no niin

ei YLE:lle

No niin kaikki YLE:n ystävät. Mediamaksu kaatui sosiaalisesti epäoikeudenmukaisena ratkaisuna. YLE:n toiminta rahoitetaan todennäköisesti budjettirahoituksella. Kansa sanoi ei YLE:n mediamaksulle, joka olisi ollut kohtuuttoman korkea pienituloisille ja opiskelijoille, joiden rahat eivät muutenkaan riitä, mutta joilla on periaatteellinen oikeus katsoa televisiota maksamatta siitä yhtään mitään. En ole itse koskaan maksanut TV-maksua enkä tule maksamaankaan. Kun budjettirahoitukseen siirrytään, loppuu YLE-velvollisuus Suomessa kokonaan.

YLE on muutenkin menneen maailman dinosaurus jota ei tarvita enää mihinkään. YLE pitäisi lakkauttaa kokonaan koska se ei selkeästi pärjää kilpailussa kaupallisten kanavien kanssa.

6

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei väliä

      Kaupallisten kanavien pakko MOSKAA ja mainoksia on nähty tarpeeksi, kiitos ei sellaselle. Nää härän-kakka tosi-tv ohjelmat on piste i-n alla. Satti sittiä tehdään ja tyhmä katsoja on koukussa. Todella epälaadukasta ohjelmaa, jonka hinnalla voitas esittää kunnollista ohjelmaa. YLE rakensi tähän maahan TV verkon, jotapitkin kulkee myös kaupallinen PASKA. Sitten tuli digita "me vain välitämme", joka hoitaa verkkoa. Maikkari/nelkku ei pannu tikkuu ristiin tv-kehitykseen, pitäs reppanoiden muistaa sekin. Nelonen, siis se mitä oli ennen sitä HTV kehitti oman kaapelin, joten poikkeaa tästä.

      Ohjelmisto on YLEll paljon parempi ja sentään dokkariakin tulee, jolla EI OLE maksukanavia niitä varten. Tottahan toki katon kapallista moskaa myös, sen takiahan noit kanavia näkyy "ilmasiksi" aivan TARPEEKSI. Tietty ihan uutiset!! On ylen tarinat uskottavempia, kun muiden yhteensä, mut voihan ne kaikki versiot silti katella.

      Ja netti juttu. Internet on VAPAA täs maas, kun ei olla mikään KIINA, joten yle saa jakaa tietoo myös miten itte haluu.

      Valittajilla on monesti varaa kyllä erinäisiin "aineisiin" vaikka ei olis varaa ees safkaan. Rikkaat valittaa kaikesta mistä vaan voi ja perustelee sen, et ei sitten rikastu tarpeeks. Vali-vali kerhoon kuuluu ryhmä, joka vaan valittaa kaikesta.

      Onko elämää ilman telkkaria? Eipä taida olla nykysin! Katoitko sen, näitkö sen jne kahvipöydässä keskustellaan. Todella puuduttavaa kuunnella semmosta.

      • vaLI Vali

        Mitä valitat. Sen toosan voi laittaa kiinni eikä sitä ole pakko katsoa, eikä ohjelmista tarvitse maksaa.


    • -jepulis-

      Totta turiset. Ylen törky- ja propagandatuutti tulisi sulkea lopullisesti. Ohjelmatarjonta on laadullisesti täyttä paskaa, varsinkin jos vertaa muiden kanavien ohjelmiin. Ja miksi muutenkaan ketään kiinnostaisi elättää puljua joka yrittää elatuttaa itsensä niillä joita ei paskan katsominen kiinnosta? Kansa tyrmäsi yle-veron ihan aiheesta ja odotetustikin.

      Ylellä ollaan muutenkin paskat housussa aina kun vain mainitaankin maksukorttisysteemin mahdollisuudesta. Ääneenhän ne paskantuputtajat eivät uskalla ja ilkeä sitä sanoa mutta lapsikin tietää, että jos televisiokanavat laitettaisiin kortin taakse, ei niitä kukaan ostaisi. Niinpä ainoa keino pitää aivopesukoneistoa pystyssä on yrittää kyniä rahaa myös niiltä joita yle ei kiinnosta paskan vertaa. Todella säälittävää touhua nyhtää almuja jokaiselta vastaantulijalta. Muutkin firmat elättävät itse itsensä tarjoamalla laadukkaita tuotteita/palveluja joita asiakkaat HALUTESSAAN ostavat. Ylen tarjonnasta on laatu yhtä kaukana kuin maa auringosta joten ei ihme että siellä ollaan kusi sukassa.

      Itsekään en ole tv-lupaa koskaan maksanut enkä tule maksamaankaan. Ylen ohjelmat ovat tyhjäpäille suunnattua tuubaa eikä voisi vähempää kiinnostaa. Menisi koko paska konkkaan suosiolla!

      • on väliä

        YLE:n ohjelmat on todellakin suunnattu eri kohderyhmälle kuin "jepulis" ja "ei väliä" tuntuvat olevan. Itseäni taas kaupallisten kanavien viihdetarjonta ei kiinnosta. YLE on ainoa, jonka ohjelmissa on sisältöä. Siksi sen jatkaminen on tärkeää. Muutenhan me, joita kaupalliset kanavat eivät kiinnosta, joutuisimme myymään pois vastaanottimet. Tietysti YLE:n ohjelmissakin on puutteita mutta pääosin ne ovat hyviä.


      • EI YLE:lle!
        on väliä kirjoitti:

        YLE:n ohjelmat on todellakin suunnattu eri kohderyhmälle kuin "jepulis" ja "ei väliä" tuntuvat olevan. Itseäni taas kaupallisten kanavien viihdetarjonta ei kiinnosta. YLE on ainoa, jonka ohjelmissa on sisältöä. Siksi sen jatkaminen on tärkeää. Muutenhan me, joita kaupalliset kanavat eivät kiinnosta, joutuisimme myymään pois vastaanottimet. Tietysti YLE:n ohjelmissakin on puutteita mutta pääosin ne ovat hyviä.

        YLE:n toimintaa ei saa väkisin rahoittaa kaikkien niidenkin rahoilla, jotka eivät halua mitään YLE:ltä. Itse en kuuntele YLE:n kanavia, en katso YLE:n tv-kanavia enkä itse asiassa ole kiinnostunut myöskään valtion propagandatuutin nettitarjonnasta. YLE:llä ei ole minulle mitään tarjottavaa, joten en myöskään maksa sille mitään. YLE joutaa mennä minun puolestani konkurssiin.

        YLE-maksun kaatuminen osoitti, että kansa ei aio eikä halua maksaa YLE:n toimintaa, etenkin kun köyhiltä olisi rosvottu sama summa kuin rikkailta, joille joku YLE-maksu on helppo nakki.

        Tavallaan, en osta YLE:n tuotetta koska pidän sitä tarpeettomana, jopa surkeana verrattuna kilpailsevan tuutin tarjontaan. En osta myöskään Finnairin tuotetta, koska pidän sen hintaa kohtuuttomana. Lennän puoli-ilmaiseksi kilpailevilla firmoilla ja säästän rahaa. Enkä osta VR:n tuotetta, kuljen halvemmalla ratkaisulla. En osta ylihintaista, täysin tarpeetonta tuotetta jota en mihinkään tarvitse.

        Useimmat ihmiset ostavat juttuja miettimättä lainkaan sitä, että saman tavaran tai tuotteen muuten saisi halvemmallakin kilpailevasta liikkeestä. Miksi ostaisin kalliimmalla vaikkapa polkupyörän joka maksaa yhdessä liikkeessä 999 euroa ja toisessa liikkeessä sen saman pyörän saa 787 eurolla? Tai miksi ostaisin Prismasta yhtään mitään kun kaiken saa halvemmalla city marketista tai siwasta?

        YLE:ltä en osta yhtään mitään.


    • enkä äänestä KOK

      On se kumma, kun mun yksinasuvan pitäisi tv-lupamaksulla maksaa palkat yleläisille.
      Eihän mulla itselläkään työpaikkaa/palkkatuloja ole.
      Eikä telkkaria!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      202
      4810
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2942
    3. 134
      1757
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      219
      1526
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1129
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1097
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe