättä tiukkaan pilluun. Tunsin kuinka sydämeni hakkasi, tällaista tilannetta tuskin tulee enää koskaan.

Maija inahti maistaessani hänen maukasta tuheroaan. Samalla Jonna nosti kaluni ylöspäin ja sovitti sitä tiukkaan pimppaansa. Terskan upotessa tiukkaan pilluun tyttö huokaili ja inisi kovaäänisesti.

Mulla oli täysi työ olla tulematta vielä. Katsoin nuollessani Maijan pillua kuinka kaunis peppu hänellä oli. Maija levitti käsillään pieniä tiukkoja pakaroitaan ja näin kauniin suklaareiän silmieni edessä. Maija katsoi mua olkansa yli silmien välillä painuen kiinni koskettaessani klittaa.

"Pussaa mun suklaareikää...kiltti, jooko?" Samalla Jonna painoi lantionsa alas syvemmälle. kulli painui kokonaan tyttöön.

Maija katsoi mua halukkailla silmillään pussatessani tiukkaa anusta.
"Ihana suu...maista mua...nuole sitä..." Kiihotuin tytön sanoista ja raskaista huokailuista
vartalon kiemurrellessa ylläni.

Jonna ratsasti kalullani kuin viimeistä päivää ja yritin ajatella jotain muuta kuin näitä pornoja tyttöjä.
"Iso kulliiihhh....ihana mies...mä saan...mä saan
pian...nai mua isolla elimelläs!" Jonna riehui ratsastaessaan päälläni ja vapisi orgasmin kourissa. Maija kiusasi mua pillullaan vieden sitä välillä kauemmas kieleltäni.

Jonna nousi päältäni ja sanoi menevänsä suihkuun ja poikakaverinsa luo yöksi.

Maija kumartui imemään kovaa kaluani, joka maistui hänen kaveriltaan. Päätin ottaa ohjat ja kaadoin tytön viereeni lukitsien tytön jalat kainaloitteni alle. Maija makasi allani avuttomana
huokaillen. Tytön alapää oli avoimena ollessamme kuusysissä tyttö allani.

Kiusasin tyttöä joka aneli että lopettaisin kiusaamisen ja tulisin sisään. Maistelin klittaa ja häpyhuulia hellästi, nuolin reisien sisäpintaa ja pakaroiden väliä. Maija lutkutti kaluani kiihkossa ja otti sen syvälle kurkkuunsa. olin jo tulla tytön suuhun.

Nousin Maijan päältä ja kävin hakemassa käsirautani vyöltä. Tyttö makasi selällään, hieroi pieniä tissejään ja tuijotti kaluani.
"Nai mua kiltti vartija...nai sun omaa teinipilluas...saat tehdä mitä haluat...mä oon sun aina.."

Laitoin Maijan rautoihin sängynpäätyyn tytön kiemurrellessa ja yrittäen hinkata pilluaan mun kaluuni. Asetuin kontalleni Maijan haaroihin ja kumarruin näykkimään pieniä terhakoita tissejä. Terska kiusasi tytön paljasta ja liukasta pillua.

Tunsin kuinka terskani osui liukkaaseen paljaaseen Maijaan. Tyttö kietoi jalkansa ympärilleni ja sai kullini sisäänsä. Maija huusi olkapäätäni vasten, ettei kaikki ääni kuuluisi isälleen pihalla.
"Maija mä en kestä kauaa...sulla on niin tiukka ja herkullinen pillu."
"Sano se vielääähhh...sano se ..." Tyttö vapisi ja tärisi kuin horkassa painaessani kullini syvälle tiukkaan pilluun. Käsiraudat kolisivat tytön rimpuillessa orgasmin aalloilla.

Nostin ja taitoin tytön jalat hänen päänsä viereen ja painoin vielä syvemmälle Maijan tissien täristessä. Maija katsoi mua silmiin ja sanoi värisevällä äänellä:
"Anna tulla vain...anna mulle sun spermaa..."
Vatsastani kouraisi katsoessani tyttöä silmiin ja kuunnellessani häntä.

Sperma purkautui kovalla voimalla ja tuntui ettei se koskaan lopu. Tyttö suuteli mua kosteilla herkullisilla huulillaan.

Me herättiin ovikelloon ja muistin luvanneeni mennä Maijan isän kanssa grillaamaan. Tyttö lupasi tulla toiste uudelleen. Ja tulihan Maija...

12

14649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2Horny4U2Handle

      Mä tykkäsin... Siis ahh... Vartijat on unelmia ;)

      • Vartija

        Ootko varma, etten pystyisi käsittelemään. Ollaankos sitä villikissoja?


      • 2Horny4U2Handle
        Vartija kirjoitti:

        Ootko varma, etten pystyisi käsittelemään. Ollaankos sitä villikissoja?

        Saatankin olla aikamoinen villikissa... ;)


    • Jussi_03

      Maijan isä voisi tulla mukaan... Jonna tulee takas.

    • kello

      vartijalla heittää aikataulu,tai aika menee kuin siivillä tuommoisissa touhuissa.
      Työt loppuvat klo. 20.00 ja tulee kotiin vasta klo. 07.00. Mutta ei se mitään,kunhan vaan fantasioita riittää ja mielikuvitusta,laittaa niitä muidenkin luettavaksi.

      • mikko

        kello oli 20 (min) yli sulkemisajan eli varmaankin 18.20 ja sitten vartija tuli kotiin klo 07 PM

        =)


      • kello
        mikko kirjoitti:

        kello oli 20 (min) yli sulkemisajan eli varmaankin 18.20 ja sitten vartija tuli kotiin klo 07 PM

        =)

        voi kurjuus, sinä onneton tulit pillaamaan minun vahiniloni. Just kun olin saamaisillani vartijan kiinni valehtelusta. Sehän se tietysti hämäsi, kun täällä ollaan totuttu siihen,että kaupat menevät kiinni perjantaisin klo. 20.00-21.00 ja minä luin sen niin, että kaupankiinni laitto aika olisi 20 eli oli jo yli sulkemisajan.


    • xxx

      Mistäs päi tää seksikäs myymälävartija on?ikää on?tollane ois hienoo mut ehkä myymälävartijan kaa kahestaa;)

    • ööö

      Upeeta, jatka! Hyvin kerrottu, loistava stoori :)

    • pipsa

      hei oikeesti,eihän toi voi olla totta :(
      pikkasen actioniä mukaan...

      • tylsä

        olet


    • Aaahh...

      mmm...koskettelin itseäni koko tän tarinan ajan. Saisit tulla naimaan mua millon vaan. Mietin sun kullias kun käyn nukkumaan... Mmm...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe