Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kysymyksiä phan thietistä

caramello

olen aikeissa matkustaa kyseiseen paikkaan mutta haluaisin kuulla kommentteja mm: onko saariretkiä, ja mitä muita retkiä tarjolla. miten moponvuokraus onnistuu. onko sietämättömiin venäläisiä. ja onko paikka vain lepolomapaikka ?

2

933

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muailmaa nähnyt

      Nyt kun mainitsit sietämättömät venäläiset, niin en malta olla mainitsematta sietämättömistä suomalaisista tällä palstalla, jotka eivät viitsi käyttää yksinkertaista hakutoimintoa ja kysyvät miljoona kertaa vastuttuja kysymyksiä aina uudestaan. Tässä muutama linkki joista saat vastauksia kysymyksiisi. Hyviä hakusanoja ovat myös mm. "phan thiet silmälasit"

      Esim. retkistä
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/6888485
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/6953662
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/5307229
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/6769923

      mopon vuokraamisesta
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/7093851
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/4620175#comment-27237804

      veli venäläisestä
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/7089531#comment-37339205
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/6604448#comment-34993638

    • kamina15

      Olimme 2 viikkoa Phan Thietissä The Palms hotellissa. Hotelli on keskellä kaupunkia. Hyvä paikka turisteille jotka haluavat nähdä paljon paikallista ; hotellista poistuessasi paikallinen asutus alkaa heti. The Palms on kiva pikku hotelli: hyvä aamiainen, rauhallinen jos huone on golfkentälle tai altaalle päin. Kaupungilta kuuluu heti aikaisin (ja yölläkin) koirien haukuntaa ja kukkojen kiekumista (kukot kiekuu siellä miten sattuu, ei vaan aamulla). Golfkenttä vierellä, golfautolla haetaan hotellin ovelta. Huono puoli on se että meri on golfkentän takana ja se täytyy kiertää jos mielii rannalle, niin lähellä mutta niin kaukana. Roskaa on rannoilla ja muuallakin mutta se on sitä paikallista. Turisteja tuijotettiin kaupungilla; 10-15 km päässä MuiNessa päin missä suurin osa hotelleita on, siellä saa olla rauhassa turisti turistien suuressa joukossa. Ehkä meitä tuijotettiin sen takia kun kävelimme, paikalliset ajaa aina mopolla paikasta toiseen. Retkistä: saaria siellä ei näkynyt mutta merelle pääsee ainakin kalastamaan (voihan sen veneen vuokrata ilman kalastustakin). Paikallisten retkitoimistojen kanssa pystyi räätälöimään itselleen mieleisen retken. Menimme parille matkatoimiston järjestämälle retkelle mutta ne olisi saanut hyvin myös paikallisen retkijärjestäjän toimesta. Niitä toimistoja on monia siellä missä suurin osa hotelleja on. Minua häiritsi retkillä se että joka paikkaan menee paljon aikaa kulkemiseen liikenteen paljouden ja hitauden takia. Matkat kilometreissä ei ole niin pitkiä mutta aikaa menee tuhottomasti. Mopon vuokraus on helppoa. Vaikka liikenne on hurjan näköistä kyllä siellä seassa pärjää. Seuraa miten paikalliset ajaa. Phan Thietin kaupungissa näin venäläisiä vaan supermarketissa (kaupungin ainoa iso kauppa CoopMart, kannattaa tutustua ainakin kirjakauppaan, siellä on karttoja myynnissä) mutta MuiNen hotellialueella heitä on paljon ja esim. monien ravintoloiden mainoskyltit oli kirjoitettu venäjäksi. Meillä meni loma aika paljon lepäilyksi ja löhöilyksi kun en jaksanut kuumuuden takia liikkua loppuaikana. Alkupäivinä käveltiin kaupungilla ristiin rastiin mutta viimeisenä päivänä huomasin kuinka paljon on kaupungista vielä näkemättä. Aika samanlaisiahan ne kadut ja kaupat on mutta kuitenkin. Jos menisin uudestaan niin kävelisin aina uuden katukierroksen päivän alussa ja loppupäiväksi löhöilemään. Sää oli ihana vaikka lämpö väsyttikin (ehkä join liian vähän vettä). Lämmintä lähdimme hakemaankin. Ja suosittelen käyttämään kulkemiseen busseja. Hyvä ja halpa kulkuneuvo. Ja puhdas ja tyhjä ranta löytyy hiekkadyyneille vievän tien varresta. Tervemenoa vaan Vietnamiin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe