Aihe

toimii/ei toimi

tonimikael82

ja tänään aiheena -91 vectra ja käynnistys ongelma. vikaa oon saanu rajattua bensapumpun alueelle eli välillä pumppu lähtee päälle ja välillä ei. ja te jotka meinaatte vastata heti vaiha pumppu toope niin malttakaa.sillon kun ei oo toiminu niin oon mitannu bensapumpunliittimestä (penkin alla) niin virtaa ei oo tullu, myös sillon kun ei pelitä niin rele napsahtaa pellin alla ja sillon kun toimii niin ei napsu. taustasta sen verran että on ollu kahella korjaamolla ja sanottu ettei vikaa oo ja rele on testattu korjaamolla ja toimi.. tästä huolimatta aattelin vaihtaa releen ja kattoa mitä tapahtuu. niin ja tätä auto on tehny jo melkein tämän talvea et jos pumpussa ois vika niin kai se ois jo paukahtanu lopullisesti! lauhalla ilmalla tuntuu toimivan paremmin... onko samanlaisia kokemuksia tai onko antaa jotain vinkkiä jos ei oo releessä vika missä ei kuulemma oo???

2

316

  Vastaukset

  • toi sun selostus?
   Eli yksinkertaisesti mitä se auto tekee lähteekse käyntiin vai ei, nykiikö se sammuilee, kerro vähän enemmän miksi epäilet jotain bensapumppua.
   Eli jos nykyisin autoissa on bensapumppu on se sähköinen.
   Mekaninen lopettaa toimintansa heti ku se auto sammuu eikä mene eteenpäin sähkönen taas kun sähköö ei mene eteepäin.
   Luulisin sinun puhuvan sähkösestä kun puhut mittaamisesta joten kun se pumppu ei toimi aina niin virtalukosta laitetaan virta päälle ja pumppu toimi joskus mutta ei aina.
   Eli pyshtyykö auto vai mitä tekee? jos toimii katkonaisesti niin virta katkeaa välillä ja jos sinun selityksestä virta toimii penkinalle niin ei voi jäärä muuta vaihtoehtoa kun virtalukon pohja.
   ps. ei ne korjaamotkaan välttämättä mitään tyhjentäviä vastauksia anna joten kantsii vaikka vaihtaa korjaamoa tai asiantuntija miestä.

   • en epäile bensapumppua, mitannu bensapumpunliittimestä (penkin alla) niin virtaa EI oo tullu.

    yksinkertasesti auto ei lähe toisinaan käyntiin, käynnistyttyään auto toimii täysin moitteetta eli ei nyi eikä katko.
    virrat kun kääntää päälle niin kuulee kun bensapumppu lähtee päälle, sitä ääntä kun ei aina kuulu ja siitähän syystä ei lähe aina käyntiin.
    kyllä bensapumppu on sähkönen.
    sellasta vinkkiä oon myös saanu et voi olla virtalukon pohja
    releen kokeilin vaihtaa ja se ei vaikuttanu.
    nyt kun ilmat on lauhtunu niin on toiminu paremmin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13036
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   8983