BatteryUpgrade

ike123

Heippa,

menin tilaamaan tuolta BatteryUpgrade.com sivuilta uuden akun HTC TYTN 2 puhelimeeni, onko jollakin kokemuksia akuista? mahtaako akut räjähtää käytössä?

45

13070

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OLs70

      Ostin sieltä uuden akun veneen navigaattorille. Huono sovitus = irtoaa ja putoaa pois. Pitää vissin laittaa Jeesusteipillä kiinni.
      Tämän lisäksi korttitiedot varastettiin tämän oston jälkeen - rupesi tulemaan useamman 800 € luokan ostotapauksia esim. Irlannista jne pian sen oston jälkeen.

      En suosittele.

    • allikuikamoinen

      tilaamani kännykkä akku ei koskaan saapunut.Lähetin sähköpostia eivät viitsineet vastausta laittaa.ÄLKÄÄ KOSKAAN TILATKO TÄÄLTÄ MITÄÄN

    • Juhasep

      Tavara toimitetaan kiinasta, vaikka maksut maksetaan Hollantiin. Tästä seuraa, että joutuu tekemään tulliselvityksen ja maksamaan arvonlisäveron 24 % ennen kuin saa tavaran.

      • CalliMunNauraa

        Eipä ole ainoa firma joka näin tekee.


    • Kzh

      Eipä näköjään toimita tavaroita. Onneksi ei ollut kallis tilaus.

    • Willtter

      Tilasin kameraan akun,hienosti tuli ilmoitus s-postiin tilaus käsitelty ja maksu suoritus rekisteröity,myöhemmin ilmoitus tavara paketoitu ja lähetetty seuranta koodin mukaan. Pakettianei alkanutkaan kuulua eikä seuranta koodilla näkynyt löhetyksen saapumista. Sitten meni aikaa tuli s-postiin viesti paketin lähetys viivästyy,kun maksu suoritusta ei ole rekisteröity. Tarkistin omalta pankkisivulta oliko lähetys maksettu kaikki siltä osin oli kunnossa. Lähetin takaisin kopion saamastani viestistä jolla maksu suoritus oli rekisteröity ja paketin olevan matkalla . Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään,onneksi tuon paketin hinta on pieni. MIETTIKÄÄ KAKSIKERTAA ENNEN KUIN TILAATTA TÄÄLTÄ MITÄÄN!!!

    • TapaniSimo

      Tilasin viime vuoden puolella kännykän akun Battery Uppgrade comilta. Maksoin mutta toimitusta ei ole tapahtunut ja seuranta linkistä ei kykene näkemään mitään, se ei toimi. Olen kysellyt tilauksen perään toimittajalta. Kuvittelin että tavara saapuu toimittajalta Hollannista mutta heidän mukaansa toimitukset tapahtuvat Kiinasta ja toimitukset ovat epävarmoja.
      En suosittele, toiminta vaikuttaa huijaukselta.

    • Tilasin navigaattorin akun 20.3. ja yli kaksi viikkoa mennyt. Hiellä lukee, että toimitus lähetetään Hollannista tai Hong Kongista. Maksoin tilisiirtona ja maksu oli parissa päivässä rekisteröity. Viimeinen viesti on, että maksu on vastaanotettu ja paketti laitettu matkaan 20.3. kello 12. Ainakaan eivät pysty luottokortti tietoja varastaa, kun en sitä mahdollisuutta antanut vaan käytin oman pankin tilisiirtoa. Toimitus ajaksi kerrottiin 1-2 viikkoa, kun erikseen katsoo heidän toimitusinfo sivua ja samalla on maininta siitä mistä paketti mahdollisesti voidaan lähettää, jos paketti lähetetään kiinasta jää se 100% tulliin, eikä sitä toimiteta eteenpäin ilman, että se on tullattu ja maksettu. Ihan idioottimaista toimintaa. Lisäksi tilatessa luki, että toimitus on tällä viikolla ilmainen, eli ei tarvitse maksaa toimituskuluja. Halpa akku ja toimittajaa taitaakin kiinnostaa rahat, eikä tuotteen toimittaminen edes pätkän vertaa. Siksi toimittaja ei muuten vastaile varmaan kenenkään sähköposteihin varsinkaan, jos rahat tai luottokorttitiedot on jo saatu. Sivustokin vaikutti jotenkin oudon epävakaalta, kun näkyi toisen henkilön nimiä, niin ei tullut luottokortti käyttäminen edes mieleenkään, jos en akkuani saa, niin luokittelen tuon sivuston. Rahojen ja luottokorttitietojen kalastelu sivustoksi, jolla ei ole muuta toimintaa, kun rahan kerääminen ja varastaminen rikollisin keinoin.

    • Tavarantoimitus infossa lukee "tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille verkkokaupan tuotteilleen (lukuun ottamatta tullausmaksuja ja maahantuontikuluja)" ja keneen tulli ottaa yhteyttä, jos koskaan edes ottaa. Se on selvä, että mitään ei Hollannista toimiteta vaikka firman tili on hollantilainen, koska Hong Kongista tulevista tavaraoista joutuisi maksamaan tullin ja tullilla on varmaan jo etukäteen tiedossa mitä tämä kyseinen firma toimittaa, jos tavara tulee edes tullin käsiteltäväksi. Ilmeisesti tulli ei mitään tilaajille lähetä, koska kaikki valittaa, että ei ole akkuansa saanut ja raha on kyllä kelvannut. Eli tullia ei voisi vähempää tavaran tilaajat kiinnostaa tai tullimaksun saaminen. Tullia taitaa kiinnostaa vain aivoton tavaravuoren kasvattaminen, jos akut tulliin koskaan saapuvat.

    • Koska olen tilannut ensimmäistä kertaa ilmeisesti juuri kiinasta lähetettävää tuotetta pitää odottaa 1 kuukausi. Aika hyvä tuo 30 päivää mainos rahat takaisin takuusta, kun tuotetta ei pystytä edes kiinasta toimittaa suomeen alle 30 päivässä. Syynä on ne muodollisuudet jotka alkaa, kun tuote saapuu suomeen. https://yle.fi/uutiset/3-10164230

      Aikaa on kulunut vasta yli 2 viikkoa, en tiedä miten muiden tilaajien on käynyt, eli ovatko sivuuttaneet koko asian.

      Lopulta pitäisi käydä näin, koska tuotteen hinta tässäkin tapauksessa oli yli 22 euroa. Tulli haluaa arvonlisäveron maksuun. Näin tullaat postilähetyksen netissä - Tuonti-ilmoituspalvelun ohjevideo: https://tulli.fi/henkiloasiakkaat/netista-tilaajalle/nain-tullaat-netissa

      Pitää kai laittaa jäitä hattuun ja odotella vielä muutama viikko. Harmi, ettei muut tilaajat ole kommentoineet enempää ja tarkemmin.

    • Poisti itkee maksuja, mutta ne voi määritellä uudelleen, jos aletaan välistäjä vetäjäksi, niin kiinasta tilaaminen loppuu, kuin seinään ja se on aika varma juttu, jos mikään voi olla niin varma.

    • Verot on ihan ok ne voi maksaa tulin sivujen kautta, mutta muu rahastus alkaa olla outoa.

    • Anonyymi

      Tilattu kaikesta huolimatta 19.5.2019 - katsotaan miten toimii. Hinta oli noin 50% kotimaan hinnoista. Käytin luottokorttia ja jos tavara ei ole tullut kuukaudessa päästän koirat irti.

      • Anonyymi

        Tilattu akku tuli postilaatikkoon 9.6 eli noin kolme viikkoa meni. Akku oli hyvin pakattu ja sisälsi 15% alennuskortin. Ei pahaa sanottavaa.


    • No niin nyt on faktaa. Tilaamani Garmin navin akku palautui aluksi Tallinnaan, jossa näillä on palautus depotti. Sain siitä sähköpostin ja pyysin lähettämään akun uudelleen, koska osoitteessani ei ollut mitään vikaa, niin akku oikeasti tuli tällä viikolla ja sitten oli pakko lähteä motonettiin ostamaan puhelimen korjaustyökalusarjaa. Hessu Mobiilissa kävin eka, mutta ei siellä ollut ja nekin ihmetteli, kun taas kysyttiin, niin olemattoman pientä työkalua. Motonetin työkalusatseissa on niitä lastoja mukana ja ne on tärkeitä ja samoin ne sormivääntimen kärjet, joiden terät on niin pieniä, että silmällä ei enää näe ja ihan sama ruuvin kannoissa. Piti netistä etsiä se työkalukärjen koko ja se löytyi tietysti ostamastani työkalusarjasta. Heti sopi ja kaikki ruuvit aukesi samalla kärjellä. Lastaa tarvittiin kehysten ja kotelo osien irrottamiseen toisistaan vaikka ruuvit oli jo irrotettu. Tuli luotto kortin kokkoinen alennus kortti, jossa on takana raaputus pinta jonka alta löytyy 15% alennuskoodi varmaankin, jos haluaa ostaa lisää, mutta ostoissa en anna luottokortin numeroa, tuolla voi tehdä ihan tilisiirtona pankissa, maksun viitenumerolla ja tilinumerolla. Odotus oli kärsimättömän pitkä, mutta lopulta toimi.

    • Kai se kiinasta asti lähti tulemaan alkujaan ja maksoi noin 27 euroa.

    • Monella kärsimättömällä palaa hermot, mutta ei mulla alle 30 euron takia.

    • Kannattaa rekisteröityä sinne jos tilaa, että voi sähköpostia lähetellä heidän kanssaan tilauksesta, koska se voi päätyö oikeasti sinne tallinaan ja lopulta tulee heiltä uusi sähköposti, että se tilaamasi toimitus on palautunut heidän depottiin. Kaikki sähköpostikeskustelu käydään tietysti englannin kielellä.

    • Tilaus voi olla useamman kuukauden juttu. Tilasin tämän vuoden helmikuun alussa ja sain vasta täällä viikolla akun, jonka olen jo asentanut ja Garmin 1490T navigaattori on taas hengissä. Jouduin poistamaan kaiken muun Garmin navigaattorin takakannen sisältä pois jäi vain akku ja kajari kiinni. Akku on tosiaan liimattu siinne joten siinä on tekemistä saada se kammettua irti, että uusi saadaan BatteryUpgrade toimittama akku saadaan sen paikalle. Uudessa akussa ei ole liima pintaa tai tarraa samoin, kuin oli alkuperäisessä akussa.

    • Ei tullut mitään ylimääräisiä veromaksuja, eli kaikki oli siinä 27 hinnassa kai mukana.

    • Eli näin ja voin todetta, että ei ollut huijari firma, mutta toimitus on vaikeaa ja on hyvä rekisteröityä, että voi ongelmia ratkoa yhdessä englanniksi.

    • Heh ei ollut helmikuu eli 20.3 tilasin ja tuli viime viikolla, mutta siinä menee jo monella hermot, kun on näin vaikea tuo tavaran toimittaminen perille. No 3kk ja kyllä se siitä, kun on tarpeeksi hyvät hermot.

    • Lukekaa sähköpostejanne, koska tuolta ne lähettää sähköpostia, jos toimitus on päätynyt heidän depottiin takaisin.

    • Depotti on tallinnassa, mihin tilatut lähetyksen palautetaan, jos niitä ei ole pystytty toimittamaan perille.

    • Garminin vastaus oli ollut varmaan, vastaavassa tapauksessa osta uusi navigaattori,

    • Vanha akku kesti 8 vuotta ja monta kestää uusi, mutta sitä en tiedä. Navi on kokenut kovia ja ollut joka työpäivä päällä, eli ihan helvetillistä käyttöä se on kokenut. Nyt uusi akku voi ehkä tuplata sen toiminta iän, jos kaikki menee ok.

    • Kartat on ajan tasalla se ei ole se ongelma vaan juurikin tuo akku on, mutta nyt se on uusittu.

    • Anonyymi

      Täysin paska yritys. Toimii droppship periaatteella. Toimitusajan venyvät ja paukkuvat. Samsung akun toimitusaika 1KK, tai ? EI ole vielä tullut. Selityksiä kyllä😡

    • Anonyymi

      pölynimurin akku tilattu lokakuun ekana. Ei tullut joulukuun alkuu. mennessä. Yhteydenotto ja vastaus että lähettävöt uudestaan. En suosittele.

    • Anonyymi

      Yritin ostaa akkua sivuston kautta 24.2.2022. Oma pankki esti maksutapahtuman. Soitin pankkiin ja kysyin syytä: kertoivat, että sivusto on heidän luokituksen mukaan epäluotettava. Kortin välitön sulku ja uuden tilaus.
      Enpä suosittele!

      • Anonyymi

        Mikä pankki?


    • Anonyymi

      En muista oliko tuolta vai mistä tilasin akun ja sainkin sen kotiin asti.
      Nyt olen ihmetellyt kuinka saan sen luuriini. En saa sitä auki mistään rikkomatta. Joku neuvoi avaamaan laturin pistokkeen kohdalta mutta ei auta.?

    • Anonyymi

      Eipä älypuhelimiin kannatta akkuja edes tilailla..

    • Anonyymi

      On sellainen älypuhelin johon voi vaihtaa akun joten tilasin tästä firmasta uuden. Noin kolme viikkoa meni ja akku tuli niinkuin pitikin. Mukana tuo alennuskortti niinkuin monella muullakin. Ja sanoisin että kyllä useamman satasen puhelimeen kannattaa vaihtaa akku jos pystyy... ainakin minun kannatti. Mielummin uusi akku muutamalla kympillä kuin uusi puhelin muutamalla satasella. Minusta kaikki meni tilauksen osalta ihan hyvin. Tavara oli myös sitä mitä luvattiin.
      Eipä mitään valittamista kyseisen firman toiminnasta.

      • Anonyymi

        Eipä kannata vaihtaa kun nykypuhelinten käyttöaika on 3-4 vuotta ja senajan alkuperäinen akku kyllä pysyy riittävän hyvänä..


    • Anonyymi

      YouTube on täynnä ohjeita joissa näytetään miten minkäkin merkkisiä puhelimia auotaan ja puretaan vaikkapa just akun vaihtoa varten

      • Anonyymi

        Älä muuta sano, noita tunarivideoita on hupaisaa katsoa kun siinä samalla odottelee upouuden älypuhelimensa latautumista.


    • Anonyymi

      Tilasin minäkin eikä viel ole tullut ylimääräsiä laskuja Irlanista. Kuitenkis homma vähän huonosti kun en saa tätä Samsunkia edes auki että vois vaihtaa akut. Joten neuvokaa!

      • Anonyymi

        Heitä se tarvikeakku seinään ja käy ostamassa uusi puhelin (mieluummin joku muu kuin Samsung), vai oletko ihan tauno?


    • Anonyymi

      Välttäkää

      Lähettävät kuukauden myöhässä, kysyn useaan otteeseen milloin tulee. Olen huonoksi onnekseni matkoilla kun tulee" tilauksesi on noudettavana " lappu postilaatikkoon. Patterit palautuvat lähettäjälle. Tästä on nyt 3 kuukautta ja väittävät ettei ole pakettia saapunut.

      Omaa tyhmyyttäni maksoin tilisiirrolla ja vissiin ei ole mitään keinoa ssaada rahoja takaisin?

    • Anonyymi

      Ite rekiteröidyin, en muista miksi en tilannut sieltä. Saattoi olla ettei tilaus onnistunut kortilla tai syynä oli etten voinut tehdä tilausta verkkopankin kautta. Tilasin siis toisesta kohteesta joka lienee ollut suomalainen firma ja kaikki meni paremmin kuin loistavasti. Sain puhelimeeni akun. Nuissa tilanteissa joissa kansi ei ole aukaistava on se silloin liimalla kiinni. Lämpöpuhaltimella sopivasti reunojen ympäriltä kun lämmittelee niin sitten jollain sopivan pienellä tasapääruuvimeisselillä kampeaa niin lähtee kivasti auki kansi. Sitten vain vanha akku pois jos heti suoraan pystyy muutoin voi joutua purkamaan ruuvimeisselillä jotain pientä tieltä ja viimeistään sen jälkeen onnistuu. Puhelin toimi hyvin ja toimii vieläkin ja jokunen vuosi siittä taitaa jo kohta olla aikaa. Mutta kuten yleensä jotain sattuu samalla viikola kuten jos hommaat uuden puhelimen, eli puhelin tippu autoon noustessa maahan pehmeähköön hiekkaan kulma edellä ja lasiin tuli särö, ei se mitään puhelin toimii ja on käytössä ei tarvinnu tilata lasia.

      Mikä itteäni kismittää batteryupgradessa on lähinnä se etten voi poistaa tilini sieltä. Se pitäisi tehdä lähettämällä passist kopio(jos ymmärsin sumentamalla tarkistusraita, kuva ja henkilötunnus) mutta mikä järki. Diggaan suomalaista vaikka onkin kalliimpaa, ei tarvii välttämättä rekisteröityä ja parhaimmiillaan saat nappulalla deletoitua ittesi kartalta, sama nuissa videopalveluissa parhaimmissa.

    • Anonyymi

      VARO! HUIJAREITA! Tilasin sieltä akku porakoneelle. Toimitusaika sivustolla oli mainittu 2-3 viikkoa. 2 kuukautta on kulunut. En saanut tavaroita.

    • Anonyymi

      ostaa suosiolla alle 200€ puhelimen, sillä 3 vuotta, sitten taas uusi kehiin

    • Anonyymi

      Sain rikkinäisen ruohonleikkurin akun. Palautus omalla kustannuksella Alankomaihin 55 euroa. Huijausfirma

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9599
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      394
      4100
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2840
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2584
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      189
      2571
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1648
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1590
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1403
    Aihe