Welhon nopeudennostot

---------

Welholta tuli noin 2vko sitten sähköposti, jossa mainittiin uusista liittymänopeuksista. Maksan nyt 5mb-liittymästä 35,90e/kk, saisin samalla hinnalla 40/2mb-liittymän. Postissa oli linkki, jolla kehotettiin ilmaisemaan kiinnostus nopeudennostoa kohtaan. Klikkasin sitä, tuli automaattiviesti jossa luvattiin ottaa yhteyttä mahdollisimman pian. Näin siis reilu 2vko sitten. Nyt on ilmeisesti niin, että nämä uudet liittymät ovat jo joillain asiakkailla käytössä. Milloin voin olettaa että Welholta suvaitaan ottaa yhteyttä? Entä saanko uuden nopeuden vaatiman kaltaisen modeemin Welholta ilmaiseksi, kuten muistan jostain lukeneeni?
Pitääkö mennä suurinpiirtein Sanomataloon käymään, että saan sen mitä minulle kuuluu, vai vaivaudutaanko Welholta mahdollisesti toimimaan? Lisäksi asetelma, jossa vanha, Welhon pitkäaikainen asiakas maksaa 5mb-liittymästä yhtä paljon kuin uusi asiakas 8 kertaa nopeammasta, tuntuu absurdilta. Kuin myös tapa jolla Welho palvelee tässä vanhoja asiakkaitaan; jos et ota yhteyttä, maksat vaikka maailman loppuun vanhasta yhteydestä saman kuin muut monta kertaa nopeammista. Jos voin saada samalla hinnalla 8 kertaa nykyistä nopeamman liittymän ja uuden modeemin ilmaiseksi, tarvitseeko sitä edes kysyä, kiinnostaako?

4

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vallilan Henkka

      Eikös se 2 viikkoa ole hyvä aika miettiä, kiinnostaako. Pitäähän ihmisille antaa aikaa, jos on vaikka reissussa. Eiköhän ne sun tiedot ole siellä jonkun työpöydällä. Jos se joku älyäis lueskella Suomi24:n palstoja ja äkkäis sun kirjoituksen, että nyt pitää soittaa tälle...
      Onko se ylöspäin lataaminen (kotikoneelta nettiin) samannopeuksinen sekä vanhassa että tässä mitä harkitset?
      Kai se on, kunhan vanha paranoidi kelailee...

    • 13

      Automaattiviesti kertoi ainakin minulle, että huhtikuun aikana tulee tarjous ja tehdään nopeuden muutokset, sekä pahoitellaan vielä ruuhkaa johtuen laajasta uudistuksesta.
      Saa nähdä millaisen tarjouksen vanhoille asiakkaille tekevät. Tähän mennessä saamani tarjoukset ovat olleet ihan hyviä. Ilmaisia kanavia useaksi kuukaudeksi, ilmainen digiboksi omaksi, vuosi 5 M kaistaa kahden hinnalla, ilmainen nopeuden nosto aikoinaan. En sitten tiedä auttaako tähän ystävällisyys asiakaspalvelua kohtaan verrattuna heti suoraan vittuiluun 'heti tänne kaikki nyt mulle'?

    • 40/2 rocks!

      Nojoo... eiköhän tuo "vanhoja asiakkaita syrjitään" -läppä rupee oleen aika kulunut?

      Itse laitoin kanssa yhteystietoni sinne nettiin, mutta soitin toissapäivänä varmuuden vuoksi perään, ja sanoivat että sanomatalosta voi hakea uuden modeemin, nyt tässä uudella liittymällä surffaillaan :)

      Syy miksi eivät automaattisesti niitä liittymiä nosta niin on siinä, että tarvitset siihen 40m liittymään uuden modeemin, jonka ainakin minä sain 6kk sitoutumisella ilmaiseksi, ja taitaa kaikki muutkin vanhat asiakkaat saada saman edun. Ja kuten edellinenkin kirjoittaja jo totesi, että paljonko luulet että ihmisillä on halua tehdä poikkeuksia siellä asiakaspalvelussa jos vaan vitttuilee?

      • aloittaja_

        Ensinnäkään, en ole vittuillut kenellekään. Toiseksi, en yleensäkään vittuile sen enempää kaupan kassalle kuin kellekään muullekaan asiakaspalvelijalle.
        Syy miksi ihmettelen Welhon toimintaa, on se että luvataan ottaa yhteyttä, muttei sitten kuitenkaan oteta, huolimatta yhteydenottopyynnöstä. Se antaa sen vaikutelman, että kuten jo aloitusviestissäni sanoin, jollei itse sitä vaadi, Welholta ei tehdä mitään. Luulisi, että kun kehotetaan tietyllä tavalla ottamaan yhteyttä, kun sitä tapaa käyttää, myös lopputulos on toivottu/luvatun kaltainen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5841
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2017
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1775
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe