Millaista on olla aineissa?

ghaalisssha

Eli kertokaa jokin huume ja miltä sen vaikutus tuntui. Tarvitsen tätä tietoa kirjaani, jossa on juttua huumeista. Joten olisi kiva saada paljon yksityiskohtia. Kiiiiiituksia (--:
Niin ja jos näit näkyjä, kerro niistä ja ottaako se päähän ja miltä tuntuu sen jälkeen, kun huuma on haihtunut.

23

7130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m. standardi

      minula oli kerran kova kuume. noin 39 astetta. Näin sellaista unta,jossa edam-juustopalloja lenteli ympärilläni. minä vihaan juustoa. pitsassa juusto on hyväämmutta leiväöllä se ei ole hyvää.

    • vain se kuningas A
      • kirjoitusta

        "Nykyajan alkoholistien tai heroinistien kohdalla tilanne on täysin toinen. Riippuvuus päinvastoin heikentää heidän tahdonvoimaansa ja alistaa siten heidät astraalimaailman vaikutteiden ohjattavaksi. Delirium eli vanhemmalta nimeltään juoppohulluus tarkoittaa pitkäaikaisen käytön aiheuttamaa harhatilaa, jossa astraalimaailma näyttäytyy alkoholistille konkreettisina muotoina ja voi jopa ohjata hänet tekemään väkivallantekoja.

        Astraalimaailman demoniset voimat voivat myös ajaa riippuvaisen tekemään itsemurhan eikä hänen heikentynyt tahtonsa pysty enää vastustamaan tätä. Kannabis eroaa jonkin verran muista rauhoittavista huumeista, sillä sen aiheuttama aistikokemusten terävöityminen johtuu elementaalimaailman puolitietoisesta kokemisesta".


    • Asiallinen vastaaja

      Muista en tiedä mutta näistä on kokemusta seuraavanlaisesti:

      Nikotiini: Poltettuani joskus ensimmäisen tupakin, koin hetken kuluttua jokseenkin huimaavan olon ja korvissani humisi. Oli yllättävän pirteä ja ehkä hieman rauhaton olo. Tämä olotila katosi noin muutaman minuutin kuluttua tupakan polttamisen jälkeen.

      Etanoli: Humalassa ollessani en ole juurikaan nähnyt mitään näkyjä. Sen sijaan puhuminen ja käveleminen on ollut suhteellisen vaikeaa. Olo on ollut joko rentoutunut ja hyvä tai sitten liian sekava ja pahoinvointia on esiintynyt. Itsestäni tulee yleensä hyvin sosiaalinen ja mieleni tekee laulaa ja soittaa kun olen päissäni.

      Bentsodiatsepaami: Tämä rauhoittava kolmiolääke takaa hyvät yöunet ja suhteellisen stressittömän ja huolettoman olotilan. Annostelusta riippuu, kuinka syvä tämä rauhoittava kokemus on. Itse olen tuntenut lievää euforiaa ja väsymystä ja huolettomuutta.

      Kannabis: Muutaman minuutin kuluttua jointin polttamisesta tulee sellainen hiukan pöhnäinen olo. Keho tuntuu lämpimältä ja lähimuisti heikkenee annostelusta riippuen, joten pitkien ajatusketjujen koossapitäminen on suhteellisen vaikeaa ainakin itselleni. Euforinen olo ja mahdolliset naurukohtaukset ovat normaalia eli siis täysin tavalliset asiat saattavat alkaa naurattaa, kuten vaikkapa vaaleanpunainen kenkä eteisessä. En muista nähneeni näkyjä tripin aikana mutta ehkä lieviä voimakkaita kuvia ajatuksista saattoi tulla mieleeni. Riippuu paljolti ympäristöstä ja yleisestä olotilasta minkälainen trippi tulee.

      Lisättäköön tähän loppuun vielä että muutamista yskänlääkkeistä saatava DXM (dekstrometorfaani jos oikein muistan) aiheutti hämärässä huoneessa silmät kiinni lieviä hallusinaatioita eli suhteellisen selkeitä valokuvioita meni silmissä ja tuntui kuin olisi ollut pienessä kännissä. Loppuaika menikin sitten vessassa istuessa vatsa kuralla. En suosittele nauttimaan ainakaan yskänlääkkeen joukossa.

      • Nönny

        Ei muuta kuin hankkimaan omakohtaisia kokemuksia, sillä se parhaiten selviää, tietää mistä puhuu.. =D


      • alisggaaaa
        Nönny kirjoitti:

        Ei muuta kuin hankkimaan omakohtaisia kokemuksia, sillä se parhaiten selviää, tietää mistä puhuu.. =D

        Ja Nönny: kyllähän mä muuten kokeilisin, mutta kun ei ole mitään mistä saada. (: Ehkä joskus sitten


      • alsgggihaa
        alisggaaaa kirjoitti:

        Ja Nönny: kyllähän mä muuten kokeilisin, mutta kun ei ole mitään mistä saada. (: Ehkä joskus sitten

        Mä oon lukenu kaikkee tietoo, millaisia tuntemuksia se aiheuttaa, mutta olis kiva saada vielä teiltä ihan omakohtaisia kokemuksia, se auttais (:


      • hard rokki mimmi
        alsgggihaa kirjoitti:

        Mä oon lukenu kaikkee tietoo, millaisia tuntemuksia se aiheuttaa, mutta olis kiva saada vielä teiltä ihan omakohtaisia kokemuksia, se auttais (:

        suurin osa täällä kirjoittelevista pönttövikaisista ei ole koskaan mitään huumetta nähnytkään. kuhan ollaan olevinaan kovia hasiksen ystäviä. näiltä pelleiltä ei kanata odotella yhtään mitän järkevää palautetta.


      • Eimor Seil
        hard rokki mimmi kirjoitti:

        suurin osa täällä kirjoittelevista pönttövikaisista ei ole koskaan mitään huumetta nähnytkään. kuhan ollaan olevinaan kovia hasiksen ystäviä. näiltä pelleiltä ei kanata odotella yhtään mitän järkevää palautetta.

        Eikö Jouko ole enemmän hasista vastaan kuitenkin? Hän tuli vain ensimmäisenä mieleen, kun palstan pönttövikaisista kirjoitit.


      • Malice
        alsgggihaa kirjoitti:

        Mä oon lukenu kaikkee tietoo, millaisia tuntemuksia se aiheuttaa, mutta olis kiva saada vielä teiltä ihan omakohtaisia kokemuksia, se auttais (:

        Siitä että miltä se heroiini nyt sitten tuntuu. Nautinnollisia katseluhetkiä!
        http://topdocumentaryfilms.com/ben-diary-heroin-addict/


      • eihajuakaan

      • Malice
        eihajuakaan kirjoitti:

        Tsiigasin eilen. Aika säväyttävä. Kandee tsiigaa.

        Heroiini ei todellakaan ole aine jonka kanssa kannattaa ruveta leikkimään. Typerää että dokkari on saanut k18 luokituksen. Minusta se olisi aika oiva valistusvideo. Saattaisi useammalla nuorella käydä mielessä, onko se sittenkään niin kokeilun arvoista.


      • Growit
        Malice kirjoitti:

        Siitä että miltä se heroiini nyt sitten tuntuu. Nautinnollisia katseluhetkiä!
        http://topdocumentaryfilms.com/ben-diary-heroin-addict/

        On hyvä pätkä. kannataa katsoa.


    • eihajuakaan

      Eihän tuommoiseen voi hirveän helposti vastata. Trippi.info ja lycaeum.org/languages/finnish varmasti jeesaa kyl. Mutta et sä lukemalla saa selville miltä mikäkin tuntuu. On vain yksi keino saada selville miltä jokin päihde tuntuu.

    • Allishuuppa79

      tarina siitä miten ihmisen mieli eksyy ja mihin se aineiden myötä johtaa.... Kaveri oli hyvin herttainen ja hiukan ressukka.. Tuntui pahalta kun katsoi hyvän ihmisen vajoavan syvemmälle ja syvemmälle.. Tämä todistaa sen että huumeongelma on sairaus ja ei kaikki nistit ole ihmishirviöitä ja pelottavia kamankäyttäjiä vaan ihan normaali, hyvin kiltti kaveri on ensimmäisen kokeilun jälkeen rakastunut maailmaan jonka heroiini ihmiselle avaa.. Tuttava piirissäni on henkilö joka on kuvannut oman kokemuksensa pohjalta suurinpiirtein heroiinista saatua kokemusta : "kun kokeilet heroiinia niin rakastut siihen, se on rakkautta ensisilmäyksellä ja mikään aikaisemmin kokema ei tunnu enää miltään vaan haluat se fiiliksen aina uudestaan ja uudestaan.. Kuvittele paras orgasmi ikinä ja kerro se tuhannella." Tämänlaisen kuvauksen sain heroiinin tuottamasta euforiasta.. Eli toisinsanoen, ihminen joka herskaa kokeilee, ajattelee että miksi tästä kyseisestä aineesta puhutaan pahaa... Ihmiset jotka ei oo kokeillu, ei voi tietää ja hyvin useinhan on niin että huumeiden käyttäjät kaivavat huumeista puhuttaessa aina esiin alkoholin ja sanovat että alkoholi on niiiiiin paljon vaarallisempaa ja kaikki mitä esim netissä huumeista kerrotaan on pelkkää paskaa ja usein aineiden käyttäjät halveksii alkoholinkäyttäjiä... Valitettavasti ihmisille ei huumeista puhuttaessa kerrota tarpeeksi realistisesti asioita.. Minusta tehokkainta huumevalistusta olisi se kun eteen marssitettaisiin entinen tai nykyinen nisti joka kertoisi nuorille luokkahuoneessa, että millaista on aineidenkäyttäjän elämä... Ennen juotiin poikien ja tyttöjen kanssa pussikaljaa ja lymyiltiin millon missäkin ettei vanhemmat tajuais mistä on kyse, nykyään taitaa huumeiden kokeilu ja huvikäyttäminen nuorien keskuudessa olla yhtä yleistä kuin minun aikanani pussikaljan juonti.. Vielä 15 vuotta sitten en ollut edes kuullut sanaa piri.. Nyt luultavasti sana on tuttu ja hyvin luultavasti testattu ja hyväksi havaittu tapa olla viihteellä. Nyttemmin Subutex on vallannut heroiinilta ja amfetamiinilta markkinat yleisimpänä huumausaineena.. Subutex, ranskanvaltion lahja maailmalle... Kannattaa myös tsekata dokumenttielokuva nimeltä reindeerspotting... Siinä toinen surullinen tarina kiltistä pojasta joka sukeltaa syvälle aineiden maailmaan.. Surullista ja opettavaista katsottavaa myöskin.. :/

      • TotuudenSotilas

        Pojasta jonka äiti oli alkoholisti... Se ei johdu huumeista että niitä käytetään vaan siittä että ihmisellä on siäinen ahdistus siittä ettei tiedä olemustaan ja tarvettaan olla tässä maailmassa koska ihmisellä on aina huolia ja niitä pyritään selvittämään joko selvinpäin miettimällä tai käyttämällä päihteitä alkoholi on aiheuttanut enemmän rikoksia, tapaturmia, väkivaltaa kuin huumeet joten portti teoria on paskinta paskaa mitä maailmassa voi olla koska niiden käyttäminen on mahdollista vaikka se olisikin laitonta tai vaikka olisi laillista niin se holhoaminen ei kuitenkaan toimi tässä yhteiskunnassa koska niitä voi nykypäivänä hommata kaikkialta.


      • Valitkaa.fiksusti

        Miksi sanaan huume liitetään Suomesss sana ongelma? Pitääkin tästä lähtien alkaa puhumaan tutuille et "aiotteko tänään hankkia alkoholiongelman?".
        Ei huume ole ongelma. Tutkitusti max 9 % kannabiksen käyttäjistä tulee riiipuvaiseksi aineesta ja näin ollen kannabis on paljon parempi vaihtoehto kuin tupakka tai alkoholi.
        Erittäin pieni prosentti maailmanlaajuisesti on kokeillut mitään heroiinia. Sitä mainostetaan paljon enemmän sillä kun huumetietlbussi kulkee ja levittää sanomaa heroiinia. Todella marginaalinen aine ja ainoat jotka siitä vouhottavat ovat huumevalistajat. Jos nämä valistajat olisivat hiljaa, ihmiset eivät kiinnostuisi heidän aineestaan.


      • Lähellä.eläjä

        " Tämä todistaa sen että huumeongelma on sairaus ja ei kaikki nistit ole ihmishirviöitä ja pelottavia kamankäyttäjiä vaan ihan normaali, hyvin kiltti kaveri ..."

        Ei kaikki nistit? Yritätkä kertoa että OSA nisteistä on pelottavia ihmishirviöitä?
        Etkö ymmärrä että me kaikki ollaan synnytty normaaleina ihmisinä...usein esim vanhempien alkoholismi ja väkivalta voivat AJAA ihmisen nistiksi mutta ei kukaan narkkarina synny. Muutenkin aika sairasta ajatella että huumeidenkäyttäjä olisi hirviö. Itse tunnen kaksi huumeidenkäyttäjää, toinen käyttänyt yli 20v heroiinia, lopetti..mutta käyttää yhä kannabista...niin nämä ovat erittäin herkkiä ja sydämellisiä miehiä. Ihanempia ihmisiä saa hakea! Monet pahat ja kovat ihmiset löytyvät ihan muualta kuin narkkareista. Aja vaikka westendiin ja puhutaan sen jälkeen elämän arvoista ja siitä missä on pahuus ja hirviöt.


      • Anonyymi
        TotuudenSotilas kirjoitti:

        Pojasta jonka äiti oli alkoholisti... Se ei johdu huumeista että niitä käytetään vaan siittä että ihmisellä on siäinen ahdistus siittä ettei tiedä olemustaan ja tarvettaan olla tässä maailmassa koska ihmisellä on aina huolia ja niitä pyritään selvittämään joko selvinpäin miettimällä tai käyttämällä päihteitä alkoholi on aiheuttanut enemmän rikoksia, tapaturmia, väkivaltaa kuin huumeet joten portti teoria on paskinta paskaa mitä maailmassa voi olla koska niiden käyttäminen on mahdollista vaikka se olisikin laitonta tai vaikka olisi laillista niin se holhoaminen ei kuitenkaan toimi tässä yhteiskunnassa koska niitä voi nykypäivänä hommata kaikkialta.

        Juurikin näin


    • VITUHOMOT

      VITTU MEITÄ EI KIINNOSTA MITKÄÄ SUN TARINAT KU HALUTAA VITTU SIITÄ TIETOOO ET MILLAST ON OLLA AINEIS !!!!!!!!!!!

    • subunisti

      Siis sinäkö kirjoitat kirjaa? Vaikea kuvitella että kukaan kustantaja ottaisi kirjaa joka kertoo huumeista, mutta itse kirjoittaja ei huumeista tiedä eikä ole niitä kokeillut. Kysyt nettifoorumilta "miltä tuntuu olla aineissa" ja kopioit ne kirjaasi. Tuliko mieleen että täällä saatetaan puhua ihan puuta heinää? Täällä kun anonyymina saa kirjoitella, niin kirjoitukset tulisi aina kyseenalaistaa. Ts. et voi olla varma että kirjoitus on totta. Ja vaikka olisikin totta, niin meinaatko kirjoittaa monta kymmentä/sataa sivua MUIDEN kokemuksista? Ikävä lytätä unelmasi, mutta nyt herätys. Jos huumeista kirjoittaa kirjan, tulee olla päihdealan ammattilainen, tai sitten pitäisi olla sitä omaa kokemusta. Ja vaikka nyt jostain saisit vähän kannabista, niin kokemuksesi olisi silti niin minimaalista että turha kirjaa kirjoittaa. Vuosien käyttö ja narkkareiden tunteminen olisi luultavasti paras lähtökohta kirjoittaa kirja. Eihän sinua kukaan ota todesta jos kirjoitat että näin subutex toimii ja sitä käytetään näin ja näin, mutta itse et ole sitä koskaan kokeillut. Vaikutukset ovat hyvin erilaisia, ja huumeet toimivat eri tavoin eri ihmisillä ja esim.puoli vuotta subutexia käyttänyt ja viisi vuotta käyttänyt kokevat kys.huumeen (tai no, lääke) täysin eri tavalla. Tietyt huumeet menettävät tehonsa pitkään käytettynä, ts.toimii ihan eri tavalla pitkään käyttäneellä ja lyhyen ajan käyttäneellä.

      Ehkä siis kannattaisi kirjoittaa kirja jostain aivan muusta? Ja toivon todella että et nyt rupea kokeilemaan yhtään mitään, ainakaan minkään kirjan vuoksi. Ei se kaman vetäminen niin siistiä ole mitä jotkut luulevat (yleensä teinit luulevat, aikuisilla yleensä nyt on enemmän järkeä päässä). Ei todellakaan ole hohdokasta elämää olla koko ajan p-a (huumeet eivät ole ilmaisia!!), ja koko ajan miettiä että mistä saisi lisää kamaa, tai mistä saisi rahaa siihen kamaan. Kannabikseen nyt ei fyysisesti koukkuun jää, mutta esim.subutex riippuvuus on yleensä niin vahva että siitä ei ilman apua eroon pääse. Ja sitä apua ei todennäköisesti saa (keskustelu apua saa tottakai). Minä olen subutex riippuvainen, tunnen kymmeniä, kymmeniä narkkareita, monta kaveria ja läheistä olen huumeiden takia menettänyt. Tiedän mistä puhun, ja toistan itseäni kun sanon että älä rupea huumeita käyttämään vaikka niitä jostain saisitkin! Kerron sinulle kyllä enemmänkin jos tahdot oikeasti tietää, etkä kysele kirjan takia mitä ei luultavasti koskaan julkaista.

    • Eikö sitä huumekirjallisuutta ole jo ihan runsaasti lähdeaineistoksi asti?
      Hunter S. Thompsonin ja sen yhden Burgessin kirjoista luultavasti löydät aivan tarpeeksi kuvauksia kuinka mikin tökötti vaikuttaa.

    • Anonyymi

      Kannabis rentouttaa ja tekee mielikuvituksen vilkkaaksi. Aistit tuntuu todella oudoilta. Silmät on herkkiä valolle. Ja joskus voi tulla mielihyvää ja lieviä euforian tunteita. Tulee väsynyt tai vilkas olo, riippuen minkälainen kannabiskasvi, joko se on indicaa tai sativaa. Indica väsyttää, sativa tekee vilkkaaksi. Ja puhun siis THC:stä en missää nimessä CBD:stä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe