Sama vanha laulu

Kylläpäs onkin mukava huomata pitkästä aikaa tänne eksyneenä, että vanha "lempiaiheeni" on jälleen nostamassa päätään. WinCapitan ympärillä tapahtuu, kiitos uuden ja uljaan WC Oy:n.

Mutta mutta, valitettavasti täytyy todeta, että sama vanha laulu jatkuu. Mitään uutta, ainakaan capitaattien puolelta, ei ole tuotu esiin. Sen sijaan kaikki "joutuvat edelleen vastuuseen", aivan kuten joutuivat joskus puoli vuotta sitten täällä vierailessani. Vastuuseen ovat joutumassa mm. kaikki, jotka uskaltautuvat esittämään eriävän mielipiteen WC:n (ja tämä käsittää niin vanhan kuin uuden) ansaintalogiikasta ja/tai rehellisyydestä, muro, jotka julkaisivat aikoinaan täysin suojaamatta olleen jäsenrekisterin jne. jne.. Totuus ei edelleenkään pala tulessa, mutta aika alkaa käymään pitkäksi sitä odotellessa. Edelleen joudumme odottelemaan niitä luvattuja "ulkomaisten lehtien" paljastusartikkeleja jotka aikoinaan luvattiin ja H. Kailajärven kaiken paljastavaa videota, jonka tekemiseen hänellä on kyllä ollut jo riittävä aikaa.

Huomion kiinnittää jälleen kerran uuden WC:n julkisuusprofiili, aivan kuten edeltäjänsäkin. Tällä kertaahan ei WC -uskovaisilla luulisi olevan juurikaan valittamista, tiedotustilaisuus Espoossa sunnuntaina 07.03. keräsi kiitettävästi palstamillimetrejä ja televisioaikaa. Keräsi, vaikka itse tilaisuus oli oikeastaan tiedotustilaisuuden irvikuva. Tiedottajat, eli uuden WC:n hallitus, lukivat paperista liirum-laarumia, paikalla olleiden tiedotusvälineiden kysymyksiin ei vastattu ellei niitä oltu lähetty etukäteen. Eikä hankaliin etukäteiskysymyksiin vastattu lainkaan. Eli sanalla sanottuna, tilaisuus ontui ja vahvasti. Keskustelin tilaisuuden jälkeen usean kolleegan kanssa ja yleisin tunne joukossamme oli lähinnä hämmennys.

En nyt ota kantaa sen enempään siihen, että kuinka laiton/laillinen tai toimiva/toimimaton tämä uusi WC on, mutta edelleen julkituon ihmetykseni siitä, ettei edellä mainittua tilaisuutta saada se "oma sanoma" esille käytetty paremmin hyväksi. Vanhan klubin käyttämä tiedotuskanava on jo osoittautunut toimimattomaksi/turhaksi, ja tässä kohdin olisi ollut oiva tilaisuus kirkastaa uuden osakeyhtiön kilpeä. Mutta ei, sen sijaan asiat jätettiin jälleen kerran sumuverhon taakse, joka on omiaan lisäämään huhuja ja spekulaatioita. Joka ei varmasti tyydytä sitä "perussijoittajaa", joka näki edes pienen toivonpilkahduksen uudessa yhtiössä.

En tiedä minkälaisen tiedotusopin nämä uuden yhtiön hallituksen jäsenet Tanninen, Kärkkäinen, Lusenius ja Tamppari ovat aikaisemmissa bisneksissään saaneet, mutta toimiminen rakennusliikkeen, verkostomarkkinoinnin, kalusteliikkeen ja suora/telemarkkinoinnin parissa ei näytä antavan pohjaa julkisuuden kanssa toimimiselle. Ei ainakaan jos esimerkkinä pidetään tuota Espoon tilaisuutta.

Niinpä ojennan jälleen kerran auttavan käteni. Kuten olen aikaisemminkin luvannut, lupaan tuoda pitävät todisteet, lailliset toimintatavat ja toimivat ansaintalogiikat riittävällä voluumilla julkisuuteen, jotta turha kiehunta yhtiön ympärillä saataisiin loppumaan. Jos niitä löytyy. Ja kuten aiemmin, en odota saavani "tulet kyllä huomaamaan" tai "tulevaisuus tulee näyttämään" -tyyppisiä todisteita, vaan aivan konkreettista faktaa. Minut tavoittaa edelleen, kuten aikaisemminkin, vaikka lähettämällä viestin nickini kautta.

14

479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitten...

      Mitenkäs se sinun kirjan kirjoittamisesi edistyy?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      560
      3352
    2. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      40
      1465
    3. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      51
      1301
    4. Kuka on Suomussalmen rikkain mies?

      Jättäkää nimi pois, mutta antakaa sen verran vinkkiä, ettei erehdystä voi tulla. Ammatti pittää mainita.
      Suomussalmi
      34
      1284
    5. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      166
      1237
    6. Olipa kärsimystä kuunnella Martinaa huomenta suomessa

      Voi hyvää päivää sitä ulostuloa ja mitä liibalaabaa päästi suustaan. Esim. Kaikki äidit tietää mitä se arki on, what, mu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      1193
    7. Volkkari olkoon tunniste....

      Ajattelen sua, en ole unohtanut. Vanhemmalle miehelle...
      Suhteet
      102
      1040
    8. Tiesitkö nainen että olen

      Tavattoman epävarma itsestäni. Pienikin takapakki tahaton tai tahallinen voi särkeä paljon ja vaikuttaa käytökseeni teh
      Ikävä
      47
      972
    9. Tunnusta pois

      Tykkäät katsella mua
      Ikävä
      60
      922
    10. Idän uskontojen viisaita tekstejä...

      ... luettuani tulin siihen tulokseen, että esim, sielunvaellusessa en halua syntyä satiaiseksi jonkun h...an perzeezeen.
      357
      824
    Aihe