Miettikääpä kansaa

Kuka päättää häh

Ajatelkaapa kaikki te noin 15-20 -vuotiaat jotka täällä huudatte Yleä vastaan. Miettikää, mikä on tällä hetkellä Suomen kansan ikäjakauma. Oikein. Isot ikäluokat, heitä pelkästään on yli puoli miljoonaa, sotien jälkeen syntyi 100 000 lasta viitenä vuotena peräkkäin. Plus muut vanhat, sanotaan yli 40-vuotiaat.

He ovat tottuneet saamaan Ylen ohjelmat ja tottuneet myös maksamaan niistä.

Mitä merkitystä tällä on? Se, että kyseiset ikäluokat käytännössä päättävät ja hallitsevat tätä maata ja myös pitävät huolen siitä, että Yle säilyy nykyisen kaltaisena radio-, tv- ja nettitalona. Noin suurin piirtein.

Siinä on ihan turha veivata vastaan. Ennemmin kannattaisi pyrkiä painostamaan sisällöllisiin uudistuksiin kuin ajamaan koko systeemiä alas.

4

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ee

      että mikä näistä esillä olleista vaihtoehdoista on sellainen, mikä ajaa YLEn alas?

    • hohhoijaa.....

      "Ajatelkaapa kaikki te noin 15-20 -vuotiaat jotka täällä huudatte Yleä vastaan."

      Oikeinko kyselytutkimuksen on lammas tehnyt kun kuvittelet ylettömien iät tietäväsi? No voin sanoa että perseelleen meni. Täällä on ihmisiä nuorista vaareihin.

      "He ovat tottuneet saamaan Ylen ohjelmat ja tottuneet myös maksamaan niistä."

      Maksakoot kaikessa rauhassa. Muilla ei ole mitään velvollisuuksia elättää ylen kaltaista roskaluukkua ja niiden suojatyöpaikkoja. Ja tuo "tottuminenkin" kertoo siitä ettei joillakin vain ole kanttia pistää pistettä pakkosyötölle ja rahastukselle. Nykyään useimmat ihmiset ovat tottuneet maksamaan vain siitä mitä käyttävät ja tarvitsevat. Kaikenlainen pakkosyöttö ym. vedetään vessasta alas, niinsanotusti.

      Koskaan en ole tv-lupaa maksanut enkä tule maksamaankaan. Mitäpä sanoo lammas siihen? Ylen törkytuputtajat säälittävine tv-kyylineen eivät ainakaan ole mahtaneet yhtään mitään. yle laittakoon ohjelmansa kortin taakse niin hommaan tulee jotain järkeäkin ja siitä roskasta maksavat silloin vain ne ketkä sitä haluavat katsoa.

      • Kuka päättää häh

        Sori, mutta vaikken ole kaikesta tv-maksuun suunnitellusta samaa mieltä noiden työryhmien kanssa, niin silti.
        Isoimmat ikäluokat on sen ikäisiä, että he päättävät. Mun mielestä sun ei tarvitse maksaa ellet katso telkkaria tai kuuntele Ylen kanavia tai käytä niiden nettisivuja.

        Mutta valtaosa silti käyttää ja etenkin ikäluokassa 40 ylöspäin. Etenkin eläkeläisille Yle ja tv-maksu olisi se edullisin ja monipuolisin vaihtoehto. Maksullisina saman tasoiset kanavat maksaisivat kortin takana paljon enemmän.

        Se, että jokin osa päättää olla käyttämättä (moni ei maksa vaikka tosiasiassa käyttääkin) Ylen palveluita, ei kaada koko järjestelmää. Sen perään itkeminen ei auta yhtään mitään.


    • ei ennään

      Eikäs tommosen teini -nappulat ole juur sellasii, et isi antaa rahaa kaikkeen mihin pyytää ja äiti sitten hakee viinatkin valmiik koti bileisiin. Kun on kasvettu valmiissa mailmassa ilman, et on tarvinnu tehä mitään on hemmetin helppoo itkee YLE maksuu vastaa, kun sen voi joutuu kohta maksaa MYÖS teinit!!! Pitäähän sellasta vastustaa tai muuttaa takas kotiin valmiin pöydän ääreen. Maksu on silti järjetön muuttaa tohon ehdotettuun muotoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      770
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe