Miten voidaan määrätä...

JonesHenry

200 euron henkivero? Eikö tuo riko EU:n kilpailulainsäädäntöä, että yksi media voi periä kaikilta Suomalaisilta talouskohtaista HENKIVEROA? Mikäli summaa ei jaeta tasan kolmeen pekkaan Almamedian ja SanomaWSOYN kanssa kysessä on Euroopan kilpailulainsäädännön rikkominen, eli käräjille vaan, aivan kuten autoverokin! Ja mikäli maksu todella tulee voimaan, sitä pitäisi NOSTAA, eli jotta MEDIAMAKSU saataisiin vastaamaan sen todellista reaaliarvoa jaettuna kolmella, olisi oikea summa suunnilleen 600euroa vuosittain. Mutta ei hätää, sossuhan maksaa;=))

4

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vielä pihisee

      hengittämisestä.

      Ei se ole vero vaan maksu. Vero on prosenttiosuus jostakin summasta. Tässä ei ole summaa, joten se on lisälasku.

    • oikeus paikallaan.

      Minusta TV maksua ei tarvii ollenkaan,ja jos maksu laitetaan,sen pitää olla mahdollinen ostaa vaikka vain kuukaudeksi.Maksu voisi olla enimmillään 5€ kk.Paras vaihtoehto on tietenkin,että joku kortti systeemi,joka katsoo se ostaa kortin.Näin esim.sokea ei joutuisi pakkorahastuksen uhriksi.

    • ei maksua

      Olen kyllä sitä mieltä että tälläinen PAKOLLINEN mediamaksu on laiton, moni ihminen joutuu maksamaan palvelusta jota ei käytä eikä tarvitse. Jos tämä maksu tulee valitan EU-tuomioistuimeen, enkä suostu maksua maksamaan, katotaan riittääkö valtuudet maksun ulosmittaamiseen.

      Sillä ylellä on reilut kolme tuhatta ihmistä töissä...mitä tekemässä...? tuollaisella väkimäärällä tungetaan amariikkalaista paskaviihdettä ja loputtomia uusintoja, samoja uutisia aamusta iltaan... onkohan henkilökuntaa hiukan liikaa ... ja tietenkin päälliköitäjotka on saaneet poliittisen palkintoviran yleltä, paikallaolokaan ei ole aina tarpeen, kunhan palkkansa vaan kuittaavat.

    • hallitus ulos

      On tulos lähes puhdasta paskaa. Kun nämä viisaat tienaa vähintään 10000 e/kk, niin 200 e ei tunnu yhtään missään. Mut kun tienaa alle 700 e/kk, niin sama summa alkaa jo tuntumaan.

      Pitkään nämä nerot miettivät, mutta eivät saanet päätöstä. Nyt MIETITÄÄN pitääkö sittenkin antaa alennusta, niille joilla ei ole varaa maksuun. Viittuu voi vaan sanoo, et nämä päättäjät on tyhmää väkee. Ei ole kerrottu otetaanko 200 e 1.1.2012 tililtä vai jyvittyykö maksu 12 erään (16.67 e)? Millään prosentti lisäyksellä otettaessa homma ei toimi. On "esitelty", et tulonhankintaosaa korotettas tuolla 200 e, jolloin se kompeinsoisi asiaa, tosin se kompensoi myös RIKKAIDEN maksun, joka on väärin.

      Ainoo fiksu juttu on POISTAA koko maksu ja ottaa tarvittava hillo veotuotosta ja vähentää esim. lainaamista, kun tuhlarit ei ymmärrä mitään priorisoinnista. Hesan herrakin näkee fantasiaunia uusista mega hankkeista, johon ei ole rahaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe