Oliko tämä raiskaus?

Kertomuksen tyttö

Ari J:n kertomaa:
11.11. klo 14.15

Marraskuun 8 päivänä noin klo 20.00 jälkeen ollessani kylässä S:n omistamassa saunakamarissa yhdessä Markun, Mikan, Esan, Timon, Joukon kanssa, sekä hetki tämän jälkeen oli tullut saunalle Risto S. ja Juha, sekä Juhan mopedin tavaratelineellä istunut tyttö. Saunakamarissa juteltiin porukalla noin puolisen tuntia kun kysyin saunalle tulleelta tytöltä, että antaisiko tämä minulle, johon tyttö oli vastannut, että kyllä saat kun muut huoneessa olevat menevät pois. Pojat eivät kuitenkaan lähteneet pois kamarista jolloin joku pojista oli työntänyt tytön minun syliini, kun istuin kamarissa olleessa sängyssä. Markku ja Risto S:n kanssa sängyssä ollen riisuimme tytöltä tämän päällään olleen nahkatakin sekä villatakin. Tämän jälkeen rupesin minä niin kuin Markku ja Risto S. puristelemaan tytön rintoja. Tämän jälkeen poistuin minä sängystä ja menin istumaan kamarissa olleeseen nojatuoliin, jossa ehdin istua jonkin aikaa kun tyttö oli noussut sängystä seisomaan lattialle, jolloin minä taasen kysyin tytöltä, että antaisiko tämä minulle, jolloin tyttö oli taasen vastannut, ”että kyllä saat, kun kaverit lähtevät pois”. Nyt kaverit olikin poistuneet kamarista saunan puolelle, jolloin minä menin sänkyyn tytön kanssa, jolloin riisuin tytöltä housut pois, eikä tyttö yhtään vastustellut riisumista. Tämän jälkeen suoritin tytön kanssa sukupuoliyhteyden, tytön ollessa täysin mukana asiassa vastustelematta mitenkään toimituksen suorittamista. Toimitin yhdynnän loppuun saakka ja nousin ylös tytön päältä ja laitoin housuni jalkaani ja samoin oli tyttökin noussut petistä ja ruvennut pukeutumaan. Tämän jälkeen poistuin kamarista saunan puolelle ja sanomatta Risto S:lle mitään oli tämä mennyt saunakamariin, johon tyttö oli jäänyt. Sitä mitä Risto S. oli kamarissa tytölle tehnyt en tiedä.

Kysyttäessä ilmoitan omana käsityksenäni että kysymyksessä ei voi olla mikään väkisinmakaaminen, koska tyttö oli aivan vapaasti suostunut pyyntööni ilman minkäänlaista vastustelua ja ollut vielä täysin itsekin aktiivisesti mukana yhdynnän aikana. Mitään väkivaltaa tai uhkausta ei tarvittu. Edelleen tahdon huomauttaa, että olen yhden kerran aikaisemminkin ollut sukupuoliyhteydessä tytön vapaasta tahdosta hänen kanssaan noin reilu kuukausi takaperin samassa paikassa.

Kysyttäessä ilmoitan, että jos tyttö tulee tekemään syytteen minua vastaan väkisinmakaamisesta tulen sen jyrkästi kiistämään, koska kuten jo edellä kerroin mistään väkisinmakaamisesta ei voi olla kysymys, koska tyttö suostui vapaaehtoisesti sukupuoliyhdyntään.

70

23594

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kertomuksen tyttö

   Risto S:n kertomaa:
   21.11. klo 18.00

   08.11. klo 20.00 aikaan olin ajamassa mopedillani yhdessä Juhan kanssa. Olimme etsimässä erästä tyttöä jonka piti tulla erääseen saunarakennukseen, mutta häntä ei kuulunut. T:n tienhaarassa tapasimme meille tutun, mutta silloin nimeltä tuntemattoman, T:ssa asuvan tytön. Pyysin tyttöä hyppäämään kyytiin ja niin tämä tekikin. Ollessamme lähdössä sanoin tytölle, että lähdetään S:n saunarakennukseen. Tyttö ei vastannut. Vaihdoimme Juhan kanssa välillä mopoja ja minä ajoin etukäteen sanomaan saunarakennuksessa oleville kavereille, että eräs tyttö on tulossa. Kun olin kertonut kavereille tämän, tulin takaisin ulos samaan aikaan kun Juha ajoi tytön kanssa pihalle. Pihalla oli muistaakseni Mika ja joku S:n pojista.

   Pyysin tyttöä tulemaan sisäpuolelle ja tyttö sanoi, että ei lähde jos muut ovat eteisessä. Käskin muiden tulla pois ja läksin sitten tytön kanssa sisälle. Sisällä oli pimeää kunnes joku sytytti valot. Tyttö sanoi, että täällähän on muitakin, mutta ei yrittänyt lähteä pois vaan istui hetken kuluttua sängyn laidalle. Kyselimme tytöltä kaikenlaista ja sitten kun Markku alkoi nimitellä tyttöä huoraksi, alkoi tämä potkia ja huitoa sateenvarjolla osumatta kuitenkaan pahemmin keneenkään. Otin sateenvarjon pois tytöltä, mutta tyttö veti sen takaisin antaen sen kuitenkin pyynnöstäni minulle.

   Tämän jälkeen tartuin tytön toiseen käsivarteen ja Juha toiseen ja vedimme hänet selälleen sängylle Arin käydessä istumaan tytön jalkojen päälle. Pitelimme tytön käsistä kiinni Arin aukaistessa tämän vaatteita niin, että rinnat paljastuivat. Ari puristeli tytön rintoja ja niin tein minä ja Juhakin. Tyttö rimpuili, muttei sanonut mitään, mutta kun Ari aukaisi housun napin ja vetoketjun sekä työnsi kätensä tytön housuihin, kirkaisi tämä muutaman kerran sekä potkiskeli ja päästimme hänet vapaaksi.

   Olimme ottaneet pois tytön takin ja villatakin ja tämä yritti ottaa niitä meiltä pois, mutta emme antaneet. Tyttö istui matalan kaapin päällä. Hetken perästä vedin tytön uudelleen sängyn päälle yhdessä Arin ja Juhan kanssa ja pitelimme kiinni ja kun tyttö alkoi rimpuilla, päästimme vapaaksi jolloin tämä meni uudelleen istumaan kaapin päälle. Tällä välin oli sisään tullut tuntemamme Martti, joka juteltuaan kanssamme sanoi meille, että eikö meistä ole mihinkään tytön kanssa. Martti meni istumaan tytön viereen tekemättä tälle mitään. Markku tuli tytön ja Martin eteen ja alkoi herjata tyttöä nimitellen tätä jollain haukkumanimellä, jolloin tyttö suuttui ja yritti potkaista Markkua. Markku huitaisi tyttö pari kertaa sormikkaillaan kasvoihin sanoen jotain, mutta en muista mitä. Sitten Markku muistaakseni uhkasi lyödä tyttöä nyrkeillään toteuttamatta kuitenkaan uhkaustaan. Tämän jälkeen lähti Martti pois ja Ari kysyi tytöltä, että antaako tämä hänelle. Tyttö vastasi kieltävästi, mutta kun Ari kysyi hetken kuluttua samaa uudelleen, ei tyttö vastannut mitään. Arin kysyttyä kolmannen kerran, että antaako tyttö jos muut lähtevät pois, näin tytön nyökkäävän.

   Ari jäi tytön kanssa kahden ja me muut odottelimme saunan puolella. Jonkin ajan kuluttua aukaisi Ari oven ja menimme kaikki sisälle. Tyttö istui sängyn päällä peitto päällään ilman housuja ja mennessäni istumaan hänen vierelleen, läksivät muut pois. Jäätyämme kahden puristelin tyttöä rinnoista tekemättä enempää ja kun tyttö pyysi minua antamaan housunsa lattialta annoin ne hänelle. Minun jälkeeni oli tytön kanssa kahden Markku, jonka jälkeen annoimme hänen laittaa päällensä ja Juha ajoi tytön pois mopedillaan. Lisään edelliseen, että Juha oli vielä tytön kanssa Markun jälkeen kahden.

   Kysyttäessä kerron, että kun tyttö alussa huitoi sateenvarjollaan, sanoi hän jotain, että laskekaa pois kulkien samalla ovea kohti. Emme kuitenkaan päästäneet häntä lähtemään vaan vedimme istumaan sängylle. Myöhemmin riisuessamme tytöltä villapaitaa pidellessämme häntä sängyn päällä, pyyteli tyttö jättämään hänet rauhaan ja sanoinkin pojille, että päästäisivät irti.

   Mielestäni tyttö oli kuitenkin saunakamarissa omasta halustaan ja olisi vastustellut enemmin jos olisi tosissaan yrittänyt päästä pois.

   • Kertomuksen tyttö

    Oikeastaan tässä on kaikkien asianosaisten kertomukset, eräs kysyikin minulta jo toisella palstalla miksi laitoin tämän kertomuksen tänne... kerron sitten kun saan kommenteja tapaukseen, jos joku jaksaa näin pitkää juttua lukea.

    Markku S:n kertomaa:
    10.11. klo 13.00

    08.11. olin K:n …kylässä kaverini Timon kotitalon saunarakennuksessa yhdessä ystävieni Esan, Vesan ja Joukon kanssa. Noin klo 20 aikaan rakennukseen tulivat Juha ja Risto S. Poikien mukana tuli rakennukseen minulle näöltä tuttu tyttö, josta kaverini Ari oli kertonut minulle, että oli ”nainut” tyttöä useita kertoja. Ari oli kertonut myöskin minulle, että tyttö antaa helposti kun hänet vaan vie johonkin sopivan paikkaan.

    Poikien ja tytön perässä tuli rakennukseen vielä Ari, Mika ja Timo. Kaikkien tultua sisälle laittoi Mika saunakamarin oven sisäpuolelta hakaan. Juttelimme saunakamarissa noin tunnin verran, jona aikana tyttö yritti lähteä huoneesta pois, mutta Ari ei laskenut häntä, vaan tarttui tyttöä kiinni vaatteista ja veti hänet sängylle istumaan. Hetken kuluttua alkoi Ari koittaa tytön rintoja. Tytön vastustellessa pitivät Risto S. ja Juha tytön käsistä kiinni Ari riisuessa tytöltä puseron ja villapaidan päältä sekä nostaessa hänen paitapuseron ja rintaliivit ylös ja jatkoi tytön rintojen koittamista. Vähän aikaa tytön rintoja koiteltuaan lopetti Ari koittamisen ja kysyi tytöltä antaisiko tämä panna. Tytön vastattua kieltävästi Ari kysymykseen kysyi Ari uudestaan uhaten samalla antavansa tytölle selkään ellei saisi panna tätä, samalla minä läpsäsin tyttöä käsissäni olleilla nahkasormikkailla poskelle sanoen samalla hänelle, että anna nyt Arille. Heti tämän jälkeen läksin ulos huoneesta yhdessä Esan ja Mikan kanssa.

    Viivyin ulkona 5-10 minuuttia, jona aikana sisältä kuului jokin kirkaisu, mutta en osaa sanoa mistä se johtui. Menimme takaisin sisälle ja ehdimme olla siellä vain muutaman hetken, kun Ari pyysi meitä kaikkia menemään ulos, jonne menimmekin Arin jäädessä kahden kesken tytön kanssa saunakamariin. Syyksi siihen mitä varten Ari pyysi meitä menemään ulos pidän melko varmana sitä, että Ari sisällä ollessaan oli tytön kanssa sukupuoliyhteydessä.

    Ari viipyi kahdestaan tytön kanssa sisällä noin 15-20 minuuttia, jonka jälkeen hän tuli pihalle ja sisälle meni Risto S, jonka sisälle mennessä näin ovesta, että tyttö housut olivat huoneessa olleen tuolin päällä ja tyttö itse oli istuallaan, peitto päällään sängyn laidalla. Peitteen alta näkyivät tytön paljaat sääret.

    Risto S. viipyi sisällä suurin piirtein saman ajan kuin Arikin. Riston tultua ulos menimme kaikki sisälle. Sisälle mennessämme puki tyttö parhaillaan housujaan ylleen. Menin istumaan tytön viereen sängylle ja suputin hänen korvansa antaisiko hän vielä minullekin, nyökäytti tyttö päätään myöntymisen merkiksi. Käskin muita poistumaan huoneesta ja jäin tytön kanssa kahden saunakamariin. Muiden poistuttua istuin tytön kanssa sängyn laidalle ja kysyin häneltä sammuttaisinko huoneessa palavat kolme kynttilää, jonka tyttö käskikin minun tehdä. Sammutettuani kynttilät tulin takaisin tytön viereen sänkyyn. Koskettaessani tyttöä sanoi hän minulle ottavansa itse housut pois jalastaan. Tyttö ottikin itse housut pois jalastaan ja kävi sängylle pitkäkseen. Otin itseltäni housut pois jalasta ja laitoin mukanani olleen kondomin jäykistyneen siittimeni päälle. Suoritettuani nämä alkuvalmistelut menin tytön päälle ja suoritin sukupuoliyhdynnän hänen kanssaan. Koko yhdynnän ajan oli tyttö aktiivisesti mukana asiassa eikä vastustellut mitenkään.

    Saatuani temput tehtyä nousi tyttö yhtä aikaa minun kanssani ylös sängystä ja alkoi pukeutua. Ehdin pukeutua ennen tyttöä ja läksin ulos huoneesta. Heti ehdittyäni ulos meni Juha sisälle ja viipyi siellä noin 15-20 minuuttia. Juhan tultua ulos rakennuksesta sanoimme hänelle, että se saa viedä tytön pois, joka on hänet tuonutkin. Juha otti tytön moponsa tarakalle ja lähti viemään häntä kotiinsa.

    Vielä kerron, että olimme saunakamarissa ennen tytön, Juhan ja Risto S:n tuloa. Kuulin kahden mopedin äänen tulevan pihalle melko peräkkäin ja hetkeä myöhemmin tuli Risto S. sanomaan, että nyt se K:n tyttö tulee. Sammutimme kynttilät ja olimme hiljaa, kunnes tyttö ja pojat olivat sisällä, jolloin sytytimme taas kynttilät.

    Juha K:n kertomaa:
    10.11. klo 12.20

    08.11. klo 20.00 paikkeilla olin ajelemassa mopedilla yhdessä Risto S:n kanssa, kun tapasimme tuntemamme tytön T:n tienhaarassa. Riston pyydettyä tyttöä kyytiin, hyppäsi tämä tarakalle ja läksimme ajamaan K:n suuntaan ja pysähdyimme tien alta johtavan tunnelin luokse. Risto sanoi minulle, että vaihdetaan mopoja niin hän ajaa etukäteen ja minä tulen tytön kanssa perässä.

    Tiesin, että olimme menossa erääseen saunarakennukseen ja Risto meni etukäteen ilmoittamaan, että ollaan tulossa, sillä tiesimme saunakamarissa olevan muitakin ja näiden piti sammuttaa valot ja olla hiljaa, ettei tyttö tietäisi siellä olevan ketään.

    Edellisenä sunnuntaina oli meillä ollut samassa saunarakennuksessa eräs tyttö ja olimme joukolla puristelleet tämän rintoja ja koetelleet sormella sukupuolielintä ja tämä oli tapahtunut tytön suostumuksella. Tänä iltana oli Risto soittanut tälle samalle tytölle ja tämä oli luvannut tulla saunarakennukseen 18 – 19 välillä. Kun tyttöä ei kuulunut läksin yhdessä Riston kanssa mopedeilla katsomaan jos hän löytyisi jostakin. Samalla reissulla tapasimme tämän toisen tytön ja otimme kyytiin. Hän ei ollut tietoinen muiden läsnäolosta saunarakennuksessa.

    Saavuttuamme ko. rakennuksen pihalle oli siellä Risto ja oven suussa Mika. Risto pyysi tyttöä sisälle, mutta tyttö sanoi, että jos Mika tulee ensin pois niin hän lähtee. Tyttö tarkoitti lähtevänsä kahdestaan Riston kanssa. Mikan tultua pois talutti Risto tyttöä sisälle ja seurasin Mikan kanssa salaa perässä.
    Risto jutteli saunan läpi mennessään kovalla äänellä tytölle, ettei tämä kuulisi perähuoneessa olijoiden ääniä.

    Ollessamme viimeisessä huoneessa, sytytti joku valon tytön ollessa silloin huoneen perimmäisellä seinällä. Tyttö ei yrittänyt karkuun eikä puhunut mitään, vaan seisoi sängyn vieressä.

    Etupäässä Risto kyseli tytöltä jotain, että polttaako tai juoko tämä tai käyttääkö huumeita ja omistaako T:n kartanon. Markku nimitteli tyttöä huoraksi. Tyttö joutui istumaan sängyn laidalle ilmeisesti jonkun vetämänä. Tytön istuessa nojaten seinään kävi Ari istumaan tytön toiselle ja minä toiselle puolelle ja Risto makasi sängyllä pää tytön jalkojen päällä. Joku kaatoi tytön sängylle ja Risto otti kiinni tytön toisesta kädestä ja minä toisesta sekä Ari istui tytön vatsan päällä. Tytön päällä istuen napitti Ari tytön takin, puseron sekä rintaliivit auki ja puristeli molemmin käsin tämän rintoja. Tyttö yritti kiemurrella pois, muttei päässyt koska pitelimme edelleen kiinni käsistä.

    Tämän jälkeen yritti Ari vetää pois tytön farmarihousuja, mutta sai ainoastaan napin ja vetoketjun aukaistuksi, sillä tyttö potki jaloillaan ja alkoi huutaa kirkumalla. Huudon kuullessaan laittoi Risto käden tytön suun eteen ja minäkin pidin kättäni suun edessä vähän aikaa. Päästimme tytön hetkeksi vapaaksi ja tämä meni perimmäisellä seinällä sijaitsevan matalan kaapin päälle istumaan napittaen samalla vaatteitaan kiinni. Tällä välin oli sisään tullut Martti, joka meni tytön viereen istumaan ja jutteli tälle pitäen kättään tytön vyötäisillä. Tytön yrittäessä nousta ylös, löi sängyllä seisomassa ollut Markku hansikkaillaan voimakkaasti tyttöä pari kertaa kasvoihin sanoen jotain, että etkö sä anna meille. Tämän jälkeen laittoi Markku hansikkaat käteensä ja uhkaili lyövänsä tätä. Markku ei kuitenkaan lyönyt, mutta tyttö oli pelästyneen näköinen.

    Ari kehotti muita lähtemään pois ja hän jäi kahden tytön kanssa. 5 – 6 minuutin kuluttua tuli Ari pois ja sanoi, että nyt on teidän vuoronne. Seuraavaksi meni sisälle Risto ja näimme tytön istumassa sängyssä ilman housuja, huopa päällään. Risto oli sisällä saman verran ja kun hän aukaisi oven, oli tytöllä vaatteet päällä. Seuraavaksi oli tytön kanssa Markku ja hänen tullessa pois oli tytöllä kaikki vaatteet päällä ja minä menin sisään seuraavaksi. Aukaisin tytön puseron ja puristelin tämän rintoja. Tyttö ei vastustellut, mutta sanoi, että parempi kun en ala mitään tekemään, ja että Markku ja Ari saavat kuulla asiasta jälkeenpäin.

    Tämän jälkeen ajoin tytön T:n tienhaaraan ja kun tämä pyysi ajamaan kotiin saakka, sanoin leikilläni, että jos hän antaa minulle, niin ajan kotiin. Tyttö ei suostunut ja jätin hänet siihen. Edellä mainittujen lisäksi oli saunakammarissa vielä Martti, Timo, Esa, Jouko, Mika, Risto L. , jotka eivät osallistuneet millään lailla em. tapahtumiin.

    Kysyttäessä kerron, että Marttia lukuun ottamatta olivat kaikki selvin päin, myöskin tyttö.
    Kysyttäessä kerron, että tyttö ei yrittänyt varsinaisesti karkuun sisällä ollessaan, mutta tyttö pelkäsi selvästi ja tiesi, ettei olisi päässyt karkuun.

    Martti J:n kertomaa
    15.11.klo 20.00

    08.11. olin kyläilemässä M:ssö ja päätin samalla käydä S:n saunarakennuksessa katsomassa ketä siellä olisi.

    Menin sisälle ja huomasin siellä olevan kymmenkunta tuttua kaveria ja eräs minulle tuntematon tyttö. Sängyn päällä, tytön lähellä oli ainakin Markku ja Risto sekä Ari jotka erkanivat sivummalle tullessani. Tämän jälkeen meni tyttö istumaan sängyn päässä olevan laatikon päälle. Juttelin poikien kanssa omista asioista ja kysyin sitten, että oletteko saaneet mitään aikaiseksi tytön kanssa. Menin istumaan tytön viereen, sillä muualla ei ollut tyhjää tilaa. Pidin kättäni tytön polvella ja kun tämä yritti lähteä, vedin hänet kädelläni istumaan takaisin. Kun tyttö nousi toistamiseen, löi lähellä ollut Markku tätä käsineillään melko voimakkaasti pari kertaa kasvoille sanoen jotain, että ei lähdetä mihinkään. Tyttö kävi itkemään ja kävi istumaan uudelleen viereeni. Juttelin jotain tytölle muistamatta kuitenkaan mitä ja kävin sitten istumaan nojatuoliin. Poltettuani tupakan, läksin pois.

    Ollessani juuri lähtemässä, meni Risto tytön luokse ja jutteli jotain ja sitten meni Ari tytön luo ja kuulin Arin kysyvän tytöltä, antaisiko tämä ”panna”. Kuulin ainakin Arin sanovan jotain, että muu porukka lähtee pois. Tytön vastausta en kuullut, mutta sain sen käsityksen, että tämä suostui. Tässä vaiheessa läksin pois muiden jäädessä kaikki sisälle.

    Kysyttäessä kerron, että en kajonnut tyttöön paitsi ottaessani tästä kiinni kun tämä yritti lähteä. Edelleen kerron, että ihmettelin sitä, että tyttöä lyötiin ja mielestäni se oli ”raakaa”. Vielä kerron, että en tiedä mitä oli tapahtunut ennen tuloani enkä mitä sen jälkeen.

    Risto L:n kertomaa:
    21.11. klo 20.00

    08.11. illalla olin S:n saunarakennuksessa kavereitteni kanssa ja Risto S. sekä Juha olivat mopedeillaan etsimässä erästä tyttöä.

    Risto tuli kertomaan, että Juha tulee sen K:n tytön kanssa. Joku sammutti valot ja olimme hiljaa ja kun tyttö oli tullut sisälle, sytytettiin valot. Tyttö hämmästeli ilmeisesti lukumääräämme ja kävi sitten istumaan sängyn laidalle. Etupäässä Ari, Juha ja Markku juttelivat melko kauan tytön kanssa. Risto S. sekä Juha ottivat tytön käsistä kiinni Arin riisuessa tytöltä päällimmäisiä vaatteita. Tämän jälkeen kaadettiin tyttö selälleen etupäässä Arin puristellessa paljaita rintoja. Tyttö yritti ilmeisesti päästä pois koska kiemurteli poikien pidellessä kiinni. Tyttö huusi muutaman kerran melko kovaa ja hänet päästettiinkin vapaaksi. Tyttö pyyteli vaatteitaan, mutta kun niitä ei annettu kävi hän istumaan erään kaapin päälle. Tällä välin oli huoneeseen tullut Martti joka jossain vaiheessa istui tytön vierellä tekemättä kuitenkaan mitään. Muistaakseni Markku ”nimitteli” tyttöä jotenkin ja löi nahkasormikkaillaan pari kertaa poskille, sanoen jotain, että anna Arille. Tyttö itki, mutta ei sanonut mitään. Myöhemmin näin Markun näyttelevän tytölle nyrkkejään. Ari kyseli useamman kerran tytöltä, että antaisiko tämä hänelle, ja sanottuaan lopuksi, että muut lähtevät pois, sain sen käsityksen, että tyttö vastasi myöntävästi.

    Arin jäätyä saunakamariin tytön kanssa, läksin minä kotiini enkä tiedä loppuillasta mitään.

    Esa S:n kertomaa:
    21.11. klo 19.00

    08.11. illalla olin kavereitten kanssa saunarakennuksessamme Risto S:n ja Juhan ollessa mopedeillaan etsimässä erästä tyttöä jonka piti tulla, mutta häntä ei kuulunut.

    Jonkin ajan kuluttua tuli Risto S ilmoittamaan, että K:n tyttö tulee. Sammutimme valot ja olimme hiljaa ja hetken kuluttua tuli joku sisään ja sytytimme valot. Tyttö oli pelästyneen näköinen ja istui sitten sängyn laidalle. Juttelimme tytön kanssa ja sitten tämä suuttui ilmeisesti jostakin nimittelystä ja alkoi huitoa sateenvarjollaan. Sateenvarjo otettiin pois ja Risto S. sekä Juha ottivat tytön käsivarsista kiinni kaataen tämän sängylle. Ari riisui tytöltä puseron ja villatakin muiden auttaessa. Sitten Ari aukaisi tytön paidan ja liivit sekä puristeli tämän rintoja Riston ja Juhan myös osallistuessa puristeluun. Tyttö kiemurteli ja pyysi päästämään irti, muttei häntä laskettu. Yhtäkkiä alkoi tyttö kirkua ja Ari laittoi kätensä tytön suulle. Tyttö päästettiin irti. Kävin välillä ulkona enkä tiedä kaikista tapahtumista, mutta muistelen tytön potkaisseen Markkua jolloin tämä löi tytön kasvoille hansikkaillaan. Markku uhkaili muistaakseni tyttöä myös nyrkeillään vaatien tätä antamaan Arille. Tyttö alkoi itkeä. Tämän jälkeen kysyi Ari tytöltä, että antaako tämä hänelle ja Ari sanoi vielä muiden lähtevän pois. Näin tytön nyökkäävän.

    Tyttö oli Arin kanssa kahden ja muut olimme saunan puolella. Ari oli tytön kanssa hetken ja sitten oli tytön kanssa kahden järjestyksessä Risto S, Markku sekä Juha. Tämän jälkeen ajoi Juha tytön kotiin pyörällään. Tytön ollessa kahden poikien kanssa saunakamarissa, en kuullut saunan puolelta mitään ääniä.

    Vielä kerron, että kun pojat alussa puristelivat tyttöä, yritti tämä sen jälkeen mennä ovea kohti sanoen samalla haluavansa lähteä pois. Joku veti tytön kuitenkin takaisin ja ovi laitettiin hakaan.


   • 14 vuotiuasta!
    Kertomuksen tyttö kirjoitti:

    Oikeastaan tässä on kaikkien asianosaisten kertomukset, eräs kysyikin minulta jo toisella palstalla miksi laitoin tämän kertomuksen tänne... kerron sitten kun saan kommenteja tapaukseen, jos joku jaksaa näin pitkää juttua lukea.

    Markku S:n kertomaa:
    10.11. klo 13.00

    08.11. olin K:n …kylässä kaverini Timon kotitalon saunarakennuksessa yhdessä ystävieni Esan, Vesan ja Joukon kanssa. Noin klo 20 aikaan rakennukseen tulivat Juha ja Risto S. Poikien mukana tuli rakennukseen minulle näöltä tuttu tyttö, josta kaverini Ari oli kertonut minulle, että oli ”nainut” tyttöä useita kertoja. Ari oli kertonut myöskin minulle, että tyttö antaa helposti kun hänet vaan vie johonkin sopivan paikkaan.

    Poikien ja tytön perässä tuli rakennukseen vielä Ari, Mika ja Timo. Kaikkien tultua sisälle laittoi Mika saunakamarin oven sisäpuolelta hakaan. Juttelimme saunakamarissa noin tunnin verran, jona aikana tyttö yritti lähteä huoneesta pois, mutta Ari ei laskenut häntä, vaan tarttui tyttöä kiinni vaatteista ja veti hänet sängylle istumaan. Hetken kuluttua alkoi Ari koittaa tytön rintoja. Tytön vastustellessa pitivät Risto S. ja Juha tytön käsistä kiinni Ari riisuessa tytöltä puseron ja villapaidan päältä sekä nostaessa hänen paitapuseron ja rintaliivit ylös ja jatkoi tytön rintojen koittamista. Vähän aikaa tytön rintoja koiteltuaan lopetti Ari koittamisen ja kysyi tytöltä antaisiko tämä panna. Tytön vastattua kieltävästi Ari kysymykseen kysyi Ari uudestaan uhaten samalla antavansa tytölle selkään ellei saisi panna tätä, samalla minä läpsäsin tyttöä käsissäni olleilla nahkasormikkailla poskelle sanoen samalla hänelle, että anna nyt Arille. Heti tämän jälkeen läksin ulos huoneesta yhdessä Esan ja Mikan kanssa.

    Viivyin ulkona 5-10 minuuttia, jona aikana sisältä kuului jokin kirkaisu, mutta en osaa sanoa mistä se johtui. Menimme takaisin sisälle ja ehdimme olla siellä vain muutaman hetken, kun Ari pyysi meitä kaikkia menemään ulos, jonne menimmekin Arin jäädessä kahden kesken tytön kanssa saunakamariin. Syyksi siihen mitä varten Ari pyysi meitä menemään ulos pidän melko varmana sitä, että Ari sisällä ollessaan oli tytön kanssa sukupuoliyhteydessä.

    Ari viipyi kahdestaan tytön kanssa sisällä noin 15-20 minuuttia, jonka jälkeen hän tuli pihalle ja sisälle meni Risto S, jonka sisälle mennessä näin ovesta, että tyttö housut olivat huoneessa olleen tuolin päällä ja tyttö itse oli istuallaan, peitto päällään sängyn laidalla. Peitteen alta näkyivät tytön paljaat sääret.

    Risto S. viipyi sisällä suurin piirtein saman ajan kuin Arikin. Riston tultua ulos menimme kaikki sisälle. Sisälle mennessämme puki tyttö parhaillaan housujaan ylleen. Menin istumaan tytön viereen sängylle ja suputin hänen korvansa antaisiko hän vielä minullekin, nyökäytti tyttö päätään myöntymisen merkiksi. Käskin muita poistumaan huoneesta ja jäin tytön kanssa kahden saunakamariin. Muiden poistuttua istuin tytön kanssa sängyn laidalle ja kysyin häneltä sammuttaisinko huoneessa palavat kolme kynttilää, jonka tyttö käskikin minun tehdä. Sammutettuani kynttilät tulin takaisin tytön viereen sänkyyn. Koskettaessani tyttöä sanoi hän minulle ottavansa itse housut pois jalastaan. Tyttö ottikin itse housut pois jalastaan ja kävi sängylle pitkäkseen. Otin itseltäni housut pois jalasta ja laitoin mukanani olleen kondomin jäykistyneen siittimeni päälle. Suoritettuani nämä alkuvalmistelut menin tytön päälle ja suoritin sukupuoliyhdynnän hänen kanssaan. Koko yhdynnän ajan oli tyttö aktiivisesti mukana asiassa eikä vastustellut mitenkään.

    Saatuani temput tehtyä nousi tyttö yhtä aikaa minun kanssani ylös sängystä ja alkoi pukeutua. Ehdin pukeutua ennen tyttöä ja läksin ulos huoneesta. Heti ehdittyäni ulos meni Juha sisälle ja viipyi siellä noin 15-20 minuuttia. Juhan tultua ulos rakennuksesta sanoimme hänelle, että se saa viedä tytön pois, joka on hänet tuonutkin. Juha otti tytön moponsa tarakalle ja lähti viemään häntä kotiinsa.

    Vielä kerron, että olimme saunakamarissa ennen tytön, Juhan ja Risto S:n tuloa. Kuulin kahden mopedin äänen tulevan pihalle melko peräkkäin ja hetkeä myöhemmin tuli Risto S. sanomaan, että nyt se K:n tyttö tulee. Sammutimme kynttilät ja olimme hiljaa, kunnes tyttö ja pojat olivat sisällä, jolloin sytytimme taas kynttilät.

    Juha K:n kertomaa:
    10.11. klo 12.20

    08.11. klo 20.00 paikkeilla olin ajelemassa mopedilla yhdessä Risto S:n kanssa, kun tapasimme tuntemamme tytön T:n tienhaarassa. Riston pyydettyä tyttöä kyytiin, hyppäsi tämä tarakalle ja läksimme ajamaan K:n suuntaan ja pysähdyimme tien alta johtavan tunnelin luokse. Risto sanoi minulle, että vaihdetaan mopoja niin hän ajaa etukäteen ja minä tulen tytön kanssa perässä.

    Tiesin, että olimme menossa erääseen saunarakennukseen ja Risto meni etukäteen ilmoittamaan, että ollaan tulossa, sillä tiesimme saunakamarissa olevan muitakin ja näiden piti sammuttaa valot ja olla hiljaa, ettei tyttö tietäisi siellä olevan ketään.

    Edellisenä sunnuntaina oli meillä ollut samassa saunarakennuksessa eräs tyttö ja olimme joukolla puristelleet tämän rintoja ja koetelleet sormella sukupuolielintä ja tämä oli tapahtunut tytön suostumuksella. Tänä iltana oli Risto soittanut tälle samalle tytölle ja tämä oli luvannut tulla saunarakennukseen 18 – 19 välillä. Kun tyttöä ei kuulunut läksin yhdessä Riston kanssa mopedeilla katsomaan jos hän löytyisi jostakin. Samalla reissulla tapasimme tämän toisen tytön ja otimme kyytiin. Hän ei ollut tietoinen muiden läsnäolosta saunarakennuksessa.

    Saavuttuamme ko. rakennuksen pihalle oli siellä Risto ja oven suussa Mika. Risto pyysi tyttöä sisälle, mutta tyttö sanoi, että jos Mika tulee ensin pois niin hän lähtee. Tyttö tarkoitti lähtevänsä kahdestaan Riston kanssa. Mikan tultua pois talutti Risto tyttöä sisälle ja seurasin Mikan kanssa salaa perässä.
    Risto jutteli saunan läpi mennessään kovalla äänellä tytölle, ettei tämä kuulisi perähuoneessa olijoiden ääniä.

    Ollessamme viimeisessä huoneessa, sytytti joku valon tytön ollessa silloin huoneen perimmäisellä seinällä. Tyttö ei yrittänyt karkuun eikä puhunut mitään, vaan seisoi sängyn vieressä.

    Etupäässä Risto kyseli tytöltä jotain, että polttaako tai juoko tämä tai käyttääkö huumeita ja omistaako T:n kartanon. Markku nimitteli tyttöä huoraksi. Tyttö joutui istumaan sängyn laidalle ilmeisesti jonkun vetämänä. Tytön istuessa nojaten seinään kävi Ari istumaan tytön toiselle ja minä toiselle puolelle ja Risto makasi sängyllä pää tytön jalkojen päällä. Joku kaatoi tytön sängylle ja Risto otti kiinni tytön toisesta kädestä ja minä toisesta sekä Ari istui tytön vatsan päällä. Tytön päällä istuen napitti Ari tytön takin, puseron sekä rintaliivit auki ja puristeli molemmin käsin tämän rintoja. Tyttö yritti kiemurrella pois, muttei päässyt koska pitelimme edelleen kiinni käsistä.

    Tämän jälkeen yritti Ari vetää pois tytön farmarihousuja, mutta sai ainoastaan napin ja vetoketjun aukaistuksi, sillä tyttö potki jaloillaan ja alkoi huutaa kirkumalla. Huudon kuullessaan laittoi Risto käden tytön suun eteen ja minäkin pidin kättäni suun edessä vähän aikaa. Päästimme tytön hetkeksi vapaaksi ja tämä meni perimmäisellä seinällä sijaitsevan matalan kaapin päälle istumaan napittaen samalla vaatteitaan kiinni. Tällä välin oli sisään tullut Martti, joka meni tytön viereen istumaan ja jutteli tälle pitäen kättään tytön vyötäisillä. Tytön yrittäessä nousta ylös, löi sängyllä seisomassa ollut Markku hansikkaillaan voimakkaasti tyttöä pari kertaa kasvoihin sanoen jotain, että etkö sä anna meille. Tämän jälkeen laittoi Markku hansikkaat käteensä ja uhkaili lyövänsä tätä. Markku ei kuitenkaan lyönyt, mutta tyttö oli pelästyneen näköinen.

    Ari kehotti muita lähtemään pois ja hän jäi kahden tytön kanssa. 5 – 6 minuutin kuluttua tuli Ari pois ja sanoi, että nyt on teidän vuoronne. Seuraavaksi meni sisälle Risto ja näimme tytön istumassa sängyssä ilman housuja, huopa päällään. Risto oli sisällä saman verran ja kun hän aukaisi oven, oli tytöllä vaatteet päällä. Seuraavaksi oli tytön kanssa Markku ja hänen tullessa pois oli tytöllä kaikki vaatteet päällä ja minä menin sisään seuraavaksi. Aukaisin tytön puseron ja puristelin tämän rintoja. Tyttö ei vastustellut, mutta sanoi, että parempi kun en ala mitään tekemään, ja että Markku ja Ari saavat kuulla asiasta jälkeenpäin.

    Tämän jälkeen ajoin tytön T:n tienhaaraan ja kun tämä pyysi ajamaan kotiin saakka, sanoin leikilläni, että jos hän antaa minulle, niin ajan kotiin. Tyttö ei suostunut ja jätin hänet siihen. Edellä mainittujen lisäksi oli saunakammarissa vielä Martti, Timo, Esa, Jouko, Mika, Risto L. , jotka eivät osallistuneet millään lailla em. tapahtumiin.

    Kysyttäessä kerron, että Marttia lukuun ottamatta olivat kaikki selvin päin, myöskin tyttö.
    Kysyttäessä kerron, että tyttö ei yrittänyt varsinaisesti karkuun sisällä ollessaan, mutta tyttö pelkäsi selvästi ja tiesi, ettei olisi päässyt karkuun.

    Martti J:n kertomaa
    15.11.klo 20.00

    08.11. olin kyläilemässä M:ssö ja päätin samalla käydä S:n saunarakennuksessa katsomassa ketä siellä olisi.

    Menin sisälle ja huomasin siellä olevan kymmenkunta tuttua kaveria ja eräs minulle tuntematon tyttö. Sängyn päällä, tytön lähellä oli ainakin Markku ja Risto sekä Ari jotka erkanivat sivummalle tullessani. Tämän jälkeen meni tyttö istumaan sängyn päässä olevan laatikon päälle. Juttelin poikien kanssa omista asioista ja kysyin sitten, että oletteko saaneet mitään aikaiseksi tytön kanssa. Menin istumaan tytön viereen, sillä muualla ei ollut tyhjää tilaa. Pidin kättäni tytön polvella ja kun tämä yritti lähteä, vedin hänet kädelläni istumaan takaisin. Kun tyttö nousi toistamiseen, löi lähellä ollut Markku tätä käsineillään melko voimakkaasti pari kertaa kasvoille sanoen jotain, että ei lähdetä mihinkään. Tyttö kävi itkemään ja kävi istumaan uudelleen viereeni. Juttelin jotain tytölle muistamatta kuitenkaan mitä ja kävin sitten istumaan nojatuoliin. Poltettuani tupakan, läksin pois.

    Ollessani juuri lähtemässä, meni Risto tytön luokse ja jutteli jotain ja sitten meni Ari tytön luo ja kuulin Arin kysyvän tytöltä, antaisiko tämä ”panna”. Kuulin ainakin Arin sanovan jotain, että muu porukka lähtee pois. Tytön vastausta en kuullut, mutta sain sen käsityksen, että tämä suostui. Tässä vaiheessa läksin pois muiden jäädessä kaikki sisälle.

    Kysyttäessä kerron, että en kajonnut tyttöön paitsi ottaessani tästä kiinni kun tämä yritti lähteä. Edelleen kerron, että ihmettelin sitä, että tyttöä lyötiin ja mielestäni se oli ”raakaa”. Vielä kerron, että en tiedä mitä oli tapahtunut ennen tuloani enkä mitä sen jälkeen.

    Risto L:n kertomaa:
    21.11. klo 20.00

    08.11. illalla olin S:n saunarakennuksessa kavereitteni kanssa ja Risto S. sekä Juha olivat mopedeillaan etsimässä erästä tyttöä.

    Risto tuli kertomaan, että Juha tulee sen K:n tytön kanssa. Joku sammutti valot ja olimme hiljaa ja kun tyttö oli tullut sisälle, sytytettiin valot. Tyttö hämmästeli ilmeisesti lukumääräämme ja kävi sitten istumaan sängyn laidalle. Etupäässä Ari, Juha ja Markku juttelivat melko kauan tytön kanssa. Risto S. sekä Juha ottivat tytön käsistä kiinni Arin riisuessa tytöltä päällimmäisiä vaatteita. Tämän jälkeen kaadettiin tyttö selälleen etupäässä Arin puristellessa paljaita rintoja. Tyttö yritti ilmeisesti päästä pois koska kiemurteli poikien pidellessä kiinni. Tyttö huusi muutaman kerran melko kovaa ja hänet päästettiinkin vapaaksi. Tyttö pyyteli vaatteitaan, mutta kun niitä ei annettu kävi hän istumaan erään kaapin päälle. Tällä välin oli huoneeseen tullut Martti joka jossain vaiheessa istui tytön vierellä tekemättä kuitenkaan mitään. Muistaakseni Markku ”nimitteli” tyttöä jotenkin ja löi nahkasormikkaillaan pari kertaa poskille, sanoen jotain, että anna Arille. Tyttö itki, mutta ei sanonut mitään. Myöhemmin näin Markun näyttelevän tytölle nyrkkejään. Ari kyseli useamman kerran tytöltä, että antaisiko tämä hänelle, ja sanottuaan lopuksi, että muut lähtevät pois, sain sen käsityksen, että tyttö vastasi myöntävästi.

    Arin jäätyä saunakamariin tytön kanssa, läksin minä kotiini enkä tiedä loppuillasta mitään.

    Esa S:n kertomaa:
    21.11. klo 19.00

    08.11. illalla olin kavereitten kanssa saunarakennuksessamme Risto S:n ja Juhan ollessa mopedeillaan etsimässä erästä tyttöä jonka piti tulla, mutta häntä ei kuulunut.

    Jonkin ajan kuluttua tuli Risto S ilmoittamaan, että K:n tyttö tulee. Sammutimme valot ja olimme hiljaa ja hetken kuluttua tuli joku sisään ja sytytimme valot. Tyttö oli pelästyneen näköinen ja istui sitten sängyn laidalle. Juttelimme tytön kanssa ja sitten tämä suuttui ilmeisesti jostakin nimittelystä ja alkoi huitoa sateenvarjollaan. Sateenvarjo otettiin pois ja Risto S. sekä Juha ottivat tytön käsivarsista kiinni kaataen tämän sängylle. Ari riisui tytöltä puseron ja villatakin muiden auttaessa. Sitten Ari aukaisi tytön paidan ja liivit sekä puristeli tämän rintoja Riston ja Juhan myös osallistuessa puristeluun. Tyttö kiemurteli ja pyysi päästämään irti, muttei häntä laskettu. Yhtäkkiä alkoi tyttö kirkua ja Ari laittoi kätensä tytön suulle. Tyttö päästettiin irti. Kävin välillä ulkona enkä tiedä kaikista tapahtumista, mutta muistelen tytön potkaisseen Markkua jolloin tämä löi tytön kasvoille hansikkaillaan. Markku uhkaili muistaakseni tyttöä myös nyrkeillään vaatien tätä antamaan Arille. Tyttö alkoi itkeä. Tämän jälkeen kysyi Ari tytöltä, että antaako tämä hänelle ja Ari sanoi vielä muiden lähtevän pois. Näin tytön nyökkäävän.

    Tyttö oli Arin kanssa kahden ja muut olimme saunan puolella. Ari oli tytön kanssa hetken ja sitten oli tytön kanssa kahden järjestyksessä Risto S, Markku sekä Juha. Tämän jälkeen ajoi Juha tytön kotiin pyörällään. Tytön ollessa kahden poikien kanssa saunakamarissa, en kuullut saunan puolelta mitään ääniä.

    Vielä kerron, että kun pojat alussa puristelivat tyttöä, yritti tämä sen jälkeen mennä ovea kohti sanoen samalla haluavansa lähteä pois. Joku veti tytön kuitenkin takaisin ja ovi laitettiin hakaan.

    Jumalauta, tyttö oli 14 vuotias! Saatana raiskaajasiat, kun teidät löydän, takaan ettei pilit enää seiso!


   • Kertomuksen tyttö
    Kertomuksen tyttö kirjoitti:

    Oikeastaan tässä on kaikkien asianosaisten kertomukset, eräs kysyikin minulta jo toisella palstalla miksi laitoin tämän kertomuksen tänne... kerron sitten kun saan kommenteja tapaukseen, jos joku jaksaa näin pitkää juttua lukea.

    Markku S:n kertomaa:
    10.11. klo 13.00

    08.11. olin K:n …kylässä kaverini Timon kotitalon saunarakennuksessa yhdessä ystävieni Esan, Vesan ja Joukon kanssa. Noin klo 20 aikaan rakennukseen tulivat Juha ja Risto S. Poikien mukana tuli rakennukseen minulle näöltä tuttu tyttö, josta kaverini Ari oli kertonut minulle, että oli ”nainut” tyttöä useita kertoja. Ari oli kertonut myöskin minulle, että tyttö antaa helposti kun hänet vaan vie johonkin sopivan paikkaan.

    Poikien ja tytön perässä tuli rakennukseen vielä Ari, Mika ja Timo. Kaikkien tultua sisälle laittoi Mika saunakamarin oven sisäpuolelta hakaan. Juttelimme saunakamarissa noin tunnin verran, jona aikana tyttö yritti lähteä huoneesta pois, mutta Ari ei laskenut häntä, vaan tarttui tyttöä kiinni vaatteista ja veti hänet sängylle istumaan. Hetken kuluttua alkoi Ari koittaa tytön rintoja. Tytön vastustellessa pitivät Risto S. ja Juha tytön käsistä kiinni Ari riisuessa tytöltä puseron ja villapaidan päältä sekä nostaessa hänen paitapuseron ja rintaliivit ylös ja jatkoi tytön rintojen koittamista. Vähän aikaa tytön rintoja koiteltuaan lopetti Ari koittamisen ja kysyi tytöltä antaisiko tämä panna. Tytön vastattua kieltävästi Ari kysymykseen kysyi Ari uudestaan uhaten samalla antavansa tytölle selkään ellei saisi panna tätä, samalla minä läpsäsin tyttöä käsissäni olleilla nahkasormikkailla poskelle sanoen samalla hänelle, että anna nyt Arille. Heti tämän jälkeen läksin ulos huoneesta yhdessä Esan ja Mikan kanssa.

    Viivyin ulkona 5-10 minuuttia, jona aikana sisältä kuului jokin kirkaisu, mutta en osaa sanoa mistä se johtui. Menimme takaisin sisälle ja ehdimme olla siellä vain muutaman hetken, kun Ari pyysi meitä kaikkia menemään ulos, jonne menimmekin Arin jäädessä kahden kesken tytön kanssa saunakamariin. Syyksi siihen mitä varten Ari pyysi meitä menemään ulos pidän melko varmana sitä, että Ari sisällä ollessaan oli tytön kanssa sukupuoliyhteydessä.

    Ari viipyi kahdestaan tytön kanssa sisällä noin 15-20 minuuttia, jonka jälkeen hän tuli pihalle ja sisälle meni Risto S, jonka sisälle mennessä näin ovesta, että tyttö housut olivat huoneessa olleen tuolin päällä ja tyttö itse oli istuallaan, peitto päällään sängyn laidalla. Peitteen alta näkyivät tytön paljaat sääret.

    Risto S. viipyi sisällä suurin piirtein saman ajan kuin Arikin. Riston tultua ulos menimme kaikki sisälle. Sisälle mennessämme puki tyttö parhaillaan housujaan ylleen. Menin istumaan tytön viereen sängylle ja suputin hänen korvansa antaisiko hän vielä minullekin, nyökäytti tyttö päätään myöntymisen merkiksi. Käskin muita poistumaan huoneesta ja jäin tytön kanssa kahden saunakamariin. Muiden poistuttua istuin tytön kanssa sängyn laidalle ja kysyin häneltä sammuttaisinko huoneessa palavat kolme kynttilää, jonka tyttö käskikin minun tehdä. Sammutettuani kynttilät tulin takaisin tytön viereen sänkyyn. Koskettaessani tyttöä sanoi hän minulle ottavansa itse housut pois jalastaan. Tyttö ottikin itse housut pois jalastaan ja kävi sängylle pitkäkseen. Otin itseltäni housut pois jalasta ja laitoin mukanani olleen kondomin jäykistyneen siittimeni päälle. Suoritettuani nämä alkuvalmistelut menin tytön päälle ja suoritin sukupuoliyhdynnän hänen kanssaan. Koko yhdynnän ajan oli tyttö aktiivisesti mukana asiassa eikä vastustellut mitenkään.

    Saatuani temput tehtyä nousi tyttö yhtä aikaa minun kanssani ylös sängystä ja alkoi pukeutua. Ehdin pukeutua ennen tyttöä ja läksin ulos huoneesta. Heti ehdittyäni ulos meni Juha sisälle ja viipyi siellä noin 15-20 minuuttia. Juhan tultua ulos rakennuksesta sanoimme hänelle, että se saa viedä tytön pois, joka on hänet tuonutkin. Juha otti tytön moponsa tarakalle ja lähti viemään häntä kotiinsa.

    Vielä kerron, että olimme saunakamarissa ennen tytön, Juhan ja Risto S:n tuloa. Kuulin kahden mopedin äänen tulevan pihalle melko peräkkäin ja hetkeä myöhemmin tuli Risto S. sanomaan, että nyt se K:n tyttö tulee. Sammutimme kynttilät ja olimme hiljaa, kunnes tyttö ja pojat olivat sisällä, jolloin sytytimme taas kynttilät.

    Juha K:n kertomaa:
    10.11. klo 12.20

    08.11. klo 20.00 paikkeilla olin ajelemassa mopedilla yhdessä Risto S:n kanssa, kun tapasimme tuntemamme tytön T:n tienhaarassa. Riston pyydettyä tyttöä kyytiin, hyppäsi tämä tarakalle ja läksimme ajamaan K:n suuntaan ja pysähdyimme tien alta johtavan tunnelin luokse. Risto sanoi minulle, että vaihdetaan mopoja niin hän ajaa etukäteen ja minä tulen tytön kanssa perässä.

    Tiesin, että olimme menossa erääseen saunarakennukseen ja Risto meni etukäteen ilmoittamaan, että ollaan tulossa, sillä tiesimme saunakamarissa olevan muitakin ja näiden piti sammuttaa valot ja olla hiljaa, ettei tyttö tietäisi siellä olevan ketään.

    Edellisenä sunnuntaina oli meillä ollut samassa saunarakennuksessa eräs tyttö ja olimme joukolla puristelleet tämän rintoja ja koetelleet sormella sukupuolielintä ja tämä oli tapahtunut tytön suostumuksella. Tänä iltana oli Risto soittanut tälle samalle tytölle ja tämä oli luvannut tulla saunarakennukseen 18 – 19 välillä. Kun tyttöä ei kuulunut läksin yhdessä Riston kanssa mopedeilla katsomaan jos hän löytyisi jostakin. Samalla reissulla tapasimme tämän toisen tytön ja otimme kyytiin. Hän ei ollut tietoinen muiden läsnäolosta saunarakennuksessa.

    Saavuttuamme ko. rakennuksen pihalle oli siellä Risto ja oven suussa Mika. Risto pyysi tyttöä sisälle, mutta tyttö sanoi, että jos Mika tulee ensin pois niin hän lähtee. Tyttö tarkoitti lähtevänsä kahdestaan Riston kanssa. Mikan tultua pois talutti Risto tyttöä sisälle ja seurasin Mikan kanssa salaa perässä.
    Risto jutteli saunan läpi mennessään kovalla äänellä tytölle, ettei tämä kuulisi perähuoneessa olijoiden ääniä.

    Ollessamme viimeisessä huoneessa, sytytti joku valon tytön ollessa silloin huoneen perimmäisellä seinällä. Tyttö ei yrittänyt karkuun eikä puhunut mitään, vaan seisoi sängyn vieressä.

    Etupäässä Risto kyseli tytöltä jotain, että polttaako tai juoko tämä tai käyttääkö huumeita ja omistaako T:n kartanon. Markku nimitteli tyttöä huoraksi. Tyttö joutui istumaan sängyn laidalle ilmeisesti jonkun vetämänä. Tytön istuessa nojaten seinään kävi Ari istumaan tytön toiselle ja minä toiselle puolelle ja Risto makasi sängyllä pää tytön jalkojen päällä. Joku kaatoi tytön sängylle ja Risto otti kiinni tytön toisesta kädestä ja minä toisesta sekä Ari istui tytön vatsan päällä. Tytön päällä istuen napitti Ari tytön takin, puseron sekä rintaliivit auki ja puristeli molemmin käsin tämän rintoja. Tyttö yritti kiemurrella pois, muttei päässyt koska pitelimme edelleen kiinni käsistä.

    Tämän jälkeen yritti Ari vetää pois tytön farmarihousuja, mutta sai ainoastaan napin ja vetoketjun aukaistuksi, sillä tyttö potki jaloillaan ja alkoi huutaa kirkumalla. Huudon kuullessaan laittoi Risto käden tytön suun eteen ja minäkin pidin kättäni suun edessä vähän aikaa. Päästimme tytön hetkeksi vapaaksi ja tämä meni perimmäisellä seinällä sijaitsevan matalan kaapin päälle istumaan napittaen samalla vaatteitaan kiinni. Tällä välin oli sisään tullut Martti, joka meni tytön viereen istumaan ja jutteli tälle pitäen kättään tytön vyötäisillä. Tytön yrittäessä nousta ylös, löi sängyllä seisomassa ollut Markku hansikkaillaan voimakkaasti tyttöä pari kertaa kasvoihin sanoen jotain, että etkö sä anna meille. Tämän jälkeen laittoi Markku hansikkaat käteensä ja uhkaili lyövänsä tätä. Markku ei kuitenkaan lyönyt, mutta tyttö oli pelästyneen näköinen.

    Ari kehotti muita lähtemään pois ja hän jäi kahden tytön kanssa. 5 – 6 minuutin kuluttua tuli Ari pois ja sanoi, että nyt on teidän vuoronne. Seuraavaksi meni sisälle Risto ja näimme tytön istumassa sängyssä ilman housuja, huopa päällään. Risto oli sisällä saman verran ja kun hän aukaisi oven, oli tytöllä vaatteet päällä. Seuraavaksi oli tytön kanssa Markku ja hänen tullessa pois oli tytöllä kaikki vaatteet päällä ja minä menin sisään seuraavaksi. Aukaisin tytön puseron ja puristelin tämän rintoja. Tyttö ei vastustellut, mutta sanoi, että parempi kun en ala mitään tekemään, ja että Markku ja Ari saavat kuulla asiasta jälkeenpäin.

    Tämän jälkeen ajoin tytön T:n tienhaaraan ja kun tämä pyysi ajamaan kotiin saakka, sanoin leikilläni, että jos hän antaa minulle, niin ajan kotiin. Tyttö ei suostunut ja jätin hänet siihen. Edellä mainittujen lisäksi oli saunakammarissa vielä Martti, Timo, Esa, Jouko, Mika, Risto L. , jotka eivät osallistuneet millään lailla em. tapahtumiin.

    Kysyttäessä kerron, että Marttia lukuun ottamatta olivat kaikki selvin päin, myöskin tyttö.
    Kysyttäessä kerron, että tyttö ei yrittänyt varsinaisesti karkuun sisällä ollessaan, mutta tyttö pelkäsi selvästi ja tiesi, ettei olisi päässyt karkuun.

    Martti J:n kertomaa
    15.11.klo 20.00

    08.11. olin kyläilemässä M:ssö ja päätin samalla käydä S:n saunarakennuksessa katsomassa ketä siellä olisi.

    Menin sisälle ja huomasin siellä olevan kymmenkunta tuttua kaveria ja eräs minulle tuntematon tyttö. Sängyn päällä, tytön lähellä oli ainakin Markku ja Risto sekä Ari jotka erkanivat sivummalle tullessani. Tämän jälkeen meni tyttö istumaan sängyn päässä olevan laatikon päälle. Juttelin poikien kanssa omista asioista ja kysyin sitten, että oletteko saaneet mitään aikaiseksi tytön kanssa. Menin istumaan tytön viereen, sillä muualla ei ollut tyhjää tilaa. Pidin kättäni tytön polvella ja kun tämä yritti lähteä, vedin hänet kädelläni istumaan takaisin. Kun tyttö nousi toistamiseen, löi lähellä ollut Markku tätä käsineillään melko voimakkaasti pari kertaa kasvoille sanoen jotain, että ei lähdetä mihinkään. Tyttö kävi itkemään ja kävi istumaan uudelleen viereeni. Juttelin jotain tytölle muistamatta kuitenkaan mitä ja kävin sitten istumaan nojatuoliin. Poltettuani tupakan, läksin pois.

    Ollessani juuri lähtemässä, meni Risto tytön luokse ja jutteli jotain ja sitten meni Ari tytön luo ja kuulin Arin kysyvän tytöltä, antaisiko tämä ”panna”. Kuulin ainakin Arin sanovan jotain, että muu porukka lähtee pois. Tytön vastausta en kuullut, mutta sain sen käsityksen, että tämä suostui. Tässä vaiheessa läksin pois muiden jäädessä kaikki sisälle.

    Kysyttäessä kerron, että en kajonnut tyttöön paitsi ottaessani tästä kiinni kun tämä yritti lähteä. Edelleen kerron, että ihmettelin sitä, että tyttöä lyötiin ja mielestäni se oli ”raakaa”. Vielä kerron, että en tiedä mitä oli tapahtunut ennen tuloani enkä mitä sen jälkeen.

    Risto L:n kertomaa:
    21.11. klo 20.00

    08.11. illalla olin S:n saunarakennuksessa kavereitteni kanssa ja Risto S. sekä Juha olivat mopedeillaan etsimässä erästä tyttöä.

    Risto tuli kertomaan, että Juha tulee sen K:n tytön kanssa. Joku sammutti valot ja olimme hiljaa ja kun tyttö oli tullut sisälle, sytytettiin valot. Tyttö hämmästeli ilmeisesti lukumääräämme ja kävi sitten istumaan sängyn laidalle. Etupäässä Ari, Juha ja Markku juttelivat melko kauan tytön kanssa. Risto S. sekä Juha ottivat tytön käsistä kiinni Arin riisuessa tytöltä päällimmäisiä vaatteita. Tämän jälkeen kaadettiin tyttö selälleen etupäässä Arin puristellessa paljaita rintoja. Tyttö yritti ilmeisesti päästä pois koska kiemurteli poikien pidellessä kiinni. Tyttö huusi muutaman kerran melko kovaa ja hänet päästettiinkin vapaaksi. Tyttö pyyteli vaatteitaan, mutta kun niitä ei annettu kävi hän istumaan erään kaapin päälle. Tällä välin oli huoneeseen tullut Martti joka jossain vaiheessa istui tytön vierellä tekemättä kuitenkaan mitään. Muistaakseni Markku ”nimitteli” tyttöä jotenkin ja löi nahkasormikkaillaan pari kertaa poskille, sanoen jotain, että anna Arille. Tyttö itki, mutta ei sanonut mitään. Myöhemmin näin Markun näyttelevän tytölle nyrkkejään. Ari kyseli useamman kerran tytöltä, että antaisiko tämä hänelle, ja sanottuaan lopuksi, että muut lähtevät pois, sain sen käsityksen, että tyttö vastasi myöntävästi.

    Arin jäätyä saunakamariin tytön kanssa, läksin minä kotiini enkä tiedä loppuillasta mitään.

    Esa S:n kertomaa:
    21.11. klo 19.00

    08.11. illalla olin kavereitten kanssa saunarakennuksessamme Risto S:n ja Juhan ollessa mopedeillaan etsimässä erästä tyttöä jonka piti tulla, mutta häntä ei kuulunut.

    Jonkin ajan kuluttua tuli Risto S ilmoittamaan, että K:n tyttö tulee. Sammutimme valot ja olimme hiljaa ja hetken kuluttua tuli joku sisään ja sytytimme valot. Tyttö oli pelästyneen näköinen ja istui sitten sängyn laidalle. Juttelimme tytön kanssa ja sitten tämä suuttui ilmeisesti jostakin nimittelystä ja alkoi huitoa sateenvarjollaan. Sateenvarjo otettiin pois ja Risto S. sekä Juha ottivat tytön käsivarsista kiinni kaataen tämän sängylle. Ari riisui tytöltä puseron ja villatakin muiden auttaessa. Sitten Ari aukaisi tytön paidan ja liivit sekä puristeli tämän rintoja Riston ja Juhan myös osallistuessa puristeluun. Tyttö kiemurteli ja pyysi päästämään irti, muttei häntä laskettu. Yhtäkkiä alkoi tyttö kirkua ja Ari laittoi kätensä tytön suulle. Tyttö päästettiin irti. Kävin välillä ulkona enkä tiedä kaikista tapahtumista, mutta muistelen tytön potkaisseen Markkua jolloin tämä löi tytön kasvoille hansikkaillaan. Markku uhkaili muistaakseni tyttöä myös nyrkeillään vaatien tätä antamaan Arille. Tyttö alkoi itkeä. Tämän jälkeen kysyi Ari tytöltä, että antaako tämä hänelle ja Ari sanoi vielä muiden lähtevän pois. Näin tytön nyökkäävän.

    Tyttö oli Arin kanssa kahden ja muut olimme saunan puolella. Ari oli tytön kanssa hetken ja sitten oli tytön kanssa kahden järjestyksessä Risto S, Markku sekä Juha. Tämän jälkeen ajoi Juha tytön kotiin pyörällään. Tytön ollessa kahden poikien kanssa saunakamarissa, en kuullut saunan puolelta mitään ääniä.

    Vielä kerron, että kun pojat alussa puristelivat tyttöä, yritti tämä sen jälkeen mennä ovea kohti sanoen samalla haluavansa lähteä pois. Joku veti tytön kuitenkin takaisin ja ovi laitettiin hakaan.

    Mikä on tapauksen lopputulos, se ei ole vielä selvinnyt, jatkan asian käsittelyä edelleen…

    Tapasin tapahtumassa mukana olleet pojat/miehet n. 3,5 vuotta sitten ja kun nuorista miehistä on kasvanut aikuisia miehiä, se mitä he olivat nuorina miehinä tehneet 15-vuotiaalle tytölle, ei heitä yli 40-kymppisinä aikuisina miehinä paljon naurattanut.

    Ari myönsi hänet 3,5 v sitten tavatessani (24 vuotta tapahtuman jälkeen), että kaikki mitä hän on kuulustelupöytäkirjassa silloin sanonut on valetta ja että se oli raiskaus ja hän ei tiedä, miksi hän toimi noin, koska oli minuun ihastunut ja piti minusta. Erääksi syyksi hän sanoi sen, että kun oli kerran kysynyt minulta, haluaisinko seurustella hänen kanssaan, olin suoraan ilmoittanut, että en, koska hänellä oli naistenmiehen maine ja en halunnut olla yksi hänen naisistaan. Ari suuttui minulle siitä, koska kukaan nainen ei koskaan ollut sanonut hänelle ei ja sen jälkeen hän aloitti minun mustamaalaamisen ja haukkumisen. Tämän hän kertoi minulle 3,5 vuotta sitten, itse en edes muistanut näitä asioita, mutta ne muistuivat vähitellen mieleeni, kuten moni muu asia. Tapaamisemme jälkeen Ari kertoi lopulta avovaimolleen, että hän oli osallistunut nuoren tytön joukkoraiskaukseen, sillä asia vaivasi häntä, ja uskon, että vaivaa edelleen. Arilla on yksi lapsi.

    Risto on alkoholisti, eronnut 1990-luvun lopussa, hänellä on 2 lasta, huoltajuusriitoja. Nyt hän on uudestaan naimisissa ja hänellä uusi lapsi, alkoholin käyttö ei ole vähentynyt. Tavatessamme ei kestänyt käydä läpi tapahtumaa, ja puolusteli itseään, sillä että oli yrittänyt estellä toisia. Oli ollut myös nuorena ihastunut minuun. Hän ei osannut nyt ottaa vastuuta tapahtumasta ja sen aikaa minkä näin häntä, joi olutta koko ajan.

    Markku on nykyisin uskovainen, naimisissa ja 4 lasta. Häntä pelkäsin ja ammatti-ihmisten luettua kuulustelupöytäkirjat, häntä pidettiin tapahtuman moottorina (hänet tunsin vain nimeltä). Tavatessani hänet 3,5 v sitten mieleeni muistui hänen fanaattinen katseensa, joka oli edelleen tallella, ja sain hirveän paniikkireaktion puoli tuntia sen jälkeen, kun olin tavannut hänet. Kysyin häneltä tavatessamme: "Miksi teit sen?", johon hän vastasi, että hänellä oli silloin nuorena ollut niin vaikeaa, hänen isänsä ja äitinsä olivat eronneet (äiti jätti heidät -> syy naisvihaan, näin päättelin). Sanoin, hänelle, että minunkin isäni kuoli, kun olin 13-v. mutta en silti tehnyt kenellekään pahaa. Hän sanoi, että tämä on hänelle paha asia, ja hänen täytyisi rukoilla Jumalalta… ??? mitä, jäi epäselväksi. Hän on muuten menestynyt hyvin työelämässä ja minusta pakenee nyt uskontoon. Hän sanoi, että ei muistanut tätä tapahtumaa, mutta ei sitä kieltänyt osallisuuttaan siihen.

    Juha oli ensimmäinen jonka heistä tapasin 3,5 vuotta sitten ja hän kertoi taustatietoa heidän jengistään, joka siellä aina kokoontui. Jengin johtajia olivat Ari ja Markku. Juha on eronnut, 2 tytärtä (silloin 3,5 vuotta sitten 15-vuotiaita, siksi sanoinkin kun soitin hänelle ja ehdotin tapaamista, että olisi hyvä varmasti tavata, koska sinulla on nyt samanikäiset tytöt kuin minä olin silloin).

    Martin vielä tapasin, hän on naimisissa ja 2 tytärtä ja hänestä minulla on siitä tapahtumasta hyvin pelottava kuva, koska kaikki muut jotenkin jähmettyivät, kun hän tuli sisään ja kuulin muiden kutsuvan häntä ”konnaksi”, itse lamaannuin juuri siinä tilanteessa ja pelkäsin kuolemaa.

    Muille miehille vain soitin ja kaikki muut paitsi Jouko ei halunnut jutella, joten annoin olla.

    Silloin nuorena tunsin heistä Arin, Riston ja Juhan. Juttelin Juhan kanssa, ajelin Riston kanssa mopolla (minullakin oli mopo) ja Arin kanssa juttelin ja kerran suutelimme. Arin on täytynyt suuttua minulle tosi pahasti siitä ”ei” –sanastani, kuitenkin hän oli minulle mukava, kun olimme kahden kesken, mutta uskon sen mukavuuden nyt näin jälkikäteen johtuvan siitä, että hän halusi minut tavalla tai toisella, joko hyvällä tai pahalla, valitettavasti. Jälkeen päin on monesta asiasta niin helppo jossitella, mutta joskus olen miettinyt sitäkin, olisiko mitään pahaa tapahtunut ilman Markkua, koska hän oli se yllyttäjä, huutaja ja lyöjä, ja joukossa tyhmyys tiivistyy ja moraali heitetään nurkaan, kukaan ei ota vastuuta.

    Joka tapauksessa kaikki näistä aikuisista miehistä suostuivat tapaamiseen sillon 3,5 vuotta sitten tai halusivat ainakin jutella puhelimessa. Monelle se oli varmasti shokki, ja heitä mietitytti mitä haluan näin monen vuoden jälkeen. Kerroin mitä tapahtuma oli minun elämässäni saanut aikaan (itsemurhayritys 16-vuotiaana, paha anoreksia 17-20-vuotiaana, masennusta..jne. Nyt vihdoinkin 4 vuotta sitten, olin elämässäni siinä vaiheessa, että minulla oli voimia aloittaa asian käsittely terapiassa. Tavatessani sanoin heille kaikille, että tällaista ei koskaan saa tehdä kenellekään, en tiedä, miten asia meni perille, mutta ehkä yli 40-vuotias mies miettii asioita ja elämää erilailla kuin 15-20-vuotias mies. Jatkan edelleen terapiaani, sillä väkivalta nuorelle tytölle siinä iässä, jolloin pitäisi saada rauhassa tutustua omaan seksuaalisuuteen muuttaa kuvaa itsestä ja maailmasta ja sisälläni elää edelleenkin se 15-vuotias tyttö, joka ei ole tapahtumasta vielä täysin parantunut ja ihmisarvo on edelleenkin välillä kateissa, mutta oma perusluonteeni ei kuitenkaan ole tapahtumasta huolimatta muuttunut ja välitän edelleen toisista ihmisistä. Muuten elämässäni olen menestynyt ulkoisesti, mutta sisäinen maailmani on välillä sekaisin.


   • jim
    Kertomuksen tyttö kirjoitti:

    Mikä on tapauksen lopputulos, se ei ole vielä selvinnyt, jatkan asian käsittelyä edelleen…

    Tapasin tapahtumassa mukana olleet pojat/miehet n. 3,5 vuotta sitten ja kun nuorista miehistä on kasvanut aikuisia miehiä, se mitä he olivat nuorina miehinä tehneet 15-vuotiaalle tytölle, ei heitä yli 40-kymppisinä aikuisina miehinä paljon naurattanut.

    Ari myönsi hänet 3,5 v sitten tavatessani (24 vuotta tapahtuman jälkeen), että kaikki mitä hän on kuulustelupöytäkirjassa silloin sanonut on valetta ja että se oli raiskaus ja hän ei tiedä, miksi hän toimi noin, koska oli minuun ihastunut ja piti minusta. Erääksi syyksi hän sanoi sen, että kun oli kerran kysynyt minulta, haluaisinko seurustella hänen kanssaan, olin suoraan ilmoittanut, että en, koska hänellä oli naistenmiehen maine ja en halunnut olla yksi hänen naisistaan. Ari suuttui minulle siitä, koska kukaan nainen ei koskaan ollut sanonut hänelle ei ja sen jälkeen hän aloitti minun mustamaalaamisen ja haukkumisen. Tämän hän kertoi minulle 3,5 vuotta sitten, itse en edes muistanut näitä asioita, mutta ne muistuivat vähitellen mieleeni, kuten moni muu asia. Tapaamisemme jälkeen Ari kertoi lopulta avovaimolleen, että hän oli osallistunut nuoren tytön joukkoraiskaukseen, sillä asia vaivasi häntä, ja uskon, että vaivaa edelleen. Arilla on yksi lapsi.

    Risto on alkoholisti, eronnut 1990-luvun lopussa, hänellä on 2 lasta, huoltajuusriitoja. Nyt hän on uudestaan naimisissa ja hänellä uusi lapsi, alkoholin käyttö ei ole vähentynyt. Tavatessamme ei kestänyt käydä läpi tapahtumaa, ja puolusteli itseään, sillä että oli yrittänyt estellä toisia. Oli ollut myös nuorena ihastunut minuun. Hän ei osannut nyt ottaa vastuuta tapahtumasta ja sen aikaa minkä näin häntä, joi olutta koko ajan.

    Markku on nykyisin uskovainen, naimisissa ja 4 lasta. Häntä pelkäsin ja ammatti-ihmisten luettua kuulustelupöytäkirjat, häntä pidettiin tapahtuman moottorina (hänet tunsin vain nimeltä). Tavatessani hänet 3,5 v sitten mieleeni muistui hänen fanaattinen katseensa, joka oli edelleen tallella, ja sain hirveän paniikkireaktion puoli tuntia sen jälkeen, kun olin tavannut hänet. Kysyin häneltä tavatessamme: "Miksi teit sen?", johon hän vastasi, että hänellä oli silloin nuorena ollut niin vaikeaa, hänen isänsä ja äitinsä olivat eronneet (äiti jätti heidät -> syy naisvihaan, näin päättelin). Sanoin, hänelle, että minunkin isäni kuoli, kun olin 13-v. mutta en silti tehnyt kenellekään pahaa. Hän sanoi, että tämä on hänelle paha asia, ja hänen täytyisi rukoilla Jumalalta… ??? mitä, jäi epäselväksi. Hän on muuten menestynyt hyvin työelämässä ja minusta pakenee nyt uskontoon. Hän sanoi, että ei muistanut tätä tapahtumaa, mutta ei sitä kieltänyt osallisuuttaan siihen.

    Juha oli ensimmäinen jonka heistä tapasin 3,5 vuotta sitten ja hän kertoi taustatietoa heidän jengistään, joka siellä aina kokoontui. Jengin johtajia olivat Ari ja Markku. Juha on eronnut, 2 tytärtä (silloin 3,5 vuotta sitten 15-vuotiaita, siksi sanoinkin kun soitin hänelle ja ehdotin tapaamista, että olisi hyvä varmasti tavata, koska sinulla on nyt samanikäiset tytöt kuin minä olin silloin).

    Martin vielä tapasin, hän on naimisissa ja 2 tytärtä ja hänestä minulla on siitä tapahtumasta hyvin pelottava kuva, koska kaikki muut jotenkin jähmettyivät, kun hän tuli sisään ja kuulin muiden kutsuvan häntä ”konnaksi”, itse lamaannuin juuri siinä tilanteessa ja pelkäsin kuolemaa.

    Muille miehille vain soitin ja kaikki muut paitsi Jouko ei halunnut jutella, joten annoin olla.

    Silloin nuorena tunsin heistä Arin, Riston ja Juhan. Juttelin Juhan kanssa, ajelin Riston kanssa mopolla (minullakin oli mopo) ja Arin kanssa juttelin ja kerran suutelimme. Arin on täytynyt suuttua minulle tosi pahasti siitä ”ei” –sanastani, kuitenkin hän oli minulle mukava, kun olimme kahden kesken, mutta uskon sen mukavuuden nyt näin jälkikäteen johtuvan siitä, että hän halusi minut tavalla tai toisella, joko hyvällä tai pahalla, valitettavasti. Jälkeen päin on monesta asiasta niin helppo jossitella, mutta joskus olen miettinyt sitäkin, olisiko mitään pahaa tapahtunut ilman Markkua, koska hän oli se yllyttäjä, huutaja ja lyöjä, ja joukossa tyhmyys tiivistyy ja moraali heitetään nurkaan, kukaan ei ota vastuuta.

    Joka tapauksessa kaikki näistä aikuisista miehistä suostuivat tapaamiseen sillon 3,5 vuotta sitten tai halusivat ainakin jutella puhelimessa. Monelle se oli varmasti shokki, ja heitä mietitytti mitä haluan näin monen vuoden jälkeen. Kerroin mitä tapahtuma oli minun elämässäni saanut aikaan (itsemurhayritys 16-vuotiaana, paha anoreksia 17-20-vuotiaana, masennusta..jne. Nyt vihdoinkin 4 vuotta sitten, olin elämässäni siinä vaiheessa, että minulla oli voimia aloittaa asian käsittely terapiassa. Tavatessani sanoin heille kaikille, että tällaista ei koskaan saa tehdä kenellekään, en tiedä, miten asia meni perille, mutta ehkä yli 40-vuotias mies miettii asioita ja elämää erilailla kuin 15-20-vuotias mies. Jatkan edelleen terapiaani, sillä väkivalta nuorelle tytölle siinä iässä, jolloin pitäisi saada rauhassa tutustua omaan seksuaalisuuteen muuttaa kuvaa itsestä ja maailmasta ja sisälläni elää edelleenkin se 15-vuotias tyttö, joka ei ole tapahtumasta vielä täysin parantunut ja ihmisarvo on edelleenkin välillä kateissa, mutta oma perusluonteeni ei kuitenkaan ole tapahtumasta huolimatta muuttunut ja välitän edelleen toisista ihmisistä. Muuten elämässäni olen menestynyt ulkoisesti, mutta sisäinen maailmani on välillä sekaisin.

    eikö syylliset joutuneet silloin mihinkään vastuuseen?

    Jos ei niin joudutko nyt siis itse maksamaan kalliin terapiasi?

    "Hän sanoi, että tämä on hänelle paha asia, ja hänen täytyisi rukoilla Jumalalta… ??? mitä, jäi epäselväksi. Hän on muuten menestynyt hyvin työelämässä ja minusta pakenee nyt uskontoon. Hän sanoi, että ei muistanut tätä tapahtumaa, mutta ei sitä kieltänyt osallisuuttaan siihen."

    Mitäs mä uskovana tohon sanoisinkaan..
    Ensiksi luulisin hänen rukoilevan Jumalalta syntien anteeksiantamusta tai jotain.
    Tosin hänen ei sitä tarvitse edes tehdä jos kerran OIKEASTI _uskoo_ Jeesuksen sovitustyöhön joten tuo kyseenalaistaa hänen koko uskonsa todellisuuden.
    Näyttää siis siltä että hän pakenee uskoonsa vastuuta teoistaan mutta ei se siihen "uskoonsa" voi ikuiseti paeta.. jos tiliä ei tässä elämässä tehdä rikoksistaan niin silloin se tehdään kuoleman jälkeen! Niin yksikertaista se on.

    Raamattu antaa paljon viitteitä siitä kuinka oikeus tapahtuu ja niin hyvät kuin pahatkin ihmiset saavat palkkansa.

    "Älkää ottako oikeutta omiin käsiinne, rakkaat ystävät, vaan antakaa Jumalan osoittaa vihansa. Onhan kirjoitettu: "Minun on tuomio, minä maksan tekojen mukaan" -- näin sanoo Herra."

    Mun omasta mielestä kristinuskossa usko Jeesukseen ja hänen sovitustyöhönsä pelastaa ikuiselta kadotukselta, mutta ei se Jeesus vastuuta ihmisiltä omista teoistaan pois ottanut.

    Jos se raiskaaja todellakin on uskossa ja katuu tekojaan niin silloin se varmaan joka päivä rukoilee puolestasi ja sydämessään haluaa maksaa tekonsa joskus takaisin...


  • teidät tuomittiin

   Tämä juttuhan oli lehdissä ajat sitten. Tuomiotkin raiskauksista saitte. Miksi te raiskarit tätä kyselette, vitun koirat? Tämä tyttö oli myös 14v.

  • Kertomuksen tyttö

   Kertomuksen tyttö oli 15-vuotias.

   Ja kirjoituksen on lähettänyt todellakin kertomuksen tyttö, ja ne ovat kuulustelupöytäkirjaotteet tapahtumasta.

   Tytöltä tämä tapaus vei ihmisarvon, joka elää ja menestyy tavallaan, mutta toisaalta haluaa kuolla, koska tuntee itsensä arvottomaksi, mutta elää kuitenkin, uskoo parempaan, käy terapiassa ja yrittää parantua.

   • Anonyymi

    Kiinnostaisi kuulla, mitä nyt kuuluu. Minut joukkoraiskattiin ollessani 13-vuotias. Täytän tänä vuonna 31. Olen edelleen rikki ja käyn traumaterapiassa. Fyysisiä vammoja korjataan edelleen.


  • Molottaja

   Kunnolla vain kyrpää pikkuluntuille!Sitä ne nuoret kyrvän metsästäjät kaipaa.

   • Sopisko sulle

    vaikka vanhaa karvahattuun, koska en usko sen muuhun kelpaavan.


  • Mies

   Ei minkäänlaista kunnioitusta tyttöjä kohtaan. Todennäköisesti tyttö pelkäsi henkensä edestä ja ei siksi vastustellut enempää. Tuollaiset penikat pitäis pieksää ja opettaa käyttäytymään !!

   • Kertomuksen tyttö

    Siinä vaiheessa, kun tapahtumaan astui mies nimeltä Martti (jota kuulin kutsuttavan "Konnaksi"), luulin että minut tapetaan ja kaikki muut tuntuivat pelkäävän häntä ja väistyivät syrjään. Entuudestaan tunsin heistä Arin, Riston ja Juhan. Ari oli heistä vanhin 20 v.
    Markku oli minusta tapahtuman moottori, ja häntä pelkäsin eniten, vaikka hän oli kanssani samanikäinen. Muistan hänen fanaattisen katseensa.

    Pystyn hyvin analysoimaan tilanteen näin jälkikäteen ja olen käynyt läpi siihen liittyvät kaikki tunteet.

    Mutta se ei vielä poista sitä tosiseikkaa, että eräs puoli minussa ei halua elää, olen henkisesti loppu ja haluaisin kuolla. Tuo tapahtuma vei ihmisarvoni.

    Siinä vaiheessa pelkäsin kuolevani ja sen jälkeen olen toivonut kuolemaa - ristiriitaista!

    Siksi haluaisinkin, että vanhemmat teroittaisivat lapsilleen, mikä on oikein ja mikä on väärin, ja miten toisia ihmisiä pitää kohdella.
    Valitettavasti vain nykymaailmassa vanhemmatkin ovat aika voimattomia, sen suhteen, että esim. media ja ns. aikuiset antavat huonoa esimerkkiä, miten ihmisiä kohdellaan.

    Etenkin tänään on tuntunut siltä, että tämä ei ole se maailma, jossa haluaisin elää.


   • Teme
    Kertomuksen tyttö kirjoitti:

    Siinä vaiheessa, kun tapahtumaan astui mies nimeltä Martti (jota kuulin kutsuttavan "Konnaksi"), luulin että minut tapetaan ja kaikki muut tuntuivat pelkäävän häntä ja väistyivät syrjään. Entuudestaan tunsin heistä Arin, Riston ja Juhan. Ari oli heistä vanhin 20 v.
    Markku oli minusta tapahtuman moottori, ja häntä pelkäsin eniten, vaikka hän oli kanssani samanikäinen. Muistan hänen fanaattisen katseensa.

    Pystyn hyvin analysoimaan tilanteen näin jälkikäteen ja olen käynyt läpi siihen liittyvät kaikki tunteet.

    Mutta se ei vielä poista sitä tosiseikkaa, että eräs puoli minussa ei halua elää, olen henkisesti loppu ja haluaisin kuolla. Tuo tapahtuma vei ihmisarvoni.

    Siinä vaiheessa pelkäsin kuolevani ja sen jälkeen olen toivonut kuolemaa - ristiriitaista!

    Siksi haluaisinkin, että vanhemmat teroittaisivat lapsilleen, mikä on oikein ja mikä on väärin, ja miten toisia ihmisiä pitää kohdella.
    Valitettavasti vain nykymaailmassa vanhemmatkin ovat aika voimattomia, sen suhteen, että esim. media ja ns. aikuiset antavat huonoa esimerkkiä, miten ihmisiä kohdellaan.

    Etenkin tänään on tuntunut siltä, että tämä ei ole se maailma, jossa haluaisin elää.

    sinulle jaksamisia, en yritäkään väittää että tietäisin miltä sinusta nyt tuntuu. sitä ei tiedä kukaan muu kuin sellainen joka on sen itse kokenut. niin kliseeltä kuin tämä kuulostaakin, muista kuitenkin että elämällä on vielä hyvääkin annettavaa sinulle kunhan vaan jaksat jatkaa!


   • Kertomuksen tyttö
    Teme kirjoitti:

    sinulle jaksamisia, en yritäkään väittää että tietäisin miltä sinusta nyt tuntuu. sitä ei tiedä kukaan muu kuin sellainen joka on sen itse kokenut. niin kliseeltä kuin tämä kuulostaakin, muista kuitenkin että elämällä on vielä hyvääkin annettavaa sinulle kunhan vaan jaksat jatkaa!

    Ajatuksiani:

    Näen valveunia mutta uniini ei liity pahuutta. Ihmiset ovat olleet pahoja minulle. Uneni ovat puhtaita ja kauniita, niissä ei ole mitään pahaa eikä rumaa, eikä väkivaltaa. Valveunissani maailma on aivan erilainen kuin tämä maailma, jossa elämme. Kaikki on rauhallista ja aitoa rakkautta täynnä. Siellä ei asu ihmisiä, jotka vihaavat ja halveksivat toisiaan. Se maailma on omistettu rakkaudelle.

    Kirjoitan tähän erään ajatelman, jonka luin jostakin - näin asioiden pitäisi olla eikä niin kuin ne nyt ovat.
    Hengittäisin keuhkoihini kirpeän syystuulen, tallentaisin muistiini jokaisen kauniin maiseman, jonka näen, ahmisin katseellani vastaantulevia ihmisiä. Kertoisin ystävälleni kuinka tärkeä hän on minulle, olisin vilpitön ja rehellinen jokaiselle ja kertoisin kuinka paljon heitä rakastan ja tarvitsen. Pyytäisin anteeksi silloin kun siihen olisi aihetta. Hymyilisin pikkulapsille ja auringolle, jokaiselle aamulle jonka saan. Päästäisin tunteeni valloilleen enkä kätkisi niitä, antaisin elämälle vallan. Oi Jumala, anna minun tehdä tämä kaikki, ehkä vielä ei ole liian myöhäistä. Tuntisin eläneeni elämäni oikein.

    Ehkä joskus näin onkin...


   • Kalle
    Kertomuksen tyttö kirjoitti:

    Siinä vaiheessa, kun tapahtumaan astui mies nimeltä Martti (jota kuulin kutsuttavan "Konnaksi"), luulin että minut tapetaan ja kaikki muut tuntuivat pelkäävän häntä ja väistyivät syrjään. Entuudestaan tunsin heistä Arin, Riston ja Juhan. Ari oli heistä vanhin 20 v.
    Markku oli minusta tapahtuman moottori, ja häntä pelkäsin eniten, vaikka hän oli kanssani samanikäinen. Muistan hänen fanaattisen katseensa.

    Pystyn hyvin analysoimaan tilanteen näin jälkikäteen ja olen käynyt läpi siihen liittyvät kaikki tunteet.

    Mutta se ei vielä poista sitä tosiseikkaa, että eräs puoli minussa ei halua elää, olen henkisesti loppu ja haluaisin kuolla. Tuo tapahtuma vei ihmisarvoni.

    Siinä vaiheessa pelkäsin kuolevani ja sen jälkeen olen toivonut kuolemaa - ristiriitaista!

    Siksi haluaisinkin, että vanhemmat teroittaisivat lapsilleen, mikä on oikein ja mikä on väärin, ja miten toisia ihmisiä pitää kohdella.
    Valitettavasti vain nykymaailmassa vanhemmatkin ovat aika voimattomia, sen suhteen, että esim. media ja ns. aikuiset antavat huonoa esimerkkiä, miten ihmisiä kohdellaan.

    Etenkin tänään on tuntunut siltä, että tämä ei ole se maailma, jossa haluaisin elää.

    Sinä vaikutat itse omaan elämääsi, yksin SINÄ kannat vastuuta omista teoistasi ja kärsit/nautit onnestasi - ei kukaan muu voi tehdä sitä puolestasi.

    Miksi helkkarissa kuljet ja edes viitsit puhua tuollaisten ihmisten kanssa? Eikö kannattaisi valita seura paremmin? Miten voit lupautua antamaan seksiä kaverille jos tämä pyytää? En voi ymmärtää syytä miksi lupauduit.

    Olisiko ollut järkevämpää etsiä oma luotettava hellä rakastava poikakaveri jolle voi uskoutua ja kertoa murheet? Mikäli tuossa iässä pitää olla seksiä ( ei mielestäni pitäisi ) niin olisitte sitten vasta kun olet itse valmis ja haluat sitä. Ei edellä mainittu yhdyntä anna kenellekään mitään, paitsi pääsee idioottimopokuski kehumaan kavereille ja todistamaan miehuutensa miten kova jätkä on. Näin ko kaveri yrittää saada mainetta kaveripiireissä ja hyväksyntää.

    Pyri unohtamaan kaikki edellä tapahtunut, etsi toisenlaista seuraa äläkä ryhdy seksiin. Ajattele sitä vain pahana unena joka ei toistu.
    Tämä maailma ( ainakin Suomi ) on hyvä paikka asua ja elää. Sinä voit rakentaa itsellesi hyvän tulevaisuuden jos haluat. Minäkin tein aikoinaan niin ja olen nyt onnellinen mutta olenkin AINA vältellyt elämässäni idiootteja - näin neuvoksi.


   • Teme
    Kalle kirjoitti:

    Sinä vaikutat itse omaan elämääsi, yksin SINÄ kannat vastuuta omista teoistasi ja kärsit/nautit onnestasi - ei kukaan muu voi tehdä sitä puolestasi.

    Miksi helkkarissa kuljet ja edes viitsit puhua tuollaisten ihmisten kanssa? Eikö kannattaisi valita seura paremmin? Miten voit lupautua antamaan seksiä kaverille jos tämä pyytää? En voi ymmärtää syytä miksi lupauduit.

    Olisiko ollut järkevämpää etsiä oma luotettava hellä rakastava poikakaveri jolle voi uskoutua ja kertoa murheet? Mikäli tuossa iässä pitää olla seksiä ( ei mielestäni pitäisi ) niin olisitte sitten vasta kun olet itse valmis ja haluat sitä. Ei edellä mainittu yhdyntä anna kenellekään mitään, paitsi pääsee idioottimopokuski kehumaan kavereille ja todistamaan miehuutensa miten kova jätkä on. Näin ko kaveri yrittää saada mainetta kaveripiireissä ja hyväksyntää.

    Pyri unohtamaan kaikki edellä tapahtunut, etsi toisenlaista seuraa äläkä ryhdy seksiin. Ajattele sitä vain pahana unena joka ei toistu.
    Tämä maailma ( ainakin Suomi ) on hyvä paikka asua ja elää. Sinä voit rakentaa itsellesi hyvän tulevaisuuden jos haluat. Minäkin tein aikoinaan niin ja olen nyt onnellinen mutta olenkin AINA vältellyt elämässäni idiootteja - näin neuvoksi.

    mielestäni ei ole hyvä neuvo pitää tapahtunutta "pahana unena" jollaista ei koskaan enää tapahdu. kyllä asiat pitää tiedostaa jotta niitä voi käsitellä sitten kun on siihen valmis. ja mitä tulee tuohon seksin lupaamiseen, niin mikäli luit jutun kokonaisuudessaan, huomasit varmaan että tuossa vaiheessa tytön on täytynyt olla jo järjettömän peloissaan. olihan hän yrittänyt jo useita kertoja päästä uhkaavasta tilanteesta pois siinä onnistumatta. on täysin naurettavaa että syyllistät uhria tällaisessa tapauksessa. raiskaus on aina raiskaus. pelkän EI:n pitäisi riittää tilanteessa kun tilanteessa.


   • jim
    Kertomuksen tyttö kirjoitti:

    Ajatuksiani:

    Näen valveunia mutta uniini ei liity pahuutta. Ihmiset ovat olleet pahoja minulle. Uneni ovat puhtaita ja kauniita, niissä ei ole mitään pahaa eikä rumaa, eikä väkivaltaa. Valveunissani maailma on aivan erilainen kuin tämä maailma, jossa elämme. Kaikki on rauhallista ja aitoa rakkautta täynnä. Siellä ei asu ihmisiä, jotka vihaavat ja halveksivat toisiaan. Se maailma on omistettu rakkaudelle.

    Kirjoitan tähän erään ajatelman, jonka luin jostakin - näin asioiden pitäisi olla eikä niin kuin ne nyt ovat.
    Hengittäisin keuhkoihini kirpeän syystuulen, tallentaisin muistiini jokaisen kauniin maiseman, jonka näen, ahmisin katseellani vastaantulevia ihmisiä. Kertoisin ystävälleni kuinka tärkeä hän on minulle, olisin vilpitön ja rehellinen jokaiselle ja kertoisin kuinka paljon heitä rakastan ja tarvitsen. Pyytäisin anteeksi silloin kun siihen olisi aihetta. Hymyilisin pikkulapsille ja auringolle, jokaiselle aamulle jonka saan. Päästäisin tunteeni valloilleen enkä kätkisi niitä, antaisin elämälle vallan. Oi Jumala, anna minun tehdä tämä kaikki, ehkä vielä ei ole liian myöhäistä. Tuntisin eläneeni elämäni oikein.

    Ehkä joskus näin onkin...

    ajatuksia.. ja mä uskon että ennemmin tai myöhemmin maailma sellaiseksi muuttuu.. eikä se elämä ole tässä ja nyt pelkästään, koska eihän tätä voi elämäksi monestikkaan edes kutsua.. mä uskon, että se tosi elämä alkaa sitten kuoleman jälkeen jolloin noi sun kirjottamat ihanat asiat tulevat todellisuudeksi. tässä maailmassa noista ihanista asioista näkee vain joskus jotain varjoja... ja mä sydämestäni uskon että jokainen joutuu maksamaan teoistaan kuolessaan, niin hyvässä kuin pahassakin.. se jopa lukee raamatussakin. ei se oikeus tässä ajassa monestikkaan tapahdu mutta se ei saa masentaa koska se tulee vielä tapahtumaan.. niin ainakin uskon!


   • jim
    Teme kirjoitti:

    mielestäni ei ole hyvä neuvo pitää tapahtunutta "pahana unena" jollaista ei koskaan enää tapahdu. kyllä asiat pitää tiedostaa jotta niitä voi käsitellä sitten kun on siihen valmis. ja mitä tulee tuohon seksin lupaamiseen, niin mikäli luit jutun kokonaisuudessaan, huomasit varmaan että tuossa vaiheessa tytön on täytynyt olla jo järjettömän peloissaan. olihan hän yrittänyt jo useita kertoja päästä uhkaavasta tilanteesta pois siinä onnistumatta. on täysin naurettavaa että syyllistät uhria tällaisessa tapauksessa. raiskaus on aina raiskaus. pelkän EI:n pitäisi riittää tilanteessa kun tilanteessa.

    ja normaali kunnon mies/poika huomaa kyllä haluaako tyttö vai ei vaikka tyttö olisi hiiren hiljaa.. ne kusipää homo jätkät on ainoastaan ajatellut omalla kyrvällään välittämästä muitten tunteista mitään.. niskalaukaus tollasille mielestäni etteivät tekisi samaa paskaa uudestaan....


   • jim
    Kalle kirjoitti:

    Sinä vaikutat itse omaan elämääsi, yksin SINÄ kannat vastuuta omista teoistasi ja kärsit/nautit onnestasi - ei kukaan muu voi tehdä sitä puolestasi.

    Miksi helkkarissa kuljet ja edes viitsit puhua tuollaisten ihmisten kanssa? Eikö kannattaisi valita seura paremmin? Miten voit lupautua antamaan seksiä kaverille jos tämä pyytää? En voi ymmärtää syytä miksi lupauduit.

    Olisiko ollut järkevämpää etsiä oma luotettava hellä rakastava poikakaveri jolle voi uskoutua ja kertoa murheet? Mikäli tuossa iässä pitää olla seksiä ( ei mielestäni pitäisi ) niin olisitte sitten vasta kun olet itse valmis ja haluat sitä. Ei edellä mainittu yhdyntä anna kenellekään mitään, paitsi pääsee idioottimopokuski kehumaan kavereille ja todistamaan miehuutensa miten kova jätkä on. Näin ko kaveri yrittää saada mainetta kaveripiireissä ja hyväksyntää.

    Pyri unohtamaan kaikki edellä tapahtunut, etsi toisenlaista seuraa äläkä ryhdy seksiin. Ajattele sitä vain pahana unena joka ei toistu.
    Tämä maailma ( ainakin Suomi ) on hyvä paikka asua ja elää. Sinä voit rakentaa itsellesi hyvän tulevaisuuden jos haluat. Minäkin tein aikoinaan niin ja olen nyt onnellinen mutta olenkin AINA vältellyt elämässäni idiootteja - näin neuvoksi.

    että tarkoitit hyvää mutta tota sun tekstiä lukiessa ei voi välttää sitä sun syyllistävää asennetta mitä et varmaan kuitenkaan tarkoittanut.. kun ihmiset syntyy eri aikaan eri paikkaan eri ympäristöön niin siihen vaikuttaa niin miljoona eri asiaa miksi esim toi kyseinen tyttö oli niitten runkkujen kanssa.. todella monet raiskatut / hyväkskäytetyt haluavat vain ja ainoastaan rakkautta ja hyväksyntää eli esim just sitä yhtä rakastavaa poikaystävää, mutta kun ne eivät sitä tunnu mistään löytävän niin ne miellyttämällä muita monesti joutuvat hyväkskäytön uhriksi. Meissä miehissä se vika vaan on tollasissa tapauksissa, EI TODELLAKAAN NOISSA VIATTOMISSA TYTÖISSÄ!!! yrittäkää olla ylilempeitä tollasia tyttöjä kohtaan. ja mä tiedän miltä tuntuu elää tytön kanssa joka on kokenut samaa.. eli ei ton raiskatun tytön ongelmat vielä ole loppumassa varmaan pitkään aikaan vaikka se kuinka niin haluaisi.. sitten kun seurustelu toivottavasti rakastavaisen ihmisen kanssa alkaa, niin ne ongelmat saavat aivan uusia olomuotoja. varsinkin jos se tuleva poikaystävä on vähäänkään tavallinen mies mikä ei paljon jaksa tollasta ymmärtää ja sellasia käsittämättömiä tunne vyöryjä mitä se tyttö tulee saamaan.. en jaksa enempää selitellä vaan POINTTINI ON että vaikeeta vielä sen tytön ja tytön tulevan miehen elämästä luultavasti tulee ja nimenomaan sen takia mitä tytölle on käynyt ja minkälaisessa henkisessä epätasapainossa tyttö tulee luultavasti lopunelämän olemaan. yrittäkää edes ymmärtää...


   • Kalle
    jim kirjoitti:

    että tarkoitit hyvää mutta tota sun tekstiä lukiessa ei voi välttää sitä sun syyllistävää asennetta mitä et varmaan kuitenkaan tarkoittanut.. kun ihmiset syntyy eri aikaan eri paikkaan eri ympäristöön niin siihen vaikuttaa niin miljoona eri asiaa miksi esim toi kyseinen tyttö oli niitten runkkujen kanssa.. todella monet raiskatut / hyväkskäytetyt haluavat vain ja ainoastaan rakkautta ja hyväksyntää eli esim just sitä yhtä rakastavaa poikaystävää, mutta kun ne eivät sitä tunnu mistään löytävän niin ne miellyttämällä muita monesti joutuvat hyväkskäytön uhriksi. Meissä miehissä se vika vaan on tollasissa tapauksissa, EI TODELLAKAAN NOISSA VIATTOMISSA TYTÖISSÄ!!! yrittäkää olla ylilempeitä tollasia tyttöjä kohtaan. ja mä tiedän miltä tuntuu elää tytön kanssa joka on kokenut samaa.. eli ei ton raiskatun tytön ongelmat vielä ole loppumassa varmaan pitkään aikaan vaikka se kuinka niin haluaisi.. sitten kun seurustelu toivottavasti rakastavaisen ihmisen kanssa alkaa, niin ne ongelmat saavat aivan uusia olomuotoja. varsinkin jos se tuleva poikaystävä on vähäänkään tavallinen mies mikä ei paljon jaksa tollasta ymmärtää ja sellasia käsittämättömiä tunne vyöryjä mitä se tyttö tulee saamaan.. en jaksa enempää selitellä vaan POINTTINI ON että vaikeeta vielä sen tytön ja tytön tulevan miehen elämästä luultavasti tulee ja nimenomaan sen takia mitä tytölle on käynyt ja minkälaisessa henkisessä epätasapainossa tyttö tulee luultavasti lopunelämän olemaan. yrittäkää edes ymmärtää...

    Kyllä minä tajuan varsin hyvin mitä tapahtui ja voin kuvitella mitä tulee tapahtumaan tuon naisen kohdalla tulevaisuudessa - pystyykö hän nauttimaan enää seksistä täysillä ja luottamaan mieheen. Riippuu varmaan paljon miehestä.

    Ehkä todella syyllistin häntäkin mutta silti täydellinen kieltäytyminen seksistä on ainoa vaihtoehto eikä koskaan saa näyttää minkäänlaista "ehkä" vaihtoehtoa...sitä mieltä olen. Syyllistin koska varmaan tuotakin tyttöä on yrittänyt saada tyttökaverikseen joku kunnollinen poika. Tällaiset ei nykypäivän tyttöjä näytä kiinnostavan!
    Minulla on itselläni 19 v poika, tosi kiltti, komeakin ( 190 cm ) mutta ei saa tyttökaveria vaikka kuinka yrittää. Hän on kysynyt monta kertaa miksi ei kelpaa tytöille? Hänestä saisi joku hyvän poikaystävän.
    Poikani kertoi kuinka hänen kaverit vaihtavat naisia vaikka ovat renttuja, väkivaltaisia ja monet käyttävät paljon alkoholia. Poikani pari kaveria ovat samassa tilanteessa vaikka ovat kunnollisia ja menestyvät kouluissa.

    Lukekaapa seuraavat kommentit, ei löydy naisilta vastauksia!!!
    http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=119&conference=703&posting=22000000002916578

    ELI...mitä nykyajan tytöt oikein haluavatkaan? Syyllistinköhän sittenkään turhaan? Miksi tyttö "joutui" sellaiseen seuraan?
    Minä olen itsekin aina vältellyt vankilakundeja, renttuja ja väkivaltaisia ihmisiä ts. ongelmia ja voin sanoa että kannatti!


   • jim
    Kalle kirjoitti:

    Kyllä minä tajuan varsin hyvin mitä tapahtui ja voin kuvitella mitä tulee tapahtumaan tuon naisen kohdalla tulevaisuudessa - pystyykö hän nauttimaan enää seksistä täysillä ja luottamaan mieheen. Riippuu varmaan paljon miehestä.

    Ehkä todella syyllistin häntäkin mutta silti täydellinen kieltäytyminen seksistä on ainoa vaihtoehto eikä koskaan saa näyttää minkäänlaista "ehkä" vaihtoehtoa...sitä mieltä olen. Syyllistin koska varmaan tuotakin tyttöä on yrittänyt saada tyttökaverikseen joku kunnollinen poika. Tällaiset ei nykypäivän tyttöjä näytä kiinnostavan!
    Minulla on itselläni 19 v poika, tosi kiltti, komeakin ( 190 cm ) mutta ei saa tyttökaveria vaikka kuinka yrittää. Hän on kysynyt monta kertaa miksi ei kelpaa tytöille? Hänestä saisi joku hyvän poikaystävän.
    Poikani kertoi kuinka hänen kaverit vaihtavat naisia vaikka ovat renttuja, väkivaltaisia ja monet käyttävät paljon alkoholia. Poikani pari kaveria ovat samassa tilanteessa vaikka ovat kunnollisia ja menestyvät kouluissa.

    Lukekaapa seuraavat kommentit, ei löydy naisilta vastauksia!!!
    http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=119&conference=703&posting=22000000002916578

    ELI...mitä nykyajan tytöt oikein haluavatkaan? Syyllistinköhän sittenkään turhaan? Miksi tyttö "joutui" sellaiseen seuraan?
    Minä olen itsekin aina vältellyt vankilakundeja, renttuja ja väkivaltaisia ihmisiä ts. ongelmia ja voin sanoa että kannatti!

    oli asia niin tai näin niin turha sitä tyttöä on tässä vaiheessa varsinkaan mistään syyllistää! varsinkin koska sitähän toi tyttö tuli tänne etsimään: eli että ihmiset syyttäisivät sitä jotta se saisi itsevihaa kasvatettua! ja vaikka toi tyttö jotenkin ihmeen kaupalla olisikin ollut itse syyllinen koko juttuun, vaikkakin se on TÄYSI mahdottomuus, niin se ei ainakaan sitä tytön oloa paranna että joku heittää jotain tollasta..vähän väärälle henkilölle aloit itkemään sitä miksi elämä on niin perseestä kun onkaan eikä suomalaiset naiset huoli kunnon miestä.. ymmärrän kyllä sun pointtis mutta en usko että kohde oli nyt oikea.. ja ota huomioon että kyseessä oli nuori ja luultavasti vaan rakkautta vailla oleva tyttö mikä olisi huolinut kenet tahansa... siihen miksi tyttö joutui sellaiseen seuraan on miljoonia eri syitä mutta se ei TODELLAKAAN HELVETTI SOIKOON oikeuta ketään kusipää runkkaria käyttäytymään noin että hyväkskäyttää toista..mua itseäni ihmetyttää ne jätkät mitkä näki koko tilanteen mutta eivät estelleet sitä mitenkään? on tää niin perseestä revittyä.. mua kiinnostaa tietää että mitä "tuomioita" noi räkänokat sai tosta ainakin muutamien ihmisten elämän pilaamisesta...luultavasti pään silittelyä ja ehdollista eli suomenkielellä varoituksen... soo soo.

    no joka tapauksessa se lohduttaa että mä voin hymyillä kun näen että tollaset saastat palaa helvetissä!


   • jim
    Kalle kirjoitti:

    Sinä vaikutat itse omaan elämääsi, yksin SINÄ kannat vastuuta omista teoistasi ja kärsit/nautit onnestasi - ei kukaan muu voi tehdä sitä puolestasi.

    Miksi helkkarissa kuljet ja edes viitsit puhua tuollaisten ihmisten kanssa? Eikö kannattaisi valita seura paremmin? Miten voit lupautua antamaan seksiä kaverille jos tämä pyytää? En voi ymmärtää syytä miksi lupauduit.

    Olisiko ollut järkevämpää etsiä oma luotettava hellä rakastava poikakaveri jolle voi uskoutua ja kertoa murheet? Mikäli tuossa iässä pitää olla seksiä ( ei mielestäni pitäisi ) niin olisitte sitten vasta kun olet itse valmis ja haluat sitä. Ei edellä mainittu yhdyntä anna kenellekään mitään, paitsi pääsee idioottimopokuski kehumaan kavereille ja todistamaan miehuutensa miten kova jätkä on. Näin ko kaveri yrittää saada mainetta kaveripiireissä ja hyväksyntää.

    Pyri unohtamaan kaikki edellä tapahtunut, etsi toisenlaista seuraa äläkä ryhdy seksiin. Ajattele sitä vain pahana unena joka ei toistu.
    Tämä maailma ( ainakin Suomi ) on hyvä paikka asua ja elää. Sinä voit rakentaa itsellesi hyvän tulevaisuuden jos haluat. Minäkin tein aikoinaan niin ja olen nyt onnellinen mutta olenkin AINA vältellyt elämässäni idiootteja - näin neuvoksi.

    seksiin ryhtyminen ei todellakaan ole viisasta mutta tuskin toi tyttö sitä olisi alunperinkään halunnut.. harva tyttö sitä seksiä haluaa vaan sitä hyväksyntää ja rakkautta.. ja muutenkin kun toi tyttö pelkäs henkensä edestä niin sillon seksin antaminen ei varmaan paljoa painanut..


   • Mielipide
    jim kirjoitti:

    että tarkoitit hyvää mutta tota sun tekstiä lukiessa ei voi välttää sitä sun syyllistävää asennetta mitä et varmaan kuitenkaan tarkoittanut.. kun ihmiset syntyy eri aikaan eri paikkaan eri ympäristöön niin siihen vaikuttaa niin miljoona eri asiaa miksi esim toi kyseinen tyttö oli niitten runkkujen kanssa.. todella monet raiskatut / hyväkskäytetyt haluavat vain ja ainoastaan rakkautta ja hyväksyntää eli esim just sitä yhtä rakastavaa poikaystävää, mutta kun ne eivät sitä tunnu mistään löytävän niin ne miellyttämällä muita monesti joutuvat hyväkskäytön uhriksi. Meissä miehissä se vika vaan on tollasissa tapauksissa, EI TODELLAKAAN NOISSA VIATTOMISSA TYTÖISSÄ!!! yrittäkää olla ylilempeitä tollasia tyttöjä kohtaan. ja mä tiedän miltä tuntuu elää tytön kanssa joka on kokenut samaa.. eli ei ton raiskatun tytön ongelmat vielä ole loppumassa varmaan pitkään aikaan vaikka se kuinka niin haluaisi.. sitten kun seurustelu toivottavasti rakastavaisen ihmisen kanssa alkaa, niin ne ongelmat saavat aivan uusia olomuotoja. varsinkin jos se tuleva poikaystävä on vähäänkään tavallinen mies mikä ei paljon jaksa tollasta ymmärtää ja sellasia käsittämättömiä tunne vyöryjä mitä se tyttö tulee saamaan.. en jaksa enempää selitellä vaan POINTTINI ON että vaikeeta vielä sen tytön ja tytön tulevan miehen elämästä luultavasti tulee ja nimenomaan sen takia mitä tytölle on käynyt ja minkälaisessa henkisessä epätasapainossa tyttö tulee luultavasti lopunelämän olemaan. yrittäkää edes ymmärtää...

    Niin. Trauma on aina trauma, oli se sitten raiskauksesta johtuva tai jostain muusta johtuva.....minua ei ole raiskattu, mutta minulla on muita traumoja, joiden kasittelyyn menee ilmeisesti koko elinikani....

    ....myos sanoilla ja kayttaytymisella (ei fyysisella kasiksi kaymisella) voidaan loukata ihan uskomattoman paljon.


   • Jolene
    Kalle kirjoitti:

    Kyllä minä tajuan varsin hyvin mitä tapahtui ja voin kuvitella mitä tulee tapahtumaan tuon naisen kohdalla tulevaisuudessa - pystyykö hän nauttimaan enää seksistä täysillä ja luottamaan mieheen. Riippuu varmaan paljon miehestä.

    Ehkä todella syyllistin häntäkin mutta silti täydellinen kieltäytyminen seksistä on ainoa vaihtoehto eikä koskaan saa näyttää minkäänlaista "ehkä" vaihtoehtoa...sitä mieltä olen. Syyllistin koska varmaan tuotakin tyttöä on yrittänyt saada tyttökaverikseen joku kunnollinen poika. Tällaiset ei nykypäivän tyttöjä näytä kiinnostavan!
    Minulla on itselläni 19 v poika, tosi kiltti, komeakin ( 190 cm ) mutta ei saa tyttökaveria vaikka kuinka yrittää. Hän on kysynyt monta kertaa miksi ei kelpaa tytöille? Hänestä saisi joku hyvän poikaystävän.
    Poikani kertoi kuinka hänen kaverit vaihtavat naisia vaikka ovat renttuja, väkivaltaisia ja monet käyttävät paljon alkoholia. Poikani pari kaveria ovat samassa tilanteessa vaikka ovat kunnollisia ja menestyvät kouluissa.

    Lukekaapa seuraavat kommentit, ei löydy naisilta vastauksia!!!
    http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=119&conference=703&posting=22000000002916578

    ELI...mitä nykyajan tytöt oikein haluavatkaan? Syyllistinköhän sittenkään turhaan? Miksi tyttö "joutui" sellaiseen seuraan?
    Minä olen itsekin aina vältellyt vankilakundeja, renttuja ja väkivaltaisia ihmisiä ts. ongelmia ja voin sanoa että kannatti!

    Syyllistitkö turhaan? Syyllistäminen on aina turhaa ja väärin. Onko fiksua syyllistää uhri,joka syyllistää jo itseään? Kyllä raiskauksen uhri syyllistää itseään lähes poikkeuksetta.

    Mitä tyttöjen hakemiseen tulee, siis millaista poikaa tyttö etsii,niin on varmasti meitä moneen lähtöön.Kuka mitäkin.

    Minä olen löytänyt raiskauksen jälkeen muutaman poikaystävän, jotka ovat pahoinpidelleet,raiskanneet suhteessa minut yhtenä vakivallan muotona ym. Miksi? Tietoisesti en hakenut sellaista ja itse olen aina suhteesta lähtenyt. Haen turvallisuuden tunnetta ja kuvittelin,että "kova jätkä" pystyy suojelemaan mua ja antamaan minulle tarvitsemani turvallisuuden tunteen. Eikä suhteen alussa väkivalta tullut vielä esiin. Silloin minua suojeltiin, mutta suojeleminen muuttui väkivallaksi.

    Entä nyt? Minulla on poikaystävä, joka ei ainakaan vielä ole pahoinpidellyt, hän on "normaali" työssä käyvä Suomalainen nuori mies. Halusin rinnalleni miehen, joka on hellä, turvallinen, ymmärtävä, fiksu ym. Turvallisuus mitä haen on: tunne,ettei tarvitse pelätä toista, että toinen välittää ja on tukena.

    Seksuaalisuus minulla saattoi hämärtyä raiskauksen jälkeen. Seksistä tuli suoritus minulle. Nykyisin olen koittanut antamaan itselleni mahdollisuuden nauttia seksistä, mutta luulen,että tarvitsen aikaa oppia terve seksuaalisuus ja terve itsekkyys myös seksissä. Halut ovat tallella olleet aina, mutta se, että suoritan sängyssä ei ole hyvä. Ehkä minäkin opin saamaan orgasmin, kun annan itselleni luvan vain nauttia.

    Uskon,että poikasikin löytää itselleen tyttöystävän aikanaan. Kyllä meitä tyttöjä on moneen lähtöön.

    Eihän se ole raiskauksen uhrin syy,ettei poikasi löydä tyttöä rinnalleen. Kukaan uhri ei halua tulla raiskatuksi, ei hae sitä. Ei ole seurasta kiinni, raiskatuksi tulemisen vaara. Ihmisestä ei tiedä päälle päin onko tämä raiskaaja. Eikä kaikki linnakundit ole raiskaajia,naisten hakkaajia ym. Osa pitää naisestaan huolta paremmin,kuin ns.normaali kansalainen. Minun kohdallani nämä pahoinpitelijät olivat ns.tavallisia kansalaisia,jotka kävivät työssä ym.

    Kyllä naiset haluavat kunnon miehen.


   • Kalle
    jim kirjoitti:

    seksiin ryhtyminen ei todellakaan ole viisasta mutta tuskin toi tyttö sitä olisi alunperinkään halunnut.. harva tyttö sitä seksiä haluaa vaan sitä hyväksyntää ja rakkautta.. ja muutenkin kun toi tyttö pelkäs henkensä edestä niin sillon seksin antaminen ei varmaan paljoa painanut..

    Totta helvetissä minä tuomitsen nuo jätkät enkä arvosta tuollaisia tippaakaan! 100% he ovat syyllisiä, se on selvä!!! Ei siitä ole kysymys ja jos itse olisin ollut paikalla vaikka ohikulkijana ja nähnyt raiskauksen, vaikka omaa terveyttä ajattelematta olisin taatusti hyökännyt jätkien kimppuun yrittäen pelastaa tytön. Vaikka vihaan väkivaltaa, olen sitä mieltä että joskus sen käyttö on ainoa oikea vaihtoehto - olisi puolustettava tuota tyttöä. Poliisille soittaminen ei olisi hyödyttänyt koska he olisivat tulleet myöhässä, tuskin puheeenikaan olisi tehonnut ( vaikka olen 110 kg lihaksikas iso nyrkkeilyä harrastanut mies) sillä tuollaiset idiootit eivät ymmärrä puhetta vaan nyrkkiä.

    Silti väitän että ihmisistä kyllä näkee millaisia he ovat. "Kovikset" ovat vain pellejä joilla on huono itsetunto ja tekemällä typeryyksiä yrittävät nostaa muiden pellejen silmissä imagoaan - todellisuudessa heidän koko arvomaailmansa on perseestä!


   • jim
    Kalle kirjoitti:

    Totta helvetissä minä tuomitsen nuo jätkät enkä arvosta tuollaisia tippaakaan! 100% he ovat syyllisiä, se on selvä!!! Ei siitä ole kysymys ja jos itse olisin ollut paikalla vaikka ohikulkijana ja nähnyt raiskauksen, vaikka omaa terveyttä ajattelematta olisin taatusti hyökännyt jätkien kimppuun yrittäen pelastaa tytön. Vaikka vihaan väkivaltaa, olen sitä mieltä että joskus sen käyttö on ainoa oikea vaihtoehto - olisi puolustettava tuota tyttöä. Poliisille soittaminen ei olisi hyödyttänyt koska he olisivat tulleet myöhässä, tuskin puheeenikaan olisi tehonnut ( vaikka olen 110 kg lihaksikas iso nyrkkeilyä harrastanut mies) sillä tuollaiset idiootit eivät ymmärrä puhetta vaan nyrkkiä.

    Silti väitän että ihmisistä kyllä näkee millaisia he ovat. "Kovikset" ovat vain pellejä joilla on huono itsetunto ja tekemällä typeryyksiä yrittävät nostaa muiden pellejen silmissä imagoaan - todellisuudessa heidän koko arvomaailmansa on perseestä!

    mutta en usko että tuon ikäinen tyttö edes osaa nähdä ihmisiä oikein varsinkin jos sisällä jyllää pahaaoloa tms.. ehkäpä nyt se tyttö sitten osaa, toivon mukaan. kärsimyksen kautta se ymmärrys monesti tulee niin ikävää kun se onkaan.

    ja kyllä se sunkin poikas varmasti tyttöystävän löytää, vaikka sitten jostain tollaisesta tytöstä jota on hyväksikäytetty, jos se vaan huolii..

    sekin on niin perseestä suomessa että jos rikosta menee estämään niin siitä voi saada itse sitten rangaistuksen.. tosin se ei mua haittaisi paskaakaan jos sillä jonkun saisi pelastettua.. olisi ainakin sydämessä hyvä olo.


   • Kalle
    jim kirjoitti:

    mutta en usko että tuon ikäinen tyttö edes osaa nähdä ihmisiä oikein varsinkin jos sisällä jyllää pahaaoloa tms.. ehkäpä nyt se tyttö sitten osaa, toivon mukaan. kärsimyksen kautta se ymmärrys monesti tulee niin ikävää kun se onkaan.

    ja kyllä se sunkin poikas varmasti tyttöystävän löytää, vaikka sitten jostain tollaisesta tytöstä jota on hyväksikäytetty, jos se vaan huolii..

    sekin on niin perseestä suomessa että jos rikosta menee estämään niin siitä voi saada itse sitten rangaistuksen.. tosin se ei mua haittaisi paskaakaan jos sillä jonkun saisi pelastettua.. olisi ainakin sydämessä hyvä olo.

    Suomen rikoslakia ei voi ymmärtää järjellä. Tuomiot ovat niin lieviä ettei rikoslaki ole realistinen pelote estää rikoksia ennalta mikä pitäisi olla asian tarkoitus.
    Kuitenkin 90% kansalaisista on sitä mieltä että tuomioita pitäisi koventaa mutta ei. Rikollisia vaan hyysätään ja he pääsevät "hyvän käytöksen" perusteella puolella lusimisella. Uhri jää unholaan eikä saa hoitoa useinkaan.

    Niin, siksi kirjoitukseni "syyllisti" koska minua suoraan sanoen vituttaa nykyajan naiset. Miksi poikani ei kelpaa? Ehkä hänkin tulevaisuudessa löytää naisen itselleen ja varmasti tekee tämän onnelliseksi ja jos löytää raiskatun naisen, hän tulee huomaamaan että raiskaajat ovat erittäin pieni vähemmistö!


   • Just a woman
    jim kirjoitti:

    mutta en usko että tuon ikäinen tyttö edes osaa nähdä ihmisiä oikein varsinkin jos sisällä jyllää pahaaoloa tms.. ehkäpä nyt se tyttö sitten osaa, toivon mukaan. kärsimyksen kautta se ymmärrys monesti tulee niin ikävää kun se onkaan.

    ja kyllä se sunkin poikas varmasti tyttöystävän löytää, vaikka sitten jostain tollaisesta tytöstä jota on hyväksikäytetty, jos se vaan huolii..

    sekin on niin perseestä suomessa että jos rikosta menee estämään niin siitä voi saada itse sitten rangaistuksen.. tosin se ei mua haittaisi paskaakaan jos sillä jonkun saisi pelastettua.. olisi ainakin sydämessä hyvä olo.

    Hei!

    Tiedän, kun olen lukenut viestejäsi ja ymmärrän, että puhut kokemuksesta, mutta eräs asia tekstissäsi jäi vaivaamaan. Puhuit tälle Kallelle, että hänenkin poikansa varmasti joskus löytää tyttöystävän, ehkä juuri tällaisen raiskatun tytön, jos huolii... Mikä vika on raiskatussa tytössä tai naisessa?

    Tiedän, että et tarkoittanut sitä, mitä tuossa lukee, koska sinä ymmärrät, mutta onko miehille raiskattu nainen jotenkin viallinen. Mitä miehet ovat mieltä jos oma tyttöystävä, vaimo, tytär joutuisi raiskauksen uhriksi? Entä jos kaverin vaimo/tyttöystävä joutuisi raiskatuksi? Entäpä vieras nainen, tai nuori tyttö, kuten tässä? Onko tämä tyttö jotenkin viallinen?

    Mistä nämä asenteet tulevat, että raiskattu tyttö/nainen on "häpäisty" ja raiskaus koetaan niin suurena häpeänä, sehän on väkivaltarikos, ei siinä ole mitään hävettävää. Tietysti mieheltä, joka raiskatun naisen kanssa haluaa jatkaa elämäänsä tai joskus sellaisen löytää, vaaditaan aika paljon kärsivällisyyttä ja empaattisuutta.

    Raiskaus on kuitenkin asia, josta voi toipua!


   • jim
    Just a woman kirjoitti:

    Hei!

    Tiedän, kun olen lukenut viestejäsi ja ymmärrän, että puhut kokemuksesta, mutta eräs asia tekstissäsi jäi vaivaamaan. Puhuit tälle Kallelle, että hänenkin poikansa varmasti joskus löytää tyttöystävän, ehkä juuri tällaisen raiskatun tytön, jos huolii... Mikä vika on raiskatussa tytössä tai naisessa?

    Tiedän, että et tarkoittanut sitä, mitä tuossa lukee, koska sinä ymmärrät, mutta onko miehille raiskattu nainen jotenkin viallinen. Mitä miehet ovat mieltä jos oma tyttöystävä, vaimo, tytär joutuisi raiskauksen uhriksi? Entä jos kaverin vaimo/tyttöystävä joutuisi raiskatuksi? Entäpä vieras nainen, tai nuori tyttö, kuten tässä? Onko tämä tyttö jotenkin viallinen?

    Mistä nämä asenteet tulevat, että raiskattu tyttö/nainen on "häpäisty" ja raiskaus koetaan niin suurena häpeänä, sehän on väkivaltarikos, ei siinä ole mitään hävettävää. Tietysti mieheltä, joka raiskatun naisen kanssa haluaa jatkaa elämäänsä tai joskus sellaisen löytää, vaaditaan aika paljon kärsivällisyyttä ja empaattisuutta.

    Raiskaus on kuitenkin asia, josta voi toipua!

    raiskatussa ihmisessä EI OLE MITÄÄN VIKAA / HÄVETTÄVÄÄ! EI TODELLAKAAN! Suurin osa miehistä pitää raiskattuja naisia varmasti erikoisasemassa just sen takia mitä paskaa ne ovat kokeneet! Eli antavat enemmän ymmärrystä naisten oikuille sun muille joita suhteessa esiintyy vaikka edes ne oikut eivät johtuisi raiskauksesta ja eihän sitä voi koskaan tietää mikä johtuu mistäkin.. mutta siihen vaaditaan todella paljon ymmärrystä ja ennen kaikkea tietoa siitä mitä on tapahtunut.

    itse jouduin elämään epätiedossa jonkun aikaa ja oli vaikea käsittää tyttöystäväni käsittämätöntä pahaa oloa ja kiukkuilua josta hän esim. monesti syyllisti minua.. ja ylipäätänsä mun oli vaikea tajuta sitä miten joku voi olla niin yliherkkä ja saattoi loukkaantua todella helposti aivan ihmeellisistä asioista.

    tottakai varmasti on jotain sellaisiakin hirveitä ihmisiä jotka jotenkin häpeisivät raiskattua naista tai jotenkin pitäisivät sitä likaisena. kyllähän jotkut hirviöt jopa hylkäävät oman vaimonsa sen takia. siinä liitossa taas ei ole ollut rakkaudesta koskaan kysymyskään ainakaan sen miehen osalta.
    mutta sellasia ei varmasti ole paljoa ja nekin vähät ovat varmasti muutenkin päästä pahasti vinksahtaneita.

    tarkoitin tota huolimis juttua sillä, että nimenomaan sellainen ihminen joka esim. on raiskattu, niin sellaisen kanssa eläminen ei varmasti ole helpoimmasta päästä koska raiskattu ihminen on usein henkisesti hyvin sairas ja herkkä joten tappeluita voi ja tulee aivan turhista asioista ja kaikki puolisot ei välttämättä jaksaisi katsoa sellaista tai muuten ei riittäisi voimia sellaiseen suhteeseen. ja mitä mieltä mä itse olen raiskauksesta toipumiseen on se että siitä ei mielestäni koskaan voi kokonaan toipua mutta varmasti sen kanssa pystyy elämään.

    ja kuten mun tyttöystävän tapauksessa, tosta raiskauksesta seurasi vaan lisää ja lisää "raiskauksia", ei ehkä kirjaimellisesti, mutta hyväksikäyttöjä kumminkin jotka mä luen raiskaukseksi, joiden käsittämistä mun on välillä vieläkin vaikea tajuta samalla kun tyttöystäväni syyttää niistä itseään ja pitää itseään huorana.
    se on välillä aika rankkaa ja energiaa vievää.
    mun uskoni Jumalaan on kyllä auttanut mua paljon kestämään tilannetta ja en ole päättänyt lähteä esim. kostoretkiä tekemään, koska uskon, että ihminen joutuu teoistaan tilille.

    sehän on selvää, että jos mies rakastaa naistaan niin, että vaimon siitä haluaisi, niin tottakai hän toivoisi oman naisensa olevan koskematon, varsinkin silloin jos itsekkään ei ole ollut muiden kanssa, mutta raiskattu nainen on kyllä mun silmissä yhtä puhdas ja koskematon kuin neitsytkin.

    se mua henkilökohtaisesti vituttaa eniten, että jotkut nykyajan tytöt luulevat olevan jotenkin coolimpia tai parempia jos ovat hankkineet itselleen seksikokemusta ja mä taas en tunne ketään miestä joka sellaista arvostaisi. ehkäpä se johtuu siitä että ne tytöt/naiset ottavat mallia esim. jostain pornomallista ja luulevat, että miehet rakastavat sellaista vaikka se taas ei liity millään lailla rakkauteen jos miehet runkkaavat ja himoitsevat jotain naista.
    seksi ja rakkaus on nykyään aivan täysin eri asia monessakin mielessä.


   • Jolene
    jim kirjoitti:

    raiskatussa ihmisessä EI OLE MITÄÄN VIKAA / HÄVETTÄVÄÄ! EI TODELLAKAAN! Suurin osa miehistä pitää raiskattuja naisia varmasti erikoisasemassa just sen takia mitä paskaa ne ovat kokeneet! Eli antavat enemmän ymmärrystä naisten oikuille sun muille joita suhteessa esiintyy vaikka edes ne oikut eivät johtuisi raiskauksesta ja eihän sitä voi koskaan tietää mikä johtuu mistäkin.. mutta siihen vaaditaan todella paljon ymmärrystä ja ennen kaikkea tietoa siitä mitä on tapahtunut.

    itse jouduin elämään epätiedossa jonkun aikaa ja oli vaikea käsittää tyttöystäväni käsittämätöntä pahaa oloa ja kiukkuilua josta hän esim. monesti syyllisti minua.. ja ylipäätänsä mun oli vaikea tajuta sitä miten joku voi olla niin yliherkkä ja saattoi loukkaantua todella helposti aivan ihmeellisistä asioista.

    tottakai varmasti on jotain sellaisiakin hirveitä ihmisiä jotka jotenkin häpeisivät raiskattua naista tai jotenkin pitäisivät sitä likaisena. kyllähän jotkut hirviöt jopa hylkäävät oman vaimonsa sen takia. siinä liitossa taas ei ole ollut rakkaudesta koskaan kysymyskään ainakaan sen miehen osalta.
    mutta sellasia ei varmasti ole paljoa ja nekin vähät ovat varmasti muutenkin päästä pahasti vinksahtaneita.

    tarkoitin tota huolimis juttua sillä, että nimenomaan sellainen ihminen joka esim. on raiskattu, niin sellaisen kanssa eläminen ei varmasti ole helpoimmasta päästä koska raiskattu ihminen on usein henkisesti hyvin sairas ja herkkä joten tappeluita voi ja tulee aivan turhista asioista ja kaikki puolisot ei välttämättä jaksaisi katsoa sellaista tai muuten ei riittäisi voimia sellaiseen suhteeseen. ja mitä mieltä mä itse olen raiskauksesta toipumiseen on se että siitä ei mielestäni koskaan voi kokonaan toipua mutta varmasti sen kanssa pystyy elämään.

    ja kuten mun tyttöystävän tapauksessa, tosta raiskauksesta seurasi vaan lisää ja lisää "raiskauksia", ei ehkä kirjaimellisesti, mutta hyväksikäyttöjä kumminkin jotka mä luen raiskaukseksi, joiden käsittämistä mun on välillä vieläkin vaikea tajuta samalla kun tyttöystäväni syyttää niistä itseään ja pitää itseään huorana.
    se on välillä aika rankkaa ja energiaa vievää.
    mun uskoni Jumalaan on kyllä auttanut mua paljon kestämään tilannetta ja en ole päättänyt lähteä esim. kostoretkiä tekemään, koska uskon, että ihminen joutuu teoistaan tilille.

    sehän on selvää, että jos mies rakastaa naistaan niin, että vaimon siitä haluaisi, niin tottakai hän toivoisi oman naisensa olevan koskematon, varsinkin silloin jos itsekkään ei ole ollut muiden kanssa, mutta raiskattu nainen on kyllä mun silmissä yhtä puhdas ja koskematon kuin neitsytkin.

    se mua henkilökohtaisesti vituttaa eniten, että jotkut nykyajan tytöt luulevat olevan jotenkin coolimpia tai parempia jos ovat hankkineet itselleen seksikokemusta ja mä taas en tunne ketään miestä joka sellaista arvostaisi. ehkäpä se johtuu siitä että ne tytöt/naiset ottavat mallia esim. jostain pornomallista ja luulevat, että miehet rakastavat sellaista vaikka se taas ei liity millään lailla rakkauteen jos miehet runkkaavat ja himoitsevat jotain naista.
    seksi ja rakkaus on nykyään aivan täysin eri asia monessakin mielessä.

    Kiitos kirjoituksesta. Se antoi varmasti monelle raiskauksen kokeneelle naiselle uskoa.

    Mä olen nykyiselle poikaystävälle kertonut asiasta.Siitä,että jouduin 15 vuotiaana raiskauksen uhriksi. Reaktio oli rauhallinen,mutta haluaisin puhua siitä kunnolla hänelle. En tiedä miten hän suhtautuu,tai ajattelee siitä.Haluaisin kuulla,mutten uskalla kysyä. Aikaisemmat poikaystäväni ovat riitojen yhteydessä loukanneet minua raiskauksesta ja pahimmillaan väittäneet,ettei sitä ole tapahtunut ja vähätelleet sen aih. traumoja.

    Pahinta mitä entinen poikaystävä on tehnyt on varsin kylmää ja julmaa...ensimmäinen poikaystävä raiskauksen jälkeen päätti sitten kääntää veistä haavassa kunnolla. Mieleeni palasi ilta jolloin minut raiskattiin ja yritin puhua siitä poikaystävälle,jotta helpottaisin oloani ja saisin purkaa pahan oloni pois. Aloin itkeä,mutta poikaystäväni sanoi, että lopeta toi pillittäminen.Häntä ei kiinnostanut,hän halusi harrastaa seksiä kanssani,mutta minun ei tehnyt mieli. Jolloin hän pakotti minut harrastamaan seksiä.Tämä mies usein huoritteli minua ja koin itseni huoraksi hänen silmissään. Koin ettei arvoni hänen silmissään ole mitään,en osannut mitään,minun täytyi olla kamala tyttöystävä.

    Tällä hetkellä huomasin heti kerrottuani nykyiselle poikaystävälle raiskauksesta tunsin itseni huoraksi,jolta kuka vaan saa. Aloin kokea,että kuvani hänen silmissään muuttui.En uskalla puhua raiskauksesta,koska pelkään että hän syyttäisi minua säälin hakemisesta tms.

    Ei ole poikaystäväni vika,että koen näin. Hän on edelleen hellä,huomaavainen ja samanlainen,kuin ennenkin, mutta minä en usko,että hän näkee minua enää niin hyvänä itselleen.

    Ehkä minun vain pitää rohkaistua puhumaan,niin pääsen eteenpäin kompastuskivestä.Ellen puhu se jää vaivaamaan minua.Näen itseni edelleen huorana,ellei poikaystäväni sano,että olen vieläkin hyvä hänelle ja näkee minut edelleen samalla tavalla,eikä häntä haittaa menneisyyteni.


   • jim
    Jolene kirjoitti:

    Kiitos kirjoituksesta. Se antoi varmasti monelle raiskauksen kokeneelle naiselle uskoa.

    Mä olen nykyiselle poikaystävälle kertonut asiasta.Siitä,että jouduin 15 vuotiaana raiskauksen uhriksi. Reaktio oli rauhallinen,mutta haluaisin puhua siitä kunnolla hänelle. En tiedä miten hän suhtautuu,tai ajattelee siitä.Haluaisin kuulla,mutten uskalla kysyä. Aikaisemmat poikaystäväni ovat riitojen yhteydessä loukanneet minua raiskauksesta ja pahimmillaan väittäneet,ettei sitä ole tapahtunut ja vähätelleet sen aih. traumoja.

    Pahinta mitä entinen poikaystävä on tehnyt on varsin kylmää ja julmaa...ensimmäinen poikaystävä raiskauksen jälkeen päätti sitten kääntää veistä haavassa kunnolla. Mieleeni palasi ilta jolloin minut raiskattiin ja yritin puhua siitä poikaystävälle,jotta helpottaisin oloani ja saisin purkaa pahan oloni pois. Aloin itkeä,mutta poikaystäväni sanoi, että lopeta toi pillittäminen.Häntä ei kiinnostanut,hän halusi harrastaa seksiä kanssani,mutta minun ei tehnyt mieli. Jolloin hän pakotti minut harrastamaan seksiä.Tämä mies usein huoritteli minua ja koin itseni huoraksi hänen silmissään. Koin ettei arvoni hänen silmissään ole mitään,en osannut mitään,minun täytyi olla kamala tyttöystävä.

    Tällä hetkellä huomasin heti kerrottuani nykyiselle poikaystävälle raiskauksesta tunsin itseni huoraksi,jolta kuka vaan saa. Aloin kokea,että kuvani hänen silmissään muuttui.En uskalla puhua raiskauksesta,koska pelkään että hän syyttäisi minua säälin hakemisesta tms.

    Ei ole poikaystäväni vika,että koen näin. Hän on edelleen hellä,huomaavainen ja samanlainen,kuin ennenkin, mutta minä en usko,että hän näkee minua enää niin hyvänä itselleen.

    Ehkä minun vain pitää rohkaistua puhumaan,niin pääsen eteenpäin kompastuskivestä.Ellen puhu se jää vaivaamaan minua.Näen itseni edelleen huorana,ellei poikaystäväni sano,että olen vieläkin hyvä hänelle ja näkee minut edelleen samalla tavalla,eikä häntä haittaa menneisyyteni.

    juuri tuollaisia paskoja "poikaystäviä" varmaan omalla tyttöystävällänikin oli vaikka monestikkaan se ei mennyt seurusteluun asti. tai oikeastaan ikinä. eikä tyttöni edes kertonut aikaisemmista hyväksikäytöistä heille koska useimmat olivat niitä niin kutsuttuja yhdenillan juttuja toisin sanottuja jotain puolituttuja miehiä jotka sitten vain hyväksikäyttivät tyttöystävääni.

    Kaikki miehet tietää haluaako tyttö seksiä vai ei vaikka tyttö olisi HIIRENHILJAA! Tottakai jos joku tyttö haluaa seksiä miehen kanssa, niin se varmasti on OIKEASTI siinä mukana ja iloinen eikä vaan ole kuin kuollut lahna tai sitten jotenkin muuten yritä oudosti ylimiellyttää toista esim. olemalla yliaktiivinen! kyllä KAIKKI miehet varmasti tajuaa helvetti sen että nyt tää tyttö yrittää vaan miellyttää.. ja jotkut paskat sitten vaan säälimättä hyväkskäyttää tilanteen.
    niillä paskoilla madoilla ei ole mitään omatuntoa ne on niin arvottomia paskoja sen suhteen ainakin!

    jos ne aikaisemmat "poikaystäväsi" ovat tuollaisia saastoja todella olleet niin älä edes kutsu niitä poikaYSTÄVIKSI! kutsu vaikka homoiksi, paskoiksi miksi tahansa mikä helpottaa oloasi ja varsinkin se helpottaa nykyisen rakkaasi oloa jos näytät vihasi niitä kohtaa! se ei ole KENENKÄÄN TYTÖN VIKA JOS JOKU KUSIPÄÄ painostaa tai vaan yksinkertaisesti ottaa toiselta seksiä! se ei ole seksiä missä pitäisi olla rakkautta vaan pikemminkin niiden paskojen osalta se on itsetyydytystä toisella ihmisellä!

    kannattais aluks ehkä kysyy nykyiseltäsi että voiko/pystyykö se puhumaan siitä ja sanot että sulle se olisi tärkeää.

    ja vaikka siitä puhuminen kannattaa niin se oli ainakin itselläni todella sydäntä repivää ja tuskaista joten poikaystäväsi kannattaa varautua siihen.. ne vihan tunteet mitkä nousee niitä aikasempia hyväkskäyttäjiä kohtaan ovat uskomattomat ja se ettei aina osaa/tahdo nähdä asioita rakkaansa silmin.. kokoajan on ristiriitaisia tunteita siitäkin että MIKSI helvetissä oma tyttöystävä sitten antoi itselleen tapahtua niin uudelleen ja uudelleen.
    onneksi järki ja tietoisuus raiskauksen vaikutuksesta/naisten asemasta maailmassa auttaa ymmärtämään.
    siihen ehkä kannattaisi poikaystäväsi tutustua ensin.

    ja ainiin.. se rakkaus.. sitähän rakkaus pohjimmiltaan on: toisen ihmisen kärsimyksen ymmärtämistä!

    on harhaa luulla että rakkaus olisi varsinkin tässä maailmassa mitään pilvilinnoissa pomppimista.. siis ainakaan pelkästään!
    rakkaus monesti on kärsimystä todenteolla! sillä mitataan minkä verran toinen toista oikeasti rakastaa eli paljon on valmis kärsimään toisen puolesta! tätä ei saa sitten sotkea mihinkään vaimonhakkaajien vaimoihin jos ne miehensä jättävät.
    ei sellaisia miehiä tarvitse rakastaa ainakaan niin että antaa vääryden jatkua.

    ei kyllä KUKAAN mies joka oikeasti rakastaa ja haluaa tehdä kaikkensa tyttönsä eteen, niin halua ketään satuttaa sillä lisää tai vanhingoittaa! tai JÄTTÄÄ!

    mutta tietämättä/tahtomatta olen minäkin monet kerrat rakastani satuttanut ja sitä kadun vaikka asialle en olisikaan aina voinut mitään..

    ja vaikka joku mies oikeasti seurustelisi siis ihan OIKEAN huoran kanssa (jos sellaisia ylipäätäänsä on), niin ei mies siltikään sitä varmasti haluaisi jättää jos vaan rakkautta on. omasta mielestäni maailmassa niitä OIKEITA huoria on todella vähän. suurin osa ketä on ollut monien kanssa on jollain lailla hyväksikäytetty. joko maksullisia naisia tai ihan tavallisia tyttöjä..

    eihän varmaan kukaan nainen sitä halua että vaan on paljon seksikumppaneita.. eiköhän suurin osa miehistä ja naisistakin etsi sitä yhtä ja oikeaa!

    mulle on oma äitini ja tyttöystävän äiti sanonut että ei ole hyvä että seurustelu kumppani olisi oma terapeutti. ei varmasti. mutta mun mielestä jos toinen haluaa niin sen pitää saada keskustella asiasta koska se auttaa ymmärtämään itseäänkin.

    tappeluilta niistä keskusteluista ei varmasti voi välttää koska monesti tunteet saavat vallan.. siis ainakin sillä raiskatulla.

    ja se myös kannattaa tehdä todella selväksi poikaystävällesi että vaikka syytät itseäsi ja välillä hakkuisit itseäsi miksi tahansa hänen kuullen, niin kerrot sen että ET OIKEASTI OLE SITÄ MIELTÄ! ja että hän ei ota sellaisia kuuleviin korviinsa.
    se on todella vaikeaa kun ne sydäntä repivät tunteet siitä että onko ne tytön aikasemmat hyväksikäytöt olleet hänen(kin) vikaa mietityttävät.

    se vaan on niin että miehelle "käytetyn"
    (älkää ymmärtäkö väärin!) naisen kanssa oleminen on monesti todella vaikeaa hyväksyä.. eihän sitä tarvitsekkaan hyväksyä mutta tärkeintä on se että ei syytä siitä omaa rakastaan tai pidä rakastaan mitenkään likaisena! likaisia on vain ne miehet!

    mutta niitä ajatuksia tulee mieleen silti varsinkin siitä, että MIKSI HÄN KESTI SELLAISTA JA OLI NIIN "TYHMÄ" , että antoi itselleen tapahtua sellaista.. se on järjellä todella helposti tajuttava asia mutta silloin kun ne tunteet jylläävät niin se olo on vaan niin hirveä. tärkeintä on ettei sitä omaa ymmärtämättömyyttään purkaa siihen omaan rakkaaseen koska silloinhan kaikki menee aina ja vaan huonompaan suuntaan!

    seksistä nauttiminen on varmasti vaikeaa jos kumpikaan vähäänkään epäilee toista mistään aikasemmista asioista..
    kuvitelkaapa vaikka että nainen haluaisi seksiä missä olisi rajuja/rivoja sanoja esim. että mies kutsuisi leikillään naista huoraksi mikä varmasti on aivan normaalia, niin tottakai silloin miehelle tulee ne aikasemmat tapahtumat mieleen ja siitä nauttiminen on mahdotonta. ja silloin myös tulee naisellekkin niin paha olo jos mies alkaa sinä hetkenä niistä kyselemään..

    toivottavasti te tajusitte pointtini eli että jos ja kun niistä asioista alkaa keskustelemaan niin ne pitää keskustella niin _monesti_ ja niin _selvästi_ läpi naurettavineen yksityis kohtineen ennen kuin ainakaan itselläni oli taas rauhallinen ja hyväolo sisälläni.

    monet naiset varmasti pitävät todella tyhminä ja naurettavina kysymyksinä esim. sellaista että mies haluaa tietää ottiko nainen kyseiseltä hyväksikäyttäjältä suihin tai että pitikö se mies kondomia yhdynnän aikana. mutta ainakin itselleni ne oli jotenkin vain pakko saada kysyttyä vaikka nyt ne ehkä naurattaakin kysymyksinä. se tarkka tieto tapahtumista vain auttoi jotenkin hyväksymään asian kumminkaan syyttämättä siitä yhtään omaa rakastaan.

    jos nainen salailee jotain, toisin sanottuna ei pysty/uskalla kertoa jotain, niin se tekee vaan enemmän epäilyksiä taas miehelle. se on harmillista mutta varmasti väistämätöntä monille.

    ja älä säikähdä sitä vaikka miehesi alkaisi raivoamaan koska se ei varmasti raivoa sinulle vaan sen raivoaminen johtuu siitä sisällä olevasta vihasta niitä paskoja kohtaan.. monesti kuin mä korotin ääntäni tai alko ne vihan tunteet kasvamaan, tyttöystäväni aina luuli, että raivoan hänelle.. joskus niitä asioita on vaan mahdoton keskustella tyynenä.. sen takia se oman terapeutin hankkiminen on varmaan viisasta. tosin mun oma tyttöystäväni on käynyt miltein kokoelämäni eri terapeuteilla ja yhdellekkään se ei todellakaan ole voinut kertoa niin paljon asioita, kuin mulle, koska se haluaa haudata ne. terapeutti kyllä varmasti auttaisi käsittelemään ne paremmin kuin esim. minä mutta silti uskon että sekin häntä on auttanut että on saanut mulle puhua. mua se on ainakin auttanut todella paljon että nyt tiedän ja ymmärrän!

    eli jos ryhdyt siihen että alat kertoa hänelle niin valmistaudu siihen että myös voit kertoa kipeistä asioista yksityiskohtaisesti koska ainakin itse halusin ne tietää ja se myös auttoi todella paljon. muuten sisälleni olisi jäänyt liikaa kysymyksiä ja arvauksia enkä olisi saanut mielenrauhaa..

    naiset kyllä joutuvat todella koville tässä maailmassa. monesti paljon kovemmille kuin me miehet.. annan heille kyllä kaikki empatiani.

    ja se seksuaalisuus.. se on todella tärkeä asia parisuhteessa varsinkin.. se on niin VÄÄRIN että jotkut voivat sen niin totaalisesti tuhota..

    ps. älkää valittako kieliopillisista virheistä mitä tekstini varmasti runsaasti sisältää saati ottako itteenne kielenkäytöstäni.

    tähän loppuun laitan vielä pari kaunista totuutta rakkaudesta:

    -------------------------------------------------

    "Täydellinen rakkaus on todellakin harvinaista... Jos mielit olla rakastavainen, sinulla on oltava hyvin viisaan ihmisen terävyyttä, lapsen joustavuutta, taiteilijan herkkyyttä, filosofin ymmärrystä, pyhimyksen suvaitsevuutta, tutkijan kärsivällisyyttä ja uskonvarmaa lujuutta."
    Leo Buscaglia

    ------------------------------------------------

    "Ei rakkaus koskaan etsi omaa hyvää, Ei piittaa pitää huolta itsestään. Vaan toisille se mielii lievityksen antaa, rakentaa Taivasta Helvettimme pimeään."
    William Blake (1757-1827)


   • Juniperus
    Just a woman kirjoitti:

    Hei!

    Tiedän, kun olen lukenut viestejäsi ja ymmärrän, että puhut kokemuksesta, mutta eräs asia tekstissäsi jäi vaivaamaan. Puhuit tälle Kallelle, että hänenkin poikansa varmasti joskus löytää tyttöystävän, ehkä juuri tällaisen raiskatun tytön, jos huolii... Mikä vika on raiskatussa tytössä tai naisessa?

    Tiedän, että et tarkoittanut sitä, mitä tuossa lukee, koska sinä ymmärrät, mutta onko miehille raiskattu nainen jotenkin viallinen. Mitä miehet ovat mieltä jos oma tyttöystävä, vaimo, tytär joutuisi raiskauksen uhriksi? Entä jos kaverin vaimo/tyttöystävä joutuisi raiskatuksi? Entäpä vieras nainen, tai nuori tyttö, kuten tässä? Onko tämä tyttö jotenkin viallinen?

    Mistä nämä asenteet tulevat, että raiskattu tyttö/nainen on "häpäisty" ja raiskaus koetaan niin suurena häpeänä, sehän on väkivaltarikos, ei siinä ole mitään hävettävää. Tietysti mieheltä, joka raiskatun naisen kanssa haluaa jatkaa elämäänsä tai joskus sellaisen löytää, vaaditaan aika paljon kärsivällisyyttä ja empaattisuutta.

    Raiskaus on kuitenkin asia, josta voi toipua!

    Ei raiskatussa naisessa tietenkään mitään vikaa ole, mutta vaatiihan trauman käsittely varmaan kärsivällisyyttä mieheltä. Jos taasen mies tuomitsee naisen raiskauksen perusteella, niin sehän on vain hyvä: nainen onnistuu välttämään suhteen mulkun miehen kanssa.


   • jim
    Juniperus kirjoitti:

    Ei raiskatussa naisessa tietenkään mitään vikaa ole, mutta vaatiihan trauman käsittely varmaan kärsivällisyyttä mieheltä. Jos taasen mies tuomitsee naisen raiskauksen perusteella, niin sehän on vain hyvä: nainen onnistuu välttämään suhteen mulkun miehen kanssa.

    hyvä pointti toi jälkimmäinen :)


   • Kalle
    jim kirjoitti:

    juuri tuollaisia paskoja "poikaystäviä" varmaan omalla tyttöystävällänikin oli vaikka monestikkaan se ei mennyt seurusteluun asti. tai oikeastaan ikinä. eikä tyttöni edes kertonut aikaisemmista hyväksikäytöistä heille koska useimmat olivat niitä niin kutsuttuja yhdenillan juttuja toisin sanottuja jotain puolituttuja miehiä jotka sitten vain hyväksikäyttivät tyttöystävääni.

    Kaikki miehet tietää haluaako tyttö seksiä vai ei vaikka tyttö olisi HIIRENHILJAA! Tottakai jos joku tyttö haluaa seksiä miehen kanssa, niin se varmasti on OIKEASTI siinä mukana ja iloinen eikä vaan ole kuin kuollut lahna tai sitten jotenkin muuten yritä oudosti ylimiellyttää toista esim. olemalla yliaktiivinen! kyllä KAIKKI miehet varmasti tajuaa helvetti sen että nyt tää tyttö yrittää vaan miellyttää.. ja jotkut paskat sitten vaan säälimättä hyväkskäyttää tilanteen.
    niillä paskoilla madoilla ei ole mitään omatuntoa ne on niin arvottomia paskoja sen suhteen ainakin!

    jos ne aikaisemmat "poikaystäväsi" ovat tuollaisia saastoja todella olleet niin älä edes kutsu niitä poikaYSTÄVIKSI! kutsu vaikka homoiksi, paskoiksi miksi tahansa mikä helpottaa oloasi ja varsinkin se helpottaa nykyisen rakkaasi oloa jos näytät vihasi niitä kohtaa! se ei ole KENENKÄÄN TYTÖN VIKA JOS JOKU KUSIPÄÄ painostaa tai vaan yksinkertaisesti ottaa toiselta seksiä! se ei ole seksiä missä pitäisi olla rakkautta vaan pikemminkin niiden paskojen osalta se on itsetyydytystä toisella ihmisellä!

    kannattais aluks ehkä kysyy nykyiseltäsi että voiko/pystyykö se puhumaan siitä ja sanot että sulle se olisi tärkeää.

    ja vaikka siitä puhuminen kannattaa niin se oli ainakin itselläni todella sydäntä repivää ja tuskaista joten poikaystäväsi kannattaa varautua siihen.. ne vihan tunteet mitkä nousee niitä aikasempia hyväkskäyttäjiä kohtaan ovat uskomattomat ja se ettei aina osaa/tahdo nähdä asioita rakkaansa silmin.. kokoajan on ristiriitaisia tunteita siitäkin että MIKSI helvetissä oma tyttöystävä sitten antoi itselleen tapahtua niin uudelleen ja uudelleen.
    onneksi järki ja tietoisuus raiskauksen vaikutuksesta/naisten asemasta maailmassa auttaa ymmärtämään.
    siihen ehkä kannattaisi poikaystäväsi tutustua ensin.

    ja ainiin.. se rakkaus.. sitähän rakkaus pohjimmiltaan on: toisen ihmisen kärsimyksen ymmärtämistä!

    on harhaa luulla että rakkaus olisi varsinkin tässä maailmassa mitään pilvilinnoissa pomppimista.. siis ainakaan pelkästään!
    rakkaus monesti on kärsimystä todenteolla! sillä mitataan minkä verran toinen toista oikeasti rakastaa eli paljon on valmis kärsimään toisen puolesta! tätä ei saa sitten sotkea mihinkään vaimonhakkaajien vaimoihin jos ne miehensä jättävät.
    ei sellaisia miehiä tarvitse rakastaa ainakaan niin että antaa vääryden jatkua.

    ei kyllä KUKAAN mies joka oikeasti rakastaa ja haluaa tehdä kaikkensa tyttönsä eteen, niin halua ketään satuttaa sillä lisää tai vanhingoittaa! tai JÄTTÄÄ!

    mutta tietämättä/tahtomatta olen minäkin monet kerrat rakastani satuttanut ja sitä kadun vaikka asialle en olisikaan aina voinut mitään..

    ja vaikka joku mies oikeasti seurustelisi siis ihan OIKEAN huoran kanssa (jos sellaisia ylipäätäänsä on), niin ei mies siltikään sitä varmasti haluaisi jättää jos vaan rakkautta on. omasta mielestäni maailmassa niitä OIKEITA huoria on todella vähän. suurin osa ketä on ollut monien kanssa on jollain lailla hyväksikäytetty. joko maksullisia naisia tai ihan tavallisia tyttöjä..

    eihän varmaan kukaan nainen sitä halua että vaan on paljon seksikumppaneita.. eiköhän suurin osa miehistä ja naisistakin etsi sitä yhtä ja oikeaa!

    mulle on oma äitini ja tyttöystävän äiti sanonut että ei ole hyvä että seurustelu kumppani olisi oma terapeutti. ei varmasti. mutta mun mielestä jos toinen haluaa niin sen pitää saada keskustella asiasta koska se auttaa ymmärtämään itseäänkin.

    tappeluilta niistä keskusteluista ei varmasti voi välttää koska monesti tunteet saavat vallan.. siis ainakin sillä raiskatulla.

    ja se myös kannattaa tehdä todella selväksi poikaystävällesi että vaikka syytät itseäsi ja välillä hakkuisit itseäsi miksi tahansa hänen kuullen, niin kerrot sen että ET OIKEASTI OLE SITÄ MIELTÄ! ja että hän ei ota sellaisia kuuleviin korviinsa.
    se on todella vaikeaa kun ne sydäntä repivät tunteet siitä että onko ne tytön aikasemmat hyväksikäytöt olleet hänen(kin) vikaa mietityttävät.

    se vaan on niin että miehelle "käytetyn"
    (älkää ymmärtäkö väärin!) naisen kanssa oleminen on monesti todella vaikeaa hyväksyä.. eihän sitä tarvitsekkaan hyväksyä mutta tärkeintä on se että ei syytä siitä omaa rakastaan tai pidä rakastaan mitenkään likaisena! likaisia on vain ne miehet!

    mutta niitä ajatuksia tulee mieleen silti varsinkin siitä, että MIKSI HÄN KESTI SELLAISTA JA OLI NIIN "TYHMÄ" , että antoi itselleen tapahtua sellaista.. se on järjellä todella helposti tajuttava asia mutta silloin kun ne tunteet jylläävät niin se olo on vaan niin hirveä. tärkeintä on ettei sitä omaa ymmärtämättömyyttään purkaa siihen omaan rakkaaseen koska silloinhan kaikki menee aina ja vaan huonompaan suuntaan!

    seksistä nauttiminen on varmasti vaikeaa jos kumpikaan vähäänkään epäilee toista mistään aikasemmista asioista..
    kuvitelkaapa vaikka että nainen haluaisi seksiä missä olisi rajuja/rivoja sanoja esim. että mies kutsuisi leikillään naista huoraksi mikä varmasti on aivan normaalia, niin tottakai silloin miehelle tulee ne aikasemmat tapahtumat mieleen ja siitä nauttiminen on mahdotonta. ja silloin myös tulee naisellekkin niin paha olo jos mies alkaa sinä hetkenä niistä kyselemään..

    toivottavasti te tajusitte pointtini eli että jos ja kun niistä asioista alkaa keskustelemaan niin ne pitää keskustella niin _monesti_ ja niin _selvästi_ läpi naurettavineen yksityis kohtineen ennen kuin ainakaan itselläni oli taas rauhallinen ja hyväolo sisälläni.

    monet naiset varmasti pitävät todella tyhminä ja naurettavina kysymyksinä esim. sellaista että mies haluaa tietää ottiko nainen kyseiseltä hyväksikäyttäjältä suihin tai että pitikö se mies kondomia yhdynnän aikana. mutta ainakin itselleni ne oli jotenkin vain pakko saada kysyttyä vaikka nyt ne ehkä naurattaakin kysymyksinä. se tarkka tieto tapahtumista vain auttoi jotenkin hyväksymään asian kumminkaan syyttämättä siitä yhtään omaa rakastaan.

    jos nainen salailee jotain, toisin sanottuna ei pysty/uskalla kertoa jotain, niin se tekee vaan enemmän epäilyksiä taas miehelle. se on harmillista mutta varmasti väistämätöntä monille.

    ja älä säikähdä sitä vaikka miehesi alkaisi raivoamaan koska se ei varmasti raivoa sinulle vaan sen raivoaminen johtuu siitä sisällä olevasta vihasta niitä paskoja kohtaan.. monesti kuin mä korotin ääntäni tai alko ne vihan tunteet kasvamaan, tyttöystäväni aina luuli, että raivoan hänelle.. joskus niitä asioita on vaan mahdoton keskustella tyynenä.. sen takia se oman terapeutin hankkiminen on varmaan viisasta. tosin mun oma tyttöystäväni on käynyt miltein kokoelämäni eri terapeuteilla ja yhdellekkään se ei todellakaan ole voinut kertoa niin paljon asioita, kuin mulle, koska se haluaa haudata ne. terapeutti kyllä varmasti auttaisi käsittelemään ne paremmin kuin esim. minä mutta silti uskon että sekin häntä on auttanut että on saanut mulle puhua. mua se on ainakin auttanut todella paljon että nyt tiedän ja ymmärrän!

    eli jos ryhdyt siihen että alat kertoa hänelle niin valmistaudu siihen että myös voit kertoa kipeistä asioista yksityiskohtaisesti koska ainakin itse halusin ne tietää ja se myös auttoi todella paljon. muuten sisälleni olisi jäänyt liikaa kysymyksiä ja arvauksia enkä olisi saanut mielenrauhaa..

    naiset kyllä joutuvat todella koville tässä maailmassa. monesti paljon kovemmille kuin me miehet.. annan heille kyllä kaikki empatiani.

    ja se seksuaalisuus.. se on todella tärkeä asia parisuhteessa varsinkin.. se on niin VÄÄRIN että jotkut voivat sen niin totaalisesti tuhota..

    ps. älkää valittako kieliopillisista virheistä mitä tekstini varmasti runsaasti sisältää saati ottako itteenne kielenkäytöstäni.

    tähän loppuun laitan vielä pari kaunista totuutta rakkaudesta:

    -------------------------------------------------

    "Täydellinen rakkaus on todellakin harvinaista... Jos mielit olla rakastavainen, sinulla on oltava hyvin viisaan ihmisen terävyyttä, lapsen joustavuutta, taiteilijan herkkyyttä, filosofin ymmärrystä, pyhimyksen suvaitsevuutta, tutkijan kärsivällisyyttä ja uskonvarmaa lujuutta."
    Leo Buscaglia

    ------------------------------------------------

    "Ei rakkaus koskaan etsi omaa hyvää, Ei piittaa pitää huolta itsestään. Vaan toisille se mielii lievityksen antaa, rakentaa Taivasta Helvettimme pimeään."
    William Blake (1757-1827)

    Kirjoitit:

    "vaikka joku mies oikeasti seurustelisi siis ihan OIKEAN huoran kanssa (jos sellaisia ylipäätäänsä on), niin ei mies siltikään sitä varmasti haluaisi jättää jos vaan rakkautta on. omasta mielestäni maailmassa niitä OIKEITA huoria on todella vähän. suurin osa ketä on ollut monien kanssa on jollain lailla hyväksikäytetty. joko maksullisia naisia tai ihan tavallisia tyttöjä.."

    Olen ehdottomasti eri mieltä kanssasi tästä asiasta!!! Sinulla on kovin ruusuiset kuvitelmat naisista? Tiedän useita tapauksia kun aviovaimo on pettänyt kunnollista miestä menemällä sänkyyn miehen parhaan kaverin kanssa, syrjähypyt naisten keskuudessa on yleisiä nyt, ennen ja tulevaisuudessa. Samoin huoria on PALJON ja suurin osa heistä on valinnut ITSE tiensä. Jo pelkästään televisiohaastatteluissa prostituoidut pitävät (maailman vanhinta) ammattiaan täysin normaalina, ammattina muiden joukossa eikä siinä ole mitään hävettävää. Syynä on helppo raha ja huoraamalla sitä tulee paljon kun on ahkera. Ei ne naisetkaan mitään pulmusia ole jos moralistin silmillä katsoo.

    Puhut kyllä paljon myös asiaa!


   • jim
    Kalle kirjoitti:

    Kirjoitit:

    "vaikka joku mies oikeasti seurustelisi siis ihan OIKEAN huoran kanssa (jos sellaisia ylipäätäänsä on), niin ei mies siltikään sitä varmasti haluaisi jättää jos vaan rakkautta on. omasta mielestäni maailmassa niitä OIKEITA huoria on todella vähän. suurin osa ketä on ollut monien kanssa on jollain lailla hyväksikäytetty. joko maksullisia naisia tai ihan tavallisia tyttöjä.."

    Olen ehdottomasti eri mieltä kanssasi tästä asiasta!!! Sinulla on kovin ruusuiset kuvitelmat naisista? Tiedän useita tapauksia kun aviovaimo on pettänyt kunnollista miestä menemällä sänkyyn miehen parhaan kaverin kanssa, syrjähypyt naisten keskuudessa on yleisiä nyt, ennen ja tulevaisuudessa. Samoin huoria on PALJON ja suurin osa heistä on valinnut ITSE tiensä. Jo pelkästään televisiohaastatteluissa prostituoidut pitävät (maailman vanhinta) ammattiaan täysin normaalina, ammattina muiden joukossa eikä siinä ole mitään hävettävää. Syynä on helppo raha ja huoraamalla sitä tulee paljon kun on ahkera. Ei ne naisetkaan mitään pulmusia ole jos moralistin silmillä katsoo.

    Puhut kyllä paljon myös asiaa!

    Kirjoitit:
    "Samoin huoria on PALJON ja suurin osa heistä on valinnut ITSE tiensä."

    Paljon huoria varmana on, mutta että he olisivat ITSE valinneet tiensä? Tuosta olen erimieltä.

    http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/ptk_38_2004_ke_2.htm

    Tuossa ylempänä linkki kaupalliseen prostituutioon
    liittyen ja sen kieltämiseen.
    Ei nyt ehkä varsinaisesti liity tavallisten naisten huoraamiseen/pettämiseen, mutta kumminkin..

    Pari kommenttia sieltä:

    "Ensin täytyy kuitenkin vielä kysyä, miksi ihminen ylipäänsä ryhtyy prostituoiduksi. Onko kyseessä ammatti muiden joukossa? Miksi sitten suurin osa Suomessa seksiä myyvistä prostituoiduista tulee entisistä itäblokin maista ja useimmat ovat hyvin köyhiä tai miksi ne harvat prostituoidut, jotka ovat suomalaisia, päätyvät suurimmalta osin ammattiin rahoittaakseen esimerkiksi huumeiden käyttöä? Eräs miesasiakkaiden vaalima myytti on myös se, että prostituoidut ovat alalla voidakseen toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan. Toinen asiakkaiden omantunnon rauhoittamiseksi kehitelty myytti on, että asiakas tekee prostituoidulle suuren palveluksen, kun hän asiakkaana rahoittaa köyhän naisen elämää. Entä miksi ala on yhä tiiviimmin kansainvälisten rikollisliigojen käsissä ja miksi prostituutio on lisääntynyt ja kansainvälistynyt? Mistä se kertoo?"

    "Vuosittain maailmalla noin puoli miljoonaa naista tai tyttöä rekrytoidaan naiskauppaan Eurooppaan. YK:n vuoden 2000 väestöraportissa arvioidaan, että kaksi miljoonaa 5-15-vuotiasta tyttöä joutuu vuosittain kansainvälisen seksiteollisuuden uhriksi. YK:n tietojen mukaan noin 200 Venäjän rikollisjärjestöä toimii 30 maassa naiskaupan organisoijina. Suomessa poliisin arvion mukaan toimii vuosittain noin 10 000-15 000 prostituoitua. Tämä on karkea arvio, koska todellisia lukuja on vaikea saada. Ne ovat todennäköisesti suuremmat. Suomessa poliisin tutkijan Jari Leskisen mukaan suomalaisia näistä on pieni osa, noin kymmenisen prosenttia. Enemmistö, noin 70 prosenttia, on Virosta tulevia, lähinnä venäläisiä. Yli 98 prosenttia prostituutiosta meillä on järjestäytyneen rikollisuuden alaista tämän poliisin tutkijan mukaan. Suomi on jaoteltu alueittain rikollisliigojen kesken. On Tallinnan mafiaa, Pietarin mafiaa ja Murmanskin mafiaa. Näin totesi tämä poliisin edustaja. Eli pitkälle järjestäytyneestä rikollisesta toiminnasta on kysymys ja ammattimaisesta paritustoiminnasta ja nämä rahalliset voitot ovat myös hyvin hyvin huomattavia. Itsenäisesti toimivat prostituoidut ovat meillä varsin harvinaisia."

    _Yli 98 prosenttia prostituutiosta meillä on järjestäytyneen rikollisuuden alaista tämän poliisin tutkijan mukaan._

    Tuossahan oli kysymys jonkun poliisin tekemästä tutkimuksesta, mutta uskon, että suurin osa naisista jotka huoraa, eivät ole ryhtyneet huoraamaan ITSE vaan jostain ihan muusta syystä. Ja jos joku tv:ssä sanoo, että se on luonnollista ja tervettä, niin silloin kyllä voi jo päätellä, että kyseinen huora on itse mennyt niin sekaisin päästään, kun tuollaista suustaan laukoo.

    Minä en vaan voi uskoa, että kukaan, joka huoraa esim. ammatikseen olisi täysin järjissään sitä tehdessään. en siis usko, että se nainen siitä ammatista olisi unelmoinut.. toki sellaisiakin voi olla, mutta ne ovat muuten sitten jo pahasti sairaita.

    Siis luulen, että terve nainen ei kyllä varmana nauti huoraamisesta.

    En halunnut aikasemmassa kirjotuksessani antaa naisista miteenkään täysin puhdasta kuvaa.. en todellakaan! Ei ollut tarkotus sanoa, että miehissä on kaikki vika ja naisissa ei mitään.
    En halunnut syyllistää muita kuin niitä miehiä, jotka naisia hyväksikäyttää.

    Mutta tuossa seksiasiassa luulen ikävä kyllä, että me miehet olemme yleensä syyllisiä siihen paskuuteen mitä siitä syntyy.
    Ei ne naiset oikeastaan miehiä seksillä voi hyväksikäyttää, niin että miehelle jotain traumoja tai itsemurha aikeita siitä syntyisi..
    Tai helvetin vaikeeta se ainakin on.

    Pettämiset sun muut ovat sitten asia erikseen. Sehän on selvää, että se satuttaa aina petettyä.
    Kysymys olikin siitä seksiin pakottamisesta ja muusta seksuaalisesta hyväksikäytöstä mitä miehet naisille tekevät.

    Monin muun tavoin, naiset varmasti miehille paskaa tekevät!


   • Kalle
    jim kirjoitti:

    Kirjoitit:
    "Samoin huoria on PALJON ja suurin osa heistä on valinnut ITSE tiensä."

    Paljon huoria varmana on, mutta että he olisivat ITSE valinneet tiensä? Tuosta olen erimieltä.

    http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/ptk_38_2004_ke_2.htm

    Tuossa ylempänä linkki kaupalliseen prostituutioon
    liittyen ja sen kieltämiseen.
    Ei nyt ehkä varsinaisesti liity tavallisten naisten huoraamiseen/pettämiseen, mutta kumminkin..

    Pari kommenttia sieltä:

    "Ensin täytyy kuitenkin vielä kysyä, miksi ihminen ylipäänsä ryhtyy prostituoiduksi. Onko kyseessä ammatti muiden joukossa? Miksi sitten suurin osa Suomessa seksiä myyvistä prostituoiduista tulee entisistä itäblokin maista ja useimmat ovat hyvin köyhiä tai miksi ne harvat prostituoidut, jotka ovat suomalaisia, päätyvät suurimmalta osin ammattiin rahoittaakseen esimerkiksi huumeiden käyttöä? Eräs miesasiakkaiden vaalima myytti on myös se, että prostituoidut ovat alalla voidakseen toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan. Toinen asiakkaiden omantunnon rauhoittamiseksi kehitelty myytti on, että asiakas tekee prostituoidulle suuren palveluksen, kun hän asiakkaana rahoittaa köyhän naisen elämää. Entä miksi ala on yhä tiiviimmin kansainvälisten rikollisliigojen käsissä ja miksi prostituutio on lisääntynyt ja kansainvälistynyt? Mistä se kertoo?"

    "Vuosittain maailmalla noin puoli miljoonaa naista tai tyttöä rekrytoidaan naiskauppaan Eurooppaan. YK:n vuoden 2000 väestöraportissa arvioidaan, että kaksi miljoonaa 5-15-vuotiasta tyttöä joutuu vuosittain kansainvälisen seksiteollisuuden uhriksi. YK:n tietojen mukaan noin 200 Venäjän rikollisjärjestöä toimii 30 maassa naiskaupan organisoijina. Suomessa poliisin arvion mukaan toimii vuosittain noin 10 000-15 000 prostituoitua. Tämä on karkea arvio, koska todellisia lukuja on vaikea saada. Ne ovat todennäköisesti suuremmat. Suomessa poliisin tutkijan Jari Leskisen mukaan suomalaisia näistä on pieni osa, noin kymmenisen prosenttia. Enemmistö, noin 70 prosenttia, on Virosta tulevia, lähinnä venäläisiä. Yli 98 prosenttia prostituutiosta meillä on järjestäytyneen rikollisuuden alaista tämän poliisin tutkijan mukaan. Suomi on jaoteltu alueittain rikollisliigojen kesken. On Tallinnan mafiaa, Pietarin mafiaa ja Murmanskin mafiaa. Näin totesi tämä poliisin edustaja. Eli pitkälle järjestäytyneestä rikollisesta toiminnasta on kysymys ja ammattimaisesta paritustoiminnasta ja nämä rahalliset voitot ovat myös hyvin hyvin huomattavia. Itsenäisesti toimivat prostituoidut ovat meillä varsin harvinaisia."

    _Yli 98 prosenttia prostituutiosta meillä on järjestäytyneen rikollisuuden alaista tämän poliisin tutkijan mukaan._

    Tuossahan oli kysymys jonkun poliisin tekemästä tutkimuksesta, mutta uskon, että suurin osa naisista jotka huoraa, eivät ole ryhtyneet huoraamaan ITSE vaan jostain ihan muusta syystä. Ja jos joku tv:ssä sanoo, että se on luonnollista ja tervettä, niin silloin kyllä voi jo päätellä, että kyseinen huora on itse mennyt niin sekaisin päästään, kun tuollaista suustaan laukoo.

    Minä en vaan voi uskoa, että kukaan, joka huoraa esim. ammatikseen olisi täysin järjissään sitä tehdessään. en siis usko, että se nainen siitä ammatista olisi unelmoinut.. toki sellaisiakin voi olla, mutta ne ovat muuten sitten jo pahasti sairaita.

    Siis luulen, että terve nainen ei kyllä varmana nauti huoraamisesta.

    En halunnut aikasemmassa kirjotuksessani antaa naisista miteenkään täysin puhdasta kuvaa.. en todellakaan! Ei ollut tarkotus sanoa, että miehissä on kaikki vika ja naisissa ei mitään.
    En halunnut syyllistää muita kuin niitä miehiä, jotka naisia hyväksikäyttää.

    Mutta tuossa seksiasiassa luulen ikävä kyllä, että me miehet olemme yleensä syyllisiä siihen paskuuteen mitä siitä syntyy.
    Ei ne naiset oikeastaan miehiä seksillä voi hyväksikäyttää, niin että miehelle jotain traumoja tai itsemurha aikeita siitä syntyisi..
    Tai helvetin vaikeeta se ainakin on.

    Pettämiset sun muut ovat sitten asia erikseen. Sehän on selvää, että se satuttaa aina petettyä.
    Kysymys olikin siitä seksiin pakottamisesta ja muusta seksuaalisesta hyväksikäytöstä mitä miehet naisille tekevät.

    Monin muun tavoin, naiset varmasti miehille paskaa tekevät!

    En ole koskaan käyttänyt prostituoituja enkä koskaan käytä, se on varmaa! Jos nainen ei nauti seksistä kanssani, en minäkään voisi siitä koskaan nauttia. Prostituutiokysymyksessä en ole asiantuntija mutta sinulla näyttää olevan paljon faktatietoa.

    Edelleen minä en voi ymmärtää miksi naiset alkavat huoriksi. Eihän mafia suinkaan pakota naisia siihen? Sehän tiedetään yleisesti että naiset ( varsinkin venäläiset ) haluavat paljon rahaa helposti ja he tietävät että huoraamallahan sitä tulee. LUULEN että he alkavat itse ensin prostituoiduiksi ja sitten mafia "ottaa" heidät "siipiensä suojaan" eli järjestelee heidän elämäänsä = vie suurimman osan rahoista.

    Tässä on poikettu varsinaisesta aiheesta mutta edelleen olen sitä mieltä että jos mokaa itse pahasti, voi katsoa peiliin sillä siellä näkyy varmasti tapahtumiin osasyyllinen. Pysymällä erossa paskajengeistä ja idiooteista pysyy erossa ongelmista. Kuitenkin syyllisiä yksinomaan ovat tässä tapauksessa nämä jätkät mutta tyttö olisi voinut välttää tragedian tapahtumisen valitsemalla seuransa.


   • Raiskattu nainen
    Kalle kirjoitti:

    En ole koskaan käyttänyt prostituoituja enkä koskaan käytä, se on varmaa! Jos nainen ei nauti seksistä kanssani, en minäkään voisi siitä koskaan nauttia. Prostituutiokysymyksessä en ole asiantuntija mutta sinulla näyttää olevan paljon faktatietoa.

    Edelleen minä en voi ymmärtää miksi naiset alkavat huoriksi. Eihän mafia suinkaan pakota naisia siihen? Sehän tiedetään yleisesti että naiset ( varsinkin venäläiset ) haluavat paljon rahaa helposti ja he tietävät että huoraamallahan sitä tulee. LUULEN että he alkavat itse ensin prostituoiduiksi ja sitten mafia "ottaa" heidät "siipiensä suojaan" eli järjestelee heidän elämäänsä = vie suurimman osan rahoista.

    Tässä on poikettu varsinaisesta aiheesta mutta edelleen olen sitä mieltä että jos mokaa itse pahasti, voi katsoa peiliin sillä siellä näkyy varmasti tapahtumiin osasyyllinen. Pysymällä erossa paskajengeistä ja idiooteista pysyy erossa ongelmista. Kuitenkin syyllisiä yksinomaan ovat tässä tapauksessa nämä jätkät mutta tyttö olisi voinut välttää tragedian tapahtumisen valitsemalla seuransa.

    Minusta olet aivan oikeassa, tuon ikäisen tytön pitäisi tietää kenen seurassa liikkuu ja välttää poikia/miehiä ehdottomasti. Hänen olisi kannattanut pysyä kotona, kunnes olisi ollut tarpeeksi aikuinen ymmärtääkseen, missä on turvallista ja missä ei. Tyttö ihan selvästi oli syyllinen tapahtumaan ja hänen epäonnekseen jäi valitettavasti siitä henkiin. Olisin toivonut, että hänet olisi tapettu, niin hän ei olisi täällä maan päällä valitettelemassa ongelmistaan. Minusta yleensäkin raiskauksen uhrit pitäisi teljetä johonkin, sillä he tulevat tälle yhteiskunnalle todella kalliiksi; työllistävät poliisia, terapeutteja, lääkäreitä jne...
    Jos he olisivat fiksuja, he itse ymmärtäisivät tämän ja tekisivät tästä omat johtopäätöksensä ja eivät rasittaisi yhteiskuntaa...


   • jim
    Kalle kirjoitti:

    En ole koskaan käyttänyt prostituoituja enkä koskaan käytä, se on varmaa! Jos nainen ei nauti seksistä kanssani, en minäkään voisi siitä koskaan nauttia. Prostituutiokysymyksessä en ole asiantuntija mutta sinulla näyttää olevan paljon faktatietoa.

    Edelleen minä en voi ymmärtää miksi naiset alkavat huoriksi. Eihän mafia suinkaan pakota naisia siihen? Sehän tiedetään yleisesti että naiset ( varsinkin venäläiset ) haluavat paljon rahaa helposti ja he tietävät että huoraamallahan sitä tulee. LUULEN että he alkavat itse ensin prostituoiduiksi ja sitten mafia "ottaa" heidät "siipiensä suojaan" eli järjestelee heidän elämäänsä = vie suurimman osan rahoista.

    Tässä on poikettu varsinaisesta aiheesta mutta edelleen olen sitä mieltä että jos mokaa itse pahasti, voi katsoa peiliin sillä siellä näkyy varmasti tapahtumiin osasyyllinen. Pysymällä erossa paskajengeistä ja idiooteista pysyy erossa ongelmista. Kuitenkin syyllisiä yksinomaan ovat tässä tapauksessa nämä jätkät mutta tyttö olisi voinut välttää tragedian tapahtumisen valitsemalla seuransa.

    köyhyyshän se varmasti suurin syy on huoraamiseen.. syntymämaata ei ikävä kyllä voi valita saatika sitä kuinka vauraaseen perheeseen syntyy. varmasti monilla huorilla on tarkoitus saada rahaa ja jonkun kunnon miehen ja huoraamalla sitä rahaa todellakin saa.
    ehkä ne tytöt monesti ajautuu huoraamiseen siten että tulevat jostain maalta kaupunkiin paremman elämän toivossa ja sitten joutuvat niiden parittajien kynsiin: ei jää paljon vaihtoehtoa kun parittaja sanoo että ole mun suojissa ja huoraa(ja saat asunnon ruuan), muuten sut raiskataan ja luultavasti tapetaan.. tällästä ainakin kuulin algerialaiselta kaverilta joka on nähnyt sitä tarpeeksi omassa maassaan.

    pointti onkin se että jos miehet eivät olisi niin sydämettömiä ja käyttäisi esim. maksullisia naisia niin eihän silloin kukaan myöskään rahan takia ainakaan huoraisi koska se ei kannattaisi.. ja silloin ei olisi myöskään parittajia koska sekään ei kannattaisi.
    joten mä kyllä ymmärrän varsin hyvin huoria koska monet ajautuvat siihen tilanteeseen omasta tahdostaan huolimatta (osittain voisi sanoa tyhmyydestä).. mutta kukapa sitä haluisi köyhyydessä elää.
    todella harva huora oikeasti haluaisi huorata.

    ainahan voi katsoa peiliin mutta se ei oikeuta ketään tekemään pahaa toisille.
    se on varmasti hyvä neuvo että pysymällä erossa paskajengeistä ja idiooteista pysyy erossa ongelmista mutta ikävä kyllä monestikkaan sitä ei varsinkaan nuoret tytöt tajua ja he haluavat vain uskoa ihmisistä hyvää.
    mulla esimerkiksi on vain sattunut todella hyviä ja kunnollisia ihmisiä ympärilleen vaikka en ole oikeastaan valinnut niin.. se mihin seuraan joutuu niin on enemmänkin tuurista kiinni loppujen lopuksin mun mielestä.


   • Raiskattu nainen
    jim kirjoitti:

    köyhyyshän se varmasti suurin syy on huoraamiseen.. syntymämaata ei ikävä kyllä voi valita saatika sitä kuinka vauraaseen perheeseen syntyy. varmasti monilla huorilla on tarkoitus saada rahaa ja jonkun kunnon miehen ja huoraamalla sitä rahaa todellakin saa.
    ehkä ne tytöt monesti ajautuu huoraamiseen siten että tulevat jostain maalta kaupunkiin paremman elämän toivossa ja sitten joutuvat niiden parittajien kynsiin: ei jää paljon vaihtoehtoa kun parittaja sanoo että ole mun suojissa ja huoraa(ja saat asunnon ruuan), muuten sut raiskataan ja luultavasti tapetaan.. tällästä ainakin kuulin algerialaiselta kaverilta joka on nähnyt sitä tarpeeksi omassa maassaan.

    pointti onkin se että jos miehet eivät olisi niin sydämettömiä ja käyttäisi esim. maksullisia naisia niin eihän silloin kukaan myöskään rahan takia ainakaan huoraisi koska se ei kannattaisi.. ja silloin ei olisi myöskään parittajia koska sekään ei kannattaisi.
    joten mä kyllä ymmärrän varsin hyvin huoria koska monet ajautuvat siihen tilanteeseen omasta tahdostaan huolimatta (osittain voisi sanoa tyhmyydestä).. mutta kukapa sitä haluisi köyhyydessä elää.
    todella harva huora oikeasti haluaisi huorata.

    ainahan voi katsoa peiliin mutta se ei oikeuta ketään tekemään pahaa toisille.
    se on varmasti hyvä neuvo että pysymällä erossa paskajengeistä ja idiooteista pysyy erossa ongelmista mutta ikävä kyllä monestikkaan sitä ei varsinkaan nuoret tytöt tajua ja he haluavat vain uskoa ihmisistä hyvää.
    mulla esimerkiksi on vain sattunut todella hyviä ja kunnollisia ihmisiä ympärilleen vaikka en ole oikeastaan valinnut niin.. se mihin seuraan joutuu niin on enemmänkin tuurista kiinni loppujen lopuksin mun mielestä.

    Miksi te olette poikenneet aiheesta ja puhutte prostituoiduista tässä yhteydessä missä on ollut puhetta raiskauksista. Onko teidän mielestänne, Jim ja Kalle, raiskatut naiset samoja kuin prostituoidut (rumempi sana, jota käytetään myös naista halventavana haukumanimenä on "huora", jota viljelette paljon). Oletteko pohjimmiltanne niitä miehiä, jotka ajattelevat, että on hyviä naisia (madonna, neitsyt), joka kelpaa teille tyttöystäväksi ja vaimoksi ja sitten on niitä huonoja naisia (joita huoriksi kutsutte), jotka kelpaavat "naitaviksi".

    Minä en hyväksy mitään naisten luokittelua heidän seksuaalisen tms. käyttäytymisen vuoksi. Jimikin syytti tätä tyttöä kaikesta huolimatta, eli jos tyttö olisi valinnut seuransa oikein (ja ollut esim. hänen poikansa kanssa) hänelle ei olisi tapahtunut mitään pahaa. Tyttö voi tehdä valinnan vasta sen jälkeen, miten siitä tapauksesta selviää, raiskauksen tapahtuessa tehdään paniikin omaisia valintoja, jos on mahdollista lähdetään karkuun, jos ei, hyvin monet naiset lamaantuvat, ja tästä heitä sitten syyllistetään, että ovat suostuneet. Aikaisempi kirjoitukseni raiskattujen naisten suhteen tuntuu entistäkin enemmän fiksummalta ajatukselta - raiskatuista naisista pitäisi päästä eroon, niin elämä täällä olisi muille ihmisille paljon helpompaa.


   • jim
    Raiskattu nainen kirjoitti:

    Miksi te olette poikenneet aiheesta ja puhutte prostituoiduista tässä yhteydessä missä on ollut puhetta raiskauksista. Onko teidän mielestänne, Jim ja Kalle, raiskatut naiset samoja kuin prostituoidut (rumempi sana, jota käytetään myös naista halventavana haukumanimenä on "huora", jota viljelette paljon). Oletteko pohjimmiltanne niitä miehiä, jotka ajattelevat, että on hyviä naisia (madonna, neitsyt), joka kelpaa teille tyttöystäväksi ja vaimoksi ja sitten on niitä huonoja naisia (joita huoriksi kutsutte), jotka kelpaavat "naitaviksi".

    Minä en hyväksy mitään naisten luokittelua heidän seksuaalisen tms. käyttäytymisen vuoksi. Jimikin syytti tätä tyttöä kaikesta huolimatta, eli jos tyttö olisi valinnut seuransa oikein (ja ollut esim. hänen poikansa kanssa) hänelle ei olisi tapahtunut mitään pahaa. Tyttö voi tehdä valinnan vasta sen jälkeen, miten siitä tapauksesta selviää, raiskauksen tapahtuessa tehdään paniikin omaisia valintoja, jos on mahdollista lähdetään karkuun, jos ei, hyvin monet naiset lamaantuvat, ja tästä heitä sitten syyllistetään, että ovat suostuneet. Aikaisempi kirjoitukseni raiskattujen naisten suhteen tuntuu entistäkin enemmän fiksummalta ajatukselta - raiskatuista naisista pitäisi päästä eroon, niin elämä täällä olisi muille ihmisille paljon helpompaa.

    mä en tajunnut oikeastaan mistä mua syytit koska en mitään tollasta ole sanonut.. kannattaa lukea tarkemmin mun kommenttini ettei tule väärinkäsityksiä.. mun ei varmasti pidä vastata mihinkään tollasiin naurettaviin syytöksiin. toivottavasti et ole mikään pelle feikki joka haluaa vain vittuilla mulle koska mua kävi vituttaamaan miten joku voi ymmärtää noin päin vittua asiani jonka selittämiseen olen uhrannut liikaa aikaani!

    " Jimikin syytti tätä tyttöä kaikesta huolimatta, eli jos tyttö olisi valinnut seuransa oikein (ja ollut esim. hänen poikansa kanssa) hänelle ei olisi tapahtunut mitään pahaa."

    SIIS MITÄ VITTUA????? lue uudestaan KAIKKI MUN KOMMENTTINI samoin KALLEN niin et varmasti enään jauha tollasta paskaa!


   • jopas on
    Raiskattu nainen kirjoitti:

    Minusta olet aivan oikeassa, tuon ikäisen tytön pitäisi tietää kenen seurassa liikkuu ja välttää poikia/miehiä ehdottomasti. Hänen olisi kannattanut pysyä kotona, kunnes olisi ollut tarpeeksi aikuinen ymmärtääkseen, missä on turvallista ja missä ei. Tyttö ihan selvästi oli syyllinen tapahtumaan ja hänen epäonnekseen jäi valitettavasti siitä henkiin. Olisin toivonut, että hänet olisi tapettu, niin hän ei olisi täällä maan päällä valitettelemassa ongelmistaan. Minusta yleensäkin raiskauksen uhrit pitäisi teljetä johonkin, sillä he tulevat tälle yhteiskunnalle todella kalliiksi; työllistävät poliisia, terapeutteja, lääkäreitä jne...
    Jos he olisivat fiksuja, he itse ymmärtäisivät tämän ja tekisivät tästä omat johtopäätöksensä ja eivät rasittaisi yhteiskuntaa...

    Todella erikoinen ja provosoiva näkemys, että raiskatut naiset tulevat yhteiskunnalle kalliiksi!! Suurin osa ko. naisista ei aiheuta yhteiskunnalle mitään lisäkustannuksia.

    Itse ajattelen positiivisesti: oli hieno juttu, että säilyi hengissä ko. kummajaisen kanssa ja oli hieno juttu, ettei tullut raskaaksi. Lisäksi kuvittelen, ettei ko. tapahtuma jättänyt muuta jälkeä kuin sen, että muistan sen. Normaalisti muistini on niin huono, että unohdan kaikki ikävät asiat.


   • Kalle
    jim kirjoitti:

    mä en tajunnut oikeastaan mistä mua syytit koska en mitään tollasta ole sanonut.. kannattaa lukea tarkemmin mun kommenttini ettei tule väärinkäsityksiä.. mun ei varmasti pidä vastata mihinkään tollasiin naurettaviin syytöksiin. toivottavasti et ole mikään pelle feikki joka haluaa vain vittuilla mulle koska mua kävi vituttaamaan miten joku voi ymmärtää noin päin vittua asiani jonka selittämiseen olen uhrannut liikaa aikaani!

    " Jimikin syytti tätä tyttöä kaikesta huolimatta, eli jos tyttö olisi valinnut seuransa oikein (ja ollut esim. hänen poikansa kanssa) hänelle ei olisi tapahtunut mitään pahaa."

    SIIS MITÄ VITTUA????? lue uudestaan KAIKKI MUN KOMMENTTINI samoin KALLEN niin et varmasti enään jauha tollasta paskaa!

    Ei Jim tuollaista ole väittänyt!

    Minä väi...tiedän, että vain ERITTÄIN pieni osa miehistä voisi tai on raiskannut naisen. Itse en tunne kaveri- tai tuttavapiiristäni yhtään miestä joka olisi näin menetellyt. Sitä paitsi normaali järkisten miesten keskuudessa raiskaajaa halveksitaan, vältellään ja syrjitään...tai näin tehtäisiin jos tuntisin jonkun joka on näin menetellyt.

    Huomautan vielä että syyllinen tähän raiskaustapaukseen ovat nämä pojat, ei tyttö mutta edelleen tyttö voi välttää tilanteita ettei joudu ainakaan niin helposti raiskauksen kohteeksi valitsemalla seuransa. Ei tarvitse olla mikään erityinen ihmistuntija kun tajuaa millaisia kaverit ovat. Kyllä paskiaisen tunnistaa helposti.

    Köyhyys ei saisi olla syy prostituutioon. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaan köyhyyttä eikä se oikeuta huoraamiseen.

    Sinulla on sairas elämän katsomus. Minusta tappaminen on jotain paljon pahempaa kuin raiskaaminen. Minä en viitsi kirjoitella tai vastailla sairaitten ihmisten viesteihin. Minun osaltani nämä keskustelut loppuu nyt.


   • Raiskattu nainen
    Kalle kirjoitti:

    Ei Jim tuollaista ole väittänyt!

    Minä väi...tiedän, että vain ERITTÄIN pieni osa miehistä voisi tai on raiskannut naisen. Itse en tunne kaveri- tai tuttavapiiristäni yhtään miestä joka olisi näin menetellyt. Sitä paitsi normaali järkisten miesten keskuudessa raiskaajaa halveksitaan, vältellään ja syrjitään...tai näin tehtäisiin jos tuntisin jonkun joka on näin menetellyt.

    Huomautan vielä että syyllinen tähän raiskaustapaukseen ovat nämä pojat, ei tyttö mutta edelleen tyttö voi välttää tilanteita ettei joudu ainakaan niin helposti raiskauksen kohteeksi valitsemalla seuransa. Ei tarvitse olla mikään erityinen ihmistuntija kun tajuaa millaisia kaverit ovat. Kyllä paskiaisen tunnistaa helposti.

    Köyhyys ei saisi olla syy prostituutioon. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaan köyhyyttä eikä se oikeuta huoraamiseen.

    Sinulla on sairas elämän katsomus. Minusta tappaminen on jotain paljon pahempaa kuin raiskaaminen. Minä en viitsi kirjoitella tai vastailla sairaitten ihmisten viesteihin. Minun osaltani nämä keskustelut loppuu nyt.

    Hei Kalle ja Jim!

    Epäilette minua feikiksi, ja tuomitsette maailmankatsomukseni sairaaksi. Etenkin Jimin pitäisi tuntea "Raiskatun naisen" tekstit ym. oikeiksi, sillä kuten ehkä on edellä tullut selväksi, jos olette tekstejä lukeneet ja omaa kokemustakin sinulla Jim, raiskatuista naisista on, tietänette että meissä on monta puolta ja tämä yksi puoli on juuri tämä itsehalveksunta ja itseviha (jota eiliset tekstini kuvasivat) ja etenkin teidän keskenäinen keskustelunne prostituutiosta ym. hymistelynne provosoi minua kirjoittamaan eiliset ajatukseni. Toista maailmankatsomustani voitte lukea muualta...

    Joskus todellakin tuntuu, että raiskauksia pidetään meidän omana syynämme, ja aivan totta, Kalle, sinä syyllistit kyseistä tyttöä, että jos hän olisi valinnut seuransa paremmin...Pahimpia ovat jälkiviisaat, sillä aina jälkeenpäin on helppo jossitella ja olla jälkiviisas, auttaako syyllistämisesi tyttöä yhtään? Missä on teidän empatiakykynne? Tiedän, että empaattisia ja ymmärtäväisiä miehiä on, ja olen kiitollinen, että olen sellaisia myös raiskaukseni jälkeen tavannut.

    Toivon todellakin Kalle, että poikasi löytää itselleen kivan tytön ja ajan kanssa varmasti löytääkin, nuorena sitä stressaa kaikesta ja on kärsimätön, ja Jim, toivon, että pääset yli siitä traumasta, mitä olet kokenut tyttöystäväsi kanssa.

    Kaikkea hyvää teille molemmille!


   • kysyn
    Mielipide kirjoitti:

    Niin. Trauma on aina trauma, oli se sitten raiskauksesta johtuva tai jostain muusta johtuva.....minua ei ole raiskattu, mutta minulla on muita traumoja, joiden kasittelyyn menee ilmeisesti koko elinikani....

    ....myos sanoilla ja kayttaytymisella (ei fyysisella kasiksi kaymisella) voidaan loukata ihan uskomattoman paljon.

    Niinpä...kumpikohan on pahempaa, fyysinen väkivalta vai henkinen väkivalta? Siinäpä kysymys.


   • jim
    kysyn kirjoitti:

    Niinpä...kumpikohan on pahempaa, fyysinen väkivalta vai henkinen väkivalta? Siinäpä kysymys.

    että jos fyysisestä väkivallasta ei tule ollenkaan henkistä pahaa oloa niin silloin henkinenväkivalta voi olla pahempaa koska muiden ihmisten on vaikeampaa silloin ymmärtää uhria ja tukea häntä..

    mut kaipa se yleensä menee niin että joillekkin toinen on pahempaa ja joillekkin taas toinen ja esim raiskaushan on kumpaakin ja varmasti siitä pahemmat traumat tulee kuin siitä että joku vaan vetää turpaan.. mulle ainakin tulisi jos joku mut raiskaisi!


   • kysyn
    jim kirjoitti:

    että jos fyysisestä väkivallasta ei tule ollenkaan henkistä pahaa oloa niin silloin henkinenväkivalta voi olla pahempaa koska muiden ihmisten on vaikeampaa silloin ymmärtää uhria ja tukea häntä..

    mut kaipa se yleensä menee niin että joillekkin toinen on pahempaa ja joillekkin taas toinen ja esim raiskaushan on kumpaakin ja varmasti siitä pahemmat traumat tulee kuin siitä että joku vaan vetää turpaan.. mulle ainakin tulisi jos joku mut raiskaisi!

    Mielestäni pitkäaikainen, jatkuva fyysinen tai henkinen väkivalta on pahinta. Raiskaushan on useimmiten kertaluonteinen tapahtuma...tosin sekä fyysistä että psyykkistä väkivaltaa.

    Itse olen joutunut raiskatuksi ja kuvitellut itsepintaisesti, ettei se varmaankaan jättänyt mitään jälkeä. Mutta oivallan nyt, että tuollainen ajatusmaailma on hieman itse asian kieltämistä. Kaikki kokemamme hyvät ja huonot asiat muokkaavat meitä jollain tavalla.

    Toisaalta on vaikea sanoa, millaisen jäljen raiskaus on jättänyt, koska minullahan ei ole vertailukohtia, vain tämä yksi elämä.

    Raiskauksesta on myös vaikea puhua sen hetkiselle kumppanille...sehän todennäköisesti pilaisi vaan tunnelman.


   • jatta---
    jim kirjoitti:

    että jos fyysisestä väkivallasta ei tule ollenkaan henkistä pahaa oloa niin silloin henkinenväkivalta voi olla pahempaa koska muiden ihmisten on vaikeampaa silloin ymmärtää uhria ja tukea häntä..

    mut kaipa se yleensä menee niin että joillekkin toinen on pahempaa ja joillekkin taas toinen ja esim raiskaushan on kumpaakin ja varmasti siitä pahemmat traumat tulee kuin siitä että joku vaan vetää turpaan.. mulle ainakin tulisi jos joku mut raiskaisi!

    Fyysinen väkivalta on pahempaa, koska siihen voi kuolla toisin kuin henkiseen väkivaltaan.. Tottakai henkinen väkivalta myös vahingoittaa, olen sen itsekin kokenut ... Mutta tunnen kaksi naista jotka ovat kuolleet miehensä väkivallan seurauksena.


  • Mulju

   Ettekö te hyvät ihmiset erota keksittyä juttua aidosta? Tarina on täysin tuulesta temmattu, olen nähnyt sen usealla muullakin nettisaitilla. Jutun eteen on kyllä nähty jonkin verran vaivaa ja tehosihan se teihin onnettomiinkin.

   • Kertomuksen tyttö

    Lupasin kertoa sen oikean syyn miksi laitoin ilmoitukseni:

    Tällaisentyylisiä mielipiteitä odotin, kun laitoin tämän esille, koska halusin mielipiteitä, jotka olisivat loukanneet minua ja toistaneet kokemaani traumaa, jotta näin olisin saanut syyn vahingoittaa itseäni, ja yllätyksekseni niitä ei pahemmin tullut, ehkä ne ihmiset eivät tänne kirjoita, en tiedä.

    Minulle oli todella rankkaa kirjoittaa nämä kaikki poikien sanomiset ja olen lukenut ne monta kertaa kuulustelupöytäkirjoista juuri silloin kun haluan vahingoittaa itseäni.

    Sellainen ihminen, joka ei ole kokenut samaa, ei tätä asiaa voi ehkä ymmärtää, itse olen käynyt 4 vuotta terapiassa ja välillä on tuntunut, että kunpa olisin antanut asian käsittelyn olla ja vain elänyt ja yrittänyt unohtaa, mutta siihen ei ollut mahdollisuutta.

    Kuten olen sanonut minussa on monta puolta ja nyt taas vahva puoleni on voimissaan ja kaikki mielipiteet ovat arvokkaita, kiitos myös sinulle. Yksi syy, miksi ihminen ei voi tuntea empatiaa ja samaistua toisen kokemukseen, on että hän on itse kokenut väkivaltaa ja ei ole vielä käsitellyt asiaa. Yhdessä vaiheessa minäkin ajattelin juuri näin kaikista ihmisistä, jotka on raiskattu, että he ovat "keksineet" koko jutun ja raiskaukset ovat sen ihmisen oma vika - se oli tietenkin minulle vain keino selviytyä.

    Siinä olet oikeassa, että sama tyttö on jutellut myös keskustelu.suomi24.fi palstalla kohdassa: Laki & rikos, Rikokset. samalla otsikolla, voitte käydä myös siellä katsomassa, mitä olen kirjoittanut.

    Todella paljon kiitoksia kaikille muille, jotka ovat tunteneet empatiaa ja uskovat siihen maailmaan mihin minäkin. Uskon, että nyt selviän taas eteenpäin.

    Kertomuksen tyttö


   • suvituuli
    Kertomuksen tyttö kirjoitti:

    Lupasin kertoa sen oikean syyn miksi laitoin ilmoitukseni:

    Tällaisentyylisiä mielipiteitä odotin, kun laitoin tämän esille, koska halusin mielipiteitä, jotka olisivat loukanneet minua ja toistaneet kokemaani traumaa, jotta näin olisin saanut syyn vahingoittaa itseäni, ja yllätyksekseni niitä ei pahemmin tullut, ehkä ne ihmiset eivät tänne kirjoita, en tiedä.

    Minulle oli todella rankkaa kirjoittaa nämä kaikki poikien sanomiset ja olen lukenut ne monta kertaa kuulustelupöytäkirjoista juuri silloin kun haluan vahingoittaa itseäni.

    Sellainen ihminen, joka ei ole kokenut samaa, ei tätä asiaa voi ehkä ymmärtää, itse olen käynyt 4 vuotta terapiassa ja välillä on tuntunut, että kunpa olisin antanut asian käsittelyn olla ja vain elänyt ja yrittänyt unohtaa, mutta siihen ei ollut mahdollisuutta.

    Kuten olen sanonut minussa on monta puolta ja nyt taas vahva puoleni on voimissaan ja kaikki mielipiteet ovat arvokkaita, kiitos myös sinulle. Yksi syy, miksi ihminen ei voi tuntea empatiaa ja samaistua toisen kokemukseen, on että hän on itse kokenut väkivaltaa ja ei ole vielä käsitellyt asiaa. Yhdessä vaiheessa minäkin ajattelin juuri näin kaikista ihmisistä, jotka on raiskattu, että he ovat "keksineet" koko jutun ja raiskaukset ovat sen ihmisen oma vika - se oli tietenkin minulle vain keino selviytyä.

    Siinä olet oikeassa, että sama tyttö on jutellut myös keskustelu.suomi24.fi palstalla kohdassa: Laki & rikos, Rikokset. samalla otsikolla, voitte käydä myös siellä katsomassa, mitä olen kirjoittanut.

    Todella paljon kiitoksia kaikille muille, jotka ovat tunteneet empatiaa ja uskovat siihen maailmaan mihin minäkin. Uskon, että nyt selviän taas eteenpäin.

    Kertomuksen tyttö

    Asioilla on aina kaksi puolta ja uskon kyllä kertomukseesi. Olet kokenut suurta vääryyttä ja sen kanssa on vain elettävä. Olit nuori ja naiivi etkä seksuaalisesti vielä herännyt. Nämä nuoret miehet käyttivät sitä hyväkseen. Ei lapsi (mielestäni 15-vuotias on vielä lapsi) osaa puolustautua. Toki yritit, mutta sellaisessa tilanteessa menee varmaan lukkoon, eikä yksinkertaisesti pysty. Muista, että et itse ole syyllinen mihinkään. Sinun kohdallasi kävi vain todella huono onni elämässä.

    Minusta on hienoa, että käsittelet asian ajan kanssa. Sillä käsittelemättömänä se kuitenkin pomppaisi eteesi jossain vaiheessa ja vaikeuttaisi elämääsi huomattavasti. "minkä taakseen jättää, sen edestään löytää"... Vaikutat kuitenkin vahvalta nuorelta naiselta ja uskon, että pystyt elämään joskus normaaliakin elämää. Selvät kyllä! Muista, että on ihmisiäkin jotka aidosti välittävät.


  • jäbsä

   Niin menikö se tarina sitten oikeasti tuon kertomuksen mukaan vai ei...? Koska eihän tuo mikään raiskaus ole. Kai itse olet asiaa sen neljän vuoden aikana miettinyt jo tarpeeksi että tiedät miten asia oli. Miksi edes kysyä.

   • HEI HALOO ! ! ! ! !

    tuo on selvä raiskaus. siin on kaikki raiskauksen tuntomerkit ihan selvästi.
    eikä tuo oo mikään keksitty juttu.
    sä oisit varmaa ihan onnessaa jos jotkut 10 vuotta vanhemmat tulis ja pistäis sut sänkyyn.
    kanttis vähä ajatella.


   • Katja
    HEI HALOO ! ! ! ! ! kirjoitti:

    tuo on selvä raiskaus. siin on kaikki raiskauksen tuntomerkit ihan selvästi.
    eikä tuo oo mikään keksitty juttu.
    sä oisit varmaa ihan onnessaa jos jotkut 10 vuotta vanhemmat tulis ja pistäis sut sänkyyn.
    kanttis vähä ajatella.

    Tuo oli raiskaus koska esim tyttöä läpsittiin ja alistettiin seksiin.

    Itse menetin neitsyyteni näin, tapahtui 80- luvun alussa:

    Oltiin kaverin kanssa silloin 15-ja 16 vuotiaita. Käveltiin koulun jälkeen kotiin.
    Liftattiin (oli tapana) matkalla meidät otti kyytiin yhdet turistit(miehiä) Alueella on paljon mökkejä.
    Miehiä oli kaksi ja olivat noin 30 vuotiaita. Veivät meidät kotiin ja teimme treffit illalla tien laitaan, mistä hakisivat mökille saunaan ja ryyppäämään.
    Olimme kai naiveja maalaistyttöjä, kun emme ymmärtäneet tarkoitusta.
    Ajattelimme näinkin, kun meitä oli kaksi niin mitään ei tapahtuisi.
    ilta tuli ja olimme odottamassa miehiä. Koteihin oli sanottu että mennään kaverille yöksi.
    Toinen miehistä haki meidät ja menimme mökille, oli hieno huvila kaikilla mukavuuksilla.
    Miehet tarjosivat juotavaa ja se kähmiminen alkoi heti. Estelimme tietenkin ja uhkasimme lähteä. Taktiikka vaihtui.
    Miehet lopettivat kähmimisen ja alkoivat juottaa humalaan. Pidimme muka hauskaa vaan.
    Kävimme kaverin kanssa saunassa ja joimme olutta. Meno oli riehakasta.
    Aloimme olla humalassa ja siirryttiin sitten vähitelle estojen kadotessa makuuhuoneisiin jossa aktit tapahtuivat. En halua kertoa ykstyiskohtia mutta kysessä oli aika "raakaa" seksiä.
    Kuulin kun kaveri huusi viereisessa huoneessa. Kaiken lisäksi vielä miehet vaihtoivat myöhemmin meidät.
    Tämä kaikki tapahtui ilman ehkäisyä ja olen onnellinen ja kaverikin, ettei saatu tautia,tultu raskaaksi.

    AAmulla meihet heittivät suoraan sanoen meidät ulos sieltä mökistä.Houkuttelivat ulos ja sulkivat ovet ja tavarat oli ulkona. Käveltiin paikat kipeinä viisikilometriä kotiin.

    Puhuimme tästä parille aikuiselle, mutta kanta oli se "että oma syy kun lähditte ja olishan teidän pitänyt arvata mitä ne miehet teistä halusi".
    Vaikka tämä tapaus täyttää kaikka raiskauksen merkit emme koskaan nostaneet juttua tästä koska mielestäni oli oma vika kun lähdimme. Paikkakuntamme oli ahdasmielinen näissä jutuissa.
    Myöhemmin kuulimme että samat ukot eteläsuomesta olivat "korkanneet" monia tyttöjä samalla tavalla.
    Tällaista tapahtuu.


  • Reetta

   Niin jäin tässä vielä mietiskelemään, että onko juttu käsitelty jo loppuun ja mikä mahtoi olla "lopputulos"?

   • Kama

    Ei ole tarinan keksijä päässyt vielä sinne asti. Ratkaisun ilmoittamiseen tarvitaan vähän oikeustietoutta, eikä hän halua jäädä kiinni siitä, että keksi koko jutun.. :)


   • jim
    Kama kirjoitti:

    Ei ole tarinan keksijä päässyt vielä sinne asti. Ratkaisun ilmoittamiseen tarvitaan vähän oikeustietoutta, eikä hän halua jäädä kiinni siitä, että keksi koko jutun.. :)

    vittu ampukaa ittenne! vaikka juttu olisikin keksitty niin tollasta tapahtuu kokoajan! ja toi juttu ei TODELLAKAAN OLE KEKSITTY! siitä on ollut lehdissäkin.. kyllä ihmiset osaa sitten olla JUNTTEJA!


  • kukka

   Voimia sinulle tyttönen. Kysymyksessäsi oli todellakin raiskaus. Pelkäsit varmasti kovasti tilanteessa. Tiedän tämän, koska olen itse kokenut seksuaalisen hyväksekäytön lapsena. Hyväksikäyttäjänä oli kiltiksi luulemani tuttava setä.

   Älä missään nimessä syytä itseäsi tapahtuneesta. Sinun ikäisesi tyttö ei osaa vielä puolustaa itseään tuommoista vastaan. Itsekin ollessani tilanteessa itkin vain, enkä uskaltanut sanoa mitään. Sinun ikäisesi tehtävänä ei ole tietää tommoisista asioista ylipäänsä, ja siitä, että "sitähän ne miehet haluavat". Sinun ikäisesi vielä luottaa muihin ihmisiin.

   Koita päästää asiasta yli ja keskustele siitä lähimmäistesi kanssa. Yritä olla tuomitsematta kaikkia miehiä, koska niitä hyviäkin miehiä on olemassa. Älä koskaan hyväksy, että sinulle saa tehdä noin. Tiedän, että tuommoinen kokemus vaurioittaa itsetuntoa, ja saattaa myös johtaa vääriin mielikuviin seksuaalisuudesta. Hyväksy kuitenkin itsesi, ja arvosta itseäsi. Sinä et ole tehnyt mitään pahaa, ne miehet tekivät.

   Vaikka vielä tuntuukin pahalta, niin aika vie pahimman tuskan. Yritä katsoa elämääsi eteenpäin, elämällä on sinulle vielä paljon hyvää tarjottavanaan. Voimia ja aurinkoisia ajatuksia sinulle :)

  • Jolene

   Tuttuja ajatuksia sinulla kertomuksen tyttö.Itsekin olen joutunut 15 vuotiaana raiskauksen uhriksi ja oli niin tuttuja ajatuksia.Kylmiä väreitä sain lukiessani.Melkein itkin,muistin omat tunteeni ja tuskan,josta nyt olen päässyt yli.Vaikka se vei aikaa.

   Olen nykyisin aikuinen. Tapauksesta on melkein kuusi vuotta. Minä vahingoitin itseäni raiskauksen jälkeen vaikka miten.Viiltelin itseäni,sairastin anoreksiaa(teen niin vieläkin)se oli tapa rangaista itseäni. Yritin ja mietin itsemurhaa,mutten pystynyt viemään loppuun.Enää en haluakaan. Join usein,en pystynyt nukkumaan ym.

   Oli valtavan hienoa,että jaksoit tehdä asiasta rikosilmoituksen, koska se vaatii käsittämättömän paljon. Itse en ymmärtänyt tehdä poliisi ilmoitusta.Eikä kukaan paikalla olevista "ystävistä" neuvoneet minua tekemään ilmoitusta. He tiesivät tapahtuneesta,mutta halusivat hiljentää minut.Eivät he kestäneet kuulla tuskastani ja tapauksesta. He hiljensivät minut aina kun yritin puhua siitä.Lopulta lopetin puhumisen kavereille ja kirjoitin tuskasta ainoastaan paperille.

   Ystäväni pettivät minut sillä hetkellä,kun hysteerisesti itkien ja huutaen hoipertelin heidän luokseen.He kuulivat selvästi ainoan lauseen,jonka kykenin muodostamaan. "mä en ois halunnut".He kuulivat yhden raiskaajani kavereista sanovan "ois pitänyt arvata mitä tapahtuu".Se raiskaajan kaveri oli ainoa,joka yritti lohduttaa. Sama kaveri tuli juttelemaan vuosi takaperin minulle. Emme puhuneet tapauksesta.

   Elmäni on nyt melko hyvässä kunnossa.Toivotan sinulle voimia ja elämää,joka tuo mukanaan paljon hyvää ja kaunista.

  • kiinnostunut

   Kerro vielä oma versiosi tapahtuman kulusta.

   Entä mitä tapahtui, "voititko" jutun?

   En näin äkkiseltään osaa sanoa oliko kyseessä raiskaus, sillä poikien kertomana näin ei ollut, koska he kiistivät asian ja sanoivat tytön (eli sun) olevan suostuvainen hommiin.

   Tietenkin poikien jutut menivät hiukan ristiin, mutta ei kuitenkaan kovin paljoa...

   Ikävää, jos raiskaukset oikeasti tapahtuivat ja niinkuin sanoit on vaikea ymmärtää muita raiskattuja, jos itsekin on joskus raiskattu eikä siitä ole päässyt vielä ylitse...

   Mut raiskattiin 17.v ja seurauksena siitä viiltelin itseäni vuosia ja tuli syömishäiriö, viinan väärin käyttöä, masennusta ym...

   Kuitenkin pahinta on, että en luota enään ihmisiin, omiin vanhempiinkin joskus meinaa luottamus horjua...

  • jim

   eli joudun vastaamaan tänne koska toi mihin viimeksi laitoit viestisi,niin siellä kuulemma tekstin hierarkia tai jotain paskaa, on liian syvä... joka tapauksessa:

   täällä on paljon riitaa haastavia vittupäitä joten varmaan ymmärrät että suutuin. varsinkin kun aihekkin on näin vakava. toivottavasti mun tekstini ei todellakaan anna sulle sellaista kuvaa että syyttäisin raiskattuja naisia.
   jos antaa niin sitten en varmaan osaa muotoilla sanojani oikein..
   mä itse en edes syytä PROSTITUOITUJA siitä mitä he tekevät! (ja sitä huora sanaa ei todellakaan ollut tarkotus viljellä halveksuen, vaan sen takia koska se on nopeampi ja helpompi kirjoittaa kuin prostituoitu ja itseasiassa vaihdoin mielipiteitäni sen kallen kanssa ja jos minun tekstini on vaivautunut lukemaan niin tietää varsin hyvin etten käyttäisi huora sanaa halveksuen VARSINKAAN täällä ja vielä kun puhuin sellaisista ihmisistä mitkä ei oikeasti niitä "huoria" ole!!!!)

   "Epäilette minua feikiksi, ja tuomitsette maailmankatsomukseni sairaaksi."

   Epäilin siksi koska sanoit niin perättömiä asioita musta. ehkä sinulla on ollut kenties vaikea lukea mun huonosti kirjotettua tekstiä?
   mä en sun maailmankatsomustasi ole tuominnut KERTAAKAAN.
   edelleen.. lue RAUHASSA kaikki kirjottamani tekstini.

   "Etenkin Jimin pitäisi tuntea "Raiskatun naisen" tekstit ym. oikeiksi, sillä kuten ehkä on edellä tullut selväksi, jos olette tekstejä lukeneet ja omaa kokemustakin sinulla Jim, raiskatuista naisista on, tietänette että meissä on monta puolta ja tämä yksi puoli on juuri tämä itsehalveksunta ja itseviha (jota eiliset tekstini kuvasivat) ja etenkin teidän keskenäinen keskustelunne prostituutiosta ym. hymistelynne provosoi minua kirjoittamaan eiliset ajatukseni. Toista maailmankatsomustani voitte lukea muualta..."

   jos olit kirjottanut tänne aikasemmin niin millä nimimerkillä? mistä muualta voi lukea toista maailmakatsomustasi? Miten voin tunnistaa ketään tuollaista aidoksi joka väittää perättömiä asioita musta ja mun sanomisista???? pyydän anteeksi tyhmyyttäni :)

   ja edelleen mitä IHMETTÄ tarkoitit tällä:
   "Jimikin syytti tätä tyttöä kaikesta huolimatta, eli jos tyttö olisi valinnut seuransa oikein (ja ollut esim. hänen poikansa kanssa) hänelle ei olisi tapahtunut mitään pahaa."

   missä olen noin sanonut???????? :o
   taisin korkeintaan todeta jotain että paska seura lisää paskoja tapahtumia, mikä vain on totuus! sanoin sen kumminkaan YHTÄÄN SYYLLISTÄMÄTTÄ sitä tai ketään muutakaan raiskauksen uhria!

   Hyvä esimerkki syyllistämisestä on sellainen vitun kurttunen mummeli joka oli ensimmäinen viranomainen kun tyttöystäväni kertoi siitä poliiseille, että 32.v tyttöystäväni "kaverin" eno oli käyttänyt hyväksi häntä. mies oli ostanut tytöille (6 tyttöä 11-14.v) viinaa jne esittänyt kivaa kaveria ja luvannut tyttöjen vanhemmilleen että vahtii tyttöjä kun he olivat tyttöystäväni mökille menneet..viinasta tyttöjen vanhemmat eivät tietenkään tienneet mitään, ja yllätys yllätys sen hankkimisenkin se eno oli tehnyt ihan oma alotteisesti! sitten tilaisuuden tullen eno oli alkanut hiplailemaan tyttöjä ja sitten lopuksi raiskasi tyttöystäväni.
   kumminkin se VITUN TIETÄMÄTÖN PASKA POLIISIMUMMO sanoi heti ensimmäiseksi vihaisena tyttöystävälleni että: NIIN SIINÄ KÄY KUN JUO VIINAA! se raiskaus olisi kyllä varmasti tapahtunut joka tapauksessa mutta että joku oikeasti on noin SAATANAN tyhmä... laittaa raiskauksen VIINAN piikkiin ja vielä kun joku vanhempi hyväksikäyttäjä paska oli sen viinan niille ostanut ja yllyttänyt juomaan!!! vähän sama asia kun joku toinen pedofiili tarjoaa karkkia lapsille ja sitten lapsen raiskattuaan poliisi toruu lasta että niin siinä käy kun ottaa karkkia. SE ON SYYLLISTÄMISTÄ! usein kylläkin se johtuu ihmisen tyhmyydestä/tietämättömyydestä ja sinisilmäisyydestä sellaisia saatanan paskaraiskaajia kohtaan!
   "eihän noin mukava mies voi ketään raiskata, eiköhän se ole tytön/naisen omaa vikaa..."

   se on totta että jälkiviisas asiassa kuin asiassa on turhaa ja tyhmää mutta en usko että Kallekaan sitä tyttöä varsinaisesti tarkoitti sanomalla sen mitä sanoi vaan pikemminkin sanomalla sen niille jotka eivät vielä ole raiskausta kokeneet ja liikkuvat huonossa seurassa!

   ja sitä paitsi noissa mun jossain kommenteissa olen sanonut että omaa seuraahan ei itse oikeastaan paljoa loppujenlopuksi voi valita.. jonkun verran kyllä mutta tuurista se on enemmänkin ikävä kyllä kiinni.

   itseasiassa mulla eilen kävi mielessä että ehkä toi on nainen joka on ottanut herneen nenään tai muuten vaan joku jolla on paha olo kun pitää tulla tänne purkautumaan...
   tiedän erittäin hyvin tyttöystävästänikin sen, että vaikka mielipiteen muotoilisi kuinka täydellisesti, jostain asiasta, ja hellävaroen niin jos hän vain haluaa, niin hän se myös VÄÄRIN ymmärtää ja osaa kääntää asian niin että näyttäisi että syyllistäisin häntä jne.. osittain se johtuu varmasti vain siitä, että saisi itsevihaa herätettyä ja sitä myötä saisi syyn satuttaa itseään..

   pärjäilehän itsekkin ja toivon sydämestäni että tekstiäni ei voisi kukaan käsittää noin väärin kuin sinä (ilmeisesti) eilen käsitit jos sait kerran musta sellaisen kuvan...

   hyvä että tulit korjaamaan tilanteen ja sanoit että se sun vittuilu johtui sun huonosta olosta vaan.
   mun pikku vihje olisi että mene tästä edes jos on mahdollista niin vaikka vittuilemaan ihan oikeille kusipäille ja sovinisteille jotka naisia halveksii jos siltä tuntuu koska minä en todellakaan niin tahdo tehdä.. ;)

   ja jos nyt on aivan pakko jotain vihata niin vihaa sitten miehiä (vaikka sitten niitä kunnollisia) kuin ITSEÄSI, koska ei tää oikeastaan yhtään ainakaan mua satu jos joku netin välityksellä vittuilee.. :)

   itsellesi sitten voitkin tehdä paljon pahempaa ja sitä mä en ainakaan halua...

   mutta jees. toivottavasti vastaisit kysymyksiini rauhallisesti ja MUISTA ettei mun ole tällä tarkoitus haastaa mitään riitaa saatika yhtään enempää syyllistää sua sun huonosta olosta mikä sai aikaan sen että kirjoitit eilen niin kuin kirjoitit! vaikka sulla olis tätä lukiessa taas hirveä olo sisälläsi niin TIEDÄ SE että MINÄ tätä kirjoittaessani ajattelen sua vain lämmöllä ja annan kaiken empatiani sun kaltaisillesi enkä halua sun kaltasilles yhtään enään mitää pahaa ikinä.. mä todella rakastan kaikkia sun kaltaisia naisia.

   toivottavasti saat paljon rakkautta elämääsi.

   hauskaa vappua!

   • Raiskattu nainen

    Hei Jim!

    Luen tekstisi rauhassa vielä läpi lähiaikoina, mutta huomasin itse, että siinä yhdessä viestissäni, jonka kirjoitin nopeasti, meni sinun ja Kallen nimi sekaisin eli siinä yhdessä kohdassa olisi pitänyt olla Kallen nimi, sillä hän puhui pojastaan. Anteeksi.

    Olen huomannut teksteistäsi, että olet joutunut koville tyttöystäväisi raiskauksen vuoksi ja tiedät mistä puhut. En tunne sinua muuta kuin tekstiesi perusteella ja varmasti purat niissä paljon vihaa sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka eivät ymmärrä mitä raiskaus voi ihmiselle tehdä. Minulle on helppo sanoa, että menisin purkamaan vihaa sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka raiskaavat, halveksivat naisia ym. mutta raiskattuna naisena se ei ole helppoa, koska omanarvontunto ei aina ole sellainen kuin pitäisi ja välillä olen itsetuhoinen, ja tällaiset ihmiset ovat arvaamattomia, pelkään heitä ja monia muitakin nyt!

    Olen kuitenkin iloinen, että tekstini sai teidän keskeiset kirjoituksenne loppumaan, koska en pitänyt teidän tyylistänne arvostella naisia ja sanojen käytöstänne, sillä minusta sana "huora" on naista halventava ja miehet ja etenkin nuoret pojat käyttävät sitä juuri tässä naista halventavassa tarkoituksessa.

    Olet lukenut toista maailmankatsomustani, jos haluat lukea uudestaan, aloita alusta, niin ehkä löydät sen täältä jostain, ja jos löydät, pyydän, että pidät sen omana tietonasi.

    Hyvää vappua myös Sinulle!


   • jim
    Raiskattu nainen kirjoitti:

    Hei Jim!

    Luen tekstisi rauhassa vielä läpi lähiaikoina, mutta huomasin itse, että siinä yhdessä viestissäni, jonka kirjoitin nopeasti, meni sinun ja Kallen nimi sekaisin eli siinä yhdessä kohdassa olisi pitänyt olla Kallen nimi, sillä hän puhui pojastaan. Anteeksi.

    Olen huomannut teksteistäsi, että olet joutunut koville tyttöystäväisi raiskauksen vuoksi ja tiedät mistä puhut. En tunne sinua muuta kuin tekstiesi perusteella ja varmasti purat niissä paljon vihaa sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka eivät ymmärrä mitä raiskaus voi ihmiselle tehdä. Minulle on helppo sanoa, että menisin purkamaan vihaa sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka raiskaavat, halveksivat naisia ym. mutta raiskattuna naisena se ei ole helppoa, koska omanarvontunto ei aina ole sellainen kuin pitäisi ja välillä olen itsetuhoinen, ja tällaiset ihmiset ovat arvaamattomia, pelkään heitä ja monia muitakin nyt!

    Olen kuitenkin iloinen, että tekstini sai teidän keskeiset kirjoituksenne loppumaan, koska en pitänyt teidän tyylistänne arvostella naisia ja sanojen käytöstänne, sillä minusta sana "huora" on naista halventava ja miehet ja etenkin nuoret pojat käyttävät sitä juuri tässä naista halventavassa tarkoituksessa.

    Olet lukenut toista maailmankatsomustani, jos haluat lukea uudestaan, aloita alusta, niin ehkä löydät sen täältä jostain, ja jos löydät, pyydän, että pidät sen omana tietonasi.

    Hyvää vappua myös Sinulle!

    itse en pidä homottelua tai huorittelua nykynuorten keskuudessa kovinkaan vakavana..
    sen huora sanan painoarvo on kyllä kadonnut.
    monet tytöthän ne vasta ovatkin kovia huorittelemaan toisia. tiedän sen ihan kokemuksesta ja kaikesta siitä paskasta mitä tyttöystäväni sai kuulla toisilta tytöiltä raiskauksen jälkeen..

    mulla ei enään niinkään paljon vihan tunteita ole niitä tyttöystäväni hyväksikäyttäjiä kohtaan:

    se niiden vihaaminen vei liikaa voimavaroja ja muutenkin sain rauhan sisälleni uskosta että jokainen maksaa teoistaan.

    toivottavasti sinäkään et meitä miehiä vihaa ja syytä pelkästään maailman pahuudesta.


   • Kalle

    Vaikka päätin lopettaa kirjoitteluni täällä, haluan kirjoittaa vielä kommenttini kun näköjään ymmärrät Jim mitä ajan takaa. Kirjoitit:

    "se on totta että jälkiviisas asiassa kuin asiassa on turhaa ja tyhmää mutta en usko että Kallekaan sitä tyttöä varsinaisesti tarkoitti sanomalla sen mitä sanoi vaan pikemminkin sanomalla sen niille jotka eivät vielä ole raiskausta kokeneet ja liikkuvat huonossa seurassa!"

    Totta kai jälkiviisaus on turhaa, tapahtui mikä tapahtui enkä suinkaan syyllistänyt tyttöä. Siitä olen eri mieltä että tyhmää ei suinkaan ole olla jälkiviisas koska virheistään ihminen parhaiten oppii. Huonossa seurassa liikkuminen on tyhmää, sitä vain ajan takaa! Itse voi yrittää estää jo ennalta ongelmia. Kirjoitin moneen kertaan että EI TYTTÖ OLE SYYLLINEN VAAN Y K S I N O M A A N POJAT!

    En tunne yhtään naista joka olisi raiskattu enkä ketään raiskaajaa joten suonette anteeksi tietämättömyyteni ( ei ole kyse tyhmyydestä ) sillä en voi käsittää miltä raiskatusta naisesta todella tuntuu mutta kirjoitusten perusteella yritän saada siitä mielikuvaa itselleni. Kun ihminen on todella vihainen, hänen järkensä sumentuu ja hän näkee & ymmärtää asiat omalla haluamallaan tavalla. "Raiskatun naisen" ironia menee vain liian pitkälle.

    Sen vain sanon, että kukaan raiskattu nainen ei ole yhtään huonompi tai likaisempi kuin muut naiset. En voi ymmärtää miten raiskattu nainen voi syyllistää itsensä ja miksi tämän oman arvon tunto menee heikoksi. Jos seurestelisin/olisin avioliitossa naisen kanssa, minulle olisi AIVAN YHDENTEKEVÄÄ onko tämä raiskattu vaiko ei. Sillä ei ole mitään merkitystä minulle!!
    Tällainen nainen on vain joutunut väkivallan uhriksi.


   • Raiskattu nainen
    Kalle kirjoitti:

    Vaikka päätin lopettaa kirjoitteluni täällä, haluan kirjoittaa vielä kommenttini kun näköjään ymmärrät Jim mitä ajan takaa. Kirjoitit:

    "se on totta että jälkiviisas asiassa kuin asiassa on turhaa ja tyhmää mutta en usko että Kallekaan sitä tyttöä varsinaisesti tarkoitti sanomalla sen mitä sanoi vaan pikemminkin sanomalla sen niille jotka eivät vielä ole raiskausta kokeneet ja liikkuvat huonossa seurassa!"

    Totta kai jälkiviisaus on turhaa, tapahtui mikä tapahtui enkä suinkaan syyllistänyt tyttöä. Siitä olen eri mieltä että tyhmää ei suinkaan ole olla jälkiviisas koska virheistään ihminen parhaiten oppii. Huonossa seurassa liikkuminen on tyhmää, sitä vain ajan takaa! Itse voi yrittää estää jo ennalta ongelmia. Kirjoitin moneen kertaan että EI TYTTÖ OLE SYYLLINEN VAAN Y K S I N O M A A N POJAT!

    En tunne yhtään naista joka olisi raiskattu enkä ketään raiskaajaa joten suonette anteeksi tietämättömyyteni ( ei ole kyse tyhmyydestä ) sillä en voi käsittää miltä raiskatusta naisesta todella tuntuu mutta kirjoitusten perusteella yritän saada siitä mielikuvaa itselleni. Kun ihminen on todella vihainen, hänen järkensä sumentuu ja hän näkee & ymmärtää asiat omalla haluamallaan tavalla. "Raiskatun naisen" ironia menee vain liian pitkälle.

    Sen vain sanon, että kukaan raiskattu nainen ei ole yhtään huonompi tai likaisempi kuin muut naiset. En voi ymmärtää miten raiskattu nainen voi syyllistää itsensä ja miksi tämän oman arvon tunto menee heikoksi. Jos seurestelisin/olisin avioliitossa naisen kanssa, minulle olisi AIVAN YHDENTEKEVÄÄ onko tämä raiskattu vaiko ei. Sillä ei ole mitään merkitystä minulle!!
    Tällainen nainen on vain joutunut väkivallan uhriksi.

    Kuten otsikossa sanoin, jos et ymmärrä, yritä ymmärtää...

    Et voi tietää asiasta, kun et ole sitä kokenut, ja en toivo kenenkään sitä kokevan, kysymys on vallankäytöstä ja väkivallasta.

    Se mitä kutsuit ironiaksi, on ollut ajatukseni joskus ja olen minäkin yrittänyt vain sysätä tapahtuman syrjään, niin kuin täällä eräs kertoi tehneensä, että ei ajattele negatiivisia asioita, mutta vaikka voikin hallita ajatuksiaan, alitajuntaa ei aina voi.

    Oli miten oli. Lapsi oppii uskomaan ihmisistä hyvää (paitsi jos elää toisessa todellisuudessa hän oppii pitämään sitä todellisena), ja kun ei ole kohdannut mitään pahaa elämässään ennen, ei välttämättä epäile mitään. Voit myös tulla tapetuksi, ryöstetyksi, raiskatuksi vaikka kotonasi. Joten lopetathan se "hyväätarkoittavan" puheesi seuran valitsemisesta, jos sinulla ei ole muuta sanottavaa, se on tullut jo selväksi, ei sinun tarvise enää puolustella näkökantaasi.

    On aivan sama kenen lapsi tai nuori on kysymyksessä, jos hän joutuu tällaisen tapahtuman uhriksi, meidän aikuisten tulee tukea, pitää huolta, olla empaattisia, auttaa ja suojella tästä eteenpäin, ei enää syyllistää millään tavalla mistään mitä on tapahtunut. Uskon, että tyttö on syyllistänyt itseään syyttä jo aivan tarpeeksi.

    Empaattisuutta ja välitämistä meistä jokainen tarvisee.


   • Kertomuksen tyttö
    jim kirjoitti:

    itse en pidä homottelua tai huorittelua nykynuorten keskuudessa kovinkaan vakavana..
    sen huora sanan painoarvo on kyllä kadonnut.
    monet tytöthän ne vasta ovatkin kovia huorittelemaan toisia. tiedän sen ihan kokemuksesta ja kaikesta siitä paskasta mitä tyttöystäväni sai kuulla toisilta tytöiltä raiskauksen jälkeen..

    mulla ei enään niinkään paljon vihan tunteita ole niitä tyttöystäväni hyväksikäyttäjiä kohtaan:

    se niiden vihaaminen vei liikaa voimavaroja ja muutenkin sain rauhan sisälleni uskosta että jokainen maksaa teoistaan.

    toivottavasti sinäkään et meitä miehiä vihaa ja syytä pelkästään maailman pahuudesta.

    Luin kaikki tekstisi ja vaikka en kaikesta ole samaa mieltä tai hyväksy kaikkea, mitä sanot, minusta olet hyvä ihminen, ja toivon sinulle kaikkea hyvää.

    Toivon myös, että jaksat ja kestät, sillä olen itse sitä mieltä, että miesystävän ei pitäisi toimia terapeuttina. Itse en tässä vaiheessa seurustele, miesystäväni kuoli 3 vuotta sitten, vuosi sen jälkeen kun olin alkanut käsittelemään raiskausta terapiassa. Hänen ansiostaan aloin työstämään sitä vanhaa asiaa, sillä olin silloin henkisesti vahva (hyvässä suhteessa), että pystyin aloittamaan asian käsittelyn. Tietenkin miesystäväni kuolema syöksi minut alas ja lujaa, ja vieläkin käsittelen tätä ja kaikkea, mutta toivoa on, vaikka olenkin välillä itsetuhoinen.

    15-vuotiaana unelmoin suuresta rakkaudesta ja en osannut pelätä mitään, en etenkään tuttujen poikien suhteen. Kun jouduin raiskatuksi, ja sain jutun vietyä poliisille asti, olin henkisesti jo aivan loppu. Poikien jouduttua kuulusteluihin he alkoivat painostaa minua mm. uhkailemalla, että minulle kävisi vieläkin pahemmin, jos en peruisi rikosilmoitusta, heidän perheensä painostivat "hyvällä", siskot yrittivät olla ystäviäni jne. eli n. kuukausi raiskauksen jälkeen peruin rikosilmoituksen. Kaikki aikuiset ympärilläni vaikenivat asiasta ja minäkin ajattelin kaikkia muita paitsi itseäni. Poliisikuulusteluista muistin itse vain sen, että tämä poliisi kysyi: "Saiko ne pojat siemensyöksyn?" Johon vastasin, että ee-n tiedä ja tämä poliisi sanoi: "Mutta täytyyhän sinun tietää?" Ja ajattelin, että minussa täytyy olla jotain vikaa, kun en sitä tiedä. Miten 15-vuotias tyttö, jolla ei ole kokemusta seksistä voi mitään tietää, nyt sen tajuan, mutta en silloin.

    Koulu alkoi menemään huonosti, sain ehdot, suoritin ne, jatkoin lukioon, mutta en jaksanut käydä sitä loppuun. Turrutin itseni alkoholilla, myöhemmin ajattelin, että minusta olisi voinut tulla alkoholisti, koska se oli ainoa keino, joka sai minut unohtamaan tapahtuneen. Olin kerran n. vuosi tapahtuman jälkeen tulossa kotiin "kaljareissultani", kun kohtasin pyörätiellä Arin ja muita poikia, Arilla oli keppi kädessä, hän tuli eteeni ja sanoi: "Sinä et kävele tässä tiellä, kulje ojassa!" Juoksin ojassa ja kotiin, otin eräitä lääkkeitä, sillä halusin kuolla, en kestänyt enää. Metelöin lääkkeiden vaikutuksesta ja minut toimitettiin sairaalaan. Itsemurhayrityksen jälkeen lopetin lukion ja olin vain kotona. Makasin sängyllä, kuuntelin musiikkia, aloin lenkkeilemään, sairastuin anoreksiaan, sillä pidin kurissa masennustani, jota sairastan vieläkin. Syömishäiriöitä on edelleen.

    Ne pojat haukkuivat minua huoraksi ja luulin, että koko maailma uskoo niin, ja että ei ole mitään mitä voisin tehdä, että ihmiset uskoisivat toisin. Kukaan aikuinen ei tullut sanomaan tai en kertonut kenellekään, että niin ei ole. Uskoin, että koska olin "huora" oli oikein, että minut raiskattiin ja siksi pojílla oli täysi oikeus raiskata minut. Sääliksi käy tuota pientä tyttöä, jota kukaan aikuinen ei auttanut ja minäkään en pysty vielä auttamaan. Pelkäsin kaikkia ihmisiä, on hirveätä elää peläten koko ajan, ja kun ei kuitenkaan itse ole tajunnut miksi. Luulin vain, että tämä on minun elämääni.

    Muutimme pois paikkakunnalta ja yritin vain unohtaa. Menin lukioon ja pärjäsin hyvin koulussa, työelämässä jne. edelleenkin, mutta toinen puoli minussa on edelleen itsetuhoinen. Kaksi vuotta sitten olin taas umpikujassa ja en keksinyt mitään muuta keinoa kuin syödä unilääkkeitä.

    Olen kuitenkin jaksanut hankkiutua terapiaan (sen hakeminen ja rahoituksen järjestäminen on rankkaa ihmiselle, jonka henkiset voimavarat ovat heikot), ja pari vuotta sitten säännölliseen yksilöterapiaan, jota kävin 2 kertaa viikossa, se on Kelan tukemaa, mutta valitettavasti sekin on rahoituksen vuoksi supistettu yhteen kertaan viikossa ja nyt kun asiat ja tunteet alkavat nousta entistä enemmän pintaan tuntuu, että yksi kerta viikossa on liian vähän.

    Laiton tekstit tänne siksi, että olisin saanut syyn... Kuten olen aikaisemmin sanonut, en halua kuolla, mutta en vain jaksaisi enää, haluasin vain levätä. Eli ehkä on tullut selväksi, että raiskattu nainen on sama kuin kertomuksen tyttö, joka on tosi väsynyt.


   • Kalle
    Kertomuksen tyttö kirjoitti:

    Luin kaikki tekstisi ja vaikka en kaikesta ole samaa mieltä tai hyväksy kaikkea, mitä sanot, minusta olet hyvä ihminen, ja toivon sinulle kaikkea hyvää.

    Toivon myös, että jaksat ja kestät, sillä olen itse sitä mieltä, että miesystävän ei pitäisi toimia terapeuttina. Itse en tässä vaiheessa seurustele, miesystäväni kuoli 3 vuotta sitten, vuosi sen jälkeen kun olin alkanut käsittelemään raiskausta terapiassa. Hänen ansiostaan aloin työstämään sitä vanhaa asiaa, sillä olin silloin henkisesti vahva (hyvässä suhteessa), että pystyin aloittamaan asian käsittelyn. Tietenkin miesystäväni kuolema syöksi minut alas ja lujaa, ja vieläkin käsittelen tätä ja kaikkea, mutta toivoa on, vaikka olenkin välillä itsetuhoinen.

    15-vuotiaana unelmoin suuresta rakkaudesta ja en osannut pelätä mitään, en etenkään tuttujen poikien suhteen. Kun jouduin raiskatuksi, ja sain jutun vietyä poliisille asti, olin henkisesti jo aivan loppu. Poikien jouduttua kuulusteluihin he alkoivat painostaa minua mm. uhkailemalla, että minulle kävisi vieläkin pahemmin, jos en peruisi rikosilmoitusta, heidän perheensä painostivat "hyvällä", siskot yrittivät olla ystäviäni jne. eli n. kuukausi raiskauksen jälkeen peruin rikosilmoituksen. Kaikki aikuiset ympärilläni vaikenivat asiasta ja minäkin ajattelin kaikkia muita paitsi itseäni. Poliisikuulusteluista muistin itse vain sen, että tämä poliisi kysyi: "Saiko ne pojat siemensyöksyn?" Johon vastasin, että ee-n tiedä ja tämä poliisi sanoi: "Mutta täytyyhän sinun tietää?" Ja ajattelin, että minussa täytyy olla jotain vikaa, kun en sitä tiedä. Miten 15-vuotias tyttö, jolla ei ole kokemusta seksistä voi mitään tietää, nyt sen tajuan, mutta en silloin.

    Koulu alkoi menemään huonosti, sain ehdot, suoritin ne, jatkoin lukioon, mutta en jaksanut käydä sitä loppuun. Turrutin itseni alkoholilla, myöhemmin ajattelin, että minusta olisi voinut tulla alkoholisti, koska se oli ainoa keino, joka sai minut unohtamaan tapahtuneen. Olin kerran n. vuosi tapahtuman jälkeen tulossa kotiin "kaljareissultani", kun kohtasin pyörätiellä Arin ja muita poikia, Arilla oli keppi kädessä, hän tuli eteeni ja sanoi: "Sinä et kävele tässä tiellä, kulje ojassa!" Juoksin ojassa ja kotiin, otin eräitä lääkkeitä, sillä halusin kuolla, en kestänyt enää. Metelöin lääkkeiden vaikutuksesta ja minut toimitettiin sairaalaan. Itsemurhayrityksen jälkeen lopetin lukion ja olin vain kotona. Makasin sängyllä, kuuntelin musiikkia, aloin lenkkeilemään, sairastuin anoreksiaan, sillä pidin kurissa masennustani, jota sairastan vieläkin. Syömishäiriöitä on edelleen.

    Ne pojat haukkuivat minua huoraksi ja luulin, että koko maailma uskoo niin, ja että ei ole mitään mitä voisin tehdä, että ihmiset uskoisivat toisin. Kukaan aikuinen ei tullut sanomaan tai en kertonut kenellekään, että niin ei ole. Uskoin, että koska olin "huora" oli oikein, että minut raiskattiin ja siksi pojílla oli täysi oikeus raiskata minut. Sääliksi käy tuota pientä tyttöä, jota kukaan aikuinen ei auttanut ja minäkään en pysty vielä auttamaan. Pelkäsin kaikkia ihmisiä, on hirveätä elää peläten koko ajan, ja kun ei kuitenkaan itse ole tajunnut miksi. Luulin vain, että tämä on minun elämääni.

    Muutimme pois paikkakunnalta ja yritin vain unohtaa. Menin lukioon ja pärjäsin hyvin koulussa, työelämässä jne. edelleenkin, mutta toinen puoli minussa on edelleen itsetuhoinen. Kaksi vuotta sitten olin taas umpikujassa ja en keksinyt mitään muuta keinoa kuin syödä unilääkkeitä.

    Olen kuitenkin jaksanut hankkiutua terapiaan (sen hakeminen ja rahoituksen järjestäminen on rankkaa ihmiselle, jonka henkiset voimavarat ovat heikot), ja pari vuotta sitten säännölliseen yksilöterapiaan, jota kävin 2 kertaa viikossa, se on Kelan tukemaa, mutta valitettavasti sekin on rahoituksen vuoksi supistettu yhteen kertaan viikossa ja nyt kun asiat ja tunteet alkavat nousta entistä enemmän pintaan tuntuu, että yksi kerta viikossa on liian vähän.

    Laiton tekstit tänne siksi, että olisin saanut syyn... Kuten olen aikaisemmin sanonut, en halua kuolla, mutta en vain jaksaisi enää, haluasin vain levätä. Eli ehkä on tullut selväksi, että raiskattu nainen on sama kuin kertomuksen tyttö, joka on tosi väsynyt.

    Kirjoitit:

    "Olin kerran n. vuosi tapahtuman jälkeen tulossa kotiin "kaljareissultani", kun kohtasin pyörätiellä Arin ja muita poikia, Arilla oli keppi kädessä, hän tuli eteeni ja sanoi: "Sinä et kävele tässä tiellä, kulje ojassa!" Juoksin ojassa ja kotiin, otin eräitä lääkkeitä, sillä halusin kuolla, en kestänyt enää. Metelöin lääkkeiden vaikutuksesta ja minut toimitettiin sairaalaan."

    Perk....kunpa vaan olisin ollut siellä silloin ja tiennyt kohtalostasi niin VUORENVARMASTI nämä jätkät olisivat saaneet kokea mitä on todellinen väkivalta, ei sen rinnalla raiskaus ole mitään!
    Ei näillä jätkillä ole oikeutta elää! Raiskasivat sinut ja vielä senkin jälkeen kiusaavat. Minun sisäisellä raivollani ei ole rajoja NYT! Olen varma että Luoja näyttää vielä heille ja nämä paskakasat tulevat vastaamaan vielä teoistaan jos Luoja on kerran olemassa tai sitten ei ole!


   • Raiskattu nainen
    Kalle kirjoitti:

    Kirjoitit:

    "Olin kerran n. vuosi tapahtuman jälkeen tulossa kotiin "kaljareissultani", kun kohtasin pyörätiellä Arin ja muita poikia, Arilla oli keppi kädessä, hän tuli eteeni ja sanoi: "Sinä et kävele tässä tiellä, kulje ojassa!" Juoksin ojassa ja kotiin, otin eräitä lääkkeitä, sillä halusin kuolla, en kestänyt enää. Metelöin lääkkeiden vaikutuksesta ja minut toimitettiin sairaalaan."

    Perk....kunpa vaan olisin ollut siellä silloin ja tiennyt kohtalostasi niin VUORENVARMASTI nämä jätkät olisivat saaneet kokea mitä on todellinen väkivalta, ei sen rinnalla raiskaus ole mitään!
    Ei näillä jätkillä ole oikeutta elää! Raiskasivat sinut ja vielä senkin jälkeen kiusaavat. Minun sisäisellä raivollani ei ole rajoja NYT! Olen varma että Luoja näyttää vielä heille ja nämä paskakasat tulevat vastaamaan vielä teoistaan jos Luoja on kerran olemassa tai sitten ei ole!

    Lue tämä ennen kuin hermostut:

    http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=119&conference=1500000000000009&posting=22000000003165674


  • tukija

   Kyseessä oli törkeä raiskaus! Lisäksi tuntuu erityisen pahalta se, että tekijöiden kaunistelemat tapahtumien kuvaukset ovat menneet todesta poliisille. Esitutkinta kuulusteluissa ilmeisesti voi valehdella omaksi edukseen, eikä ole kerrottava muuta kuin mitä kysytään.

   Onneksi olet voinut terapiassa käsittellä tapahtuntta ja pystyt siitä kirjoittamaan. Se, että olet uskaltanut ja voinut kohdata tekijät kasvokkain on toivottavasti auttanut syyllisyyden siirtymistä uhrilta tekijöille. Luulen, että syyllisyys kalvaa heitä, ja tapaaminen on vahvistanut sitä tunnetta. Minulla ei ole omakohtaista kokemusta, mutta ystäväni ilmeisesti joutui uhriksi ennen kuolemaansa ja tapaus jäi selvittämättä sen vuoksi.

   • 58i

    oli ainakin väkisin vaatteiden riisumista, ja seksuaalistahyväksikäyttöä, kun pojat "puristelivat". Joten ainakin jonkunlainen seksuaalirikos on tapahtunut.


  • _riippuen_

   Jos sosiaaliset paineet liittyivät tähän, sen voi jonkinlaiseksi seksuaaliseksi väkivallaksi tai jopa raiskaukseksi luokitella. Samoin ikä, jos sinä olet täysi-ikäinen ja tyttö ei, oli tuo selvää seksuaalista väkivaltaa ja mahdollisesti myös raiskaus, en voi sanoa varmaa koska en tunne lain tarkkaa määritelmää raiskauksesta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   3934
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   418
   1638
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   148
   1552
  4. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1240
  5. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1154
  6. 50
   989
  7. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   904
  8. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   359
   892
  9. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   878
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   43
   846
  Aihe