mulla on niin

uhjki

paha olla,vaikka olen lomalla. aatelkaa. yksi nuori ihminen on kohta töissä minun lempipaikassani, ja kihisen kateudesta täällä kotonani. se menee iltapäivällä töihin ja pomo vetäisi minulta maton jalkojeni alta, enkä nyt oikein tiedä mitä tekisin. en pääse irti tästä ajatuksesta että se ämmä pöristelee sinne aivan muutaman tunnin kuluttua, ja kun minä halusin sen työpaikan, miksi helvetti minulle käy aina näin. ?? oikeasti tämä on jo tosi mones kerta enkä tiedä miten selviän tästä yli. miten pääsen, kohta se ämmä astelee iloisena voitosta työpaikalle. kamala vapaapäivän aaamu minulle iski kyllä niin harmaana. no, kaitpa ajan kanssa tästäkin voi selvitä, niin.. maassa olen niin löivät minua . tämä oli kuin pommin isku keskelle kasvoja. pomo, 1 työkaveri ja esimies, kaikki vetäisivät kunnolla maton jalkojeni alta. vetäisivät ihan oikeesti maton jalkojeni alta. minun piti saada se työpaikka, ei sinun, helvetti minkä mulle teitte. löitte minut kunnolla maanrakoon, oikein porukalla. voihan ......kohtase on sielä minun paikalla . minä tasoitin sinulle tien sinne ja näin paska tempun teit minulle senkin ....olit niin törkeä minulle. miten saatoit, luulin ,että me olimme ystäviä. erehdyin itsekkyytesi suhteen. olitkon niin itsekäs, etkä varsinkaan minun ystäväni. kuinka saatoin olla niin tyhmä että en nähnyt lävitsesi? kusetit minua oikein olan takaa. kusetit todella, onkonyt hyvä mieli sinulla ? onko hyvä mieli kun sait nujerrettua minut ? onko hyvä mieli ? vastaisit minulle jotain ? huomennahan nähdään taas. vitun vittu, miten tässä saattoi näin käydä, en tajua. olit ovela kuin mikäkin. mitenköhän kusetat muita työtovereita ? tommonen kiipijä nyt on talossa. ajatelkaa, tollanen kiipijä nyt on talossa paraikaa. voihan vitun vittu, miten saatoitte erehtyä tästä ihmisestä, miten, katselkaapas peiliin, porukat kun se ämmä kusee teitä kohta silmään, minulle se s en teki jo. ärsyttävä lehmä.

0

423

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

    No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
    Suomalaiset julkkikset
    64
    5771
   2. Suutuitko mulle mies

    Nyt lopullisesti?
    Ikävä
    142
    2434
   3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

    Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
    Kotimaiset julkkisjuorut
    135
    1751
   4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

    Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    238
    1237
   5. Ikuinen hiljaisuus

    On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
    Tunteet
    176
    1227
   6. Mulla on niin ikävä sua mies

    taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
    Ikävä
    202
    1198
   7. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

    Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
    Maailman menoa
    384
    1087
   8. Mä niin tarvin sua mies..

    Kumpa laittaisit viestiä
    Ikävä
    50
    1047
   9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

    - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
    Ikävä
    39
    900
   10. Saanks mä kultanalle

    juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
    Ikävä
    164
    818
   Aihe