Aihealueet

Listaukset

  Kukko Pullo

  Aito tieto kiinnosta

  Tietääkö kukaan kenen valmistama on Kukko pullo? Pullo on kirkasta lasia ja pullon sisällä on oranssia ja kirkasta lasia. Pullo on hieman pyöreähkö ei aivan pyöree, ja sivulla menee röpelö ohut koriste ylhäältä alaspäin, samoinko pohja on aaltoileva. Pullossa on pitkä kaula ja pullon korkeus on 30cm pullo on painavahko.

  4

  643

   Vastaukset

   • Siis pullon kukko on oranssia lasia paitsi heltta ja pyrstö ovat kirkasta lasia muuten pullo on kokonaisuudessaa kirkasta lasia.

    • ovat venäläistä alkuperää


    • design asiantuntija kirjoitti:

     ovat venäläistä alkuperää

     Itselläni on kukkopullo, jossa kukko on kirjava ja heltat oranssit. Riihimäen lasipäivillä asiantuntija arvioi sen ehkä olevan kotimaisen, Hagelstam taas kääntyi värien perusteella Italian suuntaan.
     Vaikea noista sanoa, ehkä kirkas saattaa olla venäläinen.


   • Nykyisten tietojen perusteella saattaisi olla Kiikalassa Johannislundin lasitehtaalla valmistettu. Varsinais-Suomi.

   SEISKA.FI

   • Suomalaiskiekkoilija Oula Palveen amerikkalainen tosi-tv-rakas Haley rohkeassa nöpötyskuvassa – kestääkö suhde Oulan muuton Ruotsiin?
   • 70 vuotta täyttävä Juhani Tamminen puhkuu energiaa: voisi vaikka tarttua maapalloa kahvoista – ”En voisi kuvitellakaan jääväni eläkkeelle!”
   • Dramaattiselle suhteelle sokkiloppu: Temptation Island Suomen Josku ja Karim erosivat - yllättävä ilmoitus somessa!

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    258
    11773
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    319
    7279
   3. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    66
    1600
   4. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1388
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    74
    1279