Raamattu VS Koraani

Jumalan Lapsi

Raamattu on vanhempi teos kuin koraani ja Juutalaisten Tanakh joka on Kristittyjen Vanha Testamentti oli koossa n. 1000 vuotta ennen mahometia. mahomet syntyi n. 570 JKR. Vanha Testamentti on kirjoitettu 1400-400 EKR ( ennen Kristusta ).

http://fi.wikipedia.org/wiki/Vanha_testamentti

Tuosta Vanhasta Testamentista löytyvät Messias Profetiat jotka Jeesus sitten toteuttaa Uudessa Testamentissa.
Uusi Testamentti on kirjoitettu 50-150 JKR

http://gamma.nic.fi/~jlindell/messias.htm

Mikään Profetaalinen kirjoitus ei varmenna ja ennusta mahometin tuloa ja ilmestymistä, kuten Vanha Testamentti varmentaa Jeesuksen tulemisen ja ennustaa.

Kumpi on suurempi Jeesus vai mahomet. Jeesus teki suuria ennen näkemättömiä ihmeitä: herätti kuolleita, paransi sairaita, käveli veden päällä, ruokki tuhansia 2 kalalla ja 5 leivällä. mahomet ei tehnyt yhtään ihmettä.

Jeesus käskee rakastamaan vihamiehiään ja vihollisiaan ja kääntämään toisen posken. Jeesus ei halunnut väkivaltaista uskoa. koraani ja mahomet taas antoi luvan hävittää eri uskovaiset muut kuin islamiin alistetut.

Jeesus sanoi opetuslapsilleen että he ovat tulleet Elävän Jumalan Lapsiksi, mahomet taas opettaa että muslimi on allahin orja ei Jumalan lapsi.

allah sanoo olevansa kuun jumala ja Jeesus on vertauskuva auringosta. Raamatullisesti ajateltuna kuu on vertauskuva pahasta eli saatanasta. Aurinko taas hyvästä eli Jeesuksesta

mahomet ja baphomet nimi kuulostava samalta ja sointuvat samalla tavalla, annas kun katsotaan mitä sana baphomet sana tarkoittaa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Baphomet

Tässä on vielä lisää faktatietoa koraanista ja mahometista jos olet muslimi niin suosittelen vakavasti tutustumaan seuraavaan aineistoon:

http://www.answering-islam.org/suomi/index.html

Jeesus rakastaa sinua ja haluaa ottaa sinut armoliittoon kanssaan ja uskon ja parannuksen kautta tehdä sinusta Elävän Jumalan Lapsen.

Siunausta tiellesi eräs kaidan tien kulkija Jeesuksessa Kristuksessa

8

747

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rompix

      Huomaa, että olet aika juntti siitä, miten käytät isoja ja pieniä kirjaimia. Kaikki Jeesukseen liittyvä on isolla ja kaikki Allahiin ja Muhammetiin (oikeinkirjoitus?) on pienellä, jopa virkkeen alkaessa sanalla Allah.

      Mutta joo ateistina en sen enempää kommentoi sinun muslimien käännytysyritystä, muuten kuin että veikkaan ettet kovin hyvin onnistunut.

    • vitun pelle

      Nauran sulle. En ole uskovainen millään tavalla mutta tekstisi on kuvottavaa.
      Älä kritisoi uskonnosta saatanan juntti kun väität vain itse olevasi paras / oikeauskoinen. Huomaa kyllä että olet itsekäs, vaikka uskovaiset ovatkin useimmiten tätä.
      ISLAM - KRISTINUSKO = Sama paska, eri persereikä

      • Anno

        Raamatussa lukee: "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Älä pidä muita Jumalia." -> Muut ovat viheliäisten pakanoiden belsebuubeja.


      • öbvvcs
        Anno kirjoitti:

        Raamatussa lukee: "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Älä pidä muita Jumalia." -> Muut ovat viheliäisten pakanoiden belsebuubeja.

        islamilaisuus,kristinusko ja juutalaisuus on samaa valehtelua kaikki!


      • siunausta

    • Lauriv1

      minä uskon että Jeesus on ainut tie Jumalan luo ja että koraani ei ole Jumalan sanaa vaan tulee perkeleeltä, kun Raamatun pelastussanoma lähti leviämään ja ihmisiä pelastumaan niin saatana loi kopioivan opin jotta saisi kadotuksen mukaansa mahdollisemman monta ihmissielua. Sitäpaitsi ensin oli Raamattu ja sitten vasta koraani.

      et silleen voit tarkistaa tämän vikipediasta jos haluat

    • tanukka-vanukka

      islam on totuus.miten on mahdollista että jos raamattu ennustaa nyk.lähi idän tilanteen ja paljon mutta,muttei mainitse sanaakaan muhammadista jonka mukana tuli maailman suurin uskonto,merkittävä vastavoima kristinuskolle?jos haluat yrittää käännyttää minut,muslimin,ota yhteyttä:[email protected]

      • jesselihjlk

        Jeesus sanoi opetuslapsilleen:
        »Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia. Hedelmistä te heidät tunnette. Eihän orjantappuroista koota rypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita. Hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, huono puu kelvottomia hedelmiä. Ei hyvä puu voi tehdä kelvottomia eikä huono puu hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, kaadetaan ja heitetään tuleen. Hedelmistä te siis tunnette heidät.»


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe